3220
Szerintetek?
-
#1499 ehh
egy 16-21 és egy 40-45 éves pár között óriási különbség van... -
#1498 nekem van egy "ismerosom" aki nalam fiatalabb (en 16 vagyok) valamennyivel es annyit mondtahtok hogy az anyja elengedte 12-13 eves koraban, es azalatt az ido alatt mar a fel varos vegig csusszant a csajszi, de ugy hogy total nem emlekszik senkire es semmire, mert elotte ugy berugattak mint az allat... Azota asszem a pszihiatrian kezelik, ha jol tudom...
Amugy az nekem is meredek, hogy 12-14 eves csaj 24-27 eves sracoktol akar valamit... De az szerintem meg egeszen belefer, ha egy 16 eves egyutt van egy 21 evessel... ez a korkulonbseg megengedheto szerintem, mert ez a termeszetes (lasd szuleink peldajanal.) Koszi hogy meghallgattatok -
#1497 Na látod az ilyeneket hívják psziho K****nak. Egyébként meg apuci és anyuci elég barom lehet ha egy 13-14 éves csajszit elenged disco-ba...... -
Vlala #1496 állítom Neked, az esetek legalább felében fordítva van. Látva a tegnapi esetet, azt is el tudom képzelni, hogy ha nem jön össze apuci és anyuci elkényeztetett kislányának a tuti pasas, akkor szipogva elmeséli otthon, hogy fogdosta a srác... -
#1495 Egyébként én nem értem, hogy egy 24-25 éves srác egyáltalában miért akar elkapni egy 14-15 éves csajszit? Nem igazán hiszem, hogy ugyan olyan élményben lenne része mint egy 23 vagy időssebb csajtól. Sőt még rosszabbat kap. Arról meg nem is beszélve, hogy a fenének van kedve tanítani egy ennyi idős csajt. Lehet csak én kezdek öregszeni, de ilyenre biztos nem vállalkoznék... -
Vlala #1494 Most lenne kedvem ennek a topicnak is nyitni egy ellentopicot, a következő címmel: "Mit akar 10-15 éves kiscsaj 22-28 éves pasitól?"
Az eset:
Tegnap barátnőmmel szem- és fültanúi lettünk egy rendezvényen három fullarc kiscsaj csevegésének (alig bírtam lefogni kedvesemet, majdnem bement közéjük rendet tenni) A csajok ugyanis lehettek vagy 12-14 évesek, de már előző pasijaikról beszéltek, mutogatták egymásnak a kihisztizett kamerásmobilon készített "trófeáikat" és volt osztálytársamról (25 év...) nyilatkozták, hogy "tök jó pasi lenne, oda is mentem hozzá pénteken, de nem érdekeltem. Biztos buzi." (4 éves kapcsolata van a srácnak...)
Egy másik vélemény szerint "a csaja meglátott vele az autóban, akkor átkaroltam a nyakát, mintha csókolóznánk, és most tök féltékeny a csaj."
Most lehet, paraszt leszek kicsit, de az ilyeneknek kéne lapátnyelet dugni a lábaik közé, lehetőleg jó szálkásat, aztán adig forgatni benne, amíg liheg... -
#1493 nem ugy hangzott:) ebresztoooooo:) -
#1492 ezt most kinek irtad meg mi 55?? 55 kilo fekvenyomva?:) -
#1491 Miiii ?
Csak azért mondtam mert már fáradt voltam és nem tudtam odam odafigyelni ... -
Vlala #1490 (fekve 55 volt már?) -
#1489 most mivan??? te jottel ezzel fenekevel dologgal.. -
#1488 szóljál ,hogy mikor röhögjek ...:/ -
#1487 koszi az eszrevetelt...csodakra kepes az emberi gondolkodas, ha olyan gondolatok vannak benne... -
#1486 semi gond mar ugyis ismerlek -
#1485 aláírásod :DFDSGSDGFDGSS -
#1484 ne hariiii!!!
-
#1483 CSOCSO????Amugy nagyon elvagytok latom... Szeretem a humort deez olyan erdekesen hangzik... -
#1482 ja nekem haverom mondta, mikor kuldtem magamrol egy olyan kepet, ami tipikusan Eve Mendes-es beallasu... (lattam mar rola egy ket kepet..) -
#1481 Ugyan, ne szerénykeggyé vazze... -
Vlala #1480 ennyire nem ismerem, de biztos nem ekkora patkány, mint én. -
#1479 SZted. Banderas adott volna neki ?! Igen VAGY Nem ?! :D -
#1478 :DDDDD -
Vlala #1477 Nekem volt olyan, hogy azt mondták, úgy nézek ki, mint Banderas, aztán a cigányasszony a lényegre tért, és kért egy kis pénzt "kenyérre". -
#1476 most erre mit is mondhatnek?:) toporodott torpordog vagy:)
IGEN, a ****evel kezdenem:)))))))))))))))
-
#1475 akkor a fenekével kezded te is ?
(bocsika) -
#1474 aaah dehogy:) csak szaglasszuk egymast mint a kutyak:))))))))))) -
#1473 ismerkedés beindult közelebbről is ??? :DDD -
#1472 ez most tudod milyen nekem????
remelem erteni fogod:
mintha egy ketrec valasztana el minket. en lennek a farkas te meg barany...
ehs vagyok ehes vagyok erre te kijelented hogy diszno ized van ami akedvencem.. ettol aztan megjobban elborul az agyam:)))
ha nem erted privizz ram:) nah csoki -
#1471 ha azt se tudod ki az miert mondasz ilyet?? ugy mondod mintha britney szar lenne vagy valami... mindnekirol keszulnek szar fotok.. de azert britneynak megvan a sajat jo teste... aminek barki nagyon orulne :) -
#1470 Én ugyan nem tudom, ki az az Eve Mendes, de Britney-nél csak jobb lehet. :) -
#1469 egyszer volt olyan nekem, hogy valaki azt mondta hogy ug nezek ki, mint Eve MEndes... Meg noi szemmel is azt mondom hoyg tobb sutnivaloja van Eve Mendes-nek mint Britney-nek.... -
#1468 -
#1467 nekem itt akaratlanul is eva mendes jott be... de ne aggodj inkabb o mint birtney:) -
#1466 wallpaper with britney -
#1465 az hogy már-már túl szép hogy igaz legyen:)
mingyá adok ütős britniképet -
#1464 termeszetellenes?:) ezen neked mi a termeszet ellenes?:)
az lenne a termeszetellenes ha ilyen hugom vagy lanyom lenne.. nah az maga lenne a pokol :)))))))
ez a csaj 10 pont..a mellei meg nem allnak se hulyen se ormotlanul ugyhogy nemtom mi neked a termeszetellenes ezen a cicin...
britney sok kepen nagyon tetszik a teste.. a combja a segge a pocija es cicije.. -
#1463 ez a mell már-már természetellenes. nekem annyira nem is tetszik.
ami nagyon fontos még, az a comb -
ez a cici szinte mar annyira kerek hogy nem is igaz:))))
amugy voltam mar szerelmes kismellu csajba is.. fogdostam is neki.. hat hja.. sokkal jobb fogni egy ertelmes meretu mellet.. de volt mar hogy nagymellu csajom volt. annal meg tiszta vicces volt amelltarto kemenysege.. es azt fogdosni.. lol..
nah mindegy.. amugy nekem inkabb a fenek a fontos... -
#1461 nem vagy az... amugy gondoltam hogy ilyen korul tetszik neked.. ez olyan normalis meret.. a lufikat meg utalom (undi togyek)! -
#1460 lehet hogy egy hímsoviniszta állat vagyok, de egy ekkora legyenmá'