3220
Szerintetek?
-
Jhon Balu #939 ez igy van. v beteges hajlamu a ficko -
peet69 #938 hallod ember de veled semmi gond 18 vagy anyuka még segéd kezik is ha tugya hogy szereted a csajt de egy 3x éves vén fasz mit akar a 17 éves lányoktól ? keressen 3x éves puncit magának !!! -
#937 loál! -
peet69 #936 na te inkáb megse szólalj a te stílusod hmm hogy ugy mondjam felkavaró -
Balassa #935 Sztem ez az egész történet így zajlik:
-> -> -> -> -> -> -> -> -> -
#934 Dzsedáj? már legalább 60.... -
#933 8ésfél -
steweee #932 hülyeséget beszélsz!
már visznek is a zsaruk, mert azt már nehéz eltitkolni !
bazz, ezt a fogalmazást! úristen,hány éves vagy?! -
KopaX #931 Hali!
Figy, ez semelyik btk.-ba foglalt tényállást nem meríti ki, semelyikbe nem ütközik. Csak gondolj bele, ha büntetndő lenne 18 év alatt a szex, a gimik háromnegyede sitten ülne. -
Jhon Balu #930 én gondolom mitakarhat töle egy forro éjszakát.. aztán másnap dobná a kisasszonyt. és keresné a következö áldozatát.az illen férfi beteg psihikai eset -
#929 Nemtom, tedd meg és kérdezd meg tőlük... -
#928 Lehet beszállna, csakhogy feláldozza magát az egyszem leánykája helyett ! Az anyák bazira önfeláldozók tudnak ám ilyenkor lenni... :DDD -
#927 az nem? hmm...ez egy nem rossz érv :D
megnézném egy anya mit szólna egy ilyenhez :DDD -
KopaX #926 Hali!
Miért is visznek el akkor a zsaruk? -
#925 Próbáld orálisan, az nem szex tudod ?!! :DDD -
#924 Ha pl. egy 15éves lányt teherbe ejtessz, már visznek is a zsaruk, mert azt már nehéz eltitkolni ! :DDD -
peet69 #923 pff :D -
#922 Részleges megértését köszönöm!
A cselekedetet meg is kezdem a legközelebbi találkozásnál!
A lovag -
#921 Akkor már kezdesz hasonlítani a marci-szoliban.jpg-re ;) -
#920 Kuss, vigyázzár mer megin elkeztem gyurni khöcscsög:) -
#919 muahahahaha -
#918 Tisztelt Lovag!
Csak az anális szexet engedem. -
peet69 #917 igazán gratulálhatsz magadnak ..... -
#916 marcikáám :) miert nem teszed fel a code-s képeidet is a galeriába? ;) kellenek? :D -
#915 kedves anyuka!
szeretném írásbeli beleegyezését kérni a lányával folytatott szexuális cselekvéshez!
Megértését köszönöm! -
#914 18 éves korig a szülő beleegyezése szükséges, hiszen 18 alatt nem tud világosan gondolkozni egy lány. Mondjuk 18 felett sem... -
steweee #913 merhogy milyen következményekkel járhat egy 14 éven felülivel a sex? vilásosíts már fel! tudtommal 14 alatt büntetendő! -
#912 Aztatat nem, bár ha rólam lenne szó, azt is ! :DDD -
#911 Gondolom azt nem tiltja hogy szerethejük e egymást -
#910 Olvasgasd a BTK-t azért, nem árt ismerkedni a jogszabályokkal stb... :DDD -
#909 20 alatt elég fogyatékosok szegénykék. -
Jhon Balu #908 várd ki a végét én azt mondom. de legyen szerencséd. -
#907 14-en felül van ugyhogy no para:) -
#906 egyaltalan nem arra ertettem hogy erre van nevelve.arra ertettem hogy mennyire kitartó valaki mellett és hogy nem az a fajta aki a pénzre meg a kocsira bukik -
Jhon Balu #905 ez a nevelési dolog hülyeség! hogy lehet valakit ugy nevelni mint a csajodat hogyaz idösebb palikra bukjon?
-
#904 Aranyosak vagytok így együtt ! :DDD
Csak a zsernyák meg ne lássa ! :DDD -
#903 én 21 leszek, barátnőm 16 lesz kb egyszerre és nagyon jól meg vagyunk lassan 2 éve. Szerintem minden a neveltetésen múlik és hogy milyen körülmények között nőtt fel egy csaj. Nekem nincs másra szükségem neki sincs. Ez a lényeg.
Betettem galériába képet rólunk ha valaki kivancsi:)
-
#902 Na egy 30-as nem pusztán anyagiakban tud többet/mást nyújtani, nehogy eltévelyedjünk már az erdőben drágasszágaim ! -
#901 Szerintem semmi összefüggés nincs. -
#900 "és úgy szétk****m, hogy teljesen meg van értem őrülve!"
és te őt szétk ???? ez durvább mint a kurbács...