3220
Szerintetek?
  • CSOCSO
    nahja.. aztan jon hogy megy sirni mindenkihez hogya nagy csunya 22 eves srac seggbekurta.. jaj mitortent.. kis hulye pinak vazze
  • Bandee1987
    A kis tinicsajok el vannak ámulva az idősebb fiúnak, és ezzel vágnak fel baránőik előtt...,de ekkor esik bele a csapdába....
  • Sir Quno Jedi
    Ki nem szarja le a haverokat és a baráti kört ?!! A nő kell neked, nem a barátai, haverjai, szülei és üzletfelei. Megfelelő toleranciával mindez megoldható, amúgy sem kell őt kirángatni a környezetéből, meglehet a saját élete...
  • CSOCSO
    elmegy... csak szerintem itt mar nem nagyon van az hogy elviszitek egymast a haverokhoz.. vki ugyis kilog a sorbol. vagy a lany a fiu haverjainal mert csak 17.. vagy a lany haverjainal a fiu mert mar 25... de ezt is embervalogatja.. lehet hogy a 17 eves fiu baratjai a 25 eves fiu baratjai..szal kitudja..
  • Kroki
    És akkor mit szóltok egy 17-25-ös kapcsolathoz?
  • Sir Quno Jedi
    Embere válogatja, nekem vannak barátaim, akik 18-19 éves lányokkal jöttek össze, 5-6 év után szépen családot alapítottak, gyerekek, miegymás és gyönyörűen élnek. Egy 20 év alatti lánynál még (talán) van esély arra, hogy nem rontották totál el görény fickók és te lehetsz az életében az első komoly férfi. A korkülönbség lassan elmosódik (5-6 év alatt) és felnőtt nőként már senki nem fog puffogni, hogy ugyan miért veszed el, vagy ő miért megy hozzád. 13 évesen egy nő már "ivarérett", 17-18 éves korában bőséggel alapíthat családot (mamám is akkor szült), de ha vár egy pár évet, akkor a legjobb korban szülhet. Mint mondtam, emberfüggő, ki mit gondol...
  • CSOCSO
    szerintem mind a ket fel ugyanolyan hibas.. vagy mihezkepest gerinctelen.. mondom ezt es gondoljuk mindannyian MOST!!!
    de ahogy ti sem tudjatok hogy milyen szerelmesnek lenni 20 evesen egy fiatal lanyba..addig ti is azt mondjatok hogy mi a szart akar egy 20 egy 15 tol??????????
    de ha majd leszunk 30asok es siman ragerjedunk vagy akar tok tiszta szerelmet erzel majd egy 17 eves lanyba akkor majd rajottok.. mert nekem se tetszik hogy 30-17. de majd ha ott leszek (leszunk) majd rajovok (rajovunk)
  • Kroki
    Egy 30 éves hapsi hogy képes összeállni egy 17 éves kiscsajjal? Már csak az ő fejüket tudja fűzögetni? A csajok sem hülyék, ha szóba áll velük egy 30-as muksó.
  • CSOCSO
    nevelofateromt ugyszinten!!!! 17 volt a baratnoje..azota egyuttvannak ( o meg volt 3*)
  • CSOCSO
    dejol elvagytok..mondok valamit hogy hogyan allok mostansag en. .azaz tegnap ota... szal kiderult, hogy NEKEM kell alutasitan azt a not akibe "szerelmes" vagyok.. nah ilyenrol hallottatok mar???? hat kurvaszep mondhatom.. faszom televan az egesszel!
  • CSOCSO
    lenyegtelen.. ha te is ezt mondtad akkor en egyet ertek veled!! es Match meg egyetert velem.. akkor nem ugyanott vagyunk?:))))
  • Match
    30 évesen 17 éves csajra? kicccsaj, megdugjuk, aztán szélnekeresztjük..komolyabbat nem tudok elképzelni.
    Lehet hogy durván hangzik...lehet érzéketlen vagyok..de nekem, a mostani szemléleteim alapján ez jut eszembe róla.
    Lehet hoyg 12 év múlva már közel sem fogom így gondolni.
    Viszton ez scak az én véleméynem, hivatkozom ismét az ellenopéldára...
  • Sir Quno Jedi
    Miért tudnál nehezen ??? Kíváncsi volnék a véleményedre, miért ???
  • Match
    akkor mér kérdezted? ha 30 lennék nehezen tudnék sztem másra asszociálni....
    De írtam egy ellenpéldát....
  • Sir Quno Jedi
    Mivel nem vagy 30 nem tudhatod, mit mond egy 30-as ! :DDD
  • Match
    hát....én még mindig azt mondom hogy megdugni...
    Megjegyezném apám is 36 volt amikor összejött a barátnőjével, aki akkor 16 volt, és azóta is együtt vannak (cirka 10 éve).
  • Sir Quno Jedi
    Tőlem azt kérdezte valaki, valahol, hogy mit akar egy 30 éves fószer egy 17 éves lánytól ?!! Erre te mit válaszolnál ?!!! :DDD
  • Match
    hát...a végén sose tudjuk meg mit akar egy 22 éves srác egy 15 éves csajtól....talán a nyaalókáját...
  • Sir Quno Jedi
    Nekem8...
  • Match
    Nah ok :)
    Ezek az előjogok a méhbe fognak küldeni...jut eszenmbe,....hány kiló is vagy? :)
    Nah, most már hagyjuk,k ezt a témát mert kruvűára nicnsen értelme...
    Miss B.-hez pedig hoyg milyen szálak fűznek, az fel lett tárva rég, csak akkor biztos nem olvastad...
    Na akkor most már tényleg elég legyen!
  • Sir Quno Jedi
    Nem vettelek be a vastüdőre jogosultak listájába, mert nem tudhattam, hogy a "rohamozó ingerült barátok" alcsoportba sorolod magad, sőt azt sem, hogy B. kisasszonyhoz komoly szálak fűznek (mármeg miért is kéne ezzel foglalkoznom ugye). Akinek nem inge, még lehet a gatyája ! :DDD

Én bárki nevében elnézést tudok kérni, ez robotelőjog ! :DDD

B*szhatjuk, ez tény ! :DDD
  • Match
    bocs az első pont kimaradt...

- Jólvan...majd később rájössz :)
  • Match
    te idióta...mondom hoyg ne válaszolj...da akkor már énis (nehogymáegyrobotélegynazutoplsószó:))
    Pontok szerint:
    -De ne az én nevemben! A masgad nevében nyugodtan....
    -Há' ennek én is :))
    -Nem,valóban nem voltott a nevem, de a hozzászólásból az derült ki, hogy abba a csoporba tartozom, akit te egy ilyen estben vastüdőre küldenél....
    A továbbio része, az hogy a nőnek szabad akarata van stb stb az meg nem éppen ehhez a témához tartozik...az még ahhoz ment volna amikor a tulajdonomnak neveztem borcsát...amit mindenki kurvakomolyan vett, kivéve engem meg borcsát (még szerencse).
    -Jobb a békesség...OK...túlreagáltam...mondjuk inkább hogy reagáltam rá...(nézdf már meg azt az ominózus 2 hozzászólást és fejtegesd ki reagálta túl a dolgot..). Ez tényleg egy fórum...de én így is jól szórakozok :)))
    -Kössz...akkor te olyan vagy mint a pinokkio...nem kőnje egy angyalka amelyik felélszt?
    -HÁt ezt már b*szhatjuk...
  • Sir Quno Jedi
    - Szerintem te nem vagy "egy fasz".

- Nem kell kérni rá, magamtól is elnézést kérek.

- Örülök, hogy különlegesen tehetséges vagyok az említett tevékenységben. :DDD

- Nem téged küldtelek vastüdőre, ha figyeltél. Ám a hozzászólásom további része valahogy nem ragadott meg téged, pedig ott a lényeg.

- Az a véleményem, hogy kissé túlreagáltad a dolgot, nem szeretném, ha tüske maradan benned, ez itt egy fórum, ami a mi szórakoztatásunkra jött létre, jobb a békesség.

- A robotok nem élnek, főleg nem boldogan, de neked e téren minden jót kívánok.

- Az pedig evidens, hogy kérésednek nem tehettem eleget :DDD.
  • Match
    Kurvára nem érdekel mit beszéltek itt borcsával....az nem az én dolgom...privátba nem tudom mit kaptál te válaszként, de nem is érdekel...tőlem azt is mondhatják hoyg leszáradt a faszom és emiatt vagyokkicsit ingerült...egyszerűen vannak emberek akik különlegesen tehettségesek a felidegesítésemben.

Next: te helyettem ne kérj elnézést, nem kért meg rá senki...

next: az én hozzászólásomban is szerepelt egy ":)" formájú smiley, de te rögtön vastüdőre küldtél...Most akkor ki nem vesz figyelembe mit?

Viszont tényleg kicsit elbasszuk a topicot...
    Elkönyvelem hoyg wegy fasz vagy, te is elkünyveled hogy egy fasz vagyok, és boldogan élünk tovább...

Ezzel zárujuk is le ezt a témát végleg (vagyis ne válaszolj rá...).
  • Sir Quno Jedi
    Tisztelt uram ! :DDD Hozászólásaimban szerepelt a ":D" smiley, ami jelenthet röhögést, iróniát, miegymást. Arról nem tehetek, hogy ön ezt komolyan vette.

Kissé kirohanás szagú hozzászólásaiért ÉN kérek elnézést.

Miután megtisztelt agresszív énjének digitális termékével, bocsássa meg nekem, hogy (szintén smiley-hegyekkel, de) megérdeklődtem viselkedés okait. Azóta már megkaptam a válaszokat privátban, bocsásson meg, ha nem voltam tudatában annak (kellett volna ?), hogy önt férfiasságában sérti az önnel és az ön "lánypajtásával" (mint azóta kiderült) folytatott eszmecserém. Ezért is elnézést kérek tehát !

A jövőben, a topic hangulatának megőrzése érdekében megpróbálok tartózkodni a hasonló "atrocitásoktól" ! :DDD

Mea culpa tehát testvéreim az úrban !
    Ammen !
  • Sir Quno Jedi
    Ez azért érdekes, mert Csocsoval egyetértesz, velem meg nem, pedig ÉN mondtam, hogy nem érdemes háborúzni stb. ?!! :DDD
  • Match
    ehhe....az biztos nem korrekt :(
  • CSOCSO
    olyan sraccal...szejjel is verunk....
  • CSOCSO
    :) eppen nem. eppen ott tartok hogy felakasztom azt a kiscsajt aki tetszik... kezd afele haladni hogy tetszik..de inkabb ne legyen semmi kozom hozza!!!
  • Match
    back from bolt...
    Most látom milyen szépen fogalmaztam...mindegy a lényeg bennevan.
    CSOCSO-val a háborúzás terén is egyetértel....
    Csocso: nem akarsz egyházat alapítani? :))
  • Match
    na dzsedáj figyeljél ide.
    #766: igen jól vagyok, csak vannak emberek akik felbasszák bennem az ideget...
    #770:
    1. Te engem ne gyufázz le!
    2. én szívesen szórakoznék jól itt "veletek" csakhát
    megengedem magamnak hogy az ilyen hűdemenővagyok
    dumákra offoljak egy kicsit.
    3. Anyád a kissrác...anyádat, a húdejó szkájnetet is lenézed? vagy csak bizonyos embereket tisztelsz meg? Most további gonolataimat nem írom le, asszem már volt ilyesmi vita valahol...nem mennék bele.
    körülbelül ennyi mondandóm volt hozzád....fölösleges lenne leírnom mégegyszer amiket eddig...Tisztelem a face-edet...pláne a területét....

O0D: (bár szól dear dzsedájnak meg akárkinek..akinek teccik) Ennek miköze a nőkhöz? Egyszrüen csak nem értem mi a faszért kell úgy reagálni egy hétköznapi (jó, lehet hoyg szar) poénra, lásd #743, rögtön úgy reagálni hoyg óóóó ojan (szándékjos "j") ismerőseim vannak hoyg rákötnek a vastüdőre egész életedre, oszaztánnemeg kiverik belőled a lelket...
    Folyt köv, cska mennem kell boltozni...
  • CSOCSO
    lehet haboruzni.. csak mi ertelme a haborunak?? ha megvered a fiut visszajon 4 emberrel.. ha megveritek oket akkor visszajonnek tobben egyedul erted.. aztan lehet hogymegkeselnek boltbamenet.. kinek van erre szuksege??
    vegulis ez nem mindenkinel igy megy.. de egyszer osszeakadtam egy olyans raccal akit megha szejjel ir verunk aa haverjaival egyutt.. tuti ertem jonnek es megkeselnek mikozben autot mosok...
  • CSOCSO
    persze hogy nem art ha valaki csinos!!! en is jobban orulnek valami szep szoszi cicalanynak!!! amugy azt hogy ki a 40 eves plaza cica azt senki nem firtatta:)
  • b-type
    jah, bocs..asztem arc vagy.
    ebben az esetben azt csinálsz amit akarsz.
  • Sir Quno Jedi
    Nem, nem tudom, tőled akarom hallani !
  • b-type
    :DD
    ne legyél ilyen, nyomathatok, de akkor értelmetlen lenne az elöző hsz-em. :)
    manipulálsz? :D
    te is tod mit akarok mondani.
  • Sir Quno Jedi
    Nyomass jobbat, aztán mi lekopunk, de addig...
  • b-type
    látom turbózátok a topicot...
    nem rossz a duma csak hát...
  • Sir Quno Jedi
    Ja, azóta is ott kering az öreg, magában dúlva-fúlva, dehát ilyen kemény a mi anyuskánk !