Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
mire õ 18 lesz, te 25.. bõven jó 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

hali lenne 1 kérdésem 1 16 éves kiscsajjal akadtam össze nemrég de kinéz vagy 19 nek (jól néz ki)és nem tudom mi legyen vele én 23 éves vagyok nemtom járjak e vele vagy se (nem csak a cuffantásról lenne szó).
Félek hogy a kiscsaj csak azé lenne velem, hogy hencegjen a barátnõeinek.
Mi tévõ legyek vélemény, esetleg tapasztalat aki már volt hasonló helyzetben.
Sir Quno Jedi
Nos valaha én is igen naív voltam, de a tény az, hogy a legideálisabb kapcsolatokban is elõfordul (itt most 10-en évek óta tartókra gondolok, akár gyerekkel is), hogy vagy ez, vagy az félrelép, aztán vagy kiderül vagy sem, de ezt sosem fogják az orrodra kötni, mert magánügy és féltve õrzött titok. A saját anyjuk elõtt is letagadnák biztosíthatlak. Nem egy ilyet láttam, tapasztaltam. Aztán egy kapcsolat vagy túl éli ezt, vagy sem. Elõfordul, hogy egyik, vagy másik fél kiszeret a másikból, aztán hódíthatja meg megint a partnere és az is elõfordul, hogy ez nem sikerül újra. Nincs fekete és fehér, csak a szürke árnyalatai vannak !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nem azt mondtam hogy fûvel-fával, de olykor-olykor. egyébként ez a záloga egy hosszú távú kapcsolatnak is, bármennyire is furcsa.olyan nincs, hogy vki huszonévesen megismerkedik vkivel, és utána már mással nem is szexel soha.ez hülyeség.vagy legalábbis nagyon ritka az ilyen típusú ember.meg aztán felvetõdik e a kérdés, hogy megéri e nem lefetküdni más igazán vonzó emberekkel is azért hogy a párunk nehogy megharagudjon?a válasz számomra egyértelmû: nem. nem hagyon ki a jó dolgokat az életembõl.bármennyire is furcsa, egyáltalán nem vagyok nõfaló típus és nem fekszem le akárkivel, sõt igenis válogatós vagyok, csakhogy elbõl nem kötelezem el magam senki mellett, mert akkor nincs idõ/lehetõség másokkal is kipróbálni az együttjárást/szexet. szerelmet azért nem írtam, mert az nálam nem jön könnyen, bár már voltam szerelmes, és az nagyon jó érzés volt.de sajnos csalódás lett a vége, bár talán ez így természetes.ha vki szerint ez a laza erkölcs, akkor éppen tudnék mit mesélni emberekrõl, csak akkor nem tudom hogy rájuk milyen jelzõt telálnátok!

Match
szeirntme aki eltûri hogy megcsalja a barátja (mármint, ahoyg leírtad, szerintem ez rendszeres) az egy ribanc (már bocs...).
Nem értem hogy lehet barátnõnek+barátnak nevezni a feleket egy olyan kapcsolatba ahol mindenki úgy lép félre ahogy esélye van rá...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

nem mindenki ilyen laza erkölcsû, én legalább is nem az biztos 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

ha jól emléxem írtam hogy csak akkor kefélném meg a barátom barátnõjét, ha ez õt nem zavarja!egy barátságot nem áldoznék fel soha.és még ilyenre nem volt példa, csak olyanra hogy egy barátom csaját megdugtam fél évre hogy szakítottak. közben volt jónéhány más pasival is.ami a saját barátnõmet illeti, hát nem vagyok egy féltékeny típus. elõttem is már feküdt le másokkal, utánam is fog még sokkal, hogy most közben 1-2 vel, mit számít?!engem nem érdekel, ha csak nem kapok el vmit tõle:persze csak olyan feltételek mellett, amiket már leírtam.ha tényleg vonzó a pasi, akkor megértem és megbocsátható, és is lefektetek bárkivel járok is egy nagyon vonzó nõt ha sikerül, még ha nem is akarok vele járni. nem értem ezzel mi a gond?

FtranX
Egyszer én kikezdtem a barátom nõjével, pontosabban õ kezdett ki velem. Végül nem dugtam meg, de így is nagy balhé lett belõle és végül e miatt szakítottak is. Azóta megfogatuk, hogy a barátság bármilyen nõnél fontosabb.

Match
ok, akkor nem szóltam 😄

senki nem állította az ellenkezõjét
van 1 barátom születésünk óta ismerjük 1 mást és az õ nõvérének volt 1 barátja õ volt SZÓ SZERINT : a Kopasz agyon tetovált kigyúrt "szkinhed" 😛 és mellette olyan madár lelke volt jámbor barátságos stb....
szal jah 😛

Match
OFF
azt hiszem itt egy pár szó a kopaszokról...
nos, nem mintha én nagyon csípném ezeket a standard biztonsági õröket (szeirntem ez már kiderült), de láttam egy nagyon jó ellenpéldát.
tegnap este volt egy csávó aki a buszra (távolsági) fel akart szállni.
Látszott rajta hogy rendes ember, csak kicsit beivott, mondhatni úgy hogy megállt a busz elõtt és neki se mert indulni...
mindenki felszállt mellette, aztán a végén egy tipikus kopasz polgárõr típusú csávó odamegy hozzá, megkérdezi hoyg "haver, biztos hoyg erre a buszra akarsz felszálni?" mire az bólint, és segített felszállni neki...
újabb bizonyíték hogy minden embertípusba léteznek normálisak...max ritka.
ON

Dynamic
"megdugnám a haverom csaját, ha ez õt nem zavarja"

"Ha ez õt nem zavarja"!És ha igen?Mekkora nem mindegy, ugye?
Az meg, hogy téged nem zavar, ha más is lefekszik a barátnõddel...hát nem tudom.Szerintem ez nem normális, vagy egyik barátnõdet sem szeretted igazán.Bár vannak olyan férfiak akiket az izgat fel, ha más kezelgeti a feleségét, sazl...😊
Dynamic
"...SOSEM A FIÚ A HIBÁS hanem a csaj!..."

Jó, de nem is ez volt a kérdés.Nem azt vitattam, amit steweee is írt, hogy ki "választ", hanem azt, hogy egyértelmû-e hogy bárki csaját megdöngethetjük.
Adi
hadd válaszoljak én is a kérdésedre, igaz engem nem kérdeztél de:
1. nem hiszem.
2. kibasznám a gádzsit!!
Dynamic: egyet jól jegyezz meg: SOSEM A FIÚ A HIBÁS hanem a csaj! Persze akkor ha nem megerõszakolták. Akkor már más a helyzet!
Amúgy meg ha a csajt zavarja, hogy ha próbálkoznak nála akkor szól neked. Nekem volt már ilyen. Igaz az nem egészen a csajom volt csak nagyon jóba voltam vele(vagyok). Annyit mondtam, hogy a barátja vagyok,lánynak és nem szeretném ha többet hivogatná. Nem hívta többet...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
"különben meg ha a legjobb barátaim egyike dugná meg a barátnõmet, egyáltalán nem zavarna, mert hiszen azért az egyik legjobb barátom, mert nagyon kedvelem!"
Pff.. ezen kicsit kiaakadtam!!
Ha a bnõm vki akkor ne dugja meg nekem senki!!
Akkár milyen jó barátom!!
Te mit értesz a bnõ alatt? Az egy éjszakásat kurhatja! De akivel már hetek óta együtt vagyok azért ölök!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Grimbusz
igaz, de szerintem ehez kell egy identitás. Nekem ilyen barátaim vannak, és én magamat is ilyennek tartom, persze látom a másk oldalt is és próbálok változtatni, de álltalában csak a szeméályes körömnél van hatása a kölcsönös tanulás...egymástól

A túlerő legyen veled!

Evvel jár a világ "és az emberek elkorcsosulása " a mésik ember iránti tisztelet és esetenként megbecsülés teljesen kihalt ebbõl a világból legalábbis nagyon ritka

Igazán köszönöm
<énis igy értettem 😛 >

Grimbusz
Peet nek igaza van, de én inkább azt mondanám helyette az EMBERrel van baj, méghozzá tömegesen. S nagy baj van, fõleg az irányító emberekkel.
Hol a tisztelet, önzetlenség, tolerancia? :/

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Nem értek vele egyet! de nem sokan vagyunk mi akik nem értenek egyet ezzel.
Soha nem nyulnék a barátom csajához, bár nekem nincs olyan barátom aki így bánik a nõkkel , (a barátom ajánlotta)talán azért. Sõt valszínû utána sem nyulnék hozzá, bár még pl nem volt hasonlóra.

A túlerő legyen veled!

Sir Quno Jedi
Nagy "Q" ha kérhetem kis match ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mosnemtom spemmeljek e vagy ne 😛

meglehet

nemcsakfeel
szerintem csak egyes emberekkel van gond, akik az ilyenfajta gondolkodásmódot hirdetik..

*hihi ** *

Nemtom szvsz valami nagyon nagy gond van evvel a világgal
persze velemis van de ez már mást tészta

erre egy válasz létezik: MINDIG a nõ választ!!!
a férfi meg férfi, amelyik nõ tetszik, azt szivesen megkeféli! és igen, megdugnám a haverom csaját, ha ez õt nem zavarja. ha igen, akkor a barátság többet ér bármelyik nõnél.ráér majd ha szakítottak!😊 volt már ilyen. a barátom ajánlotta hogy nagyon frankó, ne hagyjam ki.különben meg ha a legjobb barátaim egyike dugná meg a barátnõmet, egyáltalán nem zavarna, mert hiszen azért az egyik legjobb barátom, mert nagyon kedvelem!monjuk azért jobban örülnék ha a sportolók közül választana akik nagyon macsósan is néznek ki, de vannak olyan nagyon jó barátaim is, akik nem ez a kategória!

Dynamic
"én nem tartom pofátlanságnak más csaját megkefélni"

Akkor 2 kérdés:
Megdugnád-e a legjobb haverod csaját?
Mit csinálnál azzal a fickóval aki a legjobb nõdet a hátad mögött reszelgetné?

Ha õszintén az a válaszod, hogy igen/semmit, akkor elfogadom, de szvsz a fenti kijelentés a lenti kérdések tükrében nem ilyen egyértelmû.Nem mondom, én is voltam(vagyok😊) pl. férjes csajokkal, de mondjuk eszembe nem jutna a barátom nõjét elcsábítani.
Match
olyan mint Sir quno Jedi...

Grimbusz
"15 csajt kefél" 15 éves csajt

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
ja csáó mindenki

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Kérdem én milyen az a pasi aki 30-40 évközeli és 15 csajt kefél?
Mekkkpróbálja behozni 15 éves lemaradását? :/ vagy ennyire leszarja a másik embert?

A túlerő legyen veled!

Match
az majd a kétezredik hozzászólásnál lesz...
jut eszembe: Közhely....
szerintem a 30 as évei vége felé már nem árt az embernem valami családot is összehozni...
mondjuk megnézném ezeknek a csajoknak a szüleit....
msot megkérdezhetném hogy mit szólnátok ha a ti lányotok ilyen lenne, de fölösleges. a válasz rá az lenne hoyg "az én lányom más nevelést kapna" stb stb....
pedig kurvára nem...

Sir Quno Jedi
Ez természetes folyamat ! 5 éveseket a 80-asoknak ! 😄DDD

Match
figyelitek hogy radikalizálódott (dejószó) a topic?
a 22 éces srác-15 éves csajtól eljutottunk odáig hoyg 40 évesek kefélnek 13 éves csajokat....
szerintem amikrõl most beszélünk az már csak bizonyos helyeken számít gyakorinak (pl ahol stewee dolgozik).

Match
Pedig már kezdtem izzítani a fotosopot 😄DDDDDDD

Sir Quno Jedi
Jaja !

Match
há' most ezért nem fogok regisztrálni oda 😄

Sir Quno Jedi
Én pl. fiúknak nem adnám meg, de te tudod... 😄DD

www.lovebox.hu - steweee

Sir Quno Jedi
Nem mondtam ilyet (bár akár), de nem tudhatod öt perc múlva milyen ezzel gyökeresen ellentétes kijelentéseket tesz, halál komoly pofikával (talán el is hinném neki, ha nem tudnám, hogy még kisgyermek csupán).

tavaly októberben volt egy csajon, pont akkor töltötte be a 16-ot, vagyis egy pár héttel korábban még azt mondhattam volna hogy 15 éves barátnõm van, kétszer idõsebb vagyok! nos, a csajszikát már 14 éves kora óta kefélik keményen, (25-30 éves palik)pontosabban õ fûzi be a neki tetszõ palikat és viszi ágyba.velem is ezt csinálta, rámmászott a diszkóban, szinte provokálta a szexet!gyengébben kedvéért már 13 éves kora óta cumizik(le is nyeli 😊 és igen csak jól csinálja, és a barátnõjével is lezbiznek 13 éves koruktól!nem divatból, hanem mert jól esik!egymásnak is õk borotválják!mielõtt vki azt mondaná hogy egy megrontott primitív lélek, elárulom hogy egy nagyon értelmes, aranyos kiscsajról van szó, csak koraérett(170cm, 60 kiló és párducteste van)és imádja a szexet! mondjuk lerázott egy hónap múlva, én még jártam volna vele tovább is szivesen, de hát megint talált egy jóképû manust aki nagyon megtetszett neki, újabb egy hónapra!😊

Match
muszáj.....
hajad mennyi van? 😄

ami a verekedést illeti, nem vagyok egy olyan típus, csak ha muszály.amúgy sincs abban kihívás átlagembereket megpofozgatni.mondjuk javasolnám hogy mivel azért a kidobók nagy többsége nem intézi el az ilyen beszólásokat egy mosollyal mint én, talán kerülni kellene az ilyen helyzeteket, a mellékelt példa alapján.az elsõ pofon után minek kellett még másodszorra is provokálni õket, várható volt hogy ez lesz a vége. az meg hogy a nõvéred võlegénye katona, megint nem tudom hogy mit kellene hogy jelentsen, a legtöbb katona egyáltalán nem tud verekedni, fegyveres harcnál nincs jelentõsége az ilyen irányú képzettségnek, valószínûleg õt is összevágták volna, vagy ha nem megy kettõjüknek még odamennek páran, azt meg nem gondolom hogy egy sima verekedés miatt valaki fegyverhasználatot kezdeményezzen, még ha van is nála míg a támadónál nincs vmilyen fegyver, mert az rögtön börtön és leszerelés örökre! fél éve az egyik szórakozóhelyen két rendõr-szakközépiskolás úgy ment be, hogy felmutatták az igazolványukat, mondván nekik ezért nem kell jegyet venni.bent aztán ittasan pofozgatták/lökdösték az egyetemistákat.na úgy el lette verve meg kidobva, hogy fel sem bírtak állni, negyed óráig az ajtótól nem messze feküdtek. vki rendõröket hívott, el lett neki magyarázva hogy miért kaptak, és szó nélkül elmentek, otthagyva a két srácot!jó lecke volt ez nekik, azt hiszem!

repro
ez a [ quote] mennyire gáz..

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
nos, hogy nem fektetsz le fiatal csajszikat tiszteletbõl vagy jószándékból, az a te bajod, másnak annál több marad! ki-ki döntsön maga mit tesz. szerintem ha egy csajszi magától akarja a szexet, akárhány éves is, azt meg lehet dugni.

6.. 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

nos, hogy nem fektetsz le fiatal csajszikat tiszteletbõl vagy jószándékból, az a te bajod, másnak annál több marad! ki-ki döntsön maga mit tesz. szerintem ha egy csajszi magától akarja a szexet, akárhány éves is, azt meg lehet dugni. az erõszakot viszont mélyen elítélem. én nem tartom pofátlanságnak más csaját megkefélni, hiszen egy nõ csak akkor fekszik le mással ha van barátja, ha elhanyagolja a faszi, vagy nem jó vele az ágyban. vagy oltári nagy kurva, de akkor meg minek jár vele bárki is. az csak akkor egy nyomorék hapsi lehet. vagyis mindenképpen megérdemli. érdekes módon nekem a barátnõim szinte sosem léptek félre, és most jöhetne az a duma hogy biztos csak nem tudok róla, de biztosíthatlak hogy nem, mert nem járok egy lánnyal fél évnél tovább, addig meg vágom rendesen!olyan volt még régen,hogy 2-3 évig jártam vkivel,és a vége felé már mással is találkozgattunk, de szerintem ez egy hosszú kapcsolatnál természetes. én is, õ is azzal járt miután szakítottunk, akivel "megcsalt".

Match
most mond meg nem mácsó?
keménygyerek lesz tõle...
mondhatja majd a csajoknak hogy összevert 2 részeget akik alig tudtak a lábukon állni (velem is esett már meg ilyen, ráadásul én még sérült is voltam).
Hát nem jól hangzik?

jah a mácsó összever 1 40 évest meg 1 17 évest ?

Match
nem, mert az nem mácsó!

a másik haméár kidobovagy szeretnék kérdezni valamit !
Nemrég "voltam"(mer csak bakartunk menni) 2 barátommal
1 ugy mond kétes és ugyan akkor jó híru szórakozó hejre.
Mikor odaértünk az 1 ik srác 40 éves (õ érdekes módon azérett nõket kedveli nem a 16-17 éveseket), a másik srác meg 17 éves volt. No mostmár a kidobók biztos észre vették a kor külömbséget és elkérték a szemiéliket a srác 17 volt ugyebár nem engették be mentekl a telefonok a górénak hogy miérnem engedik be stb - ez elvett 1 olyan negyed órát
az lett a vége hogy nem engettek be minket erre a 40 éves haver mexolalt hogy akkor mennyetek a picsába és elindult kifele erre oda ugrottak a kidobók és bewfolytották meg persze a coffját is hátra húzták ! miután ennek vége lemntünk |könnyíteni magunkon mert hát ittas ewmbernek azt iskell 😛 | ezek után hívtunk 1 taxit és vártunk míg megjött
megjött a taxi beszálltunk ez a szórakozó hely elött volt és haver bemutatott nekik már majdnem indultunk és a két kidobó leszaladt kirángatták a taxiból agyba fõbe verték a 17 éves haver is kapott 1-2 öt !
miután mi elmentünk utána ott nevettek és mondák 1 másnak hogy végre valami kis izgalom amit onnan tudok hogy anõvéremmeg a võlegénye végig nézték. Az volt a szerncséjük hogy hozzám nem nyúltak mert a nõvérem võlegénye katona és hmm.... mind1
a kérdésem lényege az hogy ez mire volt jó ???????
Nem lett volna 1 cerübb hogy "ÁÁ HÜLYE RÉSZEGEK KAPJÁK BE "
és kész ????