3220
Szerintetek?
-
n3whous3 #2940 Ja és ha véletlenül nem így van, akkor azt meg nem hiszik el? -
#2939 a legegyszerűbb:
a 29 éves pasi még csak annyira érett agyilag,mint a 16 éves lány........v fordítva,de az a ritka eset -
#2938 Bocsáss meg hogy pofátlan vagyok...DE azért mégis megkérdem név nélkül...
HA nincsen jövőképed vele kapcsolatban, akkor miért vagy még vele?
Mert ha Te hiszel a sírig tartó szerelemben akkor semmi gond...csak hogy Ő hisz e benne?
Nem lennék akkora szamár hogy 30évesen várjam el egy 18éves lánytól aki épp bekerül az egyetemre ahogy egy rakat új korabeli srác van akik még okosabbak is mint én, hogy élete végéig hűséges legyen hozzám. -
n3whous3 #2937 Azért ne mond már, hogy egy 29 - 15 párosítás normális.
Részemről leginkább pofátlanság :D Miért? Mert "ellopják" a csajt a korosztályától :DDD De ha belegondolok... Biztos a 29 éves csávónak se volt soha idősebb, vagy azonos korú csaja, pont emiatt :DDDDDDDDD -
benikeith #2936 Noss ez disznó lesz, de szerintem egy 29 éves pasi egy 15-19 éves csajszitól is akarhatja a sexet, de lehet tisztességes szándéka is!!!!
Nem is egy ismerősöm van akinek 16 éves a csaja és jól megvannak!!!! -
#2935 Na igen, ez egy okos meglátás. :) -írtam hosszabb kommentet is, de nem írom le a saját példámat, inkább hallgatagon egyetértek veled. :D -
#2934 Szerintem abban igazatok van, hogy egy 15 éves csajszinak ne 10 évvel idősebb faszija legyen.
Mivel mondom, nekem ish 29 éves barátom van (és ezt nem kérkedésből mondom, csak azért, mert itt név nélkül írhatok bármit) ezért tudom, hogy a lányoknak ish nehéz. Vagyish nekem biztos. Mivel a barátomat ugyan nem, de engem igenish zavar a korkülönbség... Sőt, amikor belegondolok abba, hogy egy 29 éves embernek lassan családalapításra kéne adnia a fejét, nekem meg kéne elvégeznem a gimit... hát elszomorodok. Tudom, hogy egy 29 éves férfinek teljesen más az értékrendje mint Nekem. És... eltekintek attól, hogy szeretem... de mi van akkor, ha már ez nem így lesz? Én 18 leszek... ő meg 30? És melyikünk jár rosszabbul? Szóval... szerintem tényleg nem érdemes ennyivel idősebb srácokkal kezdeni... ha csak nem hisz bárki ish a sírig tartó szerelemben... -
#2933 Igazatok van, tény hogy én is egy arrognáns f*sz vagyok. És ne őgy képzeljetek el hgoyha én bemegyek valahova, akkor azt "egyetemista vagyok" pólóban, slusszkulcsot pörgetve, kilógó pénztárcával a zsebemből teszem. És ez a néhány kirohanás amiatt volt, hogy sajnos körülnéztem, és azt látom hogy akik anno 7-8 éve velem kezdték a középiskolát, ugyanakkora eséllyel, ugyanakkora háttérrel, azok most éppen éhenhalni készülnek, mert 16 évesen befejezte a sulit, 18 évesen meg lelépett szüleitől, mert azt merték mondani neki hogy fiam, vagy visszamész tanulni, vagy elmész dolgozni. És ez érvényes rám is, ha befejezném a fősulit mennék az erőműbe dolgozni, csak hogyha diplomával felyezem be, akkor informatikusnak, ha nem akkor szenet lapátolni...
Offolást befejeztem, gondolom ti is örültök ennek, a csajozásnak meg szimpátia alapon kéne mennie, de sajnos úgy néz ki, hogy mégse. -
#2932 "2. diplomámért fogok tanulni, és emellett informatikusként fogok dolgozni, netto 400.000 es fizetésért, heti 20 órába..."
Hol élsz te ember? Nézz már körül kicsit körülötted, el vagy te tévedve -
#2931 isten ments, hogy otthagyd a fősulit! nincs még toolkínálat az országban diplomás naplopóból...
a gond csak a hozzáállásodból adódik! nekem legalábbis még mindig az szűrődik le, h arra vered magad, h mennyi pénzed van. /vagyis a szülők mennyit áldoznak ráád!!!!/ -> gazdag egyetemista beszólás!
1. bár jólenne eldönteni, hogy gazdag egyetemista vagy... vagy gazdag fősulis... mert azt azért tényleg ne hagyd ott!
2. még mindig azt mondom, h fater pénzéből könnyű gondolkodni! úgyhogy az egzisztenciád megteremtésén még dolgozni kell brada! és nem neki... az természetes, h segítség nélkül nem megy... na de így? :D LOL
amúgy nem kicsit kanyarodtunk el a témától... nekem 8, h 15 évest, vagy fullos üzletasszonyt fektetsz le... meg az is, h miért nincs komoly kapcsolatod... csak próbáltam rávilágítani, h a csajok mé buknak inkább a vidéki Ladásra... és nem az aveo-s fullos fősulis fiúra... valószínűleg sok fantáziát nem látnak benne/d/ és sztem EZ a logikus gondolkodás! de, majd kérdezz körbe fórumon, hátha egyeseket nem taszít az újautó szag!
nem minden pénzfüggő...
üdv. -
#2930 Ha jól értem amit mondasz, akkor hagyjam ott a fősulit, és kezdjek el helyette dolgozni, nézzük is csak mit tudok csinálni egy érettségivel? áhh igen mehetek a tescoba, esetleg az üveggyárba minimálbérér, napi 10 órás munkaidőre, hétvégenként is. Ezen felül mondjak le egy normális járműről, és a minimálbérből tartsak fönn valamit, ami kikészít és idegileg tönkretesz. És ezen felül mondjak le egy biztos állásról is. Mindezt miért, hogy 20 évesen egy komoly kapcsolatban reménykedhessek?
Mert pontosan ezt vettem ki a szavaidból.
De tudod, amikor én 29 éves leszek, akkor válószínű már a 2. diplomámért fogok tanulni, és emellett informatikusként fogok dolgozni, netto 400.000 es fizetésért, heti 20 órába...
20 évesen nekem az egzisztencia megteremtése azt takarja hogy főiskolára járok, és nem azt hogy sza*os 60 rugóért dolgozzak havonta, amiből 30 elmegy a 20 négyzetméteres lakásra, többi kajára, és ez 10 év múlva arra sem lesz elég hogy éhenhaljak belőle.
Gazdag egyetemista vs. minimálbéres szakmunkás 0:1 , gratulálok, a csordaszellem ismét győzedelmeskedett a logkius gondolkodás felett. De majd 20 év múlva meglátjuk ki mire vitte... -
#2929 talán a csajok nem vevők arra, h apuci szerzi neked a melót, meg aveo-t tol a segged alá... és magadtól még semmit nem értél el! ja bocs... pont ezt nevezik úgy, hogy egzisztencia! :D azt nem apának kéne megteremteni... hanem saját ésszel és erőből magadnak... ha azt látják, h csak támogatással tudsz felmutatni vmit... akkor hogy számítsanak rád a jövőben?
de, ameddig itt futtatod magad a tuning gépeddel, simán letudtál volna fektetni barátom 3-4 15 éves kipakolt mellű picsát...
ameddig így állsz hozzá brada, egy épeszű nő nem fog neked igent mondani! úgyhogy.... a korkülönbség még 29 éves korodban is meglesz! ezt már most garantálom... LOL!!!!! -
#2928 de igen, csak itt is érvényesült a bizalmi elv, mivelhogy bíztam benne hogy csak én vagyok hülye és a kolléga tudja jobban -
#2927 az nem egzisztencia? -
#2926 édesek ezek a mini kirohanások, de nem kell általáosítani. :)) -
#2925 Ekzisztencia egy ló***szt, ha azt keresik, akkor a 20 éves, fősulis, (aveos) miért esik ki a körből, pláne hogy az apja révén bármikor lesz biztos munkahelye. Illetve az miért marad benn a körben akinek minden vagyona egy szakadt lada, sorba rugdalják ki a munkahelyekről, mert mindig rajtakapják egy dzsojával a szájában, van 1,5 év felfüggesztetje, és 6 hónapot ült börtönben... ja igen ő 29 éves...
És ez nem csak személyes tapasztalat illetve nem egyedi, simán lehetne álltalánosítani.
(Bocs hogy az autókat felhozom mindig, de ez egy olyan megrázó élmény nekem hogy a szakadt lada menőbb autónak számít a vadiúj aveonál... Kezdem lassan elhinni amit haverom mondott, hogy az újautószag taszítja a 30 évnél fiatalabb csajokat.....) -
pazdet #2924 - Meg ha idősebb a fickó, akkor valószínűsíthető hogy nagyobb ekzisztenciával rendelkezik. - -
#2923 Lehet hogy vak vagyok...De amelyik barátomnak sokkal fiatalabb a bnője, sem dicsekszik vele. Sőt itt az interneten sem láttam nagyon azt hogy vmi 25éves pali azzal kezd el dicsekedni hogy most milyen kis tinipicsa nője van, pedig azért jónéhány fórumot végigsasolok nap mint nap hasonló témában. Nagyon úgy tűnik nekem hogy a korkülönbség inkább csak a lányoknak jelent valamit.
Azok a srácok akik 25-30 éves létükre tizenévesekkel járnak... nem nagyon büszkék rá. És ebben a fórumban is többnyira csak azok a lányok szólaltak fel akiknek a pasijuk 10 évvel idősebb náluk, és mesélik hogy milyen komoly is tulajdonképpen a kapcsolat. Miért van az hogy a lányok inkább nyilatkoznak erről?
Nem nagyon hallottam 30éves srácot arrol beszélni hogy milyen eszméletlen mély lelki kapcsolatot létesített egy nála 12-13 évvel fiatalabb csajjal...(inkább arról beszél hogy mennyire nem lelki a kapcsolat, hanem ellenkezőleg...)
REndben ho a lányok korábban érnek...de úgyérzem hogy nem 10évvel korábban...MErt ha így volna...akkor én egy 32 éves férfi szintjén lennék lelkileg, 19éves létemre. Miértis? mert a bnőm 22éves és ha feltételezzük azt hogy a lányok agyilag 10 évvel előbbre járnak, akkor én 32éves fejjel egy szinten vagyok egy 22éves lánnyal...
Ti lányok ALAPBÓL elzárkóztok a veletek egyidős srácoktól...még ha komoly akkor is. inkább választotok egy 10évvel idősebb fogyatékost mint egy veletek egyidős normális embert. CSak mert idősebb és akkor biztos normálisabb...
MEg a másik indok ezt tényleg egy visztonylag normális lánytol hallottam. Aszondja azért kell az idősebb mert már családot akarna...18évesen...Normális az ilyen? Itt lelki érettségről van szó. Tudom manapság a lélek az egy ismeretlen szó, ma csak teste van egy embernek. aki eszik, pénzt keres kocsit tart fent hogy a HP-kat el tudja vinni az oviba!...
Erről ennyit elnézést a kirohanásért. -
#2922 nem felindulás a vége sem, igazad van, nagyon átlátod a helyzetet -
#2921 Pedig a válasz egyértelmű, majdnemhogy te magad fogalmaztad meg, a te korod beli fiúk gyerekesek, és ezzel én is egyet értek, mivelhogy én is tudok néha gyerekes lenni. Ettől függetlenűl mindeni fiúban dolgoznak bizonyos hormonok/ösztönök. És amikor a 18 éves srác eltéved a discoba, és elfogyaszt kisebb mennyiségű alkoholt (esetleg mást is), és megpillant egy ilyen kis pitsát, kipakolt mellekkel (ha még nincs neki akkor is igyekszik), kivillanó tangával, akkor egyhény szólva "megemelkedik a bárpult". És ezeket a 15 éves lányokat nem nagy művészet lefektetni. És persze mindenki jól járt. (pillanatnyilag) A srác kiélte magát, lehet visszamenni cs-zni/kocsit tuningolni (a magyaroknak a tunigról alkotott elképzeléséről is megvan a véleményem, de nem mondom el mert nem ez az a topic, meg a végén megtalálnak a műanyag seatosok/szakadt bmwsek)/ill. egyéb hobbit illetve gyerekes dolgot csinálni. A csajnak meg hízik a mája, mert lefeküdt egy nála sokkal idősebb sráccal, akinek még "autója" is van...
A gyerekeskedésről meg annyit hogy egy 18-20 éves csajt is bele lehet vinni a hülyéskedésbe.
Meghamár felhoztam az autókat, akkor leánykáktól hadd kérdezzem meg, a tuning(nak látszó) ladát miért részesítitek elönyben a chevrolett aveoval szemben? talán mert túl kényelmes, rendes ülések vannak benne, esetleg a légkondi túl nagy extra már? vagy esetleg van benne hátul ülés? vagy ti jobben szerettek a padlólemezen feküdni?Vagy talán mert nincs olyan hangja hogy meghallják a város másikvégében is? vagymert túlságosan családi autó, és az gáz?
Mindegy, a lényeg az elején van a többi már csak kis felindulás, sorry -
#2920 Egyet értek Veled. Nekem ish azért 29 éves a barátom, mert Vele tudok beszélgetni, és nem éretlen:) Azért általában a 17-18 éves lányok már éretten gondolkodnak. Egyáltalán nem tartom beteges dolognak... mivel, nem feltétlen a kor számít, ha megszeretsz valakit. De ezt lehet, hogy csak azért gondolom így, mert én ish ebben a cipőben járok:) Barátomon nem láccik, hogy annyival idősebb, mint én... szal, nem para^^ :D -
#2919 a csajok általában azért jönnek össze (sokkal) idősebb pasikkal, mert ők értelmesebbek, a korukbeliek hihetetlen gyerekesek tudnak lenni. hogy a hímek miért jönnek össze kiscsajokkal, arról nem tudok nyilatkozni. :)) -
benkoszabi #2918 nekem erre kialakult véleményem van, ugyanis nem egy 17 éves lánybarátoim jár 27-28 éves srácokkal, amit én betegesnek tartok, és ők ezért hülyének néznek:)
véleményem szerint a lányok azért mennek bele ebbe, mert menő, ha idősebb pasid van, és naivak......
a srácok meg azért, mert imádják a fiatal husikat, meg könyebbe lefektetni egy tinit mint egy huszonéves csajt.
egyszóval a srácok a sex miatt, a csajok meg naivságból.
gondoljatok bele, ha én 28 éves srác lennék, naná hogy nem egy tinivel kezdenék párkapcsoalt céljából....és hogy miért? mert a 20éves csajok sokkal jobbank, tapasztaltabbak, sexysebbek mint a tinik. ők még gyerekek. azo ka srácok, akik összejönnek fiatal csajokkal, sztem aberráltak....és betegesek. nincs benne semmi logika.... -
#2917 biztos úgy gondolja, hogy menő ha mindig más pasija van, és henceghet másoknak,hogy jobbnál jobb csávói vannak,
de egyszer csak benő a feje lágya, és rádöbben hogy ez nem mehet így...
de 14 éves...,én 18 évesen is ismertem hasonlót, mondjuk nem két hetente, hanem mondjuk havonta, 2 havonta váltogatta a barátjait
Mindenki máshogy látja a világot... -
#2916 Nem teljesen ide vágó téma az amit most felvetek, de lenne azért 1 kérdésem.
Azthiszem a topic témája valamennyire összefügghet az én kérdésemmel is :]
Szóvak egy 14 éves kislány, miért élvezi azt, ha minden 2. héten mással van? Komoly dolgoknak még csak a közelébe sem mert menni, (nem, nem a szex a komoly dolog :D ) Nem válogatva, 15-25 évesig tökmind1 ki, nézzen ki valahogy a többi nem érdekli. Beszélgetni 2 percet nem tud senkivel sem, csak lógnak egymáson azt csövi. -
#2915 Nem:) csak, Vele legalább tudok értelmes dolgokról ish beszélgetni... a saját korombeli fiúk(bocsi mindenkitől, mert most általánosítok) nos, nem valami túl érettek... Szóval benne van ez ish... plussz, én vagy hat évvel fiatalabbnak néztem:) Aztán kiderült, hogy hány éves ish:P -
#2914 és mikor jöttél rá h hány éves? -
YMan #2913 Simán volt benne nálunk ilyen is egy picit amikor kiderült mennyi idős :) Viszont mindig is jóval többnek nézett ki és elég értelmes volt hogy ez ne tűnjön fel. Ennyi év távlatából azt mondom hogy ez nagyon jó volt így ahogy, csak olyan pasi kell aki nem csalja meg a maásikat... -
#2912 apa komplexus? -
#2911 Köztem és a barátom között 12 év (ehhh) korkülönbség van... de a kapcsolatunkon ez nem hagy nyomot. Ő 29 én 17, de külsőre sem látszódik ez a hatalmas korkülönbség. Mind a ketten jól érezzük magunkat így:) Szal, sztem nem para^^^:) -
YMan #2910 nem az első hanem kb a harmadik-negyedik.. :) -
#2909 Belenyultál a tutiba,te vagy neki az első-de ne aggodj nem az utolsó.
Majd rájön,neki vmi más/is/kell... -
YMan #2908 Amint leírtam én is 22 évesen jöttem össze egy 15 éves mininővel :) és mi lett belőle? 9 év után feleségül vettem... :P -
#2907 Pontosan. Ezt remekül összefoglaltad -
#2906 egy 22 éves pasi egy 15 éves csajtól????????????? hát pi*át. mi mást akarna. hencegni a többi balfasz előtt,h őrá buknak a 15 éves kis szűzqrvák,akiknek a melle még feszes, meg a segge még nem bejáratott. ez átlagesetben.
de pl van kivétel. 20 vok, a barátnőm 17 lesz(3év 3nap különbséggel fiatalabb) már 10 hónapja együtt vagyunk. De én nem az a kettyintős típus vok( a barátnőm fektetett le 2.5 fél hónap után). de az életem le tudnám élni a barátnőmmel. nem buta. igaz nem is csúnya,de nem egy plázaqrva. és nem is szűzqrva. ezek a csajok akik 15 évesen ilyen pasik mellett feszítenek, mind menőzni akarnak.........
mi nem. van kocsim(dolgozni kell érte). azzal járunk néha suliba. és? ő sem menőzik velem..........én sem vele. úgy élünk,mint egy kis nyugdíjas házaspár. ő jár bulizni néha az anyukájával(elvált) ,és barátnőivel(hugom....). nem csal meg, én se őt. én soxor dolgozom, vagy fáradt vok,ezért nem bulizom.de könyörgöm , suli mellett ki bírja a melót???????????néha elmegyünk discoba.............kúltúrális rendezvényekre.........
meg kell találni az értelmes csajt/ pasit és akkor a kor nem számmit csak a szeretet, a kitartás. és nem menőzni kell, h melyikőtök szedi fel és qrja meg a legjobb bulákat........az majd pár év múlva nem fog érdekelni senkit sem. majd az érdekel, h mit tudsz előállítani (kocsi házikó ........)....egy értelmes, okos szép feleség........aki nem hagy ott,csal meg.......ennyi.
szerintem vannak olyan arcok,akik még 25 évesen is csak egy 12 éves gyerek szintjén vannak. de meg kell komolyodni.
az mért lenne kibaszás, ha elvárod a "párodtól" , h megvár amíg fősulis vagy. és nem fekszetek le mással???? ha én képes vagyok erre, akkor más is. pedig kapok ajánlatokat csajoktól,de köszi van egy jó kapcsolatom..........és egy dugás nem ér annyit......... -
#2905 Ott a Pont! :D -
#2904 Jé az én Barátnőm 22 éves én meg 19 :) -
#2903 minden épeszű 22 éves uazt akarja... ki előbb, ki később... de mé' pont egy 15 évestől? én világ életemben az 'idősebb' korosztályra buktam... +2 év ez volt a minimum... semmi anyakomplexus... csak az általam ismert lánykákkal, akik velem egykorúak /netán 1-2 éwwel minuszban vannak/ szóval velük nem volt meg a 'szellemi összhang'...
amúgymeg... d*gni azzal lehet, aki hagyja magát!
Lemongrass AKA Krisztián -
#2902 sztem én azt fogom használni h meglesz a diplmám, kimegyek összeszedek annyit amennyi kell egy családalapításhoz visszajövök és beindítom a babaprojektet -
PPgergő #2901 persze, mert tudta, hogy a diplomajaval a zsebeben lesz olyan munkhelye, ahonnan akar nyugdijba is mehet
manapsag ez nagyon nincs igy.
aki gyereket tervez normalis hatter nelkul, az megerdemli. elobb a karrier/haz/kocsi/korrekt bankszamla, azutan johetnek a gyerkocok (addigra mar ugysem vagysz rajuk.. lasd EU)