Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ patch (1.1): 2005. június 21 - 72.5 MB .... hát ez nem nyert...
Második patch (2.0): 2005. augusztus 09 - 192 MB .... hát úgy látszik, ez se nyert.
(Mondjuk itt megjegyezném, azért valami köszönhetõ ennek is: a magyarítás)
A sok megabájtnyi "plussz" ellenére sem tudták jól megcsinálni - bár ez még sehol sincs a FEAR 300MB-os patch-eihez... <#vigyor>#vigyor>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
(Sok szerencsét<#idiota>#idiota>)
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Elküldenek hogy szabadítsam ki a futárt ki ia szabadítom jön is velem.
Itt 2 gond is van:
-Csóka nem képes beszálni a kocsiba amivel letudnánk lépni
-A másik meg a nyil mutat vissza a táborra ahonnan kihoztam a csávót de azon a helym ahova mutat nincs semmi üres platz van .
Ilyenkor mi a rák van?
Next PC upgrade: 2022
Az említett újság multiplayer értékelése meg elég érdekes ahhoz képest, hogy eddig még az égadta világon senkinek sem sikerült életet lehelni semmiféle multiplayerbe.
A gamestarban ogy nagyobb mint 600km2 és a játék dobozán, hogy 450km2
Multi nincs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na mind1 most ujrakezdtem a gámát, (és közben rájöttem, h. benne van a patch, mert olvastam, hogy a 2.0-ásban vannak boltokban javitotuningok a fegyokhoz, és megnézteem, és télleg van, szal iga, hogy patchelve avan a HUN versio.Amugy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A reaktorokat nem fogod tudni felrobbantani, ha elõtte nem találtad meg azt amiért valójában érkeztél.
Korábban arról volt szó, hogy a Magyar verzió alapból 2.0 –ás verzió, így tulképp nincs olyan patch, ami neked ne lenne felrakva.
Az biztos, hogy olyat sehol nem írtam, hogy csak úgy találsz valahol TNT –t, legalábbis én még nem sûrûn(azt hiszem, hogy 1X sem) találtam, de persze a boltosoktól tudsz venni pénzért. Viszont nem muszáj feltétlenül TNT –t használnod a reaktorok felrobbantásához, én Pl. mindet RPGvel lõttem szét, mert ebbõl találtam egy csomót a fegyverraktárban. A fegyverraktárt már nem tudom pontosan behatárolni, hogy hol is van, de arra emlékszem, hogy nincs túl messze az üvegfalas kijárattól.
Jó, akkor megspóroltam 2k-t 😊) (megvettem volan pedig)
Bár nem emlékszem most sem, hogy honnan van a Repcsis könyv, úgyhogy a végigjátszásban néztem meg, de ott azt írják, hogy a Visit Don Pedro küldetésben kapod meg, úgyhogy gondolom, biztos így van. Ez is kötõdik a fõszálhoz, úgyhogy mindenképp meglesz.
A Tank Manual –t az Experiental Electronics küldetésben tudod megszerezni, ami szintén a kötelezõ küldetések közé tartozik, úgyhogy mindenképp eljutsz odáig. Itt csak arra kell figyelni, hogy ezt a könyvet nem kapod meg automatikusan, hanem fel kell venned a földrõl. Ez azért lényeges, mert elég kicsike és én elõször észre sem vettem, hogy ott van csak miután megtudtam, hogy otthagytam, akkor mentem vissza érte(az ellenfelek természetesen respawnoltak). Azt még nem árt tudni, hogy ez a küldetés nyitja ki a bázison álló PiranhaJeep –eket(elõfordul, hogy a 2bõl csak az egyiket), ezek nem számítanak lopott jármûnek(és mindig respawnolnak), így a kereskedõ 1500pesot ad érte. Mivel a TankFactory elég közel van a PuertoSombra -hoz így miután Experiental Electronics küldetéssel végzel egy Piranha meglovasítása jó jövedelem kiegészítõ lehet. A küldetés elõtt szerintem felesleges odamenned, inkább várd meg amíg odaküldenek, de amúgy ITT lesz.
Na csinálok helyet azt holnap lehet ki is probálom ezeket a beállításokat!
Akinek fenntvan most is a game esetleg tehetne egy probát mit dob a teljesítményen!
Idézet CS@-tól:
"A heli –t Jaime adja, ha csinálod a sztorit akkor mindenképp hozzád kerül.
A repülõre sajna már egyáltalán nem emlékszem, de ha kell akkor majd utánanézek."
Hol található ez a Jaime?
Hol lehet a repcsi jártasságot megszerezni?
Hol van a tank faktory?
Mert az is rettenetesen akadt aztán inibe átirkálás és lám szépen fut!
Köszi Cs@, igazad volt. Korábban nem találtam az editort, mert nem mentem fel az emeletre. Úgy csináltam mindent, ahogy írtad, megvan a mikrofon, köszi...
Ha még nem, akkor keresd fel és beszélj vele(pénzel vagy szóval, de tudj meg többet arról amirõl kell). Ha ezen már túl vagy, akkor tõle az elsõ találkozáskor ott helyben megkaptad a mikrofont és el is magyarázta a használatát.
Ha esetleg mindezt nem hinnéd, akkor nyomj rá a NewGame –re és sétálj be hozzá(a buszmegállótól kb 1perc) és látni fogod, hogy a kocsikulcson, naplón és egyéb cuccokon kívül ezt is odaadja és még beszél is a használatáról, amit kötelezõ elolvasni.
Nincs ott semmi. mondja ugyan az ezredes, hogy ad egyet, de nincs az inventoryban...
A küldetés alatt rakd be valamelyik quickba és használd, ha célzol(vagy lõsz már nem emlékszem pontosan) vele akkor elõrenyújtja és így még jobb lesz a felvétel.
Ki tudja, hogy hogyan kell megoldani a "kis éjféli hallgatózás" küldetést?
Tudjátok, amikor a temetõben találkozik 3 bandavezér, és egy katona ezredestõl azt a feladatot kaojuk, hogy hallgassuk ki a beszélgetésüket.
Az ezredes szóban ad egy mikrofont, de nálam az nem jelenik meg az inventoryban.
Mit kell csinálni???
Elõre is köszi...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A banditák sajna azt szeretnék, hogy Indiánokat ölj. ami nem biztos, hogy megéri, ráadásul amikor a banditákra lesz szükséged a történetben, akkor annyi szerepük lesz, hogy le kell lõnöd közülük párat, úgyhogy a barátságukra nincs komoly szükség.
Bár már csak ködösen rémlik, de mintha a bankos csajszit kellett volna alaposan leitatni a BlackJaguar –ban, na nem kamatyért, hanem infókért.
Bár nem sokban hasonlít, de ha a GTA stílust is szereted, akkor ajánlom a JustCause –t.
Az ugyan nem FPS és nincsenek benne RPGre utaló jelek sem és elképesztõen „árkádos” az egész, de én jól elszórakoztam vele. Hasonlóan trópusi környezetben játszódik, ahol temérdek(GTASAnál kevesebb de a BPnél sokkal több) vezethetõ járgány, elképesztõen hatalmas bejárható terület és egész nagy szabadság van.
Nagyon hiányoznak a realitást szem elõtt tartó játékok. (ma ez a 2 divat van: fantasy, meg színes dobozból összetákolt robotok, vérlázító módon rájuk akasztva a sci-fi címkével, mintha bármi közük lenne a tudományos fantasztikumhoz)
Ha tudtok hasonló játékot, írjátok meg lécci.
Na mindegy, ha ennyi volt, akkor ennyi volt. Mindenesetre az erkölcsi gyõzelmet megszereztem...
Egyébként így visszatekintve nagyon jó kis gém volt, szerintem hosszabb volt játékidõben, mint a Half-Life, csak már rohadtul untam azt a sok autokázást. (autókázok eleget amúgyis) Fõleg akkor utáltam, amikor a gyenge infrastruktúrával megáldott területeken kellett autókázni nyakig a susnyában.
Jótanácsként üzenem azoknak, akik még csak most kezdik el nyomatni, hogy ne puffantsanak le senkit se bónuszban, mert úgyis újratermelõdnek, ha legközelebb arra kell menni. (például a gerillák fõhadiszálására amikor elõször elmentem valami iratokért, kivégeztem a vezetõjüket is, ha már úgyis arra jártam. 3 feladattal késõbb pedig újból el kellett intéznem ahelyett hogy hozzácsapták volna a zsoldomhoz a fõgerilla kivégzését is. Ez valahol komoly játékhiba is szerintem)
Viszont érdekes szitu, amikor a csinos banki asszsztensnél érdeklõdtem, hogy milyen programja van aznap estére. A válasz eléggé elutasító volt, ami nem is csoda, hiszen a civilekkel teljesen semleges kapcsolatban voltam végig. Viszont érdekelne, hogy akkor is így válaszolt volna-e, ha jó vagyok a civileknél? Volt valakinek kalandja a kisbuxával?
Klikk valamelyik mirrora, aztán az Enter –re, ezután a képernyõ közepe táján látsz egy Game Index –linket klikk arra és kikeresed ami kell.