Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a magyaritást itt egyszer már leírtam hogy hogyan lehet elõhozni
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Akkor ez nekem nagyon kell ám!!!
Esetleg ha tudsz egy helyet ahol fenntvan és maxal jön, akkor priviben megoszhatnád velem ha nem akadály 😊
köze nincsen a far cry-hoz😊 kb ugy tudom leirni neked,hogy képzeld el a stalkert,csak nem csernobilban,hanem dél amerikában játszodik,és minden olyan benne van amit a stalkerböl idõközbe kivettek(pl. alvás,jármüvezetés)
ja és itt TÉNYLEG szabad vagy,semmi töltögetés,egyben beadja az egész map-ot,és mászkálhatsz teljesen szabadon
Errõl a játékról hallok itt ott. Ez nem ilyen Far Cry kicsit átcsinálva?
Mert neten alig látom valahol, de most elkezdtem töltenni torrentrõl.
Mennyire szabad ez a játék? Kaphatok 1 kis ingame infot? 😄
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Valamint a Blackpantherben van egy muksó aki jó pénzért javít a maffiával való kapcsolatodon.
Hogyha pl a mafia és én köztem cseppet elfajultak az indulatok (értsd: rohadt mérgesek rám😊)) ) hogy tudom javítani a viszonyt?
Mert gondolom munkát nem fognak kínálni, max lelõni ha odamegyek 😊
kicsit ujitottam a gépet remélem mostmár élvezhetõen fog menni
http://flickr.com/photos/zolika90/
Pár hsz-szel ezelõtt írta Apus, hogy Jaime adja, én úgy emlékszem õ a bárban van, de õ csak C.Raul-hoz küld el ,hogy nézzem meg van-e munka.
Ha tudtok , lécci segítsetek!
Menny ki a börtönbol és a reketyyésnél ka fal tövében keresd a fickokat de csak este.
Felvettem 8 tankelhárító rakétát, azokkal lõttem ki a tartóoszlopokat, vettem elõtte 3 nehézpáncélt+az összes fegyverbe dumdum töltényeket oszt rajta...
GOOBY, pls
benne van az összes javítás ami megjelent nem?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Mondjuk a sztoriban is van egy gyenge sántítás,egy exkatona nem tud bánni a fegyverekkel és most tanulja?😊
Amúgy a bugokat félretolva akkor tettem le a játékot amikor megbíztak drogbárók iratainak lopásával...Kivégeztem az egész telepet,megöltem a nagy drogbárót visszamentem a megbízóhz aki mindig hangsúlyozta hogy a báró a bögyében van és a reakció semmi...Köszöni a papírokat...
Amikor leszedtem reménykedtem hogy Elderscrolls-hoz hasonló összetettségü,de ennyi játék után kapott egy uninstall-t mert ES-hez képest ez egy 0 összetettségben...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Emilio se hajlando megjavítani a fegyveremet, a gerillabázisos srác se, nem engedi szétszerelni, mert amikor leokázom nem csinál semmit se , hanem visszateszi a tatyóba.Még az elejefelé vagyok, nem fejlõdõtt még a szerelési készség , ez gond lehet?Pls help!!
Silius:Úgy olvastam a játékban, hogy csak akkor enged vezetni tanulni Antonio, ha megvan a jármûhöz szükséges oktatókönyv.
Kellene egy kis segítség.
A 2. katonai bázison vagyok, és nem tudok tovább menni, mert nincs még jogsim helikopterre. A parancsnok azt mondja, hogy mennyek el Antónióhoz akitõl vehetek pár leckét, de nem jelöl semmilyen pontot a térképen, hogy hol lenne a csávó.
Ott is próbáltam ahol lehet tanúlni a motorcsónak és a kis repülõ vezetést, de ott nem lehetett.
Valaki nem tudja, hol lehet akkor a helikopter vezetést megtanulni?
Elõre is THX.
2 év után adok esélyt újra a játéknak, azért is mert azóta már új gépem van.Feltettem a patcheket, de magyarítás nélkül nem akarok belevágni, honnan tudnám megszerezni?
most már csak az idegesít hogy elmek Emilióhoz és nem tom megjavítani a fegyót
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Szerezz pénzt 😊
Menny a banditákhoz, CIA-hoz, vagy a gerillákhoz melóért, mert õk jól fizetnek...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
na itt lenne a gon most csak 500 pezóm van
mi a kód amit az építész mond ? nagyon kéne
Öljem meg az ezredes külsetés is vagy 3 oráig csináltam mivel a fegyverem nem hajlandó löni nyomom izomból azt hol lõ hol nem közben 20x agyonlönek.
Next PC upgrade: 2022
(visszaolvastam csak nem találtam hogy kell )