Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borcsa
attol h faszcibálo, miért ribanc? 😊

az csak jo, nem?

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Hát jó olvasni, hogy ilyen pozitívan álltok hozzá, azt hittem én leszek itt a legújabb pedofil gyökér.

Vlala: nagy igazságokat írtál, jó volt olvasni, köszi, bár félek lehet hogy megfogadom 😊

Borcsa: egyenlõre nincs semmi, csak már vagyok olyan tapasztalt, hogy megérzem a dolgok elõszelét és most eléggé vihar elõtti csend van, ráadásul most úgy érzem, hogy papír csónak leszek a viharban ha érted mire gondolok 😊

15 évesen már faszcibáló ribancok,tehát minek várni?Ki kell használni a lehetõséget!

\"Life is around you and in you.\"

Borcsa
megvárhatod, amig 18 lesz.😊

sztem nem gáz, a hugomék is vmi hasonló szituban vannak.
és már elég régóta mûködik.
szal kitartás.

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

"23 éves harcedzett róka":
az érzuelmi kötõdés nem korfüggõ. Ámor nem tud célozni, ezt már õsidõk óta tudjuk...
etz magdban kellene eldöntened. Lehet, hogy érdemes rá várni? Úgy értem, ha tényleg ekkora érzelmi vihart kavar a lány, talán komoly is lehet, ha a számokat (15, 23) elfelejtitek.
"egyfolytában az kering a fejemben, hogy "Mi a faszt csinálok?" " nem szabad rajta gondolkodni.
"Megint a szívemre hallgatok, mikor csõdöt mond az eszem" /Zanzibar/
Az érzelmeket az értelem még soha nem tudta megmagyarázni, erre van egy nagyon egyszerû kifejezés: szerelem. Nem hiába nincs normális jelentése sem a szónak! mindenki tudja mi az, de senki nem tudná megfogalmazni. amikor az Értelmezõ Kéziszótár is csak kertel, az már durva...

Én nem vagyok egy degenerált fasz, sosem hajtottam kiscsajokra de valamit elindított bennem érzelmileg és most épp be vagyok szarva.

Jó hogy megtaláltam ezt a fórumot. Baszki én kivagyok. Álmomban nem gondoltam volna, mindig idõsebb barátnõim voltak és most jön egy 15 éves csajszi, kedves, aranyos és én a 23 éves harcedzett róka itt állok mint egy darab fasz és nem tudom mit csináljak. Normális esetben ha ez elõfordul elbeszélgetek a lánnyal és lebeszélem magamról, de vele még ezt sem tudom megtenni. Úgy érzem, hogy nem akarom elküldeni, de ugyanakkor egyfolytában az kering a fejemben, hogy "Mi a faszt csinálok?" Ha lenne legalább 18, már holnap elvinném valahova randizni, nade baze 15. Mi a faszt csináljak? Komolyan mondom nem hiszem el.

😊))))

Rafaelo
megbaszni mint egy lovat hogy füstöljön a kis posija neki !!!!!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

khm...

ScOrpY
semmit 😄

Enny1

sz4bolcs
nem... én tévedtem. komoly kapcsolatot akartam..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Grimbusz
Szvsz ott más problémák vannak.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
😊) Myrkul barátom sok igazság van szavaid mögött ÉS tapasztalat én ezt jól tudom.

A túlerő legyen veled!

Szerintem azért nem találja meg, mert még nem is azt keresi. Szvsz a legtöbb csajnak 13-14 évesen presztízsbõl van fiúja, hogy a többiek irigyeljék. Azt sem tudják még, mi az a szerelem, mit akarnak még?

Steweee: aki csajt akar, az tényleg ilyen helyeken kell, hogy keresse. Viszont: itt csak csajt kap, barátnõt nem! Arra jó, hogy mutoassuk, hogy nem vagyunk balfarkak, nekünk is van csajunk, de a viszontszeretést jobb, ha elfelejted... "Szigorúan igényteleneknek" ez tetszik...

nos, mindig másütt, ahogy jön. de ajánlok pár helyet, szigorúan igényteleneknek ! 😊))) (jó csajok persze vannak, de CSAK ARRA ! )
parádé, amon-ré, eperkettõ, mercy bár, ha megnyit majd a manana, JUNO. na ezek tele vannak kis ribikkel, ha ott nem tud vki összeszedni magának csajt az béna

Match
még mindig kíváncsi volnék miskolcon melyik szóarkozóhelnél dolgozol...amiket meséltél, elnéznék oda 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Davidus
Az én idõmben miért nem volt ilyen?😄

V9ykn8_TZL0

melyik linken ? hová kattintsak ?

sz4bolcs
Azért túl komolyan sem kell venni 😊

sz4bolcs
Én sajnos kimondtam, hogy "szeretlek"... és megijedt

Hali!!

Szerintem felesleges ilyen fiatal lányokkal kezdeni, mert biztosak a nagy számok törvénye és az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy egy lány ritkán találja meg 16 évesen a életepárját. Ahhoz nagyon öntudatosnak és érettnek kell lennie, de a mai nevelési modszerek és társadalmi élet valamint a mai értékrend teljesen más, minthogy ez kifejlõdjön egy 16 éves lányban. Ilyne koru lányok csak maradjanak meg a 17-18 éves fiuknál, így mindketten tanulnak, tapasztalatot szereznek. Szóval ha egy 16 évessel kezdesz bizhatsz benne, hogy nem te leszel az egyetlen és utolsó férfi akivel lefekszik.
Visszaolvasgatva itt egyesek tapasztalatait és megismerve mentalitásukat, sajnos valóban romlik az emberek erkölcsi értékrendje. Hisz egyeseknek a nõben már csak a p*nát látják és saját szexuális kielégültségüket, de hol marad az értelmes és tartalmas együtt lét(ami nem csak a szexrõl szól)?? Az ilyen macsó csávók akik állandóan azzal hencegnek, hogy milyen fiatal csajt szopatott le és hogy saját magát mentse hasonló példákkal hozakodik elõ, ezzek csak félnek egy igazi párkapcsolattól, mert nem tudják kimondani, hogy szeretlek, mert félnek hogy ezzel kiszolgáltatják magukat másoknak. Mert már a kidobóképzõben is az elején megmondták, hogy "ne hagyjatok támadási felületet" Szóval aki ilyen akar lenni az szerintem felkészülhet arra, hogy 35-40 éves koráig addig szopathatja a 16 éves lányokat ameddig akarja és utána mikor már csúnya és még butább lesz( mert az a valaki soha nem fog fejõdni akinek csak a p*nán jár az esze) már nem fog senkinek sem kelleni és akkor már valójában a saját korosztályának megfelelõ felhozatalból válogathat, és meg maradnak neki azok lepusztitott luvnyák akiket a magafajtája tanitotta meg a szexre és egy párkapcsolat mûködésére.

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

repro
elképzeltelek...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nálam ezt a barátnõm rendezte le, volt egy erõszakos hódolója, aki nem akarta felfogni a tényállást. Elõször szóban, aztán hangosabb szóban, végül egy alárúgással (tökre betalált... tanítani kellene a mozdulatot!) tudatta vele, hogy már van valakije. Na azóta nem próbálkozik vele.

Strahd_
Ha zavarja a barátnödet hogy más beprobálkozik nála akkor szolni fog nálunk is egy kis csotány felhivta a barátnömet hogy vonzonak találja es szexí a hangja stb 2 . hivast zavarta le a srác ekkor én vettem fel és tudattam vele a lehetöségeit azota nem zaklatja a barátnömet

hameg nem szol a barátnöd érte akkor meg nem éri meg szakits vele ennyi
...kinek kell mindeki karácsonyfája...

😊)))))))))))))))))))

ezt meg nem hallottam, de jo 😄DD
nem is biraltam a labait, azok jok, csak a szaja budos egy kicsiket 😄DD

-the invisible-

Tudod, a nõi lábak olyanok, mint a felsõ tízezer: nem bírálni kell õket, hanem közéjük kerülni :-)

hat nekem volt egy sikszoke osztalytarsnom, valami piti szepsegversenyt megnyert, utana hetente mas hapsi dugdosta...
de nem nagyon tunt fol neki hogy masra nem kell... csak azt nezte hogy huszonakarhanyeves chippendale, es mar tette is szet a labat

-the invisible-

persze tisztelet a kivételnek

én már leszarom a sokköcsög úgyis arra pályázik hogy meghuzza és utána dobja ezvan ez a mai világ semmi más....

Sir Quno Jedi
Nemgáz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ezt a "gáz" dolgot úgy érted, hogy mások mit fognak hozzá szólni? Szernitem sz@rd le a véleményeket, és legyetek boldogok...

zakika
most akkor kinek gaz?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Csacsis
Jó, de most arrol van itt szó, hogy mennyire gáz összejönni egy 2X éves fiúnak, egy 16 éves lánnyal.
Tényleg, ez menynire gáz szerintetek?

csakha = hacsak
? =!

16még a 14et sem tartják be, csak ha nincs terhességmegszakítás vagy szülõi feljelentés, akkor ügy sem lesz belõle? hágy olyan csajszit ismerek aki 14 éves kora elõtt már cumizott!

14

\"Life is around you and in you.\"

Csacsis
És még valami.
Szeretkezéssel kapcsolatban ha jól emlékszem 16 év alatt (15 és lefele) a törvény keményen büntet (nagyon helyesen). 16-tól szabad a préda (ha hozzájárul).
Jól tudom?

Csacsis
Hi!

Beszéljétek meg egymással a dolgot.
Ha õszinte, kiderül, ha nem, akkor az is.
Szerintem az a fontos, hogy van-e köztetek valamilyen érzelem (ez akár kölcsönös bizalom is lehet). Nem elég a Testi vagy esetleg lelki vonzódás. ÁM a szerelem sem minden (elmulik).
Ha úgy érzed gáz van, akkor pedig mindenképpen jobb a dolgokat tisztázni.
Na Üdv!

Addig jó, amíg nem tudjátok... abból még akármi lehet.

Szó szerint 😊

Köszi
Kicsit bajban vagyok mert pontossan nem tom mit akarunk 1 mástól de majd kiforja magát.
Semmiféleképpen sem akarok vele játszani( nem akarom összetörni a szivét)(még fiatal)
De az tény hogy tetszik és jó fejnek tartom, a többi meg jöjjön magától.
akarsz fogadni ?

repro
ööö de egy 16 éves lány nem fog otthonmaradni este. Valszeg L akar menni bulizni és nem kifejezetten azért, h "hencegjen"

N0 TXT TLK PLZ!4!

Amugy meg Vlalának igaza van ha hencegni akar veled az kiderül viszont ha igen akkor gyorsan dob el magadtól mer nagyot fox koppanni "(nem csak a cuffantásról lenne szó)"
ha ez igaz a terészedrõl !!!

szeretnék gratulálni igen tiszteletre méltónak tartom amit leírtál !!!

Ne az életkort nézd, azok csak számok... Ha igazán szeretitek egymást, akkor nem számít a kor. Na azért túlzásokba (Faludyék) nem kell esni...
Ha "nem csak a cuffantásról lenne szó", a lány részérõl sem, akkkor valószínûleg vannak ott érzelmek is.
"Félek hogy a kiscsaj csak azé lenne velem, hogy hencegjen a barátnõeinek."
Errõl könnyen meggyõzõdhetsz: a kezdeti idõkben ne járjatok túl nagy társaságba, maradjatok este otthon, videó, chips, vécépucolás :-)
ha Téged szeret, ez nem lesz ellenére.
Ha scak hencegni akar, akkor erõltetni fogja, hogy disco, mozi, légyszike, mindegy, csak a barátnõi láthassák.
Különben gratula, hogy Veled akar hencegni... ennek örülni kell, sok faital boldog lenne, ha Vele "csak" hencegni akarnának.
A szülõk lehetnek még probléma, egy 16 éves lánynál azért még elég sok beleszólása van az õsöknek. Ha náluk bevágod magad, megnyerted a partit...