3220
Szerintetek?
-
viragocska #1899 Vlala: azért 10 éves távlatokba szerintem nem tervez egyikük sem..
OSK: lol, ebben van valami ("evés a 30-as nőknek, választ egy olyan évjáratot amivel elbír?") hát nemtom..
Uniuhoz meg annyit, h tapasztalatból tudom h az idősebb pasik csöppet vonzódnak az ilyen 18-20as korosztályhoz.."friss husi", tudod.. persze az más kérdés, h mit is akarnak tőlük.. -
#1898 Hogy erős gyomra legyen. -
#1897 ez is meg elmegy, a 30 as noknek egy 40essarmos ffi is siman bejon!
amugy en kezdenek 18 evessel komolyan is, ha agyilag nem idiota. -
Vlala #1896 Ha "alakul" valami, akkor még lehet is belőle komoly kapcolat is. De mi lesz akkor, amikor a lány 28, a pasi meg 40? Ezen gondolkodott már? Bár Ő érzi, nem akarok befolyásolni senkit. -
Phat Smoker #1895 naná, hogy komoly kapcsolatot akar az illető férfi! -
OSK #1894 Elég hülyeség azt hinni, hogy az emberek a koruk előrehaladtával megváltoznak. Max jobban tudják takarni az igazi énjüket.
"és eléggé féltem..ugyanis biztos benne, hogy komoly kapcsolatot akar a pasi"
Ha mondta akkor jólvan... ha csak a csaj gondolja ezt, akkor ez a kapcsolat egy oriási bukta. Naaaaaagyon nagy bukta.
Csak ugy mondom, ha nekem azt mondaná vki, hogy komoly kapcsoltatot szeretne, én elég gyorsan elfutnék.
Sokan így vannak ezzel, szal ha a csaj megemlíti előtte, a csávo pedig face away és run ezerrel, akkor csak a sex kellett/kell.
Egyébként ha elképzelem magam 30 évesen /jajj de közel van /, akkor nem hiszem, hogy egy 18 éves csajjal kezdenék...
Kevés a 30-as nőknek, választ egy olyan évjáratot amivel elbír? -
viragocska #1893 hát ez tök jó..egy barátnőm van ilyen helyzetben, alakul valami egy 30 éves "sráccal", és eléggé féltem..ugyanis biztos benne, hogy komoly kapcsolatot akar a pasi, nem csak szexet..de azért 12 év korkülönbség..(mellesleg nem vihogós alig érett a lány..ahogy elég sok 18 éves nem olyan:) -
#1892 mondhatni teljes mértékben ki van zárva
bár mindig akadnak kivételek amik erősítik a szabályt..
-
#1891 úgyérzem nem igazán fog már a világnézetem változni...
de mit akarhatnék egy szinte ali g érett még vihogó mondhatni még zöldfülü 'lány'-tól?????
-
viragocska #1890 ezt konkrétan úgy gondoltam, hogy szerintetek akarhat mást is, mint szexet..? Mármnit valamit komolyabban..? -
#1889 Majd,ha 30 leszel más véleményed lesz. -
#1888 mit akarhat?
öszintén sajnálom azt a férfit aki 30 évesen olyan szinten van mint egy 18 éves lány...... -
viragocska #1887 valami konkrétabb válasz? :) -
Vlala #1886 Az már komoly, ha 30 évesen nnincs jobb dolga... -
Vlala #1885 75-ben sok mindent megszóltak... most is. Nem kell foglalkozni velük. -
Fugitive #1884 Miért mi gondotok a szerelemmel? Ha működik, akkor az ő dolguk. Az én anyám 16 volt amikor megszülettem.Igaz, apám akkor 21 volt.Mai napig boldogok!
Bár ez nemolyan nagy külömbség, de 75-ben ezt is megszólták. -
viragocska #1883 csak kérdem ;) -
#1882 Oszd meg a tapasztalataid! -
viragocska #1881 És egy 30éves egy 18 évestől..?? ^o) -
feketeribizli #1880 Gyereket. -
#1879 LEhet másik topicokba is csak véletlen nyomta be, többször is tévedhet az ember. -
#1878 Az élet értelme... kamion :D -
peet69 #1877 ez aztán a BUMP :D:D:D -
#1876 c) ezt a kepet beszurta meg minimum 2 masik topicba, ahol szinten semmi keresnivaloja nem lett volna egy kamionnak (hacsak nem szimbolista a srac :D) -
robi222 #1875 mindent -
Fugitive #1874
-
Vlala #1873 Szerintem:
a) ezt a képet nemide szerette volna;
b) nem ezt a képet szerette volna ide. :) Mindenesetre szép kamion. -
#1872 Szerintem eltévedtél barátom!
Ez nem az a topic, vagy Te ekkora energiával essel neki a dolgoknak mint a képen látható "kis" autó?
-
#1871 ? -
#1870 [/url] -
tomzsi #1869 kkr n s gy rk ooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
jo most mar nem hulyeskedek
-
ugot2know #1868 szt nm klen oy gyrsn ni -
tomzsi #1867 igatad vn akkor te ne kapkodj oks
-
Fugitive #1866 Pedig igaz, ne kapkodj az írással, mert énis akkor járok úgy, hogy pár betü kimarad. -
tomzsi #1865 naggyon vicces Phat Smo.......... -
Phat Smoker #1864 az ékezet nem minden ;-) -
tomzsi #1863 rexa megfogadom a tanácsodat hogy ékezetekkl irok -
rexa #1862 Ajaj vége a topiknak tömzsi idetévedt... részvétem -
#1861 érdekes nyelvezetet eregetsz nyelveden -
tomzsi #1860 van olyan lany vagy no aki nem jar senkivel (vagyon maganyos vok)miota elhagyott a baratnom ja es (maganyos varks vok)))))))