3220
Szerintetek?
-
#859 na akkor kezdjük elölröl?
te, mint 30 éves pasi, mit akrsz egy 17 éves lánytol?
igen, én ilyen vagyok -
#858 Mondjuk nem értem minek ez a trükközés, hátulról-mellbe módszer ! Simán meg is kérdezhettél volna ! :DDD -
#857 Egyébként a naív, szerény, szűzies, hamvas, ártatlan stb. jelzőkkel magadra céloztál volna ?!! -
#856 Áhhh, ez csak a kezdet ! :DDDD -
#855 ezzzazz
Tobbiek: na ezt akarja egy 30 éves pasi egy ártatlan, naiv, szerény, szüzies 17 éves hamvas lánytol. -
#854 ÉN meg kegytelen vagyok és agresszív kismalac ! Sőt, igazi vaddisznó, még a csipőprotézised is kiverem belőled ! AZtán meg jól össze-vissza kenlek colgate total-lal (mer az 24 órás védelmet ad) ! Grrrrrrrrrrrrrrrr ! :DDD Na, így már élveznéd mi ?!!! :DDDDDDDDDDDDDDDd -
#853 vagy SZADO- MAZO rajongok mint én :D GRHHHHHHHHHHH !!! Reszkess! -
#852 Szerencsére a mai lányok annyira óvatlanok és gyanútlnok és naívak és... tudod te azt ! :DDD -
#851 Hmmm, erre eddig nem is gondoltam ! :DDD Jó terv !!! -
#850 fogadok, hogy te itt ismerkecc csajokkal, a lakásodra csalod öket házassági ajánlattal, aztán meg jol elvered öket, miközben nagyokat sikitasz.:) -
#849 Jól látod kicsilány ! :DDD Látom van benned spiritusz ! -
#848 csak az élvezet, mi? -
#847 Mi nem pénzért ölünk, ez nyilvánvaló ! -
#846 persze addig meg tarogassa a hulládat a fagyasztoban? -
A nyugdíjamért már ölsz? -
#844 akkorjó -
#843 semleges... -
#842 azjó ??? -
#841 nemcsalódtam benned... -
#840 ja... -
#839 az... -
#838 inkább profi -
#837 anyagias... -
#836 nem kösz, én csak megbízásra ölök, szívességből nem -
#835 megteszed? -
#834 rásegítenek ?!! -
#833 csakis...tudod hogy nem leszek 30 éves.... -
#832 Ja, szíjja Borcsa, hogy megy a felkészülés ?!! -
#831 osz maj ott fogod hajkuraszni a bigéket. :) -
#830 Ja a nők csak testileg érnek hamarabb (max.), ez van... -
#829 sztem ez nem mindíg a kortól függ..
egy csaj három évvel ezelőtt is ugyan olyan gyerekes nyomi volt mint most most olyan 17 körül lehet. és rühellem mint a szart. -
#828 az a baj ezekkel a kiscsajokkal hogy akarmennyire is tunnek ertelmesnek meg 16 nak agyilag.. ugyanugy megcsinaljak soxor azt a gyerekes faszsagot amit nem kene:(( -
#827 Ungh ! Már csinálom ! -
#826 akkor emeld meg... -
#825 SZÍNVONAL ! RULLAH ! -
#824 :))) -
#823 :))) -
#822 He he :)) -
#821 (dt):) -
#820 Rám is rám volt kattanva egy csaj tök utálatos volt és folyton nyafogott még jó hogy rá se néztem baeg!!!
Még haza se tuttam jönni mindig ott volt. Egyszer oszt úgy el küldtem ,hogy csak na azóta ne nagyon jön oda hozzám!