Mit akar 22 éves srác 15 éves csajtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát még egyszer mindenkinek, hogy érthetõ legyen:
Egy férfi viselkedése akkor visszataszító és undorító, ha egy fiatal hölgyeményt, CSAK szexre használ...HA SZERELMES AZ EGYÉN EGY TÕLE 20 -VEL FIATALABB CSAJBA, BABÁBA, MAGZATBA AZ NEM BAJ...CSAK TÉNYLEG SZERESSE ÉS NE A SZEX LEGYEN AZ ELSÕDLEES SZEMPONT!!
Egy "szûzkurva" viselkedése azért tud dühöt kiváltani belõlem, mert A SZÜLÕ NEM FIGYEL ODA ELÉGGÉ A GYEREKÉRE..ERGO.: A SZÜLÕ A HIBÁS!! JOBBAN KELLENE KONCENTRÁLNIA A GYEREKÉRE.
Canon 450 D
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Én pedig két végletrõl beszéltem mert a mai fiatalok ált. átesnek az egyik végletbõl a másikba ...
Zsuzsa: 10 evvel idosebb a pasid ha jol emlexem, akkor miert baj ha mas is igyvan ezzel, mar fiatalon ?
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Nem érdekel, hogy most milyen lenne, ha lenne gyerekem, mert még most nincs.
Majd akkorára hidd el, tudni fogom hogyan neveljem a gyerekemet.
Egyelõre viszont ÉN ezt így gondolom...
Canon 450 D
ha lányod lesz ,aki olyan korban van rájösz ,hogy ilyen mentalítással -errõl a témában - a béka feneke alatt maradsz ...
de a fürdés az jó gondolatod volt ...<#hehe>#hehe>
Vannak koravén csajok, vagy olyan fiúk, akik éretlen kislányokba bele is tudnak szeretni...azzal nincs semmi baj...én most azoknak szántam a hozzászólásaimat, akik huszonéves fejjel, úgy tekintenek 13-14 éves kis lányokra, mint a gumibabákra (az ilyen fiúk nem képesek maguknak idõsebb csajt megfogni, mert ahhoz az agyuk még túl primitív, így megelégednek egy alacsonyabb színvonallal).
Szal, ha szerelmes lennél a jövõben vagy akár a jelenben egy nagyon fiatal lányba és valóban SZERELMES lennél (tisztelet és megbecsülés), akkor hajrá! 😊
Canon 450 D
nem azt mondtam ,hogy vágják le a csiklójukat ...<#falbav>#falbav><#ejnye1>#ejnye1>
szóval nem kell a hülye kispicsákat félteni ,akiknek már 14 évesen viszked a puncijuk ...(és a kaparással már érettebbnek gondolják magukat és ez a menõ nála /náluk )
Canon 450 D
1. Buzi, kell egy kifogás
2. Töketlen balf*sz, ahhoz, hogy szerezzen magának egy vele egykorút, vagy legalább egy 18 éveset maga mellé
3. Undorító kis liliomtipró, akitõl még a közös gyereket is dungám baba korában, nehogy õ dugja...
Szal egyszerûen visszataszító...az a sok barom, aki dizsibe jár és ott szed fel hülye, tizenéves, agyatlan, berugott luvnyákat...max ennyire futja...megszólalni nem tud, csak leitatni és perverzkedni...na ez SZÁNALMAS!!!
"DICSÕSÉG!!! Megdugtam egy guminõt"
Canon 450 D
#1619: ordaskurvak 😊) Amugy a fiuknal is van, hogy baratnonek nem kell nekik egy jol kinezo "ordaskurva" 😊, hanem egy atlagos csajszi, de akivel jol megerti magat es megtud bizni benne. Akkor a csajoknal is lehet ez, nem ??
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
a szerényt kifelejtetted ß )
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
De rossz szvsz a kérdés... Egy 22 éves nem hiszem hogy gyakran kezd 15-el viszont egy 28 éves egy 20-évessel tök természetes, sõt szerintem a legjobb 😉
Az egyik barátosnõm, aki most 19 éves egy 32 éves "sráccal" jár és egész jól megvannak. Akkor most mi a frankó?
Ja, 28 vagyok és imádom a 20-24 éves lányokat, akik már nem nyafognak és nem csuknak le értük 😄DD pedig a korkülönbség ugyan ott van. De majd aki ezt a topicot indította és 25-28 lesz, akkor majd megérti 😉
De mi az, hogy "bombanõk, aki akkor minden fiú álma volt"? szvsz ilyen nincs, van, aki herótot kap az agyonsminkel t plázacicáktól, de van, aki ettõl indul be. Olyan nõ van egyáltalán, aki mindenkinek tetszik? (bocs, ha ez off)
az egykori bombanökbõl,aki akkor minden fiú álma volt,mi lett
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
"Kinek mi a jó "-na ezzel a hülye tévhittel is fellehet idegesiteni,az emberek 90%-a hiszed vagy nem ugyanugy vélekedik a legtöbb dologról.
"Te csak a külsõségre mész"-erröl szól az életünk,ki a fenét nem érdekelnek a külsöségek??Ha cipöt veszel,ha ruhát,azt veszed amelyik tetszik,hiába hogy a többi is ugyanolyan meleg és jó,és még olcsóbban is vannak,akkor is azt veszed amelyik tetszik.A legtöbb dologban csak és kivétel nélkül a külsö számit