3220
Szerintetek?
-
gergelyanevem #2059 csak 3 :)
amugy ez is sok, mondjuk ezt inkább anyám szokta mondani, néha kikészül amikor jönnek és éhesek :)
de általában elvannak tűnve napközben -
#2058 jajjjj mennyi :D ha nagyleszek macskafarmot nyitok... ééédesek -
gergelyanevem #2057 link -
gergelyanevem #2056 a kicsi...hát amikor befogadtuk akkor is már nagyobb volt egy tenyérnyinél :)
már nagy, főleg hogy folyton nő, de a másik kettőhöz képest még kicsi, -
gergelyanevem #2055 szegények:), tesóm tartja őket
me van még 1 a galériámban -
#2054 megtermett kiccica :))) lehet kapni képet róluk? :) kicsi az ilyen tenyérnyi? -
gergelyanevem #2053 hát nem tom..., majd legközelebb
én már csak a legkisebbet tudom gyömöszölni :D, a másik kettő már nem engedi...főleg az oroszkék-fehér...asszem 3 vagy 4 éves, kb 6,5 kg...:) -
#2052 hát pedig tök jól nézne ki :D
sajnos nem enyimek... :( / panelsz@rba leledzek/ nagyié... de ha oda kiszabadulok, akkor gyömöszölöm a cicókat egész nap :D:D -
gergelyanevem #2051 a tiéid is aranyosak -
gergelyanevem #2050 nem...de nem is hagynám...
meg nem találkozom olyan emberekkel akiknek ez megfordulna a fejében :) -
#2049 jááj :) kreatívan festegetett már rá valaki? :D -
gergelyanevem #2048 még nem volt, még jelenidő :)
hát nem kell túlzásba vinnem a hajmosást, az igaz :), és hajszárító sem kell :)
meg nem zavarja fülemet sem..., de aért fura -
#2047 hihii :)
és jó volt kopasznak lenni? se hajmosás, se semmi? :D -
gergelyanevem #2046 de legalább nem hal ki :) -
gergelyanevem #2045 felraktam a galériámba -
#2044 szétoffoljuk a topikot :))) -
#2043 mekkora volt? -
gergelyanevem #2042 :), egy lánynál azért más...:)
mondjuk én is nehezen váltam meg tőle...de az ígéret az ígéret :) -
#2041 bátor :) hát én franciáknak szurkoltam, még jó hogy nem tettem ígéretet hogy lenyíratom a loboncom :D asszem sírógörcs kerülgetett volna.. -
gergelyanevem #2040 ok :)
ez ilyen magamnak tett ígéret volt(szeretem a focit, olaszok a kedvenceim, megnyerték a vb-t, és a vb előtt tettem az ígéretem :), de nem baj, gyorsan nő, azt hiszem :D) -
#2039 próbálkozz kis társasággal...nekem is úgy jobb, én is nyuszi vagyok :D
kinek ígérted a hajad oda? -
gergelyanevem #2038 nem is a kűlsőm miatt aggódom amúgy(nem érdekelt soha), hanem túlságosan zárkózott vagyok, és nehezen oldódom, főleg nagy társaságban... -
gergelyanevem #2037 ja a kopaszságom csak egy ígéret miatt van :), nem szoktam az lenni...
-
#2036 látod már van is hódolód ...:))) -
#2035 na látod ...:) -
#2034 ... és még a cicája is helyeske :) -
#2033 megnéztelek és nem kell félned ,hogy nem lesz ...nem vagy olyan rossz hapsi -átlag vagy ...:) -
gergelyanevem #2032 tesóm 23 barátnője 18, és tök jól kijönnek :)
(mondjuk ez csak 5 év korkülönbség)
és ezzel csak azt akartam hangsúlyozni, hogy a kor nem mindig számít, szerintem
mondom én :) akinek még nem volt barátnője...heh :), de majdcsak lesz valami -
#2031 de hogyanjutott eszedbe a quantum fizika ??? -
#2030 hogy mit nem mondasz ...:))) -
#2029 DE ÍGY elszakadni a témátol....
Ennél már csak az durvább amikor a Quantum fizika topikon szervezik a randit (de Hál' Istennek erre még nem volt példa...eddig...) -
#2028 és a kivétel meg mindig a szabályt erősíti...
-
Phat Smoker #2027 mint a te példád is bizonyítja, kivételek mindig vannak, de nem ez az általános! :) -
#2026 csak nyugodtan offolj...:)) -
#2025 nem zabáltam sőt minden nap úsztam min. 500 métert ...3,5 hónapos t.korig még ritmikus sportgimnasztika is ment ...utána pedig néha még fel-felültem a lóra is ...
azért mert valaki terhes nem azt jelenti ,hogy úgy kell kinéznie ,mint 1 víziló vagy 1 hízlalt tehén ... -
#2024 62 kg-mal mentem be szülni és utána lefogytam 54-re ,a lányom pedig 2750g volt ...szülés után nőtem még 4cm-t és most mellre híztam 60kg vagyok most és 168cm ...szerintem nem vagyok 1 tonna-donna ... -
#2023 Jól el tértünk a topik témától de sebaj ez az igazi élet nem az amit azt hiszi hogy éli a sok pubertás...(bár bizonyos szempontból én is az vagyok, de azért mégis)
Jól offolom magam...... -
#2022 urugy :) felesegem 17 kilot szedet fel es csak a hasara
utana lefogyot 19 kilot pedig mindig tomi magat, ehes es a csokik se nincsenek nala biztonsagban (de nalam sem) -
Phat Smoker #2021 a terhesség állapotában mindig van jó ürügy egy kiadós zabálásra! ;-)) -
#2020 van ilyen is ...