Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
Bazz, mondanék rá vagy 20-at....lehet hogya szemem rossz 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

CaviaR
Had mutassam be Anit. A képen olyan 13 és fél éves volt. Van didije a cicusnak.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Munch
Ezen akkorát röhögtem... vajon miért?

traXion
Én nem akarom védeni, mert nem ismerem, de az hogy nem mondja el, az nem azt jelenti hogy nem volt barátnõje...

Lynx_TWL
huhá😄

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Jajj ez olyan romantiks volt! 😊
gergou
En pedig egyet ertek veled, ha tenyleg ugy erzed, hogy az a 22 eves csako szeret teged, es te is erzed a true szerelmet, akkkor hulyeseg lenne megfogadni az itteni sok luzer javaslatat, mert a szerelem a lenyeg... En tudom azt 20 evesen, hogy beleszerettem egy 15 eves lanyba, aki inteligensebb, mint a ti 25 eves baratnotok😊, es szeretem, ez a lenyeg... Az meg nem erdekel mellesleg, hogy a tesoja mit gondol, mert neki is van egy 22 eves tesoja.......

`Take a look to the sky just before you die`

Lynx_TWL
😊 oszt társnak nõvérétõl is kértek pénzt labdára, és örült, hogy milyne aranyos kislányok, labdázni akarnak...
aztán le esett neki, hogy mirõl is van szó😄DD

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
12 évesen dédnagymama 😄
Adam5
Te cuccozol? 😊

PLaci
LOL

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Adam5
😄DDDDDDDDD

Lynx_TWL
😄DDDDDDDDDDDDD

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Attól még, hogy 22 éves lehet az osztálytársa is 😄D
Lynx_TWL
jajj bocs ezek neked tetszenek?
hát igen korcs világban élünk, és ezek erõsítették bennem
ezt a tudatot...
.jpg vagy gumibaba mint neked?

๏̯͡๏﴿

Adam5
És a szüleitek mit szolnak ehez?
nem hiszem hogy áldásukat adták rátok...

FtranX
Mondasz valamit, de szerintem nem az életritmus a legnagyobb gond. Az a lényeg, hogy az embernek olyan partnere legyen, akivel valamennyire egyezik a gondolkodás-módja, magyarul egy hullámhosszon van. Akkor van baj, ha az egyik fél bulizni szerene menni, a másik étterembe akar menni. De lehetne ezer példát felhozni. Ha a közös hullámhossz megvan, akkor viszont tényleg nem számít, hogy ki hány éves.

munka_gorilla
Kicsit mintha pesszimista is lennél...! Mi az, ami ilyen idõs korodra elvette az élet élvezetétõl a kedvedet? Amúgy meg bp.-i vagy?

Adam5
milyen jó ilyen tapasztalt "bölcsek közt" lenni 😊

Adam5
én 1épként átlagban 16-17-18éves korban akarom elvesziteni

Adam5
Vissza térve a képre Crem ismered a szõkét?
mert elég jó és ráadásul pont egy koru velem ha 13

ollie
jól szóltál rézbõrû testvérem 😊

Csacsi
Ebbõl is látszik, hogy nagyon fiatal vagy még. Mibõl gondolod, hogy egy 22 éves mellett nem lenne szar az élet, ha eddig ez volt róla a véleményeD? Nõjj fel, és a korodbeliekkel ismerkedjek, az olyanokkal, akik iskolába járnak, mert hidd el, hogy neked tök szar lesz, és neki is, hogy õ már dolgozik, vagy fõsulin tanul, te m eg még csak középiskolába. Nem összeegyeztethetõ az életritmusotok emiatt.

Gondolkozz egy picit. Bár ez ilyen fiatalon még egy kicsit nehézkes.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dynamic
Ezt honnan veszed?
16 év az átlag! 13 egy kicsit durva.
(A romáknál esetleg.Bár ott inkább 12😊)
ollie
talán nem kéne idõ elõtt szexuális kapcsolatot létesíteni, akkor szebb lenne az élet

Csacsi
És te mennyi idõs vagy?Áruld el nekünk is az élettapasztalaidat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Benő
Kell a csaj száma 1ébként Barbi a neve és 15 éves lesz.

gergou
Egyebkent azon a fenykepen eppen 2 olyan 13-15 ev kozotti csajt lattok, akiket buliban 10 percenkent visznek ki a kigyurt csakok... Ha ez nem nevelesbeli problem, akkor semmi...Meg az is lehet hogy az apja is molesztalja...Mert nem eppen ez egy megfelelo viselkedes egy 13-15 ev kozti lanytol....

gergou
a Diszkocicak igen, de lehet egy csaj szep, es szuz is, minden jellem, es neveles kerdese... A ribanc 15 eves csitrik meg csak arra jok, hogy megba*szatok oket, mert nem eppen normalis emberek😊

gergou
hat ugy oszinten, en atlag nem csak a sex miatt vagyok egyutt egy csajjal, es ha egyszer ugy erzem, hogy szerelmet erzek, akkor plane tudok varni ezzel... Egyebkent meg A lanyok 35-40 szazalekara igaz kb, hogy 14-15 evesen mar nem szuzek...

ollie
na most lesz verés, vagy nem

Crem
A témához kicsit visszakanyarodva...

Vagy korcs világban, élünk vagy lassan 2004-et írunk!
A lányok már nem a nászéjszakán vesztik el ártatlanságukat, és (hál'istennek) nem kell bemutatkozni az egész családnak, hogy egy jót du****k...

A témaindítónak:Szar érzés... De lassan jobb, ha beletörõdsz, hogy ha nem is idén, de rövid határidõn bellül valaki elviszi "táncolni"...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
N°1!😊)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Na...

Gondolom a hozzászólásod alapján "ááámekkora baszott feje van😄 te egy Robert de Niro és Bred Pít keverék vagy...

Vagy az eddigi barátnõid után tényleg igazad lehet, igaz azoknak a nevük egytõl egyig .JPG-re végzõdött...

Dynamic
Szvsz ez csak egy jól hangzó közhely.Azért még nem minden lány veszti el a szüzességét 14 éves korban.Kíváncsi vagyok hányan voltatok ilyen korú lányokkkal.Márpedig elvileg rengetegen voltatok, ha mindegyik nem szûz, ugyebár?Arról nem is beszélve, hogy voltam 1-2 16 évessel, de életem leggyengébb élményei közé tartoztak😊
shaba23
Te hol élsz? Láttál már te 15 éves csajt? Már csak akkor szûz,ha nagyon csúnya...nézzél szét egy szórakozóhelyen(diszkó) meglepõdnél, hogy némelyik mekkora ribanc
PResident Evil
és majd megfordul, 2 foga lesz, azis rothadt

FtranX
A jobb oldali szõkébõl veszett jó nõ lesz, ha felnõ!!

shaba23
nem...azért van a gumióvszer...ha a bizalomra építenénk (és elég lenne) nem lenne AIDS
CSOCSO
jáááááááááájj azok a csecsek😊 borzalmas a feje... az igaz.. de azért összemaszatolnám a kiscsajt titokban...
O0D:
de minden kapcsolat a bizalomra épül, nem ? 😄DDDDDDDDD

Hajrá Dózsa György!

shaba23
nem is a bizalmat gerjesztik
O0D:
A háttéreben az a világos kék felsõs jól néz ki. Az elöl lévõ két ribi nem vmi bizalom gerjesztõ.

Hajrá Dózsa György!

O0D:
Jaja, igazat beszélsz.
Ezek a mai 4 éves nõk... hát az eszem megáll 😄DDD Kimész a strandra egy ovis csoport mellé és csak lesel. Utána aztán mondhatod hogy én azt hittem hogy 200 as IQ ja van..
Szász Marcit is így b*szhatta meg friderikusz. Neked ekkora az IQ-d ? akkor biztos elmúltál már 18. 😄DDD.

Témaindító: " reggel hugom, este dugom" ?? szóval te vagy 20+, és kiváncsi vagy a mi ötleteinkre hogy mit csinálj vele. Én majd beszélek a hugoddal 😄DDD

Hajrá Dózsa György!

FtranX
Felvágni a barátnõi elõtt.

FtranX
Hasonló az én gimimben is volt. A 7.esek között volt egy olyan csajszi, hogy nem hittem el róla, hogy 13 éves! Vékony derék, hatalmas feszes mellek, iszony jó segg, szép arc. Rettentõ gyerekes viselkedés...

Lynx_TWL
e zpedofíling ezek kislányok nem mondadnám rugdosnám

๏̯͡๏﴿

Match
Szerintem is a szõke ari nagyon...
A másikat se vetném meg....
ICRAM: ne mond már hoyg mondanád neki hoyg Oh, kérlek ne! Ne szopj le 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

traXion
Faszt, a szõke nagyon ari 😊

I.C.ram
Szerintem mindkettõ borzalmas 😄 a baloldalinak borzalmas a feje! Cikói meg mintha szilkonok lennének 😄