Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
`Take a look to the sky just before you die`
aztán le esett neki, hogy mirõl is van szó😄DD
๏̯͡๏﴿
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
jajj bocs ezek neked tetszenek?
hát igen korcs világban élünk, és ezek erõsítették bennem
ezt a tudatot...
.jpg vagy gumibaba mint neked?

๏̯͡๏﴿
Gondolkozz egy picit. Bár ez ilyen fiatalon még egy kicsit nehézkes.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Vagy korcs világban, élünk vagy lassan 2004-et írunk!
A lányok már nem a nászéjszakán vesztik el ártatlanságukat, és (hál'istennek) nem kell bemutatkozni az egész családnak, hogy egy jót du****k...
A témaindítónak:Szar érzés... De lassan jobb, ha beletörõdsz, hogy ha nem is idén, de rövid határidõn bellül valaki elviszi "táncolni"...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Gondolom a hozzászólásod alapján "ááámekkora baszott feje van😄 te egy Robert de Niro és Bred Pít keverék vagy...
Vagy az eddigi barátnõid után tényleg igazad lehet, igaz azoknak a nevük egytõl egyig .JPG-re végzõdött...

Hajrá Dózsa György!
Ezek a mai 4 éves nõk... hát az eszem megáll 😄DDD Kimész a strandra egy ovis csoport mellé és csak lesel. Utána aztán mondhatod hogy én azt hittem hogy 200 as IQ ja van..
Szász Marcit is így b*szhatta meg friderikusz. Neked ekkora az IQ-d ? akkor biztos elmúltál már 18. 😄DDD.
Témaindító: " reggel hugom, este dugom" ?? szóval te vagy 20+, és kiváncsi vagy a mi ötleteinkre hogy mit csinálj vele. Én majd beszélek a hugoddal 😄DDD
Hajrá Dózsa György!

A másikat se vetném meg....
ICRAM: ne mond már hoyg mondanád neki hoyg Oh, kérlek ne! Ne szopj le 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"