Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
az a bp az hogy én qurvára benéztem valamitXdddd azt hittem a stalker totyikban vagyunko_O és te azt kérdezed mijaza stalker..uhhh

amúgy a magyaritást itt egyszer már leírtam hogy hogyan lehet elõhozni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Mr_no_NaMe
Megvan a megoldás már 😊
Már csak az kéne, hogy lejöjjön má végre
Mr_no_NaMe
A magyar szöveget majd hogyan lehet elõhozni? Mivel külföldi oldalról szedem valszeg hogy angol. Valaki fel tudná tölteni a magyar nyelv filet és elmondani, hogy hogy kell megcsinálni?
Mr_no_NaMe
azmiaza pb?
mila69en
"kb ugy tudom leirni neked,hogy képzeld el a stalkert,"--->itt nem a PB-t akartad írni?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Mr_no_NaMe
jön kemény 20 kb/s-el :S
báttyó02
huhh sajna olyat nemtudok ahonnan jönne rendesen..:S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mr_no_NaMe
ÁÁÁÁÁÁÁ
Akkor ez nekem nagyon kell ám!!!
Esetleg ha tudsz egy helyet ahol fenntvan és maxal jön, akkor priviben megoszhatnád velem ha nem akadály 😊
báttyó02
hali

köze nincsen a far cry-hoz😊 kb ugy tudom leirni neked,hogy képzeld el a stalkert,csak nem csernobilban,hanem dél amerikában játszodik,és minden olyan benne van amit a stalkerböl idõközbe kivettek(pl. alvás,jármüvezetés)
ja és itt TÉNYLEG szabad vagy,semmi töltögetés,egyben beadja az egész map-ot,és mászkálhatsz teljesen szabadon

Mr_no_NaMe
Hi!
Errõl a játékról hallok itt ott. Ez nem ilyen Far Cry kicsit átcsinálva?
Mert neten alig látom valahol, de most elkezdtem töltenni torrentrõl.
Mennyire szabad ez a játék? Kaphatok 1 kis ingame infot? 😄
Apus
naja a gerillák ellen mentem akkor javult a mafia viszonyom, -100ról sikerült valami -36 körülire visszajönni 😊 ezután érdemes a kocsmába fizetni és jólesz a viszony.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Maxtreme
thx ezt jó tudni😊

CS@
Aszem a mafiaának a gerillák is az ellenségeik.
Valamint a Blackpantherben van egy muksó aki jó pénzért javít a maffiával való kapcsolatodon.

Maxtreme
A kormánnyal 😄 A probéma az h nekik dolgozom xD

mila69en
hát pontosan nem tudom már kik vannak rossz kapcsolatban a maffiával de azokat kell gyilkolni, akik rossz kapcsolatban vannak velük!😊 talán a civilek?😄 vagy az indiánok? nem emlékszem.... ja nem asszem a banditákat kell ölni<#idiota> kikkel szokott háborúzni a maffia ott az út széleken?😄 na azokat öld te is! azt akkor menni fog felfele a lapcsolatod velük

Maxtreme
Srácok 1 lama kérdésem lenne 😊
Hogyha pl a mafia és én köztem cseppet elfajultak az indulatok (értsd: rohadt mérgesek rám😊)) ) hogy tudom javítani a viszonyt?
Mert gondolom munkát nem fognak kínálni, max lelõni ha odamegyek 😊

báttyó02
nah énis felrakom újra,mentések még megvannak:d
kicsit ujitottam a gépet remélem mostmár élvezhetõen fog menni

zolo
Végülis Jaime-tõl kaptam meg, csak jópár küldetést meg kellett elõtte csinálnom.

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Azt szeretném megtudni, kitõl kapom meg a kézikönyvet helikoptertanuláshoz?A GVP bázis melletti reptérhez is az kéne, Commandate Raul is kéri már.
Pár hsz-szel ezelõtt írta Apus, hogy Jaime adja, én úgy emlékszem õ a bárban van, de õ csak C.Raul-hoz küld el ,hogy nézzem meg van-e munka.
Ha tudtok , lécci segítsetek!

A piros kereszt jelzi hol kell a rabszöktetöket keresni a gyengébek kedvéért még ki is irja hány méterre vagy az adott küldetés végrehajtásának szinterétöl.

Menny ki a börtönbol és a reketyyésnél ka fal tövében keresd a fickokat de csak este.

PhantomAss
na én végigvittem a játékot, a végsõ harcot simán meg lehet csinálni, csak nem kell leállni a katonákkal harcolni , úgyis újrateremtõdnek.
Felvettem 8 tankelhárító rakétát, azokkal lõttem ki a tartóoszlopokat, vettem elõtte 3 nehézpáncélt+az összes fegyverbe dumdum töltényeket oszt rajta...

GOOBY, pls

zolo
Igen, éppezért a válasz 2.0 😄D

Bence94
helo a patch-ek közül meiket szedjem le mert ha jol gondolom a 2.0-ás ban

benne van az összes javítás ami megjelent nem?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Játszottam vele kb 3-4 órát az alapötlet nagyon jó volt csak maga a játék sajna borzalmasan gagyira sikerült a számtalan bughalmaz miatt...
Mondjuk a sztoriban is van egy gyenge sántítás,egy exkatona nem tud bánni a fegyverekkel és most tanulja?😊
Amúgy a bugokat félretolva akkor tettem le a játékot amikor megbíztak drogbárók iratainak lopásával...Kivégeztem az egész telepet,megöltem a nagy drogbárót visszamentem a megbízóhz aki mindig hangsúlyozta hogy a báró a bögyében van és a reakció semmi...Köszöni a papírokat...
Amikor leszedtem reménykedtem hogy Elderscrolls-hoz hasonló összetettségü,de ennyi játék után kapott egy uninstall-t mert ES-hez képest ez egy 0 összetettségben...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

De kár ezért a játékért <#wilting> Úgy másfél éve próbáltam,akkor még 512 rammal patch nélkül. Nagyon tetszett csak akadt,meg tele volt hibával. Most újra feltettem,"megpecseltem" <#vigyor1>,most szinte meg sem reccen,szinte folyamatos,de még mindíg egy bughalmaz <#falbav>. Kár érte nagyon.
Silius
THX megpróbálom...

Apus
Helikopterhez a kézikönyvet a gerilláktól kapod meg, asszem Jamie vagy Jaime adja a bárban. Lehet, hogy meg kell csinálni 1-2 feladatot hozzá.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

zolo
Tudtok segíteni?
Emilio se hajlando megjavítani a fegyveremet, a gerillabázisos srác se, nem engedi szétszerelni, mert amikor leokázom nem csinál semmit se , hanem visszateszi a tatyóba.Még az elejefelé vagyok, nem fejlõdõtt még a szerelési készség , ez gond lehet?Pls help!!

Silius:Úgy olvastam a játékban, hogy csak akkor enged vezetni tanulni Antonio, ha megvan a jármûhöz szükséges oktatókönyv.

Silius
Csõsztök
Kellene egy kis segítség.
A 2. katonai bázison vagyok, és nem tudok tovább menni, mert nincs még jogsim helikopterre. A parancsnok azt mondja, hogy mennyek el Antónióhoz akitõl vehetek pár leckét, de nem jelöl semmilyen pontot a térképen, hogy hol lenne a csávó.
Ott is próbáltam ahol lehet tanúlni a motorcsónak és a kis repülõ vezetést, de ott nem lehetett.
Valaki nem tudja, hol lehet akkor a helikopter vezetést megtanulni?
Elõre is THX.

mila69en
ha peccseket feltetted akkor megvan neked is a magyarítás kis trükközéssel elõlehet hívni olvass vissza vagy keress rá lent a keresõbe😊

zolo
Sziasztok
2 év után adok esélyt újra a játéknak, azért is mert azóta már új gépem van.Feltettem a patcheket, de magyarítás nélkül nem akarok belevágni, honnan tudnám megszerezni?

Apus
Srácok valami olyan küldetést kaptam a börtönben az igazgatótól, hogy meg kell keresni, hol próbálnak éjjel kiszökni a rabok. 100-szor körbementem, a cellékhoz nem tudok bejutni. tipp? vagy hagyjam a francba, nincs jelentõsége? Don Pedro komáját csak õgy lehet kihozni, ha kinyírom a teljes személyzetet?

Gyocsika
Köszi!

Gyocsika
Hogy lehet elõhozni a magyar nyelvet? 2.0 verzióba?

ok megtettem amit mondtatok
most már csak az idegesít hogy elmek Emilióhoz és nem tom megjavítani a fegyót

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Raptor 2
hát kb. Menny a villához, és nézz körül. Be fox jutni e fossál...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

CS@
Nagyon kéne a francokat, semmi szükség nincs rá...

Raptor 2
A kód nem derül ki, a hapi automatikusan megjegyzi...
Szerezz pénzt 😊
Menny a banditákhoz, CIA-hoz, vagy a gerillákhoz melóért, mert õk jól fizetnek...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

amikor az építésszle kell beszélni és azt mondja hogy adjak neki 1000 pezót és megmondja a kódot
na itt lenne a gon most csak 500 pezóm van
mi a kód amit az építész mond ? nagyon kéne

CS@
Veszel hozzá Repairos táskát és megjavítod, vagy ha nem értesz hozzá és nem akarsz kockáztatni, akkor megjavíttatod az erre szakosodott emberrel. A wear érték csökkenését elsõsorban a kilõtt töltények határozzák meg, emiatt fõleg az automata fegyverekre jellemzõ, egy snipernél vagy pisztolynál ez elhanyagolható.

azt hogy kell csinálni hogy a wear nem menjen magasra ??

CS@
Szerencsére nincs ilyen gondom, mondjuk az is igaz, hogy nem is engedem a weart 5% fölé.

grebber
Na ennyi volt a pillanatnyi fellángolásom esélytelen ezzel játszani.
Öljem meg az ezredes külsetés is vagy 3 oráig csináltam mivel a fegyverem nem hajlandó löni nyomom izomból azt hol lõ hol nem közben 20x agyonlönek.

Next PC upgrade: 2022

thx már rájöttem

CS@
Ahogy elnézem, olyan nagyon nem erõltetted azért ezt a visszaolvasást, mert kb 10el lejjebb volt errõl szó. Amúgy meg #2492.

lécci írjátok le hogy kell betenni a magyarítást miután megvolt a patch
(visszaolvastam csak nem találtam hogy kell )

nagykispeter
köszi!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

újrateszem oszt meglátom mit fog mûvelni

báttyó02
igen 😊