Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateus33
Hát jah,de látod,a csaj saját elmondása szerint azért csinálta,mert azt hitte így megszerzi a pasit magának,míg ha nem teszi meg ezt egybõl,akkor nem lesz semmi a dologból...

jah..szerintem egy 15-17 éves csajtól azért még furcsa számomra..
ok h az enyémis 15 volt "akkor"...2 hónap járás után megtörtént az eset.....
nekem azóta mások a meglátásaim..csak az zavar h a csaj 1000X mondta a szüleinek h mit akar.....de továbbra is a szülõk irányitják..
<#szomoru1>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

krisztike
ebben igazad van ,de azt is baromságnak tartom,hogy még nem is járnak együtt és a csaj már egybõl "alábukik " és spárgát csinál ...

csak meg akarja dugni

krisztike
ez akkor síralmas ...😞

mateus33
Mondjuk azt én is baromságnak találom,hogy ha egy csaj lefexik több pasival eövid idõn belül az qrva,de ha egy fiú csinálja ugyanezt,az menõ...

mateus33
Ja és nem 16évesekrõl van szó,hanem a 2. és 3. X közöttiekrõl.

mateus33
A srác nem is akart komoly kapcsolatot,de hogy egy scaj ennyire naív legyen,hogy azt hiszi,hogy ezzel szerez magának komoly barátot...Inkább csak elterjed a híre... Ja és nem egybõl feküdt le vele,hanem 2. találkozásra😉

krisztike
Ember , ha az 1. alkalommal lesz@pta akkor az nem jelenti azt ,hogy lefeküdt egybõl vele ...😄
(egyébként az egyik amcsi elnõk azt mondta ,hogy az nem szexuális kapcsolatok közé tartozik ... emlékszel a Monica Luinski féle balhéra ? ) 😄D
És a csaj ezért még nem qrva és a f@sz is odatette ill. hagyta szóval ne legyen ilyen nagyképû <#levele>
az ilyen <#kocsog> srácoknak kívánom ,hogy szívassák meg õket jól a csajok vagy csak 1 de az tisztességesen úgy ,hogy soha ne felejtse el )

mateus33
Egyik haveromnak volt egy (amúgy több,de most csak egyrõl beszélek😊 csajismerõse,bombajó csaj stb. Éppen edzésrõl vitte haza a csajt,mikor az bõ nyállal tudjátok..😄 Aztán rá pár napra "az" is megtörtént,s végül csodálkozott a csaj,hogy komolyabban már nem kell srácnak. Rákérdezett a srácnál,hogy miért nem szeretne járni vele. A srác mondta,hogy: -Azért,mert 1 qrva vagy!
Erre visszakérdezett a csaj,hogy: -Miért,a fiúk nem azt szeretik,ha lesz*pom õket?
Srác: -De bazzeg,csak akkor ne csodálkozz,h nincs komoly kapcsolatod,ha már az elsõ alkalommal lefexel velük.
Csaj meg csodálkozott...

krisztike
Pénzt is elfogad érte ? (Mert,ha nem akkor csak élvezetbõl csinálja de ,ha igen akkor pedig csak üzletbõl és azért mert nem talált még olyan ffi vagy nõi párt magának ,akiért 180° vagy akár 360°-os változást tett volna az életben ...szóval nem mindig kell elítélni az ilyent mert lehet ,hogy õ sem tudja még ,hogy mit is vár ill. akar az élettõl -csak annyit tud ,hogy nyugalmat,becsülést és nem fájdalmat csak nem tudja ,hogyan is kezdjen hozzá ...Lehet ,hogy vki nagyon nagy lelkisebet ejtett rajta és azt még nem tudta kiheverni és most úgy gondolja ,hogy a férfiakat ezzel bûnteti. Volt 1 nõi ismerõsöm ,aki ebben a cipõben járt és majdnem 5 évébe került kilábalnia belõle - még jó ,hogy közben azért számíthatott ránk csak éppen a szüleire nem . )

ja..lehet..
Nemtom h most hanyadik strigulánál jár..de tom h én voltam az ELsõ 😄...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

datango
lehet hogy az a lany egy jol tapasztalt partnert keres maganak...

voltak érzelmei..csak a szülei irányitották....rossz volt neki..sokszor beszélgettünk róla....ha 18lesz akkor otthagyja a szüleit....
a meglátásod igaz....akkor...hú milyen jó....most meg jó h vége....
bár amint hallom....K...lett...(azok csak megfektetik és mennek is)..én hosszab kapcsolatot szerettem volna..

krisztike
a szülei mást akartak ? - hát akkor a saját érzelmei nem voltak fontosak neki ill. nem volt tisztában velük vagy téged nem nem vállalt fel a nehézségek ellenére . (nálunk is az volt ,a férjemet nem fogadta el az anyám mert mást akart nekem de én akkor is a páromat választottam és kitartottam mellette a nehézségek ellenére is )

az is 1 megközelítés ,hogy õ mit érez ,-hogy csak úgy dobtad - de neked ez mit jelentett és TE mit éltél át akkor ?
tudom ,most már másmilyen megközelítésbõl látod az egészet és nem úgy beszélsz róla ,mint akkor ...

szeretni szeretett..csak a aszülei mást akartak..
jah..lehet h nem volt felnõve...
de legalább nem hiszi azt h megvolt és dobtam...

krisztike
Hááát ...ez tényleg elég zûrös és az is ,hogy engedte ,hogy a magánéletébe beleszóljanak a barátai és a szülei is ...talán nem is szeretett eléggé vagy úm. nem volt felnõve hozzád (?)... <#fejvakaras><#nemtudom>

sok kalamajka volt vele..
a szülei ellenezték a kapcsolatot..a barátai is...
titokban taliztunk mindíg....

krisztike
"Jó Volt ...De Elmúlt...Hál'istennek... " ? <#fejvakaras><#confused>
Na ezt nem értem ...<#confused><#nemtudom>

Köce..
Sztem Jó Volt....
De Elmúlt..Hál'istennek...

krisztike
grat a 2 évhez ...

krisztike
csak így szárazon ? ... lehet ,hogy utána a srácnak vizelési problémái lennének ,mert 1 kicsit megszakadna a nagy erõlködéstõl ...<#ravasz1><#eplus2><#hehe><#taps>

nxfn
baszni geciek, ofkorz -.-

krisztike
bizti vagy benne ?
de inkább megfordítanám a kérdést a csaj mit akar a hapsitól ...?
mondjuk kipróbálni ,hogy milyen játékos tud lenni a srác nyelve ???<#confused><#fejvakaras><#nemtudom><#ravasz1><#hehe>

Tudnátok ti azt h mit akarnak??.....hát én tudnék 1et 2tõ...
volt barátnõm 17éves...én 19..2 évig voltunk eggyütt 😄

datango
<#beka2>

reaper4
<#taps><#banplz>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

datango
"Mit akar egy 22 éves srác 15 csajtól"
popo sex

krisztike
akkor én nem voltam gyerek ?<#wilting><#fejvakaras><#confused><#nemtudom><#hehe>

mateus33
Azért nem mindegy milyen korosztályról van szó sztem,mert 20éves kor körül/alatt még igen sokat számíthat 2-3 év is.

uniu
Talan annyit belemondanek meg, hogy sokan azt gondoljak -tevesen es a fiatalabbak reszereol- , hogy nehany ev kulonbseg, mar mas vilagot takar.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

smv
"Mit akar egy 22 éves srác 15 csajtól"
Na ez engem is baromira érdekelne...

Starcraft + Diablo III - esemve

Roger6
Egyébként teljesen nem hasonlít édesanyámra...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hmhm
Fraud is megmondta hogy a gyerekek az anyjukba szerelmesek. 😊

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

mateus33
Hülyeség lenne általánosítani,hogy ez nem fog menni meg stb.,mert minden ember más,minden kapcsolat más,ezt csak ti érzitek,hogy mûködhet-e a dolog (amúgy miért ne mûködhetne?!).

Roger6
És fordítva van értelme? Mármint most a topic címére gondoltam. Egy kicsit hasonló cipõben járok én is. Az év stimmel is, mert 22 vagyok, de a lány meg 40. Ez olyan elképzelhetetlen lenne? Nagyon sokat beszélgetek a lánnyal, tudni illik, van egy barátja már évek óta. Szóval szeretõ vagyok, és megmondom õszintén, hogy fél éve még a kezemet is levágtam volna, ha ilyet teszek, de most... most... Ez most más. Érzem, hogy õ lenne az igazi. Tudom. Isten bocsássa meg, de egyáltalán nem érzek semmiféle lekiismeret furdalást, amikor a pasijával beszélgetek. A pasija is csak 21 volt, amikor összejöttek, ezért nem értem, hogy miért nem lehet velem. Talán fél tõlem, hogy fiatal vagyok, hogy nem tomboltam ki magam? Nem tudom... De rossz egyedül hazamenni, és nézni a szobám négy falát, ahol egész héten egyedül vagyok. Szerencsére azért kétnaponta el tud hozzám jönni, hogy eltöltsünk együtt pár órácskát, de ez olyan kevés. Arról is sokat beszéltünk, hogy ez nála sem így indult, csak aztán jöttek az érzések, így egy kicsit megnehezítettem a dolgát, mindenben. Áhh... Nem érdekes. Csak az érdekelne, hogy szerintetek is olyan hülyeség ez? 22 kontra 40 év? Szerintem nem...

krisztike
ja ja ...<#taps><#vigyor1>

ez a "kicsi a bors, de kit érdekel?" kategória...

bens
nagyon fasza csávó vagy, de ezt talán nem itt kéne reklámozni...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

krisztike
látod ezt én sem tudom ...<#fejvakaras><#nemtudom>

Sné Zsuzsa
hogy jön ez ide? : /

Canon 450 D

Nem tudom, mit akar egy 22 éves, egy 15 évestõl, de inkább nézzetek be ide:

<#vigyor2><#vigyor2>

Meg megölhetnek, de megtörni SOHA!!! Nézz be az oldalamra:letottes.atw.hu

krisztike
de az eredeti fekete ...

Sné Zsuzsa
<#bee1>

Fekete.. 😄

Canon 450 D

uniu
a te hajad pedig szoke..igaz ?😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

bens
: ) hehe

krisztike
az õ haja szõkés barna az enyém pedig most vöröses-barnás ...

Sné Zsuzsa
jó...huh...nah ez húzós volt 😊)) Tudod elmondta a barátom, hogy mennyire félreérthetõ...képzeld majdnem összevesztem vele a tehetelenség miatt 😊))) Most megkönnyebültem 😊)))

Nya bye all! 😊

Canon 450 D

bens
#1663 plz : )