3220
Szerintetek?
-
sz4bee #1859 hát szia -
#1858 hívjanak! -
tomzsi #1857 Hali Tominak hivnak -
#1856 sztem azt amit kell -
Orwell #1855 ok már értem -
Fugitive #1854 14 évet nem MEGHALADOTTAL
Nem betöltött 14év, születési dátummal számolva.
Meghaladta=betöltötte.
Legalább is logikailag. -
Orwell #1853 Könnyen lehet, de a BTK-ban kb. így írják körül akkor... -
fonak #1852 Tudtommal az orális szexet nevezi a jogi nyelv fajtalankodásnak. -
Orwell #1851 izgalmat = izgalom -
Orwell #1850 A közösülésen kívül bármi, ami szexuális izgalmat keltésére alkalmas.
A 195. paragrafus szerint meg nem lehet "züllött életmódra" késztetni sem 5 évvel idősebb nagykorúnak kiskorút.
De mit jelent a meghaladott? Én erősen a 14,5 évre gyanakszom. -
Raszkolnyikov #1849 Mi az a fajtalankodás? -
Orwell #1848 Tévedsz. 14 év a beleegyezési korhatár!! (18 év alatt viszont tilos felvételt készíteni az aktusról)
Egy olyan kitétel viszont van a BTK-ban, hogyha 5 évvel idősebb a nagykorú, akkor 14 évet nem MEGHALADOTTAL tilos a fajtalankodás, viszont a közösülés NEM.
Ki tudja mit jelent a meghaladott? 14 és fél év?
Az viszont biztos, hogy 15 évessel semmi jogi aggály nem merülhet fel, ráadásul mint itt korábban írták, még a 14 évet se tartják be a GYAKORLATBAN, nem szoktak emiatt elitélni senkit, 13 éves lány TERHES LETT és akkor is megúszta a 25 éves illető...
Továbbá: Még 14 éven alulival is lehet legális, ha összeházasodnak, a házasság jogilag nagykorúvá tehet 12 évest is.
-
vadoclany #1847 Meg a kiscsajt fogjak lecsukni mert hazudott a rendoroknek:-))))
hatosag felrevezetese
ugyhogy eleg szoke lehet az a csaj
-
vadoclany #1846 eleve hiaba tepkedi meg kulon sajat maganak a ruhajat
ujlenyomat a csajon, bantalmazas, es a sajat bantalmazon az o ujlenyomata van:-)
-
Fugitive #1845 Hát azért a 15 dúrva, nagyon fiatal, bár igaz bagoly mondja verébnek...
31 vagyok, és 19éves lány jön hozzám mindig
Ha jól emlékszem, a btk. 16-tól tesz lehetővé bármit is,
azalatt még a puszit is megrontásnak veszik. Bár járt úgy ismerősöm,
hogy a csaj a szemébe mondta, hogy vagy megteszi, vagy ő tépkedimeg a ruháját,
és mindenkinek aztmondja, hogy megerőszakolta. Szép mi? -
vadoclany #1844 De nemelyik csak max szexet persze:-) de aze vannak kivetelek
-
#1843 még .) -
#1842 Nálam max 3-4 év... -
vadoclany #1841 Rejtely max neked. En 17 eves voltam amikor 45 eves ferfivel ossze jottem. Sztem a szulok valasa a gond. Erre nem gondoltal? Amikor elvaltak a szuleim en is mindig az idosebb pasikra buktam. Most is a kedvesem 9 es fel evvel idosebb nalam.
-
T1 #1840 az én nem tom miért szeretik az ien korú csajok a náluk jóóval idősebb faszikat számomra ez rejtély... amúgy én nem járnék nálam 7 évvel fiatalabbal.. -
#1839 ez egy érdekes téma!!!!!!!!!!!!!4 -
sz4bee #1838 azt hát -
#1837 szopatni -
#1836 felvágni a barátnői elött.... -
Vlala #1835 #1790 -
1981ES #1834 A kérdést úgy is fel lehet tenni, h mit akar egy 16 éves csaj egy 22 éves pasitól?
Én 21 voltam amikor betámadott egy 14 éves kiscsaj (18-nak hitte mindenki)
Amikor megtudtam h hány éves,kicsit másképp láttam a dolgot.
-
johnjani4 #1833 well 7 ev az idealis kor kulombseg,de 10 az meg jobb -
#1832 lola -
Mirázs #1831 Fujj, ne is említsd, hányok tőle! -
Vlala #1830 Azért még mindig Faludyék vezetik a korkülönbségi listát. -
Mirázs #1829 Teljesen megértelek. Bár én hálát adok az égnek, hogy "már" 16 voltam mikor összejöttünk, mert nálunk is kemény menet lett volna elfogadtatni másokkal, hogy ez nekünk így jó.
Kívánom, hogy Ti is legalább úgy legyetek, mint mi: 2 éve boldog házasságban. -
#1828 fogadd őszinte gratulációm, remélem én is ilyen "sorsra" jutok.. főleg hogy olyan helyzetbe vagyok, mint amilyenbe Te voltál 9 éve, csak itt nem 27 éves a legényke hanem 23
na most lehet, ribancozni, hogy fúúúj, meg biztos menőzni akarok :P csak nyugodtan... lényeg, hogy én tudom és Ő is hogy nem...nagyon nagyon nem... ellenségemnek se kívánom olyanokat, amiket nekem kell végigszenvedni már 3 éve....:S
ajánlani ajánlhatok, de nem szándékozok társkeresőt nyitni, csak zavar az általánosítás csöppet... ezért mondom :) -
#1827 nem. azert jok a 30-40 es fickok :) -
#1826 nekem is ajanlhatsz!:) -
Mirázs #1825 Vannak ám. Ali ismerek olyan csajokat, akikről itt írtok. Kocsi, lóvé, stb. Ugyan már. Jelentkezzen már az, akinek mindene megvan és 25 alatt van. Nem sokan lesznek. -
#1824 JÉ!
Ilyenek is vannak...
-
Mirázs #1823 Gondoljatok csak bele: meg tudnál pontosan különböztetni egy 60 és egy 69 éves embert életkorilag? Nem hiszem. Viszont egy 16 és egy 27 évest már annál inkább.
Amíg nem vagy benne nem tudhatod milyen.
Én 23 vagyok, a férjem 32. Na? Lehet hasra esni. Ha valaki kér priviben képet, szivesen küldök, hogy lássátok, nem látszik a különbség.
16 voltam, mikor összejöttünk, ő meg 27. És? Én érettem voltam a koromnál, és jó volt vele. Nem volt kocsija, háza, pénze, csak önmaga. Nekem csak ez kellett és kell ma is.
Szóval az elején lehet hogy számít, de később már marhára nem.
-
KillAir #1822 Nekem is van olyan srác haverom, aki a maga pöttöm 18 évével egy 26 éves lánnyal kavar... na ezeket a lányokat valóban nem lehet megérteni. :D Amúgy egy 27 éves fiú és egy 20 éves lány tökéletesen ideális. Hol itt a gond? ;) -
Vlala #1821 Fordított helyzetet láttatok már? Majd' hanyattestem, amikor a helyi kisnagymenő a maga 15 évével és 6 elvégzett osztályával barátnőm régi osztálytársát kóstolgatta... és, ami a legdurvább: a csaj hagyta! -
#1820 énnem :D én szolgáltatom csak az ellenpéldákat :P