3220
Szerintetek?
-
#899 hat en specile 31 vagyok, penzem nincs, 17 baratnom se nincs...
van viszotn egy 9 honapos fiam es nem cserelnem le ket 17 eves csajra se -
Jhon Balu #898 ez egy beteges hajlam..... ijen nincs hogy egy normális ember ijet élvezze! -
#897 ha a kiscsaj arra bukik -
Jhon Balu #896 te látom perverz lehetsz... -
#895 Mi az hogy szétk.....m? Szétkorbácsolom? -
Jhon Balu #894 gratulálok!tarcsd meg amig lehet.. -
steweee #893 hááát, szerintetek a 30 éves pasikra már csak a pénz miatt buknak a nők?. szegénykéim, hány évesek vagytok? most van egy 17 éves csodaszép barátnőm, és úgy szétk****m, hogy teljesen meg van értem őrülve!egy fillért nem költök rá, max néha fagyizunk, a házamban kefélünk meg az autómmal megyünk ide-oda..most vettem neki egy kismacit, de a kínaiban 790ért! -
Jhon Balu #892 egyszerü a válasz:fiatal csajok buknak az idösebb pasikra osztán ez a dolog forditva is müködik ennyi az egész:.. -
#891 túl kevés... -
peet69 #890 VAnnak de kevés -
#889 Te is leszel egyszer 30. Azokat meg ne kívánd, akik idősekre (pénzesekre) buknak, mert agyilag olyanok is. Bár vannak kivételek. -
peet69 #888 Sajna ez ígyvan és ezért mi fiatalabbak diszkriminálva vagyunk !
Tök sux az egész -
#887 nem feltétlen. én minden helyzetben a max. 1 vagy 2 év különbségre szavazok... de persze az én javamra... :) -
#886 mindegy ugyis az alkalom hozza.. sosem szuletesi idopont szerint csajoztunk.... inkabb a csajokkal van a baj.. ok azok akik inkabb a 30 eves faszra buknak 17 evesen... persze egy ferfi meg nem fog ellenalni egy 17 evesnek... -
#885 Szerintem minimum 5 év kell a férfi javára, de csak akkor ha már a nő/lány elmúlt 20. -
#884 Általában igen, de nem feltétlen a dolog. -
#883 nahja.. de azert akkor is ottvan hogy szivesebben latok egy 18 eves baratom ( marmint no) melle egy 20-22 eves palit mint egy 30 ast...
szal szerintem az az egeszseges ha csak par ev van kozottuk....
-
#882 Jó, én általánosságban beszéltem és nem konkrétan a 15 évre kitérve. DE egy 17-18 éves lányra már igaz amit írok ugyebár (és még börtönbe sem mész miatta)... -
#881 felnott ferfi?....
nezd egy 15 eveshez szerintem a 20 eves a top... szal meg egy 20 eves talan jarhat egy 15 eves kis pisissel... de az tuti hogy tobbet tud nyujtani mint a csajjal egykoru fiatalok..bar szerintem a legjobb a fiuknak az ha vele egykoru not szur ki... vagy nem kevessel kevesebbet -
#880 Egy idősebb férfi mindig sokkal többet tud kínálni egy fiatal csikónál, főleg egy fiatal lány számára, aki még nem is rendelkezik önálló egzisztenciával, nincs kialakult értékrendje és világképe, még popsiján a tojáshéj. Egy felnőtt férfi mellett hónapok alatt nővé érhet egy kis csitri. ÉS itt nem csak az anyagiakról van szó (persze az is sokat számít a latban a nők többsége számára), hanem egyszerűen az élettapaszatalatról, egy más világ, más társaság, más szint, belépő a gyerekkorból a felnőtt vlágba. Egy fiatal lány mindig szeretne idősebb lenni (majd később fordítva :DDD), neki egy nagy kaland az egész. A férfi számára pedig éppen ilyen nagy kaland egy fiatal, zabolátlan, még lelkes kis Lolita, aki fenekestől felfordítja az életét. -
#879 nahja.. es a kis picsa nem ertette miert mondom hogy tobbet tudok neki nyujtani mint a mostani 17 eves baratja:) loal.. hat azelott is tobb mindent kapott tolem es most is tobbet kaphatna de kedveskedjen neki a faszom... igy jart... -
#878 én 18 vagyok, de már egy 16 al is nehezen állnék le, mert utálom a nagy korkülönbséget. mázlim van mert nem volt soha gondol barátnőszerzésse, bár nm vok aza nőzős típus, van 1 barátnőm akit imádok Ő is 18 és nekm nem is kell más. de ha kellene akkor sem lehetne 17nél fiatalabb. -
steweee #877 nos, annak idején én is azt tettem, és akkor jól is esett. bevallom, 23 éves koromig nem tudtam csajozni, annak is örültem ha egyáltalán volt barátnőm. és akkor sem azok az extra jó csajok, akikre fájt a fogam. de mihelyst bekerültem az éjszakai életbe dolgozni, ahogy megismertek, rögtön tapadtak rám a csajok. érdekes, hogy a nőket sokkal jobban vonzza egy olyan férfi akinek van barátnője és sok nő megkaphat/megkap, mint akinek nincs barátnője és nem fektet le sok lányt. hogy miért? hát erre még nem jöttem rá, szerintem a kis agyukkal ezt ők sem tudják felfogni, mert midig arról beszélnek, hogy a mocsok macsó férfiak kefélnek össze vissza, de ennek ellenére állandóan olyan palikra vágynak, akik férfiasan csak meg akarják őket baszni.aztán meg megy a sírás rívás a barátnőknek, hogy az a mocsok megcsalt/kidobott. én ilyenkor mindig egy jót kacagok ha hallom a csajokat egymással siránkozni. úgy kell nekik. a haverjaim nagyon kefélőgépek, én meg azzal hódítok, hogy eljátszom hogy én nem olyan vagyok. és ez félig meddig igaz is, nem járok velük kurvázni, de azért egy nőtől én is csak azt akarom! :) -
#876 hát figyelj...most menjenek oda a fiatal fiúcskák, és mondják azt a lányoknak, hogy "gratulálok a 10 évvel idősebb barátodhoz, sok boldogságot kívánok nektek" ? :))
hülyén jönne ki :)
leribancozni meg olyan mácsós :) -
steweee #875 na, nemrég összejöttem egy 17 éves csajszival. előttem két hozzám hasonlóan "idős" barátja volt. és elmondása szerint ezek után nem is tudna vele egyidős, vagy akár 20-22 éves fiatal ficsúrokkal járni. mondjuk nem csodálom hogy egy érett férfival jobban érzik magukat, van köztünk egy tizes. a fiatalok meg irigykednek, meg leribancozzák hogy "öreg" hapsival jár, persze csak mert nekik így esélyük sincs. de hát ez van, annak idjén én is ilyen voltam. vigasztalja őket, hogy ők is lesznek idősebbek és tapasztaltabbak, és akkor nekik is lesznek ezerrel fiatal barátnőik -
#874 lassan már az oviba kell járni, mi? :DD -
#873 ha puncit akarok akkor inkabb valami 17-18 evest talalnek be... mondjuk ki lehet probalni a szuzdolgot.. csak az a baj hogy manapsag jo ha 10 csajbol 2 meg szuz... a tobbi 15 eves mar reg nem szuz:) -
#872 szeretne egy pihés szőrű illatos kis puncit. ennyi kb -
#871 Lyukas garast tán megér ?!!! :DDD -
#870 Hát ingyenpinát a szomorú kis életébe. Korabelit nem kap, még félrondát se, úgyhogy butít egy kislányt csinos pofikával. -
#869 mennyiért? -
#868 Kár a szóért ! :DDDD -
#867 harvest the souls, use the bodies...
hoyg költői legyek... -
#866 JA ! Azt eladom, a többit megtartom ! -
peet69 #865 Neked annyi elég is ???? :P :D -
#864 A lelkét ! -
peet69 #863 az meglehet sőt bizti lemaradtam és mint mindíg nem kerestem vissza :PPP -
#862 csak az a gond, hogy ezt már komolyabban kitárgyaltuk.
olyan relativak ezek a kérdések... -
peet69 #861 Jó most poénkodtatok 1 sort de én meg komolyra akrom fordítain aszót ! -
peet69 #860 Nem feltétlenül ő az akaró fél
mert ugyebár mindíg a nő viszi arosszba aférfit :P
a topic címe az is lehetne hogy mit akar 15"17"éves csaj 2x éves pasitól ??? !!!