3220
Szerintetek?
-
KillAir #1819 Átcsaptatok társkeresőbe? :))) -
#1818 -
#1817 Ha küldesz egy privátot vagy egy emailt akkor hozok én is egy pár NORMÁLIS haveromat akik nem éppen szűk látókörüek és hasonló cipőben járnak mint én.
a vierten kerület nem is olyan megközelíthetetlen számomra úgyhogy lehet róla szó :) -
#1816 tökéletesen egyetértek veled -
Raszkolnyikov #1815 Miva??? -
#1814 gyere, el a vierten kerületbe pestre, és szívesen ajánlok pár hihetetlen aranyos csajt :)és szépek... és nem utolsó sorban nagyon különleges a lelkük, és nem picsák..
nah igen, sok van az ilyen"khm" lányból elismerem, de azért picit keresni kell és találni rendes lányt is :)
-
#1813 Alltalaban az hianyzik az embernek amit nem kaphat meg, es azert kuzd igazan amit nem erhet el, mert azt ertekesnek tekinti. Csajoknal biztos igy van.
Az a fiu aki "minden gondolatat ismerem" tipus -megbizhato, kiszamithato-, a sullyesztoben vegzi :) Fiatal csajok tudnak nagyon kaparni egy "meno" fiuert, de meg is szivjak rendesen, aztan van akinek ez eleg van aki tovabb kapar. -
#1812 Már megbocsáss a kifejezésért "A szar úszik a felszinen..." -- Szerintem ez a természeti törvény magáért beszél.
Ha van 10 ilyen ismerős barátnőd örülnék ha megismerhetném Őket
Hihetetlenül nehéz manapság rendes lányt találni. Még annak is aki keres.
Bocsi az álltalánosításért de a topicon jelenlévők jelentős részének ez a benyomása, és szerintem nem CSAK ők tehetnek róla hogy ezt látják(látjuk) a világban.
Amúgy is a kivétel erősíti a szabályt.
-
#1811 hm.. nem akarok nagyon belefolyni ebbe az egészbe, de azért mégis.
kis cáfolatként, azért nem igazán olyan ritka az ilyen lány akit kivételeknek írtok. akik azért hajtanak a huszonéves pasikra mert menő, meg akármi ayagi felesleges, értelmetlen dolgok, azok a plázában lófráló egyének. aki meg pasi hajlandó összejönni egy ilyen csajjal az magára vessen..
mellesleg megjegyezném, én több mint egy éve vágyakozok egy huszoéves fiú után.. és nyomát nem vélem felfedezni olyan baromságoknak, mint kocsi, satöbbi.. ő nekem lelki társam, és nem tudom mi lenne ha nem beszélgetnénk. összejöhettünk volna már, de nem, nem kapkodunk el semmit, pont azért, mivel ő is úgy érez ahogy én, és nem egy futó kapcsolatot akar egyikünk se. lehet ez furán hangzik a számból, de így van igazából..és nem kérek sokat szerintem, én nem igénylek olyat hogy legyen fasza kis kocsi a seggem alatt, meg lóvé is, meg miegymás, annyi az egész, hogy benne megtaláltam, mások szerint is az Őt, tehát, más nemérdekel..
és ezért cáfolom meg, hogy nem oylan ritka a rendes lány, kapásból a környezetmben 10et fel tudok sorolni.. csak esetleg ha elmegy egy bombázó előttetek, és a padon ül egy csinos lány akkor meg kell gondolni szerintem hogy melyik értékesebb, az akiről süt hogy listát ír a pasijai számáról vagy a másik, és akkor nem lesz olyan hogy beleestek a hülye libák csapdájába...
szóval ah szabad kérni, ne általánosítsatok ennyire -
#1810 nah olvasgattam a topic-ot Az én véleményem,hogy a mai tizenéves csajoknak az idösebb,arrogáns bunkkó nagyképü pasik jönnek be(mert ök a menőcsávók),akik a partneüket semmibe veszik.És ebben az a poén hogy ez ilyen kapcsolatban élö csajok jobban ragaszkodnak a párjukhoz mint az átlag,most vagy buták vagy naívok.Aki pedig tizenévesen olyan mint akit a huszonéves hölgyemények leírnak h a pasi legyen megbízható,kedves,humoros,törödjön vele stb.. az a mai tinilányoknál a papucs kategória,vagy a de jó barát vagy kategória. Persze vannak kivételek,de sajna elég ritka. -
#1809 nem vagy ideges?????????
-
Raszkolnyikov #1808 Van egy osztálytársam (17 éves) és egy 30 éves pasija!!!! Őrület!
A csókának tán pulóvergyára van és 200km-re lakik Pesten. A csaja meg még nem is olyan hű de nagyon írígyelni való számoma legalábbis (mert számomra csak egy nő létezik stb.). És már fél évesek és tán tökre harmónikus a kapcsolatuk, de ezt elképzelni sem tudom. Persze tartsuk tiszteletbe a mások döntéseit és érzéseit, de ez olyan abszurd. -
#1807 z
-
#1806 hát mit akarhat... én is ezt kérdem.. -
szőkenö #1805 nem tudom mik az előzmények, csak a kérdésre válaszolok!
1.Vagy szerelmes és "mindent neked akar adni a világon" ami előfordulhat és ebben kell bízni
2. vagy meg akar szerezni mit egy újjabb meghódított nő!
Mindkét esetben azt ajánlom ne feküdj le vele idő előtt! -
#1804 Na itt van valami...
-
#1803 pontosan
-
Raszkolnyikov #1802 attilabal...elgondolkodtat...!!! -
Vlala #1801 a) mert az ciki;
b) mert nincs annyi lóvéja a srácnnak;
c) mert azzal, hogy fiatalabb sráccal kezd ki, egyik barátnőjét sem kapja el a sárga irigység.
Valaki nagyon szépen megfogalmazta, k...ul a világ.
-
RÓÓÓbi #1800 Ha megkérdezik az ilyen csajt aki nála jóval öregebb pasival jár az asztomonnya h hát a kor nem számít.
Viszont akkor meg mér nem járt még életébe fiatalabb fiúval? -
Raszkolnyikov #1799 Hát neki pont egy hétig udvaroltam. Eddig neki udvaroltam a legtöbbet. A t9bbi bartánőmnek csa kegy este kelett. -
#1798 bárcsak mindenkinek ilyen könnyen menne a csajozás,mármint a nosztalgiázás...
Gratula -
Raszkolnyikov #1797 És ehez azért hozzá kell tennem, hogy én nem vagyok kigyúrt szép fiú, de csak sikerült... -
Raszkolnyikov #1796 Hát én 17 vagyok a kedvesem 15. Nagyon csinos és értelmes. Volt egy rakás udvarlója. 8.-ig majd minden fiú osztájtársa belezúgott egyszer vagy próbálkozott nálla, de mindenki csak sms-eket írt, meg leveleket. Én egy kis sugallatra, de a saját elhatározásom miatt is főleg (én is így látom helyesnek) elhívtam kávézni. Meséltem neki minden jóról. Elhívtam moziba, de ugye udvarláskor nem szabad túlzotan éreztetni a lányal, hogy benne van a kiflis kosárba. Oda mentem hozzá, mondtam neki, hogy ez a 3 film van, de én ezt akarom nézni.Elmentünk moziba. Ott csókolózott elsőnek... és velem...De akkor még azt mondta, hogy nem ismer igazán meg hogy még nem akar járni velem, még meg akar imserni. Na akkor kicsit lelombozódtam. Másnap nem mentem oda hozzá (mint az nem régiben megtudtam akkor jócskán frászt kapott, hogy most mi van, tehát jó taktika volt). Aztán az nap én is csak rá gondoltam mindig, magam alatt voltam, hogy most mi lessz stb. Én ilyenkor verseket szoktam írni, ha szerelmi bánatos vagyok. Rá ment egy magyar, egy angol, egy fizika és egy bioszórám, arra, hogy írjak egy verset. Másnap oda atdtam neki. Haza vitte. Anyukája irodalom tanár volt, tehát volt már egy jó pontom.
Az ez utáni nap után megkérdeztem, hogy le jönne-e velem szünetre és hogy szokja, esetleg foghatná a kezemet. És Ő fogta kezem. És megkérdeztem, hogy akkor mi lessz. Megbeszéltük, hogy délután találkozunk és, hogy majd akor megbeszéljük azt, hogy járunk. És jártunk és én elrohantam egy rózaágyhoz és loptam neki egy rózsát.
Tudom nem ide tartozik, de olyan jó nosztalgiázni... -
Gugu 10 #1795 A gyomrod nagyon ne forogjon,és amit Te undorítónak tartasz az működik is.Az én szüleim közt 16 év a kórkülömbség és 41 éve élnek együtt és tisztességgel felneveltek 5 gyereket.Soha nem veszekedtek és nem csalták meg egymást.Ök szerették egymást és akkor még volt jelentése annak a szónak,hogy SZERELEM.Most is van csak máskép hangzik.(PÉNZ)15 évesen egy lány ne a szexről álmodozzon,mert még azt sem tudja,hogy az mi.Az amit Ők csinálnak az nem más mint [email protected],ha megbántottalak. -
Gugu 10 #1794 Én sem kötekedni akarok,de a "trófeát,,kétségbe vonom mert azt mindenki tudja,hogy ami egy férfinek dicsőség az egy lánynak szégyen.Az egyik vadászik a másik meg csak szétrakja a lábát -
Graxon #1793 Arra nem is gondoltam hogy kocsma vagy diszkó vagy hasonló helyen barátnőt, pláne hosszútávon. Bár sajnos most keresgélek, de azért volt egy 16 hónapos szép kapcsolatom :) De folyton csak keresek, és keresek, pedig lassan beleillek a 20+ kategóriába. (20 vagyok, 21 már 20+)
Visszatérve a topicra, van olyan 16 éves haverom, aki komolyabban gondolkodik, és érettebben éli az életét mint egy 20+ "gizdagyerek", és szegény csak ritkán szed össze vele egykorú lányokat, mert azok szinte meg sem engedik neki hogy beszélgessenek, egyből elküldik melegebb éghajlatra. De ha 20 percet beszélt a csajjal, akkor már szinte nyert ügye van. Na ez kb az esetek 10%-a, hoyg összejön az a 20 perc beszéd. Szóval nem egyszerű, de lehet próbálkozni. -
#1792 megdugni -
#1791 úgy érzem ha mindent szószerint veszünk nyugodtan nevezhetjük ezt a jelenséget prostitúciónbak is (anyagi érték(pl.:pénz)=szex). Ha nem is a szexxel azonosítjuk akkor is ebben a kapcsolatban mindenről szó van csak az igaz szerelemről nincs.
Nem kocsmában fogod megtalálni a jövendőbelid és nem is egy diszkóban. Nem kell eröltetni de nem is szabad csak otthon ülni és bámulni a semmit.
Bátyám szociológiát tanul, ő mondta hogy a lányok azért buknak a náluk idősebb hímneműekre mert a lányok korábban érnek(mentálisan és biológiai szempontból is?????????????????????) és kell nekik a velük egyenrangú partner.
Hol érettebb az az izomagyú korlátolt elméjű szinte analfabéta műveletlen 20onéves f@sz, mint modjuk akárki itt EZEN a topicon.
KI akar egy olyan csajt akiröl tudja az ember hogy egy honap mulva már másé lesz?
"Egy lányról látótávolságon belül meglehet állapítani hogy szabad e vagy sem..."
-
Vlala #1790 Nem kötekedésképpen, de az ilyen lányok általában egyet akarnak: trófeát, amelyet mutogatni lehet a "vadásztársaknak".
Az általad említett srácokra van egy nagyon jó latin szó.
Sajnos oskan vannak olyanok, akik bizonyos fétisre (autó, pénz, bőrkabát - mert ilyen is van ám!) buknak, majd később belőlük lesz gyermeküket egyedül nevelő anya vagy Mónika-show töltelék.
Az igazi értékek, szerelem, hűség, bizalom, már akkora nonszensznek számítanak, hogy egy-két "menő" klubba be se engednek a múlt heti pároddal.
Köüszönöm, de jól megvagyok azzal, aki 3 éve kitart mellettem, és magasról teszek az ilyen véleményekre :) -
attilabal #1789 Én a magam 26 évével így látom a dolgokat....
26 éves vagyok, egy multinál dolgozom, van 1 új kocsim, 1 új építésű lakásom, és az ördögnél is szebb vagyok 1 fokkal :) (mindezért persze sokat kell dolgozni - főleg a szépségért :)))- na ez vicc hi hi)
Ezekszerint ideális lennék az itt emlegetett 15-17 éves lányoknak. De most komolyan... szerintetek a szexen kívül mi a francra lenne elég 1 ilyen kapcsolat?
Az a fiatal lány aki sokkal idŐsebb fiúra vágyik az olyan is. Valószínüleg egy 15 éves lánynak nagy dolog, hogy a barátja el tudja vinni vacsorázgatni, van kocsija (az mind1, hogy apukáé, vagy egy öreg használt valami). Ez el is mond valamit az ilyen lányokról, nem kell az ilyen gondolkodásúakkal foglalkozni.
A másik oldalon azok a 25 év körüli pasik vannak, akik így érzik elégedettnek magukat. Van egy nagyon csinos 15-17 éves barátnŐjük, úgy gondolják mindenki irígyli őket. A sajáat szinvonaluk (anyagiak-gondolkodás és életmód) lenyűgözheti a fiatal barátnŐjüket, kudarcot vallana viszont egy maga korabeli lány esetében. Egy vele közel egykorú lánynak már komolyabb elvárásai vannak, és nem sok esélye lenne.
-
LeePí17 #1788 hát igen van ijen...manapság az a csajok körében(gondolom én) kinek van idősebb palija,..több pénze....stb...
de amúgy figyeljétek meg h a jó csajoknak, bunkó barátjuk van (tisztelet a kivételeknek)
-
Graxon #1787 Véleményem szerint a korkülönbségeket nem lehet egy tető alá venni, értem itt egy 15 és 25 között más a helyzet mint egy 25 és 35 között. Minnél öregebb valaki, annál jobban tűnik el a korkülönbség. A tizen x éves lányok és a náluk 10 évvel idősebb pasi párosítás undorító, egy kedves barátnőm kapcsolatait végigéltem, megrázó volt nekem is. (a lány kifejezetten szép, és értelmes is, gyógyszer-kémikusi szakra vagy mire jár...) Kezdetben 15 évesen egy 24 éves srác mellett húzott le 2 évet. És miért? Mert a gyereknek volt pénze, lakása, autója, és pörgött az életük. Ezek mellett a srác egy nyomorék volt, olyan tipikus ütném a fejét, a lányt mindenféle dolgokkal hitegette, így az nem szakított vele. Ezután jött a még durvább. 17 éves korában összeszedett egy 40 éves pasit. Aki disznó dagadt volt, és még több pénze volt, ráadásul volt a pasinak egy 15 éves fia is. Inkább a gyereknek kellett volna járnia a lánnyal mint a vén csatalónak.
Húgomat szerencsére leneveltem a nagyzásról, 16 évesen 19 éves barátja van, az még talán kicsit necces, de csak 3 év.
De felfordul a gyomrom a mai lányoktól. Csak a pénztárca vastagsága, meg a "jajj de helyes", meg a jó kocsid van, lakásod is van? számít. Normális barátnőt nem lehet találni. Vagyis lehet csak nehezen. Mikor 17 évesen odaálltam egy 15 éves szende csaj elé elküldött a p*csába, hogy ha 5 évvel idősebb lennék, csak akkor járna velem. Na bumm.
Bocsi ha hosszú lett... -
#1786 1. honnan veszed h csak egy helyben ülök ülök és gyülölködök magamban?
2. lentebb említett dolgokat olvasva örömmel veszem észre h vannak kivételek
3. ritkán jutok géphez ritkán szólok be
4. ahány ember annyi féle elgondolás a szerelemről.
Ahány pár annyi szokás.
(p)
-
Raszkolnyikov #1785 Hát pia az minden esetben volt mind a kettőnknél, de most, hogy szombaton együtt ittunk... -
PeeVee #1784 ha lefeküdne a bnőm egy csávóval eküldeném a... és igazából nem a csávót, pláne ha nem ismerem:D mert ő is fiu és simán megértem hogy nem nagyon tud ellenállni, bár azért ha tudja hogy van barátja, az mocsokság.. na de mind1, majd ha elöfordulna esetleg, akkor meglátom.. és ha csak megnézed a bugyiját:P és alá is csak nézegeetsz x)) az annyira nem durva, pláne ha pia volt elötte... bár nem "illik" na szal ti tudjátok, szerelem pedig..: ) a legjobb dolog mellesleg :o) -
Raszkolnyikov #1783 Hát nem szánalmas egyáltalán! Most volt egy hét szünetünk egésznap együtt voltunk, majdnem minden nap találkozunk és ha nem talizunk akkor én este mindig letört vagyok (már anyám is mondta, hogy nem lessz ennek jó vége, mert mi lessz ha szakítunk). Én verset írtam neki amikor udvaroltam meg minden. Hát más a kapcsolatunk és kész. De hogy szerelmes vagyok e vagy nem azt hagy döntsem el én. És tudom mi az hidd el, mert az anyós jelöltem is azt mondta, hogy szerelmes tipus vagyok vagy mi, de mások is mondták már. És viszonylag keveset is veszekedünk.
A korkülömbséget meg nem tudom, még soha nem voltam a mainál idősebb. De ez az egész nem most történt és lehet hogy a kapcsolatunk mostanra forta ki magát, mert ma már én is másképpen gondolom a dolgokat. Az előző barátnőm is megcsalt egyszer (na meg én is, de nem szerettem igazán) és azt mondta, hogy miután visszafogadtam (sajnáltam nagyon meg nem tudtam, hogy mit akarok ) akkor mondta, hogy utánna sokkal jobban szeretett.
És hát meglehet az is, hogy Te gondolod rosszul vagy még nem volt veled ilyen.
Egyépként meg a kedvesem egy feltűnően szép lány és én vagyok az elsőbarátja(de nem az első és utolsó udvarlója). Egyesek szerint nem tudta meddig mehet el vagy hogy hogyan is működnek a dolgok. Ezeket már lerendeztük és nagyon NAGYON boldogok vagyunk.
Na mind1. A mi dolgunk, a mi kapcsolatunk. Nállnuk ez így működik és az idő majd mindent eldönt. De az hogy SZÁNALMAS lenne a kapcsolatunk az egy kicsit erős volt és megnyugtatlak, hogy egyáltalán nem az! -
#1782 Aszem mások a fogalmaink a szerelemről.Én ha szerelmes vagyok nem megyek félre részegen sem szvsz. nem tudlak megérteni titeket.Elég szánalmas kapcsolatotok lehet.De lehet a korkülönbség miatt látom csak máshogy a dolgoka -
Raszkolnyikov #1781 Hjaj. ott is hagytam egy napra életem egyik legszarabb napja volt. több mint egy napig nem ettem, nem tudtam semmi másra sem gondolni csak rá. És megtudtam, hogy ezzel ő is így volt. Aztán azzal a 20 évessel csak táncikált meg hazakísérte, de mondta neki végig hogy engem szeret (bár ezt ő mondta). De egy ilyen nekem is volt csak arról ő nem tud. De nem is kell. Aztán kiderült, hogy egy másik buliba, egy szallagavatón megcsókolt egy srácot (16 éves) akinek már volt egy régóta tartó kapcsolata (csak ő elmondta a barátnőjének még mánap). De az informátoraimtól megtudtam, hogy mind a ketten abban a pillanatban megbánta, aztán meg bőgött egy csomót. Viszont volt még nekem még egy megcsalásom amit már elmondtam neki, hogy hát egy lánnyal "elvoltam". megnéztem, hogy mijen anyaga van a bugyijának meg a melltartójának. De akor is részeg voltam.
Na végülis a másodiknál volt a kis szakítás,de aztán végig tudtam ,hogy amint oda jön hozzám vissza kell fogadnom, mert mérlegeltem a dolgokat, hogy hogyan is járok jobban: Mert meggyőződtem róla, hogy szeret engem, hogy megbánta, továbbá én sem tudnék nélküle lenni és hogy, habár megcsaltam, de csak szeretem. És akkor valszeg ez vele is így van. továbbá bevezettem egy pár szankciót, pl.: hogy nélkülem nem mehet el sehová bulizni. és ezt be ístartja. Ez már 2-3 hete történt és holnap megyünk el együtt először. Ez azért van így, mert én a füstös kocsmákat szeretem tökmaggal, ő meg a diszkót vodkával (nem kell félre érteni, gimiben egy négyese volt a többi ötös...szal nem züllöt alak). Szóval azóta is BOLDOGAN élünk EGYÜTT. Végülis akkor csak jól jártam, nem?
Egy haverom mondta, hogy az ő barátnője is félre lépett az első hónap után ,de látta a szemén a megbánást és megbocsájtott neki és most már másfél éve együtt vannak.
Most itt lehet majd okoskodni, de én még ennyire nem szerettem egyik barátnőmet sem és biztos vagyok benne, hogy ez kölcsönös. Ezt pedig higgyétek el nekem.
Várom a véleményket. -
Raszkolnyikov #1780 Komám komám te még nem voltál részeg. Én is megcsaltam amikor részeg voltam, már pedig azt csak tudom biztosra, hogy ÉN szeretem e. És szerelmes vagyok belé.