Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Jah, télleg, és lehet gomátszedni vhol?
Mert megyek az úton, azt mondja a csóka hogy itt gomák vannak, kiszállok, de sehol nem látok semmit...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

velük már énis összeakadtam csak n nemvártam a darzsakra mert a cia akkoriban még nemnagyon kedvelt és cselkedtem a hacker meg nyugodtam ült ilyen asztalnál adarazsak meg engem ettek😄
Hmuda
Ehh, mi történt velem. 😄

Nagyban dzsippezek éjszaka az erdõben, erre látom a contact jelzõn, hogy egy CIA-s fazon van a közelben. Le is szólít, hogy stop, haver vagyok, miegymás. Erre felvágom a fényszórót és látom, hogy izomból legyezi a darazsakat. 😄 Megvártam míg kifekszik, kiraboltam, de sajna cask egy revolver volt nála. :-(

Ja és ott volt mellette egy hacker hullája is, ennek van valami jelentõsége vagy ez is csak egy "érdektelen" random találkozásnak számít, mint a kisebb összetûzések az utak mellett?

Ja és az "elahgyott kocsi" jelzõket nem lehet valahogy leszedni a térképrõl? Már réges régen ellopták mindet, mégis ott virítanak a térképen és zavarnak.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

én nemfoglalkozok autóbiznisszel neméri meg meg a fegyverse a misszók könnyûek és viszonylag sok pénzt is kapni értük fõleg a katona missziók bár van sok nehéz is de a cia is könnyûeket ad a banditák is szal elõször azokat éri meg megcsinálni
ööö most nemtom eldönteni h a lányod vagy a nõvéred mert hol ezt írják hol azt😄
nekem még kell 3ezer h meglegyen a kellõ infó és nemtom h mennyivan még hátra remélem jó sok 12napig húznikell vele
robotnyk
LOL 😄DD
MikX
Télleg, te kinek adod el az autókat?
A kereskedõs srác nem ad csak 50 pesót, mert kifogásolja, hogy lopott a verda, nem értem a logikáját :-D
Ma is elvittem 5 autót egyszerre, azt nem adott szartse, pedíg megszenvetem vele, leghátsóval mindíg elõreáll, azt hátraszalad, meginelõre... vagy egy napvolt míg odaártem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Ja télleg, most hogy mondod nem ártana abbahagynom egy kicsit az útonállást és a lányom után nézni <#idiota>

Már hány nap eltelt és még senkisem vitte végig a játékot 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

hát szerintem a bugoktol eltekintve ilyen jó játék régnemlátott napvilágot
ennyire összetett csak a deusex volt persze az 1 a 2egy kalap szar konzolos fos de az 1 ottvolt nah ezis kb hasonló csak ûberel mindent
robotnyk
jó lett volna, ha nem egy pénzügyileg sz@rban lévõ kiadó adja ki idõ elõtt. ezért tartok a Just Causetól is egy kicsit, az eidos amúgy sem egy korrekt banda.
DonnieBrasco
Ez lesz a világ legbugosabb kultjátéka 😊)
Remek!

DB

A ti kung-futok nem erős!

mila69en
jahh arra már én is rájöttem 4 órán keresztûl mást se csináltam csak kocsikáztam sétáltam felderítettem a terepet<#vigyor><#vigyor>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

wedge31
Hát nem semmi ez a játék a bloodlines ota nem kötött le így semmi.Tegnap hanyagoltam a jármûveket mindenhova gyalog mentem jutalmul a jó öreg Myers úgy megerösödött,hogy 92kilót simmán elvisz a motyoba.A játék interaktivitása meg példaértékü.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

villar
a várostól északra a katonai küldetéshez átlehet menni a vízesésé alatt:::

Dave000
azért kell dobálni a rakétaeltérítõ szarokat, de mondjuk a golyószóró ellen az sem ér semmit. Nekem is elegem lett a helibõl, inkább megvettem azt a kék sport kocsit😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

villar
az a kulcs amit az újság tulajdonosa ad az mire való?

grebber
Wazeg annyi csatában "vettem részt" hogy már szinte televan a kocsim fegyverekkel.Lesz majd mit eleadni.
Éppen a maffia 3. küldijét csinálom ismét a katonai bázison.

Next PC upgrade: 2022

én éppen most kaptam helis küldit a katonaságtol jóvolt mert kaptam teletankot és 2kilóméterre sem voltak a hajók amiket éõni kelett
amúgy nehogy azthidd helivel fogsz tudni menni sokat😄 énis gpndoltam visszamegyek a vulkánhoz hisz rakétás golyószórós helivel istenvagyok hittem én😄
elkezdett sipákolni valami és a radaron jött felép 2sárga pont egy pirosbol nemtudtam miaz elkezdtem ideoda kanyarodni még melettem elment egy rakéta gondoltam elkéne tûzni de mire irányba fordultam a másik betalált
3rakétát bír ki a heli de közbe kapod a golyókat szal én hamar megutáltam😄
villar
a játékban is beválik hogy ha észrevesznek érdemes cikk-cakkban szaladni.
..............
elég okos a gép: beszorultam egy hában a maffi táborban. elõször kézigránáttal próbálkoztak, aztán megpróbáltak betörni((((
jól látható hogy míg páran tüzelnek addig a többiek közelebbi tüzelõállást keresnek...
az íjpuska nagyon megszolgálja az árát, már így sikerült belopóznom kétszer is hogy egyenként lopva leszedtem a járõröket, a közelben levõk keresni kezdtek de szerencsére a távolabbiak nem csõdülnek oda.
ja, és fene ezt a tüsszentést, még a kígyók is felébrednek rá...
Idáig ez az elsõ játék amelynek a világa megfogott és teljesen "rabul" ejt.

patch.

zolo
Hát nagyon tetszik a játék,de nem bírtam elviselni hogy huzamosabb játék után ha ki akarok lépni egyszerûen lefagy,ment a kukába.Ha tudja valaki a lefagyásra a gyógyírt írja ide lécci be

http://flickr.com/photos/zolika90/

Dave000
Tudok vezetni -- azért is idegesít hogy nincs helim --, a taxi is jó, de azzal aza a baj, hogy az csak a fõúton rak, ki, aztán baszhatom, amikor még onnan menni kell még 3 km-t..., vissza ua...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

villar
taxizál

Adam II

VIGYÁZAT A JÁTÉK FÜGGÕSÉGET OKOZHAT!!!!<#eplus2><#eplus2>

hát az nemártana de elõször megkell tanuénod vezetni persze hamár tudod akkor csak venned kell eggyet a másik város autóboltjában található 1 de szerintem az kicsit drága pénz amit kérnek érte...de ha gondolod lesd meg
Dave000
hol a rákba lehet venni/szerezni helikoptert???, mert már a tököm tele van az autózással..., már harmadjára kell elmennem a térkép egyik végébõl a másikba és qrva unalmas az autó, kb negyed óra mire odaérek, rohadt szar, kéne egy heli...

bazze <#idiota>

ChevyG
játékban, vagy amúgy?<#nevetes1>
DonnieBrasco
Szárazföldi kígyó nem megy vízbe 😊 A sikló pl. alapvetõen vizikígyó, csak a szárazon is "eldöcög" 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Van valahol lekváros üveg (jam valami) elméletileg azt leteszed és rámennek a darazsak.
démonigyerek
én most a küldi után amibe 3banditát kell kinyírni, utána elmegyek bulinzi a bárba, aztán alszok egy jót, és megyek folytatom a küldiket

Lehet de eddig mindig én dõltem ki elõbb <#idiota>

Igaz, be lehet.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

hiba
Futassal vagy vizbe ugrassal, pl ide a kigyo se kovet pedig azok tudnak siklani? 😊

zolo
készül magyarosítás a játékhoz?

ChevyG
haver monta, hogy be lehetb rugatni az arcokat a kocsmába! -ez igaz?
zolo
Nem tudom egyéni probléma-e hogy ha huzamosabb ideig játszok a játékkal és utána ki akarok lépni windows-ba nem lép ki hanem inkább lefagy és csak a reset segít?Ha valaki találkozott ilyennel,hogy lehet orvosolni a problémát?

Methylisocloro
A darazsakat mivel lehet leküzdeni? Rovarirtó Spray-vel? Én eddig futottam elõlük 😊

hiba
Az ilyen jatekoknal midneig ez volt, sok bug lassu, nehezkes de leglabb oriasi nagy terep es interakcio, a reszletekre is sok hangsulyt fektettek.

Nekem pont a reszletek miatt jon be, bar vannak ellentmondasos es vicces reszek is emiatt az osszetettseg miatt.

Pl mikor napoznak a csajok a starndon es elkezd szakadni az eso de ugyan ugy fexenek tovabb - valamit azt nemtom nezte e valaki, ejszaka is ott fexenek? 😊

Aztan az erdoben felvettem egy kovet elkezdtek szurkalni a darazsak, nekemesett egy kigyo...

Az utoban lehet aludni! 😊

Szinten mindekivel lehet beszelgetnim megha csak egy met monologot de legalabb az is hallhato.

Meg lehet pakolni a jarmuveket (es nem esnek ki beloluk menet kozbe 😊 )

Neha tolunk fuggetlenul elkezdenek a "haboruzni" es nem is vesznek rolunk tudomast.

Egyet meg nemtom, ha 1x valakinek az ellensegei leszunk utana nincs visszaut (mondjuk ez lenne a trivialis)

Aztan a kocsi kereket ki lehet szurni, at lehet alatta kuszni ugy hogy kozben nem gazol halalra 😊

Meg az, hogy az egesz bazi nagy megsem unalmas.
Mert pl volt egy game True Crime ahol a varos merete szinte 1:1 volt es bizony gyakran 30 percert kellett autozni, hogy utana jol lezuzzanak es lehetett leorol kezdeni...
Itt leglabb barmikor lehet menteni.

Az elobb talalkoztam egy urgevel aki a hid szelen allt, montam ugorjon, es leugrott 😊

villar
kösz a tippet mindenkinek....

ha távcsövesre vágytok akkor vegyetek íjpuskát, van rajta távcsõ optika és elég egy lövés az ellenfélnek.
messzire is elég pontos.
...
végre van grámnátvetõ!!
reszkess maffia!

Hali,

A Patchet visszavonták. Már nem elérhetõ az Atari szerverérõl sem. Komoly cég lehet ez a Deep-Shadows 😊

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

No, ha jól olvastam vissza, akkor a US patch-cset nem érdemes letölteni. Akkor várunk még. 😞

M@TriX
július után ha jóltom, de van topigja

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

STREEX
Errõl a játékról mit lehet még tudni?Megnéztem a tech demóját és nagyon jó.Mikor jelenik meg?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Glpetyus
Ehh...nem is vágtam,hogy van "supportos" is 😊
Na majd holnap keresek 1et....

M@TriX
azért az is elégnagy lesz, lsd videó...

de az még arrébb van, majd meglátjuk

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

démonigyerek
a just cause-ban fele ennyi lesz a terület mint ebbe

M@TriX
jaja, még egy kis munkával meg odafigyeléssel, tényleg benne lenne a topban, na de majd a Just Cause-ben meglátjuk, reméljük a fejlesztõk ezta gémet megnézik és a jó dolgokat átültetik, ugyanis ott pl a jármûvek nagyon tutik lesznek, másban meg hasonló mint a BP

grebber
Komolyan mondom ha ezt a gamet kicsit jobban optimalizálják meg szebbé teszik erõsen évjátéka esélyes lett volna. (legalábbis nálam tuti)
Mara fasza megoldások vannak benne ,gondoltak itt mindanre.<#eljen><#worship>

Next PC upgrade: 2022