Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé rákattantam erre a B.P. -re. A fordítás is sokat segít és most jobban élvezem, mint mikor elõszõr próbáltam a gamet.
"Megtapasztaltam" hogy vannak szituk, amikor eléggé vigyázni kell a különbözõ csoportok, szervezetek és saul myers közötti jó viszonyra, mert már sikerült elérni, hogy a jóbarátból (100) ellenség lett (0) egyetlen küldetés miatt, még jó hogy volt mentésem dögivel
Végre van egy "pillangó" helikopter, még nem viszem el a gerilla fõnöknek, kell az még a sok utazásra 😊 Tankolás az érdekes a heli.-be, eddig csak úgy sikerült, hogy benzines kannát veszek a kutastól, aztán F3.
Meg volt más aranyos szitu. Két kígyó veszekedett egymással, majd mikor megláttak egy patkány, abba hagyták a viaskodást és a patkány után eredtek (siklottak). 😊
valaki nem tudja nekem elküldeni a miniimage-t??vagy hozzá a linket??
THX<#conf>#conf>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Vki meg tudná mondani h 512mb ram-on elfut-e a WTCC Race?
THX a választ
(2.8GH,512mb ramom van,ATI Radeon 9200)
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén folyamatosan spawnoló ellenfelek
A sztori után nem lehetett maradni ökörködni
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Azért el lehet vele lenni. Csak sok melót kell elvállalni hogy gyüljön a peso.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Be is írtam ezt a precache=0át és a töltési idõ 80%al lecsökkent. Ez gyanús. Ez a parancs véletlenül nem valami olyasmit jelent hogy mennyit töltsön be a játékból? Mert mentem buszoztam és a hídnál eléggé akadt már 2-3 mpig de aztán megjavult. Amúgy szép játék ez maxon.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Patchet felraktad?
Nemtudjátok mit lenne érdemes levenni telljesen ami nagyon megfogja a játékot? Esetleg inibe való turkálás infot is adhatnátok.
Elviteted magad a legközelebbi pontig a küldihez ott kilösz egy autot magadnak és azzal mész tovább. Néha még azt is csináltam, hogy a küldiröl hazafele menet, amikor megláttam egy Taxit akkor kipattantam a kocsimbol és leintettem majd azzal mentem haza.
Most install. Kíváncsivagyok. Remélem egy olyan jó maxon el fog azért futni 1,5 giga ram és egy x800 mellett.
megvárni asszem nem vár meg(legalábbis engem nem várt meg😄)
Amúgy taxit honnan lehet szerezni? Bárhova elvisz, ahová rábökök a térképen? Neaggyisten meg is vár, amíg rendet rakok? Homályos, fel nem fedezett területre is elvisz?
de ha leirod a konfigod akkor megtudjuk mondani h kb hogyan futna😊
A sok autózás igaz de ez hozzá tartozik a játékhoz. Ha már tehetõs vagy megteheted, hogy taxizol, bár az itt nem ingyen lesz, mint az Obliban. Késõbb egy Helikopter megvétele is segíthet a gyorsabb és kényelmesebb közlekedésben.
1-2 jótanács: apró bug, de feleslegesen ne nyírj ki senkit, mert elképzelhetõ, hogy egy késõbbi alküldiben mégegyszer ki kell. (pl gerillavezér a keleti városban)
Nekem össz-vissz 2 bajom volt a játékkal:
- sokat kell autózni (az Oblivionban lehetett a térképre kattintva is utazni)
- a karakterek mozgása nem az igazi (jellegzetes orosz megoldás a játékokban) Nehéz õket eltalálni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy legyenek inkább öngyilkosak ha fegyvert fogok rájuk, de azért hasonló játékokban ezzel nincs gondom... de majd meglátod.
Én is majdnem végigvittem, csak a legvégén b***tam el amikor besétáltam egyenesen a vulkán-kráterbe. Onnan már nem volt kiút.
Az is felfoghatatlan számomra, hogy miért van ilyen kevés valós világban játszódó RPG. Már agyamra mennek a fantasy játékok az orkaikkal, elfeikkel és varázslataikkal. A sci-fi félék sem érnek többet, s akkor a COOP mod hiányáról már nem is beszélek...
Pont 1,5 giga ramom van szal nemgond 😄
Ha most bennthagyom a letöltést szerintem holnap estére le is jön. Szoríccsatok !!!!4
lehet autót vezetni buszt helikoptert aludni inni😄 szvsz mindent a stalker ötletbõl loptak ki még annak idején mikor úgy ált hogy nem egy csonkított stalkert kapunk...átûltették egy szép virágos pálmafás környezetbe azt kész is😄