3220
Szerintetek?
-
steweee #979 tavaly októberben volt egy csajon, pont akkor töltötte be a 16-ot, vagyis egy pár héttel korábban még azt mondhattam volna hogy 15 éves barátnőm van, kétszer idősebb vagyok! nos, a csajszikát már 14 éves kora óta kefélik keményen, (25-30 éves palik)pontosabban ő fűzi be a neki tetsző palikat és viszi ágyba.velem is ezt csinálta, rámmászott a diszkóban, szinte provokálta a szexet!gyengébben kedvéért már 13 éves kora óta cumizik(le is nyeli :) és igen csak jól csinálja, és a barátnőjével is lezbiznek 13 éves koruktól!nem divatból, hanem mert jól esik!egymásnak is ők borotválják!mielőtt vki azt mondaná hogy egy megrontott primitív lélek, elárulom hogy egy nagyon értelmes, aranyos kiscsajról van szó, csak koraérett(170cm, 60 kiló és párducteste van)és imádja a szexet! mondjuk lerázott egy hónap múlva, én még jártam volna vele tovább is szivesen, de hát megint talált egy jóképű manust aki nagyon megtetszett neki, újabb egy hónapra!:) -
#978 muszáj.....
hajad mennyi van? :D -
steweee #977 ami a verekedést illeti, nem vagyok egy olyan típus, csak ha muszály.amúgy sincs abban kihívás átlagembereket megpofozgatni.mondjuk javasolnám hogy mivel azért a kidobók nagy többsége nem intézi el az ilyen beszólásokat egy mosollyal mint én, talán kerülni kellene az ilyen helyzeteket, a mellékelt példa alapján.az első pofon után minek kellett még másodszorra is provokálni őket, várható volt hogy ez lesz a vége. az meg hogy a nővéred vőlegénye katona, megint nem tudom hogy mit kellene hogy jelentsen, a legtöbb katona egyáltalán nem tud verekedni, fegyveres harcnál nincs jelentősége az ilyen irányú képzettségnek, valószínűleg őt is összevágták volna, vagy ha nem megy kettőjüknek még odamennek páran, azt meg nem gondolom hogy egy sima verekedés miatt valaki fegyverhasználatot kezdeményezzen, még ha van is nála míg a támadónál nincs vmilyen fegyver, mert az rögtön börtön és leszerelés örökre! fél éve az egyik szórakozóhelyen két rendőr-szakközépiskolás úgy ment be, hogy felmutatták az igazolványukat, mondván nekik ezért nem kell jegyet venni.bent aztán ittasan pofozgatták/lökdösték az egyetemistákat.na úgy el lette verve meg kidobva, hogy fel sem bírtak állni, negyed óráig az ajtótól nem messze feküdtek. vki rendőröket hívott, el lett neki magyarázva hogy miért kaptak, és szó nélkül elmentek, otthagyva a két srácot!jó lecke volt ez nekik, azt hiszem! -
#976 ez a [ quote] mennyire gáz.. -
#975 nos, hogy nem fektetsz le fiatal csajszikat tiszteletből vagy jószándékból, az a te bajod, másnak annál több marad! ki-ki döntsön maga mit tesz. szerintem ha egy csajszi magától akarja a szexet, akárhány éves is, azt meg lehet dugni.
6.. :P -
steweee #974 nos, hogy nem fektetsz le fiatal csajszikat tiszteletből vagy jószándékból, az a te bajod, másnak annál több marad! ki-ki döntsön maga mit tesz. szerintem ha egy csajszi magától akarja a szexet, akárhány éves is, azt meg lehet dugni. az erőszakot viszont mélyen elítélem. én nem tartom pofátlanságnak más csaját megkefélni, hiszen egy nő csak akkor fekszik le mással ha van barátja, ha elhanyagolja a faszi, vagy nem jó vele az ágyban. vagy oltári nagy kurva, de akkor meg minek jár vele bárki is. az csak akkor egy nyomorék hapsi lehet. vagyis mindenképpen megérdemli. érdekes módon nekem a barátnőim szinte sosem léptek félre, és most jöhetne az a duma hogy biztos csak nem tudok róla, de biztosíthatlak hogy nem, mert nem járok egy lánnyal fél évnél tovább, addig meg vágom rendesen!olyan volt még régen,hogy 2-3 évig jártam vkivel,és a vége felé már mással is találkozgattunk, de szerintem ez egy hosszú kapcsolatnál természetes. én is, ő is azzal járt miután szakítottunk, akivel "megcsalt". -
#973 most mond meg nem mácsó?
keménygyerek lesz tőle...
mondhatja majd a csajoknak hogy összevert 2 részeget akik alig tudtak a lábukon állni (velem is esett már meg ilyen, ráadásul én még sérült is voltam).
Hát nem jól hangzik? -
peet69 #972 jah a mácsó összever 1 40 évest meg 1 17 évest ?
[peet qrvára nem akar mácsó lenni] -
#971 nem, mert az nem mácsó! -
peet69 #970 a másik haméár kidobovagy szeretnék kérdezni valamit !
Nemrég "voltam"(mer csak bakartunk menni) 2 barátommal
1 ugy mond kétes és ugyan akkor jó híru szórakozó hejre.
Mikor odaértünk az 1 ik srác 40 éves (ő érdekes módon azérett nőket kedveli nem a 16-17 éveseket), a másik srác meg 17 éves volt. No mostmár a kidobók biztos észre vették a kor külömbséget és elkérték a szemiéliket a srác 17 volt ugyebár nem engették be mentekl a telefonok a górénak hogy miérnem engedik be stb - ez elvett 1 olyan negyed órát [KIEMELEM MIND 3 AN ITTASAK VOLTUNK ÉS EZ NEM KICSIT LÁCOTT]
az lett a vége hogy nem engettek be minket erre a 40 éves haver mexolalt hogy akkor mennyetek a picsába és elindult kifele erre oda ugrottak a kidobók és bewfolytották meg persze a coffját is hátra húzták ! miután ennek vége lemntünk |könnyíteni magunkon mert hát ittas ewmbernek azt iskell :P | ezek után hívtunk 1 taxit és vártunk míg megjött
megjött a taxi beszálltunk ez a szórakozó hely elött volt és haver bemutatott nekik már majdnem indultunk és a két kidobó leszaladt kirángatták a taxiból agyba főbe verték a 17 éves haver is kapott 1-2 öt !
miután mi elmentünk utána ott nevettek és mondák 1 másnak hogy végre valami kis izgalom amit onnan tudok hogy anővéremmeg a vőlegénye végig nézték. Az volt a szerncséjük hogy hozzám nem nyúltak mert a nővérem vőlegénye katona és hmm.... mind1
a kérdésem lényege az hogy ez mire volt jó ???????
Nem lett volna 1 cerübb hogy "ÁÁ HÜLYE RÉSZEGEK KAPJÁK BE "
és kész ????
-
peet69 #969 A másik abszolute pofátlanságnak tartom azt hogy ha van 1 csaj és van barátja én meg monygyuk ráhajtanék a legnagyobb arcátlanság a másik emberrel szemben mindenki igy csinálja ez + az én személjes vélaményem 1 edül is vagyok vele de én elsődlegesnek tartom az emberek felé a tiszteletet -
peet69 #968 Az ezekből leszürt információk alapján akármennyire kopsz kigyurt kidobó vagy az átlaggal ellentétben inteligensnek vettelek észre csak a hozzáállásoddal van baj az ienekl miatt lesznek qrvák a 16-17 éves csajok nem 1 et ismerek aki ilyen és 1 ikkel sem feküdtem le pedig nem 1 alkalmam lett volna. -
#967 arra ha jól emléxem én is utaltam erre (barátnők).
az is lehet hogy pár éven belül megváltozik a véleménye...de akkor már 18 felett lesz a csaj.... -
steweee #966 szerintem arra gondolt, hogy lehet 1-2 éven belül megváltozik a véleménye.és egyébként is lehet, hogy a hasonló korú barátnői 3x éves pasikkal keféltetik magukat! -
#965 tehát azt mondod hoyg hiába mondja azt hogy nem kezdene egy 3x-es pasival, attól függetlenül szó nélkül elmenne vele? -
#964 Látom nem érted. Nem az a lényeg, hogy ő mit hisz, mik motiválják és erről mit mond, mert öt perc múlva mást mond majd. Pusztán egy 16-os lányka még igen határoztalna jószág, híján az önismeretnek, önkritikának, szertelen gyermek csupán. Nem lenne bölcs dolog "elhinni" neki, azt amit összecsacsog. DE persze, ha te szívesen hiszel a "girl talk"-ban, hát csak tessék, szabad a vásár ! Ha valóban igaz lett volna az sok sületlenség, amit én ilyen fiataloktól (akár mikor magam is annyi voltam) összehallgattam, fülig lennénk a szarban azthiszem... :DDD -
steweee #963 én csak azot mondom, hogy pl nekem "fiatal" koromban nagyon nem ment a csajozás, pedig a lányok szerint jóképű és humoros voltam, és mindig is nagyon izmos. csak sajnos nagyon béna voltam beszélgetés terén, a összes lány aki nagyon tetszett akkor, mind tőlem idősebb palikkal járt, akik sec-pec befűzték őket azzal a csipetnyi varázzsal, magabiztossággal, ami csak az évek alatt ragadnak az emberre. és igen, irigyeltem őket ezért, és persze én is fikáztam az olyan csajokat, akik tőlük idősebb palikkal járnak. persze nem azt mondom hogy aki ügyes, fiatalon is nem szedhet fel egy csomó nőt, de én akkoriban nem voltam az. mostanra viszont fordult a kocka, mindig én irányítok egy kapcsolatban, fel sem merül egy nőben, hogy ne így legyen. korábban ez sok veszekedés forrása volt, egy fiatal fiú azért még nem igazi férfi, és egy nő sem így gondol rá.különben meg nehéz lenne általánosítani, a tini lányok még nem felnőttek, bár tök jó velük kefélgetni, de ha vmelyik azt mondja hogy neki a 30 éves már öreg, azért az még nem a világ bölcsessége, mert lehet hogy a barátnőjének mondjuk 40 éves a faszija. mivel sok középiskolás csajom volt, tudom hogy így van.úgyhogy mindenki olyan csajra hajtson, akinek megfelel életkorban.mivel jól menő szórakozóhelyeken dolgozom biztonsági őrként, rengeteg embert ismerek, aztán mindig röhögünk a kolegákkal, mikor egy veszett jó csaj kézenfogva megjelenik vmi nyomorult kis csírabogyóval, akit úgy húzgál magával mint vmi kiskutyát, a srác meg teljesen a csaj alá rendeli magát, és szentül hisz szerelmük szentségében, és már alig várja hogy a csajszi elunja a dolgot, és hazamenjenek és végre megkefélhesse, csaj azt nem tudja szegényke, hogy mi meg épp arról beszélgetünk közben, hogy éppen ki hogy baszta/szopatta meg a csaját! volt már olyan (saját szememmel láttam) hogy a gyereket azzal hagyta ott a csaja, hogy elmegy egy kóláért a pulthoz, majd kiment egy barátommal a parkolóba, lecumizta, lenyelte, majd valóban vett 2 üdítőt és visszament a fiújához, aki boldogan, forró csókkal üdvözölte!!! -
#962 azért mert azt mondta egy 30-35-ös csávóra hoyg vén fasz?
vagy hogy azért mert nem úgy gondolkodik, hogy "ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ éretebb tapasztaltabb idősebb férfi...óóómegyek is lefexem vele"
ha jól emléxem a fiatalabb csajok gondolkodásáról vol szó...
az egy másik dolog hogy te a személyed elleni sértésnek vetted, és rögtön mondod, hogy "nem lehet komolyan venni".
nem is kell komolyan venni, ugyanis ezek a gondolatai...
tehát nem azért vannak hoyg te komolyan vedd, csak őt ezek motiválják... -
#961 16 évesen egy csaj még a butakicsilányka kategória többnyire, tehát a kijelentéseit kb. annyira lehet komolyan venni, mint a 3 éves keresztlányoméit ! Szal. nem mondanám mérvadónak... :DDD -
#960 észrevetted hogy folyaymatosan ezt szajkózod: idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb....
ezt kurvára embere válogatja...
meg is lehet fordítani...
van egy haverom, aki (most harminc akárhány), 18 éves korában, 40 éves barátnője volt. (mondjuk neki azt mondta a csaj hoyg azért szereti a fiatalabb fiúkat mert jobban teljesítenek...de nem akarok vitát indítani...).
Tehát ha nekem akárcsak megcsókolni kéne egy 40-es nőt, szerintem rosszul lennék....
a csajoknál szerintem ugyan így van...
pl ismerek olyan csajt, aki azt mondta hogy inkább örökké szűz maradna minthogy lefeküdjön egy 30-35 éves (idézem) "vén fasszal"....
ha jól emléxem akkor ez a csaj 16 éves volt, és szerintem (magánvélemény) sokkal normálisabb gonolkodású mint az ifjú plázacicák (akikről te beszéltél).... -
#959 ésfél ! -
Jhon Balu #958 csak nemlehet megkülönböztetni ki hány éves én mar láttam több 15 éves csajszit akik ugynéztek ki mint egy 18-19 éves.elhiszem hogy nehéz egy ijjen csajnak nemet mondani.föleg ha utánna mondja meg hány éves. -
Bee #957 Nem, én már (sajnos) nem vagyok gyerek. Igazad van, én is látok nem egy tizenéves lányt, akit szívesen "elvinnék", de azért nem teszem, mert ők sztem nem csak kefélésre vágynak. Az igaz, hogy jobb, ha az első aktus egy tapasztalt ffival következik be, de nem 15 évesen. Ők sztem agyilag/érzelmileg még nem elég érettek. 18 éves kortól kellene 'szabad prédának' tekinteni őket. -
steweee #956 ja, amit kifelejtettem, bár ez emberre is válogatja persze, de nehogy már azt higgye vki közületek, hogy azért mert vki "idősebb" (25-35) az ágyban kevesebbet nyújt. való igaz hogy nekem sem áll már állandóan a farkam mint középiskolás koromban, de napi két menet azért még most is megy rendszeresen, és azok nem ötpercesek!! bár az is igaz, hogy 18 évesen 10 elélvezés/nap volt a rekordom, ez volt a maximum, de átlag 3-4 ment akkoriban. ahhoz képest már tényleg érzem magamon a kort! -
steweee #955 szóval korabeli srácokkal kellene ismerkedniük a lányoknak?nem vagytok ti még ahhoz gyerekek? vagy csak a sikertelenség szüli az ellenszenvet, ha egy idősebb, tapasztaltabb, érettebb manus könnyedén lefektet egy finos kis ropogós, bűbájos mézédes kis husikát az orrotok elől!? aztán persze nincs kedve többé a lánynak vele egyidős kissrácokkal járni, mert unatkozik mellettük! ha lányok lennétek, nem inkább egy egzisztenciával rendelkező, életeőrtől duzzadó 25-30 éves manussal járnátok inkább? na, legyetek őszinték magatokhoz hogy így van, csak most még keserű a szőlő! -
#954 hehe :D
ha a cigi annak szinonímája (egyéb szívással kapcsolatos tevékenység) amire én gondolok akkor végülis már nem mindegy? :D -
#953 lehet, hogy csak egy cigire kell... -
#952 ezért engem már soxor leszólotak, de ha 20-as éveim közepe vége felé egy 15-16 éves csajjal összejönnék, gondolkodás nélkül lefektetném...
hát ezzan....én ilyen fasz alak vagyok...
(persze mindezt csak akkor ha nincs tartós kapcsolatom) -
Jhon Balu #951 fogalmam sincs mit kell feszegetni ezt a témát annyit mindig odajukadunk ki ugyis hogy csak a csaj teste kell neki.de a csaj is hibás ha megtörténik vele a(baj)mert mér kelleti magát ! ismerkedjen korabeli társaival. nekem ez a véleményem. -
#950 ezt mindenki tudta eddig is...
ezért érdekes ez a téma...
a 950 hozzászólásbó llegalább 500 erről szól. -
Mézár #949 Hogy mit akar egy 22 éves srác egy 15 éves csajtól?A válasz egyértelmű:MEGDUGNI!!! -
peet69 #948 kb -
Bee #947 Igaz, de csakis sebészhez, mert a lélekbúvárok nem végeznek kasztrációt. -
peet69 #946 hmm én ezt nem akartam irni de kb jah
másrészt ha a kislányok foglalkoztatják forduljon orvoshoz -
Bee #945 Hm. Igazad lehet. Ha nekem sem lenne sikerem a saját korosztályomnál, akkor lehet, hogy én is az olyan nőket hajtanám, akik még fiatalok a felnőtt gondolkodásmódhoz.
Nekik még be tudod adni, hogy azért pici és puha, hogy ne fájjon, igaz? -
peet69 #944 amugy kiváncsi vagyok rá
ha gondolod priviben meg dumálhatjuk persze az illető veve(nickje) nem érdekel csak a stori -
peet69 #943 gratulálhatsz magadnak !
az ienek miatt hülyülnek el a tizen éves csajok -
#942 hát olyan...
de szerintem a túlzottönbizalom nagyképűséghez vezet...
az egészséges adagban talán még jó is, de ha az ember túlzásba viszi... -
steweee #941 nos, egy egészséges, férfiasságtól és önbizalomtól duzzadó manus lehetett, én is ilyen szeretnék maradni idősebb koromra! 30-hoz közel elborzaszt, hogy már 25 felett sem látok vonzó nőt, és leginkább a 15-20 évesek jönnek be! meg is vágom őket rendesen. -
#940 ne szólj semmit....
ismerek én itt is olyat aki 3x évesen rászállt egy 17 éves csajra.....
véletlen....részleteket hagyjuk