2121
Mit nézel a TV-ben?
-
#60 gecc amikor vége van a filmnek bevágnak egy agresszív csoport képet... NA AZ LOL !!! -
#59 bukakee-t olvastam :D -
#58 BAUKKEr nem láttam áááááááááh
-
#57 Amúgy én az Egértanyát néztem a németen, az is az :D -
#56 Az egy igazi értelmiségi film :P -
#55 megnéztem Kájli Minógot a sztrít fájtörben :DDD -
[DFL]vajdi #54 tegnap este néztem a tv-t MTV|base: x-rated volt, vágatlanul adták a fekák klippjeit, P.I.M.P. is tele vót meztelen csajokkal, meg lezbikkel, meg mittom... nem is tudtam hogy nigók ilyen klippeket csinalnak. -
#53 mindjárt jönnek meccsek a sport1en, azokat fogom nézni -
#52 mónikát -
#50 spektrumot -
#49 megint nincs benne értelmes :/ -
#48 Láttátok ma a Fókuszban azt "fénymásolóművész" ürgét? Azt mondta, hogy a fénymásolójában speciális mikorochip van, amitől már már fénykép minőségben másol és amit ha elromlik, egyenesen japánból jönnek javítani!! Persze a kezéről készült fénymásolatban az égvilágon semmi különleges nem volt.
És az a szmorú, hogy ilyeneket komolyan vesznek a TV-sek, de ezt már megszokhattuk. :( -
Augustus Gigo #47 All you need is love! -
#46 tranyókat, IC-ket... -
#45 Én nem nézek televíziót, mert Istenhívő ember vagyok, és a televízió képernyőjén az ördög jön démoni formában, és próbál bűnökre sarkallni. És nem engedem be a lakásomba, úgyhogy én ilyesmit egyáltalán nem nézek. Néha a rádióba meghallgatom a híreket. Ennyi. És mindenkinek csak azt tanácsolom hogy óvakodjon tőle, mert az utolsó időkben vagyunk. Nem sok van már hátra ebben a formában az emberiségnek. -
#44 mindjárt nézem a meccset a Sport 1-en -
#43 Az amelyik órdítva énekelt? Aszonták szép erős hangja van:DDDD
De a legjobb sztem a Metalicát nyávogó idióta volt. Na az egy igazi barom volt:P
Tetszett még az énektanár is, akit leugattak hogy miért idétlen rajzfilmdalt énekel:)
Káér hogy kiestek az ilyen "lelkes amatőrök" innentől már nem lesz akkora poén a műsor:( -
#42 megaszar megsztár ? hát igen... magyarországon tehetséget kutatni... -
#41 Na mosmár egyszer én is megnézem azt a műsort. Még az egyik tanárom is mondta, hogy sírt a röhögéstől. -
#40 ácsi ácsi ácsi... ki nyert ? elaludtam ! :DDD -
#39 Legdurvább a piros pozsgás buzma volt :DD -
#38 Vazze az a műsor büntetett:DDDD "köszönjük ez ide kevés lesz" Váááááááhhh:))))) -
#37 most különben a tv2-t nézem ezt a Megasztár-t, jó ez a műsor :) -
#36 pedig nagyon jó bringa az a Mónika, na mind1 :( -
Madmaxx #35 and the winner is MELINDA (a nyafka, elkényesztetett picsa)
majd én megvigasztalom Mónikát
-
#34 én most a muszáj sanyit nézem, a nagy ŐŐŐŐŐŐ-t -
#33 Nemtom régebben igen fasza volt, de mostanra tényleg leeresztettek. Azért ha akkor épp otthon vagyok akkor megnézem...
Ha meg filmet akarok nézni akkor marad a gép vagy esetleg a mozi, de a mozi meg siralmas állapotú a környéken, a plázai meg eszméletlen drága és ráadásul nem szeretem mikor a sokbalfasz ot csujjogat a film közben...
Amiket meg a TV lead abból jó esetben havonta van egy jó film amit még nem láttam 10x... -
N #32 Néha csak szenvednek szegények mert nincs téma. -
#31 Hát mondjuk a Heti Hetes miatt szerintem felesleges odakapcsolni... :)) -
N #30 És ezt még csak most vetted észre? -
#29 Én TV totalt néha, Freitag nacht newst meg ha időm van rá akkor az Enterpriset. Magyar tévén max a Heti Hetesr, szvsz egyre szarabb lesz az összes magyar TVadó... -
N #28 Ja persze a Betty a CSÚNYA lány 2 Esperanzát kihagytam!! -
N #27 Futurama
Simpsons
Spongebob Squarepants:)
Mónika
Balázs
Jakupcsek
hmm még van....
jaja..
Fábry
Szulák
Megaszarok (csak azé me olyan bénák)
Nagy Ő (Mr. Lópofával)
BB 2 v. 3?
VV 2 v. 3?
stb stb.... -
N #26 Mindent ha bekapcsolva marad:))
-
#25 most jön a vágó pityu, azt megnézem, ez a legértelmesebb műsor a kereskedelmi adókon -
#24 Sliders, Bagi-Nacsa, Megasztár (érdemes belenézni jobb mint a kabaré, nem mintha nekem is hű de jó hangom lenne, de azért önkritikának kéne lenni...mondjuk néha eléggé odaszólnak a zsűriből -
#23 nekem is... :D netezek megy a tv, meg döngetema zenét :))) kúúúl... :_D -
#22 a retekklub megy a háttérben, közben meg szól a roxy :) -
#21 kedvenc sorozatom a national geographicon
built for kill -
#20 láttam :)