Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, de innen nem tudom leszedni, vagy nem találom:-)
báttyó02
www.gamecopyworld.com

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

sziasztok, crack-et tud valaki a játékhoz valahonnan? Köszi
hopp, eltévesztettem, az ellenség -1 -nél kezdõdik, a 0 még semleges
Kíváncsi leszek én is milyen lesz (ha lesz) ez a white gold .
Eléggé rákattantam erre a B.P. -re. A fordítás is sokat segít és most jobban élvezem, mint mikor elõszõr próbáltam a gamet.
"Megtapasztaltam" hogy vannak szituk, amikor eléggé vigyázni kell a különbözõ csoportok, szervezetek és saul myers közötti jó viszonyra, mert már sikerült elérni, hogy a jóbarátból (100) ellenség lett (0) egyetlen küldetés miatt, még jó hogy volt mentésem dögivel
a minap én is nézegettem a videót róla, s nagyon tetszett. Ha legalább olyan szórakoztató lesz, mint a Boiling Point, akkor nem aggódok. A grafika pedig nemigazán érdekel. (nem emlékszem arra, hogy egy szórakoztató játékot a grafikája miatt húztam volna le a wc-n...)

El is felejtettem, készülõben van White Gold: War in Paradise . Remélhetõleg FPS+RPG elemekkel szép tájakon, igazi csemege lehetne belõle szerintem. De hogy el fog -e keszülni, manapság nem lehetünk benne biztosak. video
Ja, ha mini.image-t hasznalsz úgy tudom kell az eredeti indító exe.
Végre van egy "pillangó" helikopter, még nem viszem el a gerilla fõnöknek, kell az még a sok utazásra 😊 Tankolás az érdekes a heli.-be, eddig csak úgy sikerült, hogy benzines kannát veszek a kutastól, aztán F3.
Meg volt más aranyos szitu. Két kígyó veszekedett egymással, majd mikor megláttak egy patkány, abba hagyták a viaskodást és a patkány után eredtek (siklottak). 😊
Hi!!na mountoltam az imamet,de nem jó ujra kell tenni az eredeti exe-t?
thx,de megoldódott a problémám,ami valójában az volt hogy nem tudtam hogy 2,4 giga az a sz*ar és én meg mindig bezártam a winrart mert azt hittem hogy megfagyott,mert nem jó a file
báttyó02
www.gamecopyworld.com

Hi!!!
valaki nem tudja nekem elküldeni a miniimage-t??vagy hozzá a linket??
THX<#conf>
Apus
osztán õkis tanulják belõle a korrupció magasiskoláját? 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Maxtreme
nem 😄 😄

báttyó02
:SDS:ADSA:ASD:

mila69en
akad e náluk?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

báttyó02
taxi4-ben bp-znek 😛

Leo 1991
ÁÁÁÁÁ
Ezt nem ide szántam
SRY

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Leo 1991
Hello4
Vki meg tudná mondani h 512mb ram-on elfut-e a WTCC Race?
THX a választ
(2.8GH,512mb ramom van,ATI Radeon 9200)
<#worship><#worship><#worship>

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Igaz, túl sokat "klónoztak", ez is ront a összhatáson. Ennek ellénre tetszik, fõleg hogy van hozzá magyarítás. Ja emlékszem, a vége nem valami hû de nagy, de addig jól el lehet vele ökörködni. Az alap ötlet gondolom a GTA -ból van, ezt egy délamerikai környezetbe ültetve, fps + rpg elemekkel elég jó hangulatot teremt. Persze itt is meg lehet unni az ismétlõdõ dolgokat. A Stalker is tetszett, szebb grafika, de nyomasztóbb hangulat. Ott mintha kicsit kötöttebb lenne a dolog, mármint az elõrehaladást illetõen. Elég ha csak a kerítésekre gondolok.
Ron Ragm
Nekem csak két dolog nem tetszett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A végén folyamatosan spawnoló ellenfelek
A sztori után nem lehetett maradni ökörködni

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Köszi, hogy elmondtad a végét 😊

Raptor 2
Hát sztem kicsit CTRL+C - CTRL+V a játéktér. Na ebben külömbözik a Stalker. Ott két ugyanolyan terepet nem találsz az biztos 😊. De azér a BP is jjó game a maga módján. Végigvittem, megérte...(bár elég szar volt a vége ---"Kislányom, remélem máskor halgatsz a Papára! - Igen apu!")

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

"Korrupt az össz. tisztviselõ 😊" - nekem ezért volt olyan ismerõs a terep...

Hogy jót is mondjak róla (biztos már leírták): Az is jó sztem, hogy az egész map-ot betölti, elég nagy a szabadság, különbözõ módokon is el lehet jutni a célhoz, a hangulata se rossz. Korrupt az össz. tisztviselõ 😊
Apus
fánkárus rokz 😄 én akkor mentem át rajta kocsival amikor kitalálta, hogy fizessek neki mert látta ki lõtte le a szerkesztõ bácsit 😊 persze mondta a fánkos sztorit akkor is.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Én egyszer kezdtem el, de azt még a humor kategóriába soroltam, hogy a fickó után lebeg a táskája (mint tudjuk, Reáliában MINDENKI alkoholista, lehet, hogy csak én képzelõdöm? 😊 ), én a folytonos megállások-kilépések zömével nem tudtam mit kezdeni.

Újrakezdtem ezt a játékot (stalker után) Azért az elég érdekes hogy a (2.0 patch után is) milyen hülyeségek vannak benne. 😊 Pl A fánkárus mikor felidegesített, kinyírom, majd mikor fekszik a földön összegörnyedve, tovább mondja mondókáját, "Jöjjenek! Jöjjenek! Vegyenek finom fánkot!" Ez kész! 😊) Az autósokról, meg a gyalogosokról nem is beszélve, hogyan közlekednek...
Azért el lehet vele lenni. Csak sok melót kell elvállalni hogy gyüljön a peso.
Na, hogy tetszik a gém?

mila69en
pecsseket felraktad nagyon sok búgot javít😄D de még így marad banne dögivel sajna

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

báttyó02
még esetleg a virtuális memóriát is told fel,ez nekem sokat segitett

Mr_no_NaMe
Jah köszi 😊
Be is írtam ezt a precache=0át és a töltési idõ 80%al lecsökkent. Ez gyanús. Ez a parancs véletlenül nem valami olyasmit jelent hogy mennyit töltsön be a játékból? Mert mentem buszoztam és a hídnál eléggé akadt már 2-3 mpig de aztán megjavult. Amúgy szép játék ez maxon.
Apus
Uhh pörgés van, azthittem kijött valami kieg ehhez a jó kis játékhoz 😊

zolo
Egy kis javítás, ne fû részletességet(ha van egyáltalán ilyen), hanem a fû távolságot vedd vissza.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Mr_no_NaMe
Jah mind a kettõt. Kipróbálom köszi
zolo
A fû részletességet vedd vissza mindenképp, kb a negyedéig rakd a csíkot, és az AA is csak max 2x legyen.Bugok meg vannak benne sajnos.

Patchet felraktad?

Mr_no_NaMe
Nah játszottam kicsit. Hát az a helyzet hogy nem is tudom. Elsõ 5 percben már vagy 10 buggal találkoztam. Aztán egyre jobban megtetszett. Sajnos eléggé akad :S
Nemtudjátok mit lenne érdemes levenni telljesen ami nagyon megfogja a játékot? Esetleg inibe való turkálás infot is adhatnátok.
CS@
Nem a taxi sajna csak megadott pontokra visz el és nem sokat vár.
Elviteted magad a legközelebbi pontig a küldihez ott kilösz egy autot magadnak és azzal mész tovább. Néha még azt is csináltam, hogy a küldiröl hazafele menet, amikor megláttam egy Taxit akkor kipattantam a kocsimbol és leintettem majd azzal mentem haza.

Mr_no_NaMe
Nah mira hazaértem lejött (kb 20 óra letöltés után 😊
Most install. Kíváncsivagyok. Remélem egy olyan jó maxon el fog azért futni 1,5 giga ram és egy x800 mellett.
báttyó02
huhh én taxiba eddig csak a városban ültem,és a térképen egy pár megadott pontra lehet magad elvitetni
megvárni asszem nem vár meg(legalábbis engem nem várt meg😄)

Mindenképpen érdemes kipróbálni. Ha leveszel minden beállítást, akkor nincs is nagy gépigénye. Egy átlagos gépen szerintem simán elmegy gond nélkül.

Amúgy taxit honnan lehet szerezni? Bárhova elvisz, ahová rábökök a térképen? Neaggyisten meg is vár, amíg rendet rakok? Homályos, fel nem fedezett területre is elvisz?

báttyó02
demoja nemvolt asszem
de ha leirod a konfigod akkor megtudjuk mondani h kb hogyan futna😊

Ennek a játéknak nem volt demoja? Mert nem találom, és ki szeretném próbálni hogy érdemes e leszedni... (hogy egyáltalán elindul e)

CS@
Nekem kivétel nélkül minden NPC még a vezérek is respawnoltak akárhányszor kiirtottam õket.
A sok autózás igaz de ez hozzá tartozik a játékhoz. Ha már tehetõs vagy megteheted, hogy taxizol, bár az itt nem ingyen lesz, mint az Obliban. Késõbb egy Helikopter megvétele is segíthet a gyorsabb és kényelmesebb közlekedésben.

Õszintén szólva nekem nagyon bejött ez a játék, csak gratulálni tudok a választáshoz. Lehet, hogy sokan megköveznének, de szerintem jobb, mint a STALKER. Használhatsz mindenféle közlekedõeszközt (autó, motorcsónak, repülõ...stb.) ott pedig gyalog mész mindenfelé.

1-2 jótanács: apró bug, de feleslegesen ne nyírj ki senkit, mert elképzelhetõ, hogy egy késõbbi alküldiben mégegyszer ki kell. (pl gerillavezér a keleti városban)

Nekem össz-vissz 2 bajom volt a játékkal:
- sokat kell autózni (az Oblivionban lehetett a térképre kattintva is utazni)
- a karakterek mozgása nem az igazi (jellegzetes orosz megoldás a játékokban) Nehéz õket eltalálni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy legyenek inkább öngyilkosak ha fegyvert fogok rájuk, de azért hasonló játékokban ezzel nincs gondom... de majd meglátod.

Én is majdnem végigvittem, csak a legvégén b***tam el amikor besétáltam egyenesen a vulkán-kráterbe. Onnan már nem volt kiút.

Az is felfoghatatlan számomra, hogy miért van ilyen kevés valós világban játszódó RPG. Már agyamra mennek a fantasy játékok az orkaikkal, elfeikkel és varázslataikkal. A sci-fi félék sem érnek többet, s akkor a COOP mod hiányáról már nem is beszélek...

Mr_no_NaMe
Akkor jó 😊
Pont 1,5 giga ramom van szal nemgond 😄
Ha most bennthagyom a letöltést szerintem holnap estére le is jön. Szoríccsatok !!!!4
zolo
Nekem minden az alap dolgok highon vannak, 2xAA, fû távolság van visszábvéve , 1024x768 , 768 ram , 7600gs, A64 3200+ , és csak ritkán swappol be, tökéletesen élvezhetõ a játék.

mila69en
ehh gépigényt nem tudok! szerintem kevés aza gép ahol ne swappolna a game😞 de annyira nem gáz 1.5GB rammal már türhetõ😄D hát a stalker staticon szinte menden gépen elmegy😊 itt vidi kari nem kell ojan hüde brutál inkább ram kell dügivel 2giga😄 amúgy valóban ennyire szabad a game itt tényleg oda mész ahova akarsz arra amerre akarsz én imádom kár hogy nem lett sikeres...bár nem is igen volt hájpolva...majd a white gold😄D
lehet autót vezetni buszt helikoptert aludni inni😄 szvsz mindent a stalker ötletbõl loptak ki még annak idején mikor úgy ált hogy nem egy csonkított stalkert kapunk...átûltették egy szép virágos pálmafás környezetbe azt kész is😄

báttyó02
ehh😄

Mr_no_NaMe
Hehe 😊
Köszi már megvannak az infok. Remélem holnapra lejön a játék. Elvolvastam egy terjedelmes cikket és nagyon nagyon kattogok már. Tényleg ennyire szabad lenne és élethû? Gépigénye kb mekkora? Stalker megy maxon staticba + 2 atis progiból is maxon van az AA és AS.