3220
Szerintetek?
-
#1539 Van rólad fenn kép ugyi?Te Terminátor... -
#1538 Ne izgasd fel magad béjbi !
Amúgy halkan közönség-segítségként megjegyezném, hogy az inmorális, az immorális, hamár... :D -
#1537 felszines nem vagyo de azert nem art ha valaki tudja hogy nez ki a masik akirol azt allitja "hogy a legjobb".... Amugy vegul is csak kivancsi voltam... de hat ha nem tisztelsz meg vele, am legyen... !!! Soha nem haraptam le erte az ember fejet....)))) Ciasztok
nekem vizsgam van... MOST !! -
#1536 Ő a belsőségeidre bukik!!! -
#1535 Nem mind1 neked hogy nézek ki ?!! Én vagyok az akiről azt mondtad, hogy a "vilagon a LEGJOBBAT TALATAM MAGAMNAK" ! Ez elég nem ?! Vagy csak a külsőm miatt szerettél belém...Netán felszínes lennél... -
#1534 Mindeki képet akar...miért??? -
#1533 lehet hoyg egy nap alatt ilyen nagyot valtozott a vilag... AMugy hogy nezel ki? Vagy kepet vagy csak meset adj le magadrol... :))) PLZ... -
#1532 Te beteg vagy... -
#1531 Assemmi ! A genetikai térképem is más lett, meg a személyiségem is ! Ezt add össze ! -
#1530 Te meg beszósz egy csúcsraginak ?!! -
#1529 Még egy csúcsragadozó... -
#1528 igen???? radtalatam???? akkor asszem mas lett a nikked:))) Ezek szerint a neved is... -
#1527 ŐŐőő, nem is tudtam, hogy rámtaláltál ?! -
#1526 Na jó de én nem mondok le rólad ... :DDD -
#1525 Torrente , nem minden nőnek te jösz be ... :) -
#1524 Hazucc! Én vagyok a legjobb! -
#1523 Gratulálok ... -
#1522 orulok hoyg nyiltan beszelsz mert azt szeretem. Amugy a baratom kifejezetten nem olyan tipus (ahogy ismerem) hogy neki a sex lenne az elso... En mar kozel 7 honapja vagyok egyutt a a baratommal de nem siettuk el a dolgot a sex teren... az is igaz hogy sok mulik azon hogy a srac rendes. Amug en a vilagon a LEGJOBBAT TALATAM MAGAMNAK!!!! -
Vlala #1521 elég sok hülyebarom apuci és anyuci van, aki beveszi a "barátnőmnél éjszakázom, lesz nála egy parti" szöveget, aztán másnap hajnalban valami vadidegen pasi összetört autójából húzzák ki a lány holttestét, húsz kilométere onnan, ahol állítólag volt...
Egyre több szórakozóhelynek, pl. a Club Miaminak (REKLÁM) van egy partyfotó feature-e, a múlt heti buliról lehet képeket nézegetni. Szülőknek ajánlanám figyelmébe, hátha a rendes, tisztességes kislányuk ott szívja a füvet valamelyik képen. -
#1520 Fú... Ez a sok mélyfilozófiai felhang, ami itt van. :) -
steweee #1519 :) örülök hogy bejövök nálad ! :) -
#1518 Mért pont a rántott húst hoztad fel ... ?
De ritka 1 segg vagy ... :DDD
(köretnek mit kérsz hozzá -rizs,sült krumpli ,püré,párolt zöldség- te " BIKA " ... ?) -
steweee #1517 hogy miket nem tudtok belemagyarázni a dolgokba. 28 vagyok, volt már fiatal és kevésbé fiatal barátnőm is.az idősebb nőkkel is ua jól megértem magam, nincs itt semmiféle rizsázási hajlam, meg hogy annak nem lehet hazudozni meg etetni, mert ki a francnak van arra szüksége. ezt a nyomik találják ki önmaguk igazolására.sztem a dugásban ua akár fiatal akár idősebb, a fiatalabbak rámenősebbek és szexmániások általában, viszont kevésbé tapasztaltak, bár vannak közöttük született tehetségek is.ha nem együtt élni akarsz vkivel akkor a fiatal nő jó választás lehet mert nem nagyon kell vele foglalkozni, ha ráérsz elmentek vhová aztán mehet a kefélés, az idősebbeknek már nagyobb az igénye egy egy találkozás alkalmával, előny hogy ők se nagyon érnek rá, a fiatalabb többet fog nyaggatni hogy találkozzatok többször.az hogy melyik csaj mennyire fiatal azt nem csak a szimpla életkor dönti el.nyilván egy 12-13 éves még gyerek akárki is az illető, de 14 éves lányok között a jó genetikájúak már testileg inkább érett nők, gyönyörű kívánatos testtel, bár az agyuk még fejletlen ahhoz képest, de sztem nincs abban semmi ha az ilyeneket keféli egy idősebb pali, mivel ha nem ő akkor egy fiatalabb biztosan megteszi helyette. ha a lány már testileg érett és akarja akkor miért ne? az más kérdés hogy inkább csak olyan jellemű ember tegye aki nem a korábbi sérelmeit akarja megtorolni egy fiatal, kiszolgáltatott lányon,mert hosszan tartú lelki sérülést okozhatnak.én mindig jóindulatúan közelítettem meg a dolgot, jópofának találom a fiatal lányok spontanitását,életkedvét, szenvedélyességét, nem bosszankodok a butaságaikon, egy darabig együtt vagyunk aztán már nem, de jóban maradunk utána is.úgyis a szex miatt ismerkedik mindenki, ha egy lány már akarja akkor meg lehet éppen, viszont azért számít a körítés is, a rántott hús is pusztán protein de nem midegy hogy felszolgálják vagy eléd lökik koszos tányérban. -
#1516 Még egy 18 éves csajszi és egy 25-26 éves nő között is oirási a külünbség. Nekem volt mind a 2. Egy 18 éves csajt tanítani kell ami sok esetben fárasztó dolog. Lehet, hogy érdekes élmény vele de hosszú távon biztos nem éri meg a dolog. -
#1515 barom ... -
#1514 akkor hol a gond ,te lökött ? :DDD -
#1513 -
#1512 Sztem csak az a 24 -25 éves hapsi kezd az ilyen fiatal lányokkal ,akinek valami gondja lehet a szexuális beállítottságával és a jellemével is ...
Mivel a 12 -14 éves kiscsajnak még lehet mesélni ,rizsázni és hülyíteni de 1 azonos korúval ugyanezt már nem teheti meg ... mert elküldi a p****ba .
A 12-14 évesnek meg úgy állítja be a helyzetet ,hogy még a kiscsaj lehet hálás azért ,hogy megkefélte egyáltalán 1 idősebb fasz . -
#1511 kösz ,már felébredtem ... :))) -
#1510 -
#1509 állat:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd -
#1508 nem bettinek hivtak?:))) LOL...
amugy eskuszom meg en is elbirtam volna viselni meg a 14 eves csajt is... bar lehet egy ido utan rauntam volna.. nemtom...
-
#1507 a leglollerabb hogy itt vagyok a legjobb haverral. es itt volt ez a lanytesopar. .14 es 15 evesek.. a 15 eves jart a haverommal.. es az apja meg anyja a 15 eves csajt feltettek a legjobban!!! NEM engedtek at a haveromhoz. de meg hozzam se mikor en is itthon vagyok es a haver is. mert tuti osszebujnak mogottem vagy valami... kozben a 14 eves csajt elengedtek ejszakakra a pasijahoz meg ilyenek.. csak azert mert a 15 eves csaj baratja 21 eves volt.. a 14 eves csajnak abaratja meg 16... hat mondanom se kell hogy milyeneket szornyulkodtem mikor meselte a haverom hogy megtalaltak a 14 eves csaj naplojat es ahogy le volt irva benne mikor milyen kedve volt leszopnia a sracot meg ot hogy nyaltak ki meg miko rhogy basztak.. no comment... innen iz uzenem szandika es bettike apukajanak hogy akkora luzer fasz vagy ocsem hogy az mar lol!!! a lanyodat meg 13 evesen baszkodta az edzoje!!!szal nem a haverom vette el a szuzesseget.. MUHAHAHAHAHA -
#1506 igy van.. siman megvan az erem masik fele.. es nekem is meseltek olyat hogy balcsin egy vizibiciklin kellett megcsinalnia egy huszoneves gyereknek egy tizeneves KISlanyt mert ha nem akkor balhet csinal a szulok elott hogy fogdosta a srac... persze megint hozza kell tennem hogy a srac elvezte:)
-
#1505 ize... aszem mar leirtam deee...
azert ennek a mit akar egy 22 eves srac a 15 eves lanytol dologban termeszetesen az is kozrejatszik hogy a mai fiatalok ELKURVULTAK!!!(lanyokrol beszelek)
tisztelet a kivetelnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a fiuk meg nem hulyek ezeket a lehetosegeket kihasznalni...csak nemtom miert jobb az enyhe pedofiliai megkozelites...
az en fantaziamat is siman megmozgatja egy kis 14 eves lolita ( meg is tette) de szinte tuti hogy egy 18-20 eves erett csajjal sokkal jobb a szex.. es maga a kapcsolat is...
-
#1504 12-14 eves csajok meg babazzanak -
#1503 sok függ attól hogy a srác rendes-e
abból a szempontból mindenképp igaza van a bátyádnak, hogy a barátod már jó ideje nem szűz, ergo nem kifejezetten arra hajt hogy minél hamarabb megfektessen
/sry a nyílt beszédért, csak világos próbálok lenni/ -
#1502 igazad van ebben: "egy érett 22 éves nőhöz képest sehol nincs a legnőiesebb 16 éves se"... Amugy nekem van egy 20 eves batyam tehat jol tudom hoyg milyen egy idosebb batyoval ilyenrol beszelgetni. A masik hoyg nekem tokeletesen igazat ad abban a batyam hogy nekem nagyon is jo egy 21 eves pasival,aki meg raadasul szeret is. Amugy ez nem minden esetben igaz az ekkora korkulonbseg mellett... Soooot... -
#1501 ad1 grat a formás tékhez
ad2 ha lenne mondjuk 4 évvel fiatalabb/idősebb testvéred akkor tudnád miről beszélek
egyébként sokan felhozzák hogy a fiatalok testileg mien érettek. én meg azt mondom hogy egy érett 22 éves nőhöz képest sehol nincs a legnőiesebb 16 éves se -
#1500 azt tudom, de ha olyan a kapcsolat akkor viszont nincs semmi gond...