3056
-
peti94 #2736 nekem is töt és nem ír ki ilyen szöveget -
#2735 jobban fut ja,bár kétlem hogy amiatt higy eredeti :D
jót tett ez a formázás a gépnek...meg mondom szépen beállítgattam a dolgokat szal mostmár csak a városban akadozik néha -
#2734 Na amugy joban fut? -
#2733 Sztem te is vedd meg, hidd el jobb lesz, megmásr csak 3990 ft! Azt kiszarod öt perc alatt -
#2732 :D
eredeti a gém,szal nincsenek iylen hibák benne :) -
#2731 Na itt is megkérdezem :D
Azt hogy csináltad hogy a betöltés helyén rendes textúra van???
Mert nekem nem így van hanem sima üres kék TEXTURE NOT ASSIGNED vagy mi szöveggel.
-
#2730 köszi -
#2729 Megállsz a kocsi mellett és ránézel, ekkor megjelenik a jobb alsó sarokban egy menü ami mutatja, hogy melyik gombbal mit tudsz csinálni vele(F2 a pakolás).
Zseblámpát nem kell szerezni, mert az alapból van, ez a flashlight(default beállítása azt hiszem az F), a kocsi lámpáját is ezzel tudod bekapcsolni, ha bármelyiket bekapcsolom az nálam zavaró lassulást okoz. A beállítások részben van egy olyan beállítás ami letiltja ezeket, ha le vannak tiltva, akkor hiába nyomkodod az F –et nem fog történni semmi. -
#2728 amugy a kocsiba a csomagtartóba hogy tudom betenni a cuccaimat?
ja meg zseblámpát honnan lehet szerezni?? mert éjszaka rohadtul idegesitő hogy nem látok semmit....meg az autón se tudom hogy mivel kll felkapcsolni a lámpát O_O -
#2727 nah most nagyon jól fut mondhatom :d
ini-t átirkáltam,virtuális memót is felhúztam,és így 1024es felbontás+1×es élsimitással szinte simán megy (néha meg megakad de teljesen játszható)pedig rohadtul alsó közép kategoris gépem van (vagy lehet h még annyi se...)
fagyni se fagyott egyszer sem
viszont volt egy olyan bug most,hogy a katonai bázisról elküldtek második küldetésként a maffiához hogy hozak el vmi kocsit
erre megyek,és mindenki mintha elvesztette volna a "intelligenciáját":D
megálltak egy helyben a maffiások,én meg szépen ledurrantottam mindet :D(persze ezt nem bántam:P)
mikor beültem a kocsiba akkor viszont azonnal elkezdtek lődözni rám :O
szal egy két bug-tól eltekintve eddig naon megvagyok vele elégedve:) -
#2726 Örülök :D -
#2725 :D
majd írok tapasztalatokat :) -
Vlala #2724 Én is megvenném, ha tudnám, hogy az eredeti nem fog kilépegetni és nem fogja magával vinni az egész rednszeremet a mozdulatlanságba. :o) -
#2723 nah megvettem :) -
#2722 Elvileg jobb, mer a cdprotection miatt szarabbul mennek a gémek...a legtöbbb. Sztem ez is, meg ha ugy is formáztál, akkor is még jobb. Nekem a legtöbb játéknál jobbban ment az eredeti mint a másolt változat. Tuti h. nálad is igy lex.. -
#2721 amugy azt hogy értetted hogy jobban fut ? :)
mert nekem kicsit akadozott(igaz egy idő után mikor betöltötte teljesen a mapot már szinte alig-alig) de ez eseredti játéknál lehet hogy jobb is lesz? -
#2720 Ugykell azt... :D -
#2719 jajj de láma vagyok most jut eszembe nekem nincs dvd olvasóm :DDDDDDD
akkor viszont szopóka van nem? cd verzió gondolom nincs belőle...:\
szerk: mindegy ezen nem fog múlni,havertól klcsönkérem az olvasót :D -
#2718 thx
na holnap beszaladok akkor a városba....remélem h lesz ez a játékuk is :D
-
#2717 Itt egy bizonyíték
CD GALAXIS -
#2716 Én 10 kilóért vettem...annakidején, de ha jól tudom, annál nem is volt drágább...de a mostani árér télleg megéri... -
#2715 3990??
hmm jó hogy mondod holnap el is megyek a media marktba :))
tényleg nagyon jó kis játék,csak én azt hittem hogy még mindig 10ropin fölül van.... -
#2714 Nekem is a STALKER-t. Nem akarlak kritizálni, de ha naon teccik a gém, igazán megvehetnéd eredetiben, már tényleg nem kérnek érte sokat. Gondojj bele. Eredetiben normálisan magyaar, textura hibák nélkül, kevesebbet fagy, alapbol benne vannak a patchek, és ráadásul nem kell egy éjszakán át baszódni, mire lejöna gém. JA ÉS JOBBAN FUT! (főleg formatálás után...) HA jól emléxem már csak 3990 ft, annyit télleg megér. Amugy bevallom, énis warezolokrendesen, és utűálom is. Ha vmi játékot kleszedek, és naon tecdcik(pl Oblivion, Boiling Point, Gothic3 és majd az Armed Assault, meg még sok más) ér nekem annyit, hogy a fejlesztőket, tisztelve, és támogatva megvegyem a gammát eredetiben. De nem akarok beleszólni, a te dolgod, ez csak egy ajánlat...
Jó játékot. -
#2713 aztaqrva....
ma délután feltettem megint a gémet,peccsestül,game.ini turkálással mindennel,kb 1órát nyomtam,erre kifagy a játék
inditom ujra a gépet,a c meghajtóm egyszerüen beszart :||||||||||
ugyhogy most formatáltam az egészet,megint szedhetem le a játkot....:\
de amugy ezzel a game.ini turkálással már tényleg jól játszható a játék :)nekem kurvára tetszik,mindig a stalker-t juttatja eszembe :D -
#2712 Hát sztem nem kifejezett folytatás, de nagyon hasonló játék: White Gold...kis info..BÁr ki tuggya, lehet hogy it meg ujra a lányunkért kell menni, (mivel orvos lett belőle), biztos elrabolta egy őrült profeszor, aki a Vájtgoldítisz nevű legújabb betegség ellenszerével akar kisérletezni rajta... -
DoKing #2711
Nah, végigvittem.
Végig jól szórakoztam, élvezetes volt a szabadság érzet...
A végén kicsit gagyi, ahogy újratermelődnek az ellenfelek, de alapvetően jó érzésekkel -sőt, kicsit bánatosan, hogy vége- fejeztem be.
Nem tudjátok, lesz folytatása? -
#2710 Puerto Sombrában él egy ügynök, azzal beszééj, és kérj tőle küldit. -
DoKing #2709
Köszi Raptor 2. Sikerült...
?1./ Tudja-e valaki, hogy pl. harci helikoptert lehet-e vásárolni valahol. Ugyanis a küldetések során volt egy darabig, de a teljesített küldetés után elvették és azóta sem találok sehol.
?2./ A CIA-val hogyan tudom javítani a viszonyt? -
#2708 Keress rá alul a 2.0-ás patch tartalmazza a magyar nyelvet! -
6600GT #2707 hy! a 2.0 patchet honnan szedjem le?
-
gaspy #2706 a Road to hellhez van már magyarosítás? -
#2705 HÁT EZ NEM SIKERÜLT!!!!
Ez egy kis tervrajz akart klenni, pontokból, meg vesszőkből...
Mindegy onnyuk felülről nézed a rendörséget, és feléd van bejjárata...Akkor ebből a nézetbő kell a jobb oldalát lőni. -
#2704 Akár egy raksivetővel is felkúrhatod(TRL irányítható).....
A rendőrség felülnézetből:
.............
GARÁZS .
.
. .ezt az oldalát durrantsd meg....
. .
. .
..... ......
BEJÁRAT
Emléxem, az alap patch nélküli gémben volt egy ojan bug, hogy a rendőrséget egy cuki kis Íjpuskával is fellehetett robbantani.... -
#2703 Az általad említett tény elég viccesnek mondható annak tükrében, hogy nem sokat játszottál a játékkal, de ezt bizonyára azért tetted, mert már a kevés idő alatt is annyi borzalmas bugba botlottál, ami elvette a kedvedet az egésztől, ez részedről ugyebár a duda koncert volt. Ezen kívül semmilyen konkrét problémát nem írtál még a játékról csak hajtogatod, hogy TisztaBug-TisztaBug, kicsit visszaolvasva láthatod, hogy van itt már néhány ember akitől ilyeneket lehet olvasni. De, ha szerinted TisztaBug, akkor folytasd a sort, mert így az általad említett tény dolog egyáltalán nem az, hanem csak egy vélemény.
A patchek természetesen javítottak rajta, az már más kérdés, hogy van olyan dolog is benne, ami nekem nem tetszik, de másnak igen.
„Egy drága, hiperszuper, agyonajnározott, csillivilli játékot - bármilyen kategóriában - is megölne egy ekkora bughalmaz. Ha egy játék tele van hibákkal, akkor kész, annak kaszáltak” – Ez egy marhaság, erre tökéletes példa a Gothic3, ahol aztán tényleg dögivel van idegesítő bug meg minden egyéb, de ettől még nem mondok ilyen baromságokat, hogy akiknek tetszik az biztos pénzt kap érte, ráadásul, ha benézel a topikjába, akkor láthatod, hogy igenis vannak emberek, akik nyomják, pedig hát szerintem ahhoz képest még a BP is egy csodálatosan optimalizált és bugmentes játék.
„Csak az olyan megszállottakra számíthat, mint te.” – Ez kivétel nélkül minden játékra igaz, lehet egy NFS vagy egy Battlefield vagy akármi bármilyen hibátlan vagy tökéletesen optimalizált, én biza nem fogom megvenni, mert marhára nem érdekel egyik sem. -
#2702 Na kettőnk között az a különbség, hogy te arról beszélsz, hogy a játék kinek tetszik és kinek nem.
Ha észrevetted volna, én továbbra sem arról írtam, hogy nekem tetszik-e vagy sem. A mondandóm lényegéből adódóan ez teljesen érdektelen.
Én tényekről írtam. A játék tele van bugokkal. Ennyi.
Ha egy játék tele van hibákkal, akkor kész, annak kaszáltak. A patch-ek sem javítottak rajta.
Csak az olyan megszállottakra számíthat, mint te. -
DoKing #2701
HELP ME!!!
Küldetés: Robbantsam fel a rendőrséget a városban (kapok hozzá TNT-t).
Odamegyek a kijelölt ponthoz, de a TNT-t sehová nem tudom lepakolni.
Mit tegyek??? -
#2700 Kicsit rosszul méred fel a dolgokat ezzel a tetszik nemtetszikel kapcsolatban:
Ez csak a te véleményed, amihez jogod van, de szó sincs arról, hogy a véleményed nekem tetszene vagy ne tetszene, hanem tök egyszerűen nem érdekel és számomra értéktelen, ugyanúgy, mint az enyém a te részedről. Attól meg, hogy te ezt meg azt mondtad attól még marhára nincsen úgy bármit is magyarázol bele…én is azt tudom mondani a pirosra, hogy kék, de attól még nem lesz az, sőt még csak nem is a piros lesz a hülye amiért nem kék. Úgyhogy tőlem aztán fikázódhatsz nyugodtan, mert ez egyáltalán nem befolyásolja a véleményemet a játékról. Azzal kapcsolatban, hogy azt hiszed netán pénzt kapnék azért, mert tetszik a játék csak azt tudom mondani, hogy téged valami más bolygóról szalasztottak(itt a földön a játékosok szoktak fizetni a játékért és nem fordítva), de azért megpróbálom még egyszer a te számodra is érthetően elmagyarázni: nekem tetszik ez a játék. -
#2699 Hát csak újra ismételni tudom magamat, a játék készítői ezt elkúrták. Nem kicsit. Nagyon....
És ha ez amit mondtam CS@-nak nem tetszik, akkor is így van, bármit magyaráz bele... Biztos pénzt kap a játék fogalmazóitól azért mert így melléjük állt.
Egy drága, hiperszuper, agyonajnározott, csillivilli játékot - bármilyen kategóriában - is megölne egy ekkora bughalmaz. -
#2698 Na ez széééééép, eddig ez a legjobb: KIESTEM A VILÁGBÓL. Nagyba mászok le a létrán, és amikor az jönne, hogy leteszem a lábam a talajra, egyszerűen átestem a mapon.És csak zuhanok......csak zuhanok......csak zuhanok......<quickload>. Komolyan most már össze kéne ezeket gyűjteni és kiadni valami bug guide kézikönyvet. -
#2697 Igen lehet vele jó pénzeket keresni..... a játék elején, amikor még 50 pesonak is romakerekeket hánytam annyira örültem. De most már azér kezd idegesítő lenni hogy 2 percenként golyózápor közepette kell elhajtanom. Nem egyszer volt már gumicsere a vége ennek a mókának.