Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
De! Az élsimítást akárhova állítom (akár a game-be, akár winbe), nem változik semmi, és nagyon csúnyák az élek.
Olyan mintha "folyna". Ha nem mozgok akkor is.
5let?
Thx.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A fegver árus szobájában van egy Emilio nevû csóka, na azzal mit lehet csináltatni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Már eladtam egy csomó mindent, vettem is, de mindíg 0-n van!
Az erdõben találtam egy kocsit, ami éppen egy fához lapít egy indiánt, mikor beakarok szállni a kocsiba, mindig kifagy a gém...!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Na majd utközben ha elkapok egy csatát adok a maffiának rendesen mert azokkal nagyon jóban vagyok azt nem árt nekik egy kis csapolás.
Next PC upgrade: 2022
ja értem köszi
hang nekem meg néha elmegy...
érdekes de közben emule,dc-t beüzemeltem és nem szaggat kevésbé, csak a "megszokott" módon...
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Maffiás küldiket csinálom a katonák ugy utálnak mint a szart.
Next PC upgrade: 2022
fegyverekben továbbra is az íjpuskát és gránátvetõt favorizálom.
a katonai telepeken 50 pesóért gyógyítanak.
valaki írta hopgy át lehet kúszni a kocsik alatt és akkor nem ütnek el. hogy?
Upgradégattam a fegyvereket kicsit és a tapasztalataim :
2azonos upgrade ha különbözõ szintû ha nem akkor sem adódik össze. A saját upgrade level-t marha egyszerûen és viszonylag olcsón lehet fejleszteni : fogod és megveszed a pisztolyhoz vagy colthoz(ezeké a legolcsóbb) lévõ 1es upgradeból mind a 4et(a városban nekem44Pesoért adja). Majd upgrade fogod a pisztolyod és belerakod mind a 4et(ettõl növekszik a skill),ha nem értesz hozzá akkor néhány valószínûleg „eltörik” ,ha kész akkor szétszeded(skill nõ) és a maradékból újra összerakod(skill nõ). Ismétled míg mind el nem „törik”. Így kevesebb mint 200Pesoból kb 20at fejlõdik. A kereskedõk készlete idõnként újratermelõdik akkor újra megcsinálod. Nem tudom ,hogy bug e ,de tõlem nem veszi el se a szét és se az összeszerelésnél a 100Pesot amit az alsó sarokban mutat(ha nem én csínálom akkor még jóval többet is elvesz mint amennyit mutat).
Bug? : A gyilkos megölése után fájó bicegõs lábbal sietve távoztam a helyszínrõl(mentettem) gondoltam holnap visszajövök a maradékért itt jött a meglepi a gyilkos respawnolt másnapra ! Amikor ismét megöltem akkor kissé érdekessé váltak a napló bejegyzései eltûntek szerintem még fontos dolgok. Ezután próbaképp 3x is visszamentem ,ismét respawnolt ,miután 3x is végeztem vele minden eltûnt a naplóból(a fõsztori is). Ekkor visszatöltöttem a mentésem.
Ha valakit érdekel a Játék/GameData –ban van a játék térképe (a két fõvároson a benzinkutakon és a zöldségeseken kívül mást nem jelöl).
A játékban kapható cigire és szivarra rá lehet gyújtani ? Ha igen akkor hogyan ?
Kisebb problémám az hogy ha megnyomom az „M” –et vagy kiválasztom a menübõl a map-ot illetve ha a taxira klikkelek akkor resetel egy hatalmasat a gépem ,ha erre tud valaki megoldást akkor plíz írja le. THX!
szorry a hosszúságért.
megfogjátok unni eleve don pedronak kikell teríteni 40rugót enélkül nemtudod folytatni a lány keresését és amire ti beviszitek a párszáz autót megõszültök és 20szor beleuntok😄 szal szerintem ne autókon akarjatok pénzt keresni...
kaptam egy missziót h fotózzam le don carlos-t õis egy maffiás és lehet szépen lopakodni ha nemnyírsz ki senkit odamentem kocsival odaosontam egy réshez az emlékmûnél lekaptam és mehettem minden vérontás nélkül és kaptam érte 3000rongyot a cia-tol
nekem van 2verdám a jányé a ladaszerû meg egy lopott piros platósbarkasz mind2 tele kerékkel meg fegyverrel csak az 1iket járó motorral hagytam és mire visszértem kifogyott a benzin és csak vanmagának a kocsi😄
tök jó már -100rol csak -44be vagyok a maffiával😄 de helyette a gerillák utálnak
amúgy van egy módszer h megbékélj a maffiával a 2.városban a kocsmában megkell mondani a maffiás gyereknek a frankót h utálnak téged és aztmondja h ezen tud segíteni némi pénz fejében nem is kell mondanom h a választási lehetõségek
1000
2000
5000
1000
szépen sorba jönnek h mennyit vagy hajlandó áldozni a barátságért😄
Rögtön kezdésbõl elmegyek a szerkesztõhöz, jó légós szokás szerint csapkodom az asztalt meg üvöltözök erre összeszarta magát és mindent elmondott, na ekkor adta oda a lány cuccaival együtt a woodoo-követ is (Xenus?)
Mondom ez izgi de nem foglalkoztam vele.
Megyek az építészhez hogy megtudjam a maffiózós villa titkosbejáratának a kódját de nem volt nálam elég peso, elkezdtem körbenézni hogy milyen eladható cuccos van a házban erre a másik szobában összefutottam egy gyûjtõvel, felajánlotta a kõ egy másik darabját (egy vagyonért persze 😛)
Erre a mondat közepén a fickó egyszerûen eltûnt!
Nem gyenge bug, ha a woodoo kell a fõsztorihoz akkor asszem innentõl erõteljesen szarban vagyok!
Mindegy elmarhultam még pár napot de most újrakezdem komolyan 😊
Asszem a Governmenthez állok.
Nem tudjátok hogy hol lehet (.ini talán?) megváltoztatni hogy az idõ a játékban lassabban teljen? Mármint valós idõben, utálom hogy mindig rámesteledik aztán jön a carmageddon a városban meg persze a gyászoló rokonság lövöldözése 😛
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nem akarok közellenséggé válni, mert lelövöldözöm az embereket
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Legyél praktikus, én rögtön a város mellett állítottam fel a barrikádomat 😄
Amúgy van valami biztos módja, hogy elkerüljük az autolpásokat (a benne alváson kívül)?
És a kocsis kérdére, hol lehet eladni több lovettáért?
Talán a szervízescsókánál?