Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert megyek az úton, azt mondja a csóka hogy itt gomák vannak, kiszállok, de sehol nem látok semmit...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nagyban dzsippezek éjszaka az erdõben, erre látom a contact jelzõn, hogy egy CIA-s fazon van a közelben. Le is szólít, hogy stop, haver vagyok, miegymás. Erre felvágom a fényszórót és látom, hogy izomból legyezi a darazsakat. 😄 Megvártam míg kifekszik, kiraboltam, de sajna cask egy revolver volt nála. :-(
Ja és ott volt mellette egy hacker hullája is, ennek van valami jelentõsége vagy ez is csak egy "érdektelen" random találkozásnak számít, mint a kisebb összetûzések az utak mellett?
Ja és az "elahgyott kocsi" jelzõket nem lehet valahogy leszedni a térképrõl? Már réges régen ellopták mindet, mégis ott virítanak a térképen és zavarnak.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
nekem még kell 3ezer h meglegyen a kellõ infó és nemtom h mennyivan még hátra remélem jó sok 12napig húznikell vele
A kereskedõs srác nem ad csak 50 pesót, mert kifogásolja, hogy lopott a verda, nem értem a logikáját :-D
Ma is elvittem 5 autót egyszerre, azt nem adott szartse, pedíg megszenvetem vele, leghátsóval mindíg elõreáll, azt hátraszalad, meginelõre... vagy egy napvolt míg odaártem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
ennyire összetett csak a deusex volt persze az 1 a 2egy kalap szar konzolos fos de az 1 ottvolt nah ezis kb hasonló csak ûberel mindent
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Éppen a maffia 3. küldijét csinálom ismét a katonai bázison.
Next PC upgrade: 2022
amúgy nehogy azthidd helivel fogsz tudni menni sokat😄 énis gpndoltam visszamegyek a vulkánhoz hisz rakétás golyószórós helivel istenvagyok hittem én😄
elkezdett sipákolni valami és a radaron jött felép 2sárga pont egy pirosbol nemtudtam miaz elkezdtem ideoda kanyarodni még melettem elment egy rakéta gondoltam elkéne tûzni de mire irányba fordultam a másik betalált
3rakétát bír ki a heli de közbe kapod a golyókat szal én hamar megutáltam😄
..............
elég okos a gép: beszorultam egy hában a maffi táborban. elõször kézigránáttal próbálkoztak, aztán megpróbáltak betörni((((
jól látható hogy míg páran tüzelnek addig a többiek közelebbi tüzelõállást keresnek...
az íjpuska nagyon megszolgálja az árát, már így sikerült belopóznom kétszer is hogy egyenként lopva leszedtem a járõröket, a közelben levõk keresni kezdtek de szerencsére a távolabbiak nem csõdülnek oda.
ja, és fene ezt a tüsszentést, még a kígyók is felébrednek rá...
Idáig ez az elsõ játék amelynek a világa megfogott és teljesen "rabul" ejt.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
DB
A ti kung-futok nem erős!
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nekem pont a reszletek miatt jon be, bar vannak ellentmondasos es vicces reszek is emiatt az osszetettseg miatt.
Pl mikor napoznak a csajok a starndon es elkezd szakadni az eso de ugyan ugy fexenek tovabb - valamit azt nemtom nezte e valaki, ejszaka is ott fexenek? 😊
Aztan az erdoben felvettem egy kovet elkezdtek szurkalni a darazsak, nekemesett egy kigyo...
Az utoban lehet aludni! 😊
Szinten mindekivel lehet beszelgetnim megha csak egy met monologot de legalabb az is hallhato.
Meg lehet pakolni a jarmuveket (es nem esnek ki beloluk menet kozbe 😊 )
Neha tolunk fuggetlenul elkezdenek a "haboruzni" es nem is vesznek rolunk tudomast.
Egyet meg nemtom, ha 1x valakinek az ellensegei leszunk utana nincs visszaut (mondjuk ez lenne a trivialis)
Aztan a kocsi kereket ki lehet szurni, at lehet alatta kuszni ugy hogy kozben nem gazol halalra 😊
Meg az, hogy az egesz bazi nagy megsem unalmas.
Mert pl volt egy game True Crime ahol a varos merete szinte 1:1 volt es bizony gyakran 30 percert kellett autozni, hogy utana jol lezuzzanak es lehetett leorol kezdeni...
Itt leglabb barmikor lehet menteni.
Az elobb talalkoztam egy urgevel aki a hid szelen allt, montam ugorjon, es leugrott 😊
ha távcsövesre vágytok akkor vegyetek íjpuskát, van rajta távcsõ optika és elég egy lövés az ellenfélnek.
messzire is elég pontos.
...
végre van grámnátvetõ!!
reszkess maffia!
A Patchet visszavonták. Már nem elérhetõ az Atari szerverérõl sem. Komoly cég lehet ez a Deep-Shadows 😊
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
de az még arrébb van, majd meglátjuk
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.