Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok h az enyémis 15 volt "akkor"...2 hónap járás után megtörtént az eset.....
nekem azóta mások a meglátásaim..csak az zavar h a csaj 1000X mondta a szüleinek h mit akar.....de továbbra is a szülõk irányitják..
<#szomoru1>#szomoru1>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
(egyébként az egyik amcsi elnõk azt mondta ,hogy az nem szexuális kapcsolatok közé tartozik ... emlékszel a Monica Luinski féle balhéra ? ) 😄D
És a csaj ezért még nem qrva és a f@sz is odatette ill. hagyta szóval ne legyen ilyen nagyképû <#levele>#levele>
az ilyen <#kocsog>#kocsog> srácoknak kívánom ,hogy szívassák meg õket jól a csajok vagy csak 1 de az tisztességesen úgy ,hogy soha ne felejtse el )
Erre visszakérdezett a csaj,hogy: -Miért,a fiúk nem azt szeretik,ha lesz*pom õket?
Srác: -De bazzeg,csak akkor ne csodálkozz,h nincs komoly kapcsolatod,ha már az elsõ alkalommal lefexel velük.
Csaj meg csodálkozott...
Nemtom h most hanyadik strigulánál jár..de tom h én voltam az ELsõ 😄...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
a meglátásod igaz....akkor...hú milyen jó....most meg jó h vége....
bár amint hallom....K...lett...(azok csak megfektetik és mennek is)..én hosszab kapcsolatot szerettem volna..
az is 1 megközelítés ,hogy õ mit érez ,-hogy csak úgy dobtad - de neked ez mit jelentett és TE mit éltél át akkor ?
tudom ,most már másmilyen megközelítésbõl látod az egészet és nem úgy beszélsz róla ,mint akkor ...
jah..lehet h nem volt felnõve...
de legalább nem hiszi azt h megvolt és dobtam...
a szülei ellenezték a kapcsolatot..a barátai is...
titokban taliztunk mindíg....
Na ezt nem értem ...<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
Sztem Jó Volt....
De Elmúlt..Hál'istennek...
de inkább megfordítanám a kérdést a csaj mit akar a hapsitól ...?
mondjuk kipróbálni ,hogy milyen játékos tud lenni a srác nyelve ???<#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
Tudnátok ti azt h mit akarnak??.....hát én tudnék 1et 2tõ...
volt barátnõm 17éves...én 19..2 évig voltunk eggyütt 😄
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Na ez engem is baromira érdekelne...
Starcraft + Diablo III - esemve
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Nya bye all! 😊
Canon 450 D