Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Félek hogy a kiscsaj csak azé lenne velem, hogy hencegjen a barátnõeinek.
Mi tévõ legyek vélemény, esetleg tapasztalat aki már volt hasonló helyzetben.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem értem hogy lehet barátnõnek+barátnak nevezni a feleket egy olyan kapcsolatba ahol mindenki úgy lép félre ahogy esélye van rá...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
van 1 barátom születésünk óta ismerjük 1 mást és az õ nõvérének volt 1 barátja õ volt SZÓ SZERINT : a Kopasz agyon tetovált kigyúrt "szkinhed" 😛 és mellette olyan madár lelke volt jámbor barátságos stb....
szal jah 😛
azt hiszem itt egy pár szó a kopaszokról...
nos, nem mintha én nagyon csípném ezeket a standard biztonsági õröket (szeirntem ez már kiderült), de láttam egy nagyon jó ellenpéldát.
tegnap este volt egy csávó aki a buszra (távolsági) fel akart szállni.
Látszott rajta hogy rendes ember, csak kicsit beivott, mondhatni úgy hogy megállt a busz elõtt és neki se mert indulni...
mindenki felszállt mellette, aztán a végén egy tipikus kopasz polgárõr típusú csávó odamegy hozzá, megkérdezi hoyg "haver, biztos hoyg erre a buszra akarsz felszálni?" mire az bólint, és segített felszállni neki...
újabb bizonyíték hogy minden embertípusba léteznek normálisak...max ritka.
ON
"Ha ez õt nem zavarja"!És ha igen?Mekkora nem mindegy, ugye?
Az meg, hogy téged nem zavar, ha más is lefekszik a barátnõddel...hát nem tudom.Szerintem ez nem normális, vagy egyik barátnõdet sem szeretted igazán.Bár vannak olyan férfiak akiket az izgat fel, ha más kezelgeti a feleségét, sazl...😊
Jó, de nem is ez volt a kérdés.Nem azt vitattam, amit steweee is írt, hogy ki "választ", hanem azt, hogy egyértelmû-e hogy bárki csaját megdöngethetjük.
1. nem hiszem.
2. kibasznám a gádzsit!!
Dynamic: egyet jól jegyezz meg: SOSEM A FIÚ A HIBÁS hanem a csaj! Persze akkor ha nem megerõszakolták. Akkor már más a helyzet!
Amúgy meg ha a csajt zavarja, hogy ha próbálkoznak nála akkor szól neked. Nekem volt már ilyen. Igaz az nem egészen a csajom volt csak nagyon jóba voltam vele(vagyok). Annyit mondtam, hogy a barátja vagyok,lánynak és nem szeretném ha többet hivogatná. Nem hívta többet...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Pff.. ezen kicsit kiaakadtam!!
Ha a bnõm vki akkor ne dugja meg nekem senki!!
Akkár milyen jó barátom!!
Te mit értesz a bnõ alatt? Az egy éjszakásat kurhatja! De akivel már hetek óta együtt vagyok azért ölök!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A túlerő legyen veled!
<énis igy értettem 😛 >énis igy értettem 😛 >
Hol a tisztelet, önzetlenség, tolerancia? :/
A túlerő legyen veled!
Soha nem nyulnék a barátom csajához, bár nekem nincs olyan barátom aki így bánik a nõkkel , (a barátom ajánlotta)talán azért. Sõt valszínû utána sem nyulnék hozzá, bár még pl nem volt hasonlóra.
A túlerő legyen veled!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
*hihi ** *
persze velemis van de ez már mást tészta
a férfi meg férfi, amelyik nõ tetszik, azt szivesen megkeféli! és igen, megdugnám a haverom csaját, ha ez õt nem zavarja. ha igen, akkor a barátság többet ér bármelyik nõnél.ráér majd ha szakítottak!😊 volt már ilyen. a barátom ajánlotta hogy nagyon frankó, ne hagyjam ki.különben meg ha a legjobb barátaim egyike dugná meg a barátnõmet, egyáltalán nem zavarna, mert hiszen azért az egyik legjobb barátom, mert nagyon kedvelem!monjuk azért jobban örülnék ha a sportolók közül választana akik nagyon macsósan is néznek ki, de vannak olyan nagyon jó barátaim is, akik nem ez a kategória!
Akkor 2 kérdés:
Megdugnád-e a legjobb haverod csaját?
Mit csinálnál azzal a fickóval aki a legjobb nõdet a hátad mögött reszelgetné?
Ha õszintén az a válaszod, hogy igen/semmit, akkor elfogadom, de szvsz a fenti kijelentés a lenti kérdések tükrében nem ilyen egyértelmû.Nem mondom, én is voltam(vagyok😊) pl. férjes csajokkal, de mondjuk eszembe nem jutna a barátom nõjét elcsábítani.
Mekkkpróbálja behozni 15 éves lemaradását? :/ vagy ennyire leszarja a másik embert?
A túlerő legyen veled!
jut eszembe: Közhely....
szerintem a 30 as évei vége felé már nem árt az embernem valami családot is összehozni...
mondjuk megnézném ezeknek a csajoknak a szüleit....
msot megkérdezhetném hogy mit szólnátok ha a ti lányotok ilyen lenne, de fölösleges. a válasz rá az lenne hoyg "az én lányom más nevelést kapna" stb stb....
pedig kurvára nem...
a 22 éces srác-15 éves csajtól eljutottunk odáig hoyg 40 évesek kefélnek 13 éves csajokat....
szerintem amikrõl most beszélünk az már csak bizonyos helyeken számít gyakorinak (pl ahol stewee dolgozik).

hajad mennyi van? 😄
nos, hogy nem fektetsz le fiatal csajszikat tiszteletbõl vagy jószándékból, az a te bajod, másnak annál több marad! ki-ki döntsön maga mit tesz. szerintem ha egy csajszi magától akarja a szexet, akárhány éves is, azt meg lehet dugni.
6.. 😛
N0 TXT TLK PLZ!4!
keménygyerek lesz tõle...
mondhatja majd a csajoknak hogy összevert 2 részeget akik alig tudtak a lábukon állni (velem is esett már meg ilyen, ráadásul én még sérült is voltam).
Hát nem jól hangzik?
Nemrég "voltam"(mer csak bakartunk menni) 2 barátommal
1 ugy mond kétes és ugyan akkor jó híru szórakozó hejre.
Mikor odaértünk az 1 ik srác 40 éves (õ érdekes módon azérett nõket kedveli nem a 16-17 éveseket), a másik srác meg 17 éves volt. No mostmár a kidobók biztos észre vették a kor külömbséget és elkérték a szemiéliket a srác 17 volt ugyebár nem engették be mentekl a telefonok a górénak hogy miérnem engedik be stb - ez elvett 1 olyan negyed órát
az lett a vége hogy nem engettek be minket erre a 40 éves haver mexolalt hogy akkor mennyetek a picsába és elindult kifele erre oda ugrottak a kidobók és bewfolytották meg persze a coffját is hátra húzták ! miután ennek vége lemntünk |könnyíteni magunkon mert hát ittas ewmbernek azt iskell 😛 | ezek után hívtunk 1 taxit és vártunk míg megjött
megjött a taxi beszálltunk ez a szórakozó hely elött volt és haver bemutatott nekik már majdnem indultunk és a két kidobó leszaladt kirángatták a taxiból agyba fõbe verték a 17 éves haver is kapott 1-2 öt !
miután mi elmentünk utána ott nevettek és mondák 1 másnak hogy végre valami kis izgalom amit onnan tudok hogy anõvéremmeg a võlegénye végig nézték. Az volt a szerncséjük hogy hozzám nem nyúltak mert a nõvérem võlegénye katona és hmm.... mind1
a kérdésem lényege az hogy ez mire volt jó ???????
Nem lett volna 1 cerübb hogy "ÁÁ HÜLYE RÉSZEGEK KAPJÁK BE "
és kész ????