3056
-
#1696 Hogy lehet feltörni a parkoló kocsikat??? -
#1695 áá nem jó ugyse már próbáltam -
#1694 ezt a fegyvertisztogatást hogyan lehet végrehajtani? rákérdeztem járőkelőnél, hogy ki tud fegyvereket javítani, erre átirányított a térkép túlvégére, ahol kiderült, hogy a csávó nem más mint egy sima mechanic, aki az upgradeket tudja beiktatni. :( -
#1693 fegyverkereskedőnél fegyvert(városok,benzinkútnál egy pincében)
gyümölcsárusnál gyümölcsöt,satöbbi..csak úgy mint a valóságban...
puskamikrofon biztos az upgradenél vagy csak lerakni a fegyver mellé? ezt nem tom mert még nem kellett... -
ssolitude #1692 Két kérdésem lenne:lehet-e (hogyan,hol)eladni dolgokat,lopott autó,lopott fegyver,járművek,stb.?
A fényképezőgép hova menti a képeket,illetve a puskamikrofon hogyan rögzít(rögzít-e egyáltalán)? -
#1691 Másold be a game könyvtárába, azt onnan indítsd el. -
emberke #1690 Időközben megpróbáltam megtölteni a helit a benzinkútnál de nem lehet. :( Ha valaki tudja hol lehet megtankolni a helit nyugodtan súgjon. :)
-
Gibor #1689 és azt nem tudod, hogy venni hol lehet helit, vagy repülőt? -
#1688 Hát láttam helikopter leszállóhelyet benzinkutaknál, szóval elég egyértelmű a dolog. -
#1687 áhhh már 3 helyről leszettem eggyiketse tom felrakni semelyik verzióra
jah már jó MSN meg gyógyitottam -
emberke #1686 Na végre találtam egy helikoptert az egyik katonai repülőtéren, jóval egyszerűbb és gyorsabb így közlekedni. De tankolni hogyan tudok majd vele, ha leszállok vele egy benzinkútnál megtankolják majd nekem?:) -
#1685 boiling-point-usa_retail-update1.exe -
mystic #1684 CS@ melyik patch-t raktad fel?
-
#1683 Peccset szedd le máshonnan, vagy mittomén,
lehet nem szeret téged :D
OFF:
MSN nem jó még??
ON -
#1682 :D
-
#1681 Tudja valaki ,hogy lehet feltörni az álló autókat? Próbáltam stukerrel de inkább kigyulladt mint kinyílt://
-
#1680 ezt nem értem megvan mindkét verzio a crack-os is mega clone cd-s is és eggyikre se tom felrakni a peccsetinvalid patch..
nincs még normális peccs a mentés problémára???? -
#1679 minek neked az a pecs? -
#1678 Mikor lessz már PECCCS!? -
#1677 Ez a mentés 5let törölve (aki akarja majd kipróbálja).
Felraktam a patch –et.
A mentési probléma elmúlt szinte teljesen(Kb.50ből egyet hibázott) bárhol tudok menteni. A térkép és taxi már nem reseteli ki a gépem. Az utakról végre eltűntek a holtestek. A save –k mérete jelentősen lecsökkent (40Mb-ról 15Mb-ra).
Ha ennek a mentés problémának bármi köze van a save méretéhez ,akkor félő
,hogy ez a javulás csak ideiglenes mert szépen növekszik most is. -
Thanatos #1676 jah és az a game vagy bukás lenne vagy csak akkor jáccanának vele az emberek ha kötelező lenne mert vlamai kiképző software vagy hasonlo :P -
#1675 Erről a fegyvertisztitásról én is hallottam. Már régóta vártam mikor rakják be egy FPS-be. Az lenne reális ha úgy 1 óráig kellene suvickolni a fegyvert virtuálisan :D Én már katonakoromban is utáltam a géppisztoly karbantartást :) -
#1674 Észre vettem mégegy jópofa bugot :))
Ha hátra menetben töröd át az útlezárás sorompóját (nekem ez gyakori,mert a katonasággal enyhén rossz a viszonyom :P),akkor átmész rajta szó szerint,mintha ott sem lenne :)) -
#1673 Ezt egy külföldi lapon találtam, vki jut vele vmire, írjon:
Q: Will misfires be in the game and what types of cartridges will be used?
A: There are misfires, but they'll depend on weapon's rate of wear. If you don't want to misfire at the most important moment - take care of your gun. Clean it with a ramrod, etc.
-
#1672 Eléggé férreérthetőre csinálták ezt a fegyverjavító dolgot, pedig még az emberektől is úgy lehet kérdezni hogy "Where can I repair my weapons?" vagy valamiilyesmi. -
#1671 Első bekezdés hatodik sora, de most má én se tudom hogy minek irkálják oda mindenhova.
http://www.xenus-hq.net/index.php?l=en&x_menu=features&x_action=features.html -
ToMy_ #1670 marhaság. nézd meg akármelyik külföldi fórumot: sehol még csak nem is írnak ilyenről. -
ToMy_ #1669 ki írja ezt? és hol? -
#1668 Akkor mért írják azt hogy odamész perkász neki zsét és megcsinálja a fegyvert???? -
ToMy_ #1667 Azért, hogy az fegyverupgrade-eket 100% biztonsággal feltegye/levegye.
Mert ugye ha te nekiállsz buherálni, akkor az első néhány tutira eltörik.
Sőt, próbálgattam, 60% felett is volt, hogy összetört 1. szintű pisztolyupgrade-t. -
#1666 Mé van fegyverjavító, ha nem lehet megjavítani a fegyvert? -
ToMy_ #1665 Na a megjavításról tegyél le. NEM LEHET MEGJAVÍTANI FEGYVERT. Ha leamortizálódott (WEAR >= 5%) akkor szét kell kapni (gyk. az upgrade-eket leszedni) eladni, és venni újat a boltban.
-
#1664 Fel tudna rakni valaki egy olyan mentést bezippelve valahova a netre amiben már bizonyos helyszíneken nem lehet menteni ? Nagyon megköszönném. Ha van vállalkozó akkor légyszi írja meg azt is ,hogy hol nem tud menteni. -
#1663 szvsz tök mindegy melyik veziot használod patch javitásainak leirásában az első sorba van irva, hogy a játék jópár mentés után hajlamos teljesen összeomlani -
#1662 Minek venni én életbe nem vettem fegyvert két okból: - pézkidobás - ugyis talalok fegyvert a hulláknál. -
hapi #1661 Sajnálom de én nem crackeltem és mégis van SAVE problémám egyenlőre csak a városban. Szóval előbb utóbb mindenki számíthat rá, sajnos. -
#1660 Azért akarom javítani a fegyvert mert szar,benyel pár golyót,szaggatottan lő,és gondolom ha megjavíttatom olcsóbb mintha újat vennék vagy nem???? -
#1659 Minek akarod javítani a fegyvert??? -
#1658 Valaki írja már le részletesen a választ légyszi. -
#1657 Oda megyek a fegyver javítóhoz idáig jó,oda kell neki adni a fegyvert és még valamit vagy nem???Hogy perkájak neki Zsét????