Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ritka 1 segg vagy ... 😄DD
(köretnek mit kérsz hozzá -rizs,sült krumpli ,püré,párolt zöldség- te " BIKA " ... ?)<#puszis>#puszis><#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mivel a 12 -14 éves kiscsajnak még lehet mesélni ,rizsázni és hülyíteni de 1 azonos korúval ugyanezt már nem teheti meg ... mert elküldi a p****ba .
A 12-14 évesnek meg úgy állítja be a helyzetet ,hogy még a kiscsaj lehet hálás azért ,hogy megkefélte egyáltalán 1 idõsebb fasz .
amugy eskuszom meg en is elbirtam volna viselni meg a 14 eves csajt is... bar lehet egy ido utan rauntam volna.. nemtom...
azert ennek a mit akar egy 22 eves srac a 15 eves lanytol dologban termeszetesen az is kozrejatszik hogy a mai fiatalok ELKURVULTAK!!!(lanyokrol beszelek)
tisztelet a kivetelnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a fiuk meg nem hulyek ezeket a lehetosegeket kihasznalni...csak nemtom miert jobb az enyhe pedofiliai megkozelites...
az en fantaziamat is siman megmozgatja egy kis 14 eves lolita ( meg is tette) de szinte tuti hogy egy 18-20 eves erett csajjal sokkal jobb a szex.. es maga a kapcsolat is...
abból a szempontból mindenképp igaza van a bátyádnak, hogy a barátod már jó ideje nem szûz, ergo nem kifejezetten arra hajt hogy minél hamarabb megfektessen
/sry a nyílt beszédért, csak világos próbálok lenni/
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
ad2 ha lenne mondjuk 4 évvel fiatalabb/idõsebb testvéred akkor tudnád mirõl beszélek
egyébként sokan felhozzák hogy a fiatalok testileg mien érettek. én meg azt mondom hogy egy érett 22 éves nõhöz képest sehol nincs a legnõiesebb 16 éves se
egy 16-21 és egy 40-45 éves pár között óriási különbség van...
Amugy az nekem is meredek, hogy 12-14 eves csaj 24-27 eves sracoktol akar valamit... De az szerintem meg egeszen belefer, ha egy 16 eves egyutt van egy 21 evessel... ez a korkulonbseg megengedheto szerintem, mert ez a termeszetes (lasd szuleink peldajanal.) Koszi hogy meghallgattatok<#integet2>#integet2>
Az eset:
Tegnap barátnõmmel szem- és fültanúi lettünk egy rendezvényen három fullarc kiscsaj csevegésének (alig bírtam lefogni kedvesemet, majdnem bement közéjük rendet tenni) A csajok ugyanis lehettek vagy 12-14 évesek, de már elõzõ pasijaikról beszéltek, mutogatták egymásnak a kihisztizett kamerásmobilon készített "trófeáikat" és volt osztálytársamról (25 év...) nyilatkozták, hogy "tök jó pasi lenne, oda is mentem hozzá pénteken, de nem érdekeltem. Biztos buzi." (4 éves kapcsolata van a srácnak...)
Egy másik vélemény szerint "a csaja meglátott vele az autóban, akkor átkaroltam a nyakát, mintha csókolóznánk, és most tök féltékeny a csaj."
Most lehet, paraszt leszek kicsit, de az ilyeneknek kéne lapátnyelet dugni a lábaik közé, lehetõleg jó szálkásat, aztán adig forgatni benne, amíg liheg...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
IGEN, a ****evel kezdenem😊))))))))))))))
remelem erteni fogod:
mintha egy ketrec valasztana el minket. en lennek a farkas te meg barany...
ehs vagyok ehes vagyok erre te kijelented hogy diszno ized van ami akedvencem.. ettol aztan megjobban elborul az agyam😊))
ha nem erted privizz ram😊 nah csoki