Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Bundy23
na jo egy lánynál valahol ez természetes hoyg nekik fontosabb hoyg legyen érzelem(legalábbis az értelmes nagybetüs NÕKNÉL) na de egy fickónál?!?! bazze kedzem szégyelni magam 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Szerintem nem hagyná....(mert olyan kis harcias)
Kata
Érzelmek nélkül nekem sem megy. Épp ezért még soha nem volt kalandom, ill. egyéjszakásom. Viszont érzelemmel húnetuddmeg! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Ja igen...

Kata
Akkor elhappollak elõle!

[/cserf][/fülünyúl]

Al Bundy23
vagy forditva...

IBANEZ UV777 Rulez

Én még nem csaltam meg 1 nõt se.

Al Bundy23
na de a lényeg hogy sok olyan kis penna van aki csak ténylweg arra jo hoyg megrépálja az embert...
bár bevallom én csak 1x probáltam "érzelem" nélkül 😊 kurva szar volt 😊
nekem valahoyg fontosak az érzelmek....

KATA ezt nehogy mond freenek mert még én is puincs leszek
ehehehehe

IBANEZ UV777 Rulez

Megint magyarra fordítva: Csak izélni akarja a csajt.

A barátnõm szerint õszinte és hûséges vagyok.Én is annak tartom magam.És szerencsére még élek is. :-)))
Én is így látom.

Al Bundy23
nem haltak 😊 a leirásba magamra ismertem...csak hát az emberbe dolgoznak a régi érzések, meg a kicsike kis sebek amik már nem véreznek de még fájnak 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
nem is az hoyg kielégitettlen, valahoyg nem veszik egymást (a férfiak és a nök) emberszámba egymást...csak mintha egy tárgy lenne a másik.... nagyon igy látom..
persze van sok kivétel

IBANEZ UV777 Rulez

Kata
Ez esetben minden tiszteletem a tiéd!

Tudjátok egy fajta pasival nem találkoztam még a Földön: amelyik õszinte és hûséges. Így, ahogy leírtam. Ha az egyik stimmel is, a másikkal mindig van valami bibi... Ugye nem haltak ki az ilyen férfiak, mert akkor Dunának megyek?!

[/cserf][/fülünyúl]

Jaja.Magyarul:Szét lesz k...a.
Al Bundy23:Tény, hogy sok az ilyen csaj, de ha nem lenne sok kielégületlen f, akkor nem tolná õket senki.

Al Bundy23
nem igy van..én nekem mikor a szemembe mondta, elég higgadt tudtam maradni 😊 magam sem értem miért 😊 pedig könnyen bepöcenek (aztan 2 perc mulva le is higgadok), szal én egész türhetöen viseltem...és még ki is áltam mellette.... hehe bár ezt hivják aszem looserségnek

IBANEZ UV777 Rulez

Kata
Persze csak az a csaj a büdös rib., aki az illetõn kívül mindenki mással. Ha vele is, akkor belevaló csajszi. Ezt ego-szemléletnek hívják a piszológiában, vagy mi.

[/cserf][/fülünyúl]

Helyes...

Kata
Azok a 14-15 évesek, akik meg már most nagyiparilag ûzik a dolgot - azaz megkurvulnak, késõbb csak még nagyobb lesz belõlük. És persze a pasik, mint lentebb is olvasható, gyakran ki is használják ezt. Szerencsétleneknek viszont nem valószínû, hogy valaha is az életben lesz normális kapcsolatuk. Ja, és elég hamar 'kiégnek'.

[/cserf][/fülünyúl]

Al Bundy23
okes, valahogy én is igy voltam vele 😊

Katanéni..korrekt amit leirtál 😊bár én sem csaltam meg egy exem se 😊 én is hüség párti vagyok, de hát ez manapság már loszart sem ér 😊
legalábbis én igy vettem észre

IBANEZ UV777 Rulez

Így van.
A másik dolog:
A csávó "megkúr" egy csomó csajt = fasza, bátor, tökös gyerek.
A csajt "meg....ják" csomóan = büdös ribanc.(a fiúk körében)

Jó de akkor mindíg mindenki mindent mond.
Az viszont soha semmit sem jelent mert erõs idegi befolyás alatt van. R-go nem gondolja komolyan

1:Nem lesz így, mert normális és nem tenne ilyet.
2:Ha így lenne elküldeném a pics*ba, meg mondanék rá szépeket, és véget vetnék a kapcsolatnak.
3:Nem mondanám, hogy csak arra voltál jó, legfeljebb dühömben, de az lényegtelen, attól még voltak jó percek, napok...stb a kapcsolat alatt.
3:Kiheverném, pár hónap alatt.
4:Lenne új barátnõm.

Kata
Az a nõ, aki megcsalja a párját, ugyanolyan, mint az a pasi, aki megcsalja a nõjét. A nõt hamar leringyózzák ebben az esetben. De csak megsúgom, hogy a félrejáró férfit meg hímringyónak hívják. 😊
Amúgy a magam részérõl a hûséget preferálom, és elítélem, megvetem azt, aki a párját csalja - legyen az fiú, vagy lány. Ha már unja, mondja meg, váljanak el, aztán mehet az illetõ az új partneréhez tiszta lelkiismerettel... Én büszke vagyok arra, hogy még egyik exbarátom sem csaltam meg soha. Gondolom ezt nem mondhatják el sokan magukról, még az itt jelenlévõk sem - legalábbis néhány hozzászólásról számomra ez jön le.

[/cserf][/fülünyúl]

Al Bundy23
bár részben van igazság benne amit steweee mond. Mert hát lássuk be sok ilyen kis picsa van aki mást nem nagyon érdemel.. 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
mondod ezt most, de vajon amikor megcsal és megtudod, mit fogsz mondani? (bár ne adja a jositen neked hogy igy legyen)

IBANEZ UV777 Rulez

Kata
Egyetértek.

[/cserf][/fülünyúl]

Az én nõmet nem (csak) erre teremtette!

Nem akarok kötekedni, de ez elég primitív vélemény.

jaja, az isten a nõt erre teremtette.ugyan nem vagyok hívõ, de ez a rész azért tetszik belõle!😊

Al Bundy23
visszaolvasok, de nem hioszem hoyg mondtam volna ilyet 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
már megbocsáss de egy olyan lánnyal aki kurogat ide oda, azzal nem is lehet tervezni hosszutávra 😊
de lehet hogy tévedek...

IBANEZ UV777 Rulez

Szívesen, de az ucsó kb. 20 hozzászólás arról szól, hogy de meg dugnám, meg de leszopatnám...stb.

Te csak dugod a nõket?Másra nem jók szerinted?Elég pritkó lehetsz ha a kefélés az elsõ...

Al Bundy23
köszönjük épitõ jellegü hozzászolásod..

IBANEZ UV777 Rulez

Sok kielégítetlen f*asz...Szó szerint.

Al Bundy23
höhö 😊hol is vannak azok a bizonyos "barátnõk"? 😊))

IBANEZ UV777 Rulez

Narancs
Ja a 16 éves már makk érett, ahogy mifelénk mondák...
Ez a falu vhol a Tiszántúlon volt ha jól emléxem!
De mindek ilyen messzirre menni?
Itt van hugi meg a barátnõi! (vagy ez már a másik topic témája volt?)

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Mars
Bézbólütõvel egy kokit, oszt kész... 😄DDD

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Al Bundy23
😊))ha hagyod

IBANEZ UV777 Rulez

Mars
Nincs benne baj. Paff egy füles, oszt szent a béke. A 20-éves meg visszaadja.

Al Bundy23
😊 amugy nem tudom mi a baj azzal ha egy 22 éves csávo meg akar répálni egy (na joa 15 még fiatal) de egy 16 éves már azért répálhato kategoria 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Mars
Én 3-at akarok. 1-et kûdök, 2-be meg turkálok. weewewewehwhwh

Mars
Ha meg összesz.rja magát, akkor a slag még mindig ott van. 😄DDD

Mars
Jó az!!! slaggal lecsapatjuk, meg smirglivel megberetváljuk, oszt aggyad neki. ehe ehe

Al Bundy23
simán 😊ezek messzagatják a brénket egy karton cigiért báz 😊
nari melyik fálu éz? ugye nem valami dzsipszi picsákrol beszélsz 😊)

IBANEZ UV777 Rulez

Mars
A felét állom, meg hordom a sört, ha mehetek veled

Al Bundy23
hova kell menni? karton cigiér mit csinálnak?!?!?!

IBANEZ UV777 Rulez

Narancs
rendszeres=rendszeresen
korár=korára

Nahh!

Narancs
A lányok 50% -a 14 éves korár rendszeres maszturbál!!!
Aki meg masztizik az elõbb utõbb (fõleg elõbb) másra is hajlandó lesz!
Falun meg pláne!
1 szál cigiért leszopnak bárkit a kis hetedikes lánykák! Ez nem vicc!
Lehet szörnyülködni de sok helyen ez a helyzet!