Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

100ra felvittem a govermentet és a banditákat tudtam növelni ha öltem egy két govermentet. Szal ki lehetett taktikázni
Glpetyus
:-)

Még a don pedronak kellett volna szereznem 2800 pénzt és meg lett volna a 20ezer. Mert mindig elherdáltam. Hol a gerillákra hol a civilekre. A maffiával nem foglalkoztam mert igy egyensúlyt tudtam tartani a többiek közt.
villar
igen

két goverment tábor mögött a dzsungelben található azték rom alatt.
Hmuda
Gondolom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hidd el, én se vettem észre elõször. Akkor esett le a dolog, mikor bementem a bolt hátsó szobájába és ott láttam a pénztárost állni a nyílásnál. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ez az azték piramis alatt van?
Hmuda
Úgytudom a gerilláknál valami tartályba kell belelõni és akkor az egész rendesen felroban.

Glpetyus
Ehhhh...,ennyire vak lennék? <#lama><#lama>

Van egy kis ablak azon kukkol az ember, van a boltos és van a szerelõ aki kint áll.
Hmuda
Jah. Leállítod a kocsit a kútnál, odamész az apró ablakhoz az épületnél (ott van a bejárattól balra) és 50 pénzért teletöltik.

Glpetyus
<#zavart1>
Van faszi az ablak mögött?
Na,holnap megnézem köszi.

Tankolni? Oda kell menni a faszihoz aki egy kis ablakból néz ki és ö adja a benyót 50 pesóért
Sajnos mind a 3at elrontotta sõt volt egy sima mentésem is azt vissza se rakta újra telepítésnél. A misszióknál már csak pár küldetés volt. Bár ott is volt kettõ amit nem értettem. Volt egy a másik városban ahol szerelmi 3 szög miatt két emberke megöleti egymást. kinyirtam az egyiket elmentem a másikhoz kaptam zsét erre irja küldiben hogy ezt is öljem meg majd menjek vissza ahhoz akit kinyirtam. Fogtam megkéseltem de a halott faszit sehol se találtam😊 úgy hogy a küldi befejezetlen maradt. A másik a gorilla tábornál kellett megsemmisiteni a fegyvereket. Kinyirtam mindenkit a fegyvereket megsemmisitettem meg a két tankot de a kereszt ugyanúgy ott volt mintha misem történt volna. Érdekes!! De nem akarom már újra kezdeni mert csak a maffiával voltam rosszban a többiekkel közepes volt a viszonyom nehéz munka árán.:-)Majd ha lesz magyarosítás talán újra kezdem.
Glpetyus
Emberek <#help>

Már vagy 1 hete elfelejtem megkérdezni: TANKOLNI hogy kell?
Hiába állok oda 1000 féle képpen,én nem tudok :S
A kutas meg csak kereket cserél,vagy autót javít....

<#help>

Hmuda
Hát ez szívás. Ezért kell gyakran menteni. Asszem három különálló quicksave-t használ a játék, elvileg egyszerre csak egyet tud elrontani (bár ebben nincs "gyakorlatom").

Tiszta szívás, újra raktam a gamét és akkor is ezt csinálja.
mármint a határon kivül ahol a govermentek átengedtek
Városban is és kivül is.
Hmuda
Városban mentettél?

HAliho! Volt már vkinek olyan hogy nem töltötte vissza a mentést?
Banyek, kilép mentés betöltésekor hibaüzenettel. De egy szívás mert már nagyon sok küldit megcsináltam. Alig volt pár. Remélem mihamarabb jön a jó patch és segít ezen a bajon!<#falbav>
villar
vannak rögzített elemek persze, mi lenne a játékossal ha végig üldöznék a térképen?
korlátait ez a játék sem tudja átlépni, a folyóparti õrök sem fognak eltávolodni hogy megmentsenek)))
...de olyan már volt hogy az út mellett megálított kocsiból kipattanó maffiózóval nem én végeztem hanem az ODAROHANÓ kormánykatona)
tényleg ez az elsõ játék ahol fárasztó gyalog rohangászni))))

...én a dszungelben is kicsival megyek, akkor még sosem támadtam meg, sem kigyó, sem leopárduc. ha galyra megy, sem kár, lopott volt)))

én inkább azt tartom hibának hogy ha jóban vagyok a rendõrséggel, és elkezdek mészárost játszani a rendõrõrsön sem lõttek rám, csak néztek mint a birka az újkrumplira...na ez tínleg GÁZ!

mila69en
ez igaz mindennek ellenére<#buck>eddigi legjobb szórakozásomat nyútja gém.. nálam jelenleg üt mindent és még ráldásként jókat röhögök<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

hiba
ne vitatkozzatok mar annyit az ain a game kiraly, hatalmas terep jarmuvek rpg-kaland elemek, akcio dogivel, nagy szabadsag, szabad rablas, garazdalkodas, szinte mindekivel lehet dumalni ami meg egy gtarol se mondhato el persze g yilen komplex jatekot osszehozni hogy bugmentes legyen az lehhetetlen.
En erre is ugy tekintek mint egy kisebb csadara korabban szinte nem hallottunk rola semmit csak ugy berobbant a koztudatba mint anno a farcry es bizonyos szempontbol viszi is a palmat 😊

Methylisocloro
Ugye hogy jó az A.I., a maffiózok arra vártak hogy hiába bujkálsz ugyis leszed a helikopter 😄 Az egyik ugy röhögött az ügyetlen játékoson hogy bukfencet vetett. 😄

mila69en
hát vazz én nem értem... nálam semmi ilyen nem tapasztalható hihetetlen buták az emberek az ellen felek is meg a járókelök is mert ugye az is beletartozik a AI-be

nem értem nem értem..... lehet nálam van egy ATOM BUG ami megakadályozza az AI-kibontakozását<#buck>

pl: legelején maffiás küldetés lopjam el a dossziét az addog oké hogy észrevettek és riadót fújtak, jó pont... na de elkezdötöt a harc el futottam jó messze és szépen elkeztem lõni a katonákat ezek meg egyhelybe nézelõttek hogy hol a bánatba lehetek, semmi fedezék semmi taktika az egyik katona javára irhatom azt, hogy neki eszébe jutott bukfencezni de nem is akarta abba hagyni LOL távolbol figyeltem mit csinálnak futkároztak fel alá... a helikopter vett észre azt ledurrogtatott

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Glpetyus
Hát szitkozódtam rendesen...

Glpetyus

Már játszottam egy jópár órát a gémmel,de csak most vettem észre,hogy a benzinkutaknál kapni a legjobb fegyvereket 😊
(Ott van balra a "fõépülettõl" egy sufninak álcázott létrás lejáró)
Meg is vettem a Dragunovot,meg a Famas-t 😊

mila69en
azt meg már inkább csalásnak nevezném mintsem jó AI-nak

Methylisocloro
Ez alapján tényleg jó az A.I.<#smile>

Glpetyus
Miket van idõd nézni....
Én örülök ha nem lövik szét a búrám ha kikukkantok a fedezékbõl..

Egyébként engem idegesit néha az ellenfél.Volt egy küldi a maffiánál,hogy számoljak le az indiánokkal.
Hát érdekes volt. Az indiánok gyakorlatilag 100 km/h-s sebességgel nyargalásztak,míg én körbe löttem õket.
(persze õk futás közben nyilaztak,meg töfködtek a dárdával...)
kb. 20x quick load-oltam,mire meg tudtam csinálni.

00 Blue 00
LOL

mila69en
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow2><#wow2><#wow2>

hogy micsoda...

DonnieBrasco
Mi az az "AL" ?

A.I. - Artifical Intelligence, azaz Mesterséges Intelligencia 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

villar
még1szer.
egy fa mögé bújtam, de észre vettek...
a legközelebbi elszaladt a ház mögé, a második egy láda mögé bújva tüzelt, a harmadik fától fáig szökkenve közelített, próbálva megkerülni.
ezt leszedtem, aztán a láda mögöttitt amelyk az elõbbit FEDEZTE!
..aztán az elsõ aki elrohant ÉRTESÍTENI a többieket, visszajött másik kettõvel.
Gránát közéjük, erre SZÉTSPRICCELTEK, csak az egyik halt meg, a másik kettõ KÉTIRÁNYBÓL közelített és végül is végeztek velem.
...mi ez ha nem egy jól megírt AL taktika?

villar
nálam nem jelentkezik a mentés gond, az ellenfelekrõl meg már írtam ódákat, amiket írtok a hibák nagyrésze nálam nem jelentkezik, és igen, nem láttam még ilyen játékot ahol az ellen ennyire együttmûködõen harcoljon.
én a clonecd-s változatot használom, nem a crack-est, lehet nálatok ez a hiba forrása.

mila69en
leleményessek az ellenfelek????<#wow2>

vazz nektek milyen verzió van??

mila69en
ebben teljesen igazad van.... de a linearitásnak semmi köze az AI-hez, egy tök lineáris játékhoz is tudnak jó AI-t irni meg egy unlineáris gémhez is tudnak jó AI-t irni... az is igaz, hogy tán az utóbbihoz nehezebb

CS@
Mert a játék eszméletlen jó(sztem) csak ez a rengeteg idegesítõ bug erõsen rombolja a játékélményt. Nagy kár érte mert nagyon rég nem láttam játékot ami így tetszett volna.

CS@
Nem akarlak elkeseríteni ,de én úgy vettem észre ,hogy ez csak egyre rosszabb lesz minél többet játszol vele. Egy ideig el van az ember vele úgy ,hogy kimegyek a városból és kint mentek. De a nem menthetõ terület arányosan növekszik a játékkal töltött idõvel. Kezdetben csak a városokban nem tudtam menteni (kijártam a városon kicsit kívülre). Amikor már ott sem akkor a benzinkutakig mentem ,miután ott sem enged menteni utána még messzebbre. Sajna tegnap éjjel már oda jutottam ,hogy egyáltalán nem találtam helyet ,ahol tudnék menteni.
Gondolom már észrevetted ,hogy a „bekresselt” mentést nem lehet visszatölteni ,úgyhogy ajánlom ,hogy ha olyan helyen vagy ,ahol sikerül mentened akkor rögtön hármat mentsél. Így ha egy „bekressel” még mindig marad 2.

Rafaelo
devan ha sok cput használ

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

villar
..nem is szólva hogy már többen írtuk hogy milyen leleményesek az ellenfelek, satöbbbi.
az nem az AL hibája ha egyhelyben pörög mint a ringlispil!
meg a grafikai bugoknak sincs semmi köze hogy milyen inteligensek az ellenfelek, vagy nem.

Methylisocloro
Mérõ László mesterséges intelligencia kutató mondta hogy minden játékprogramban nevetséges az A.I.

villar
ne légy már ilyen értetlen!
az útszéli harcok csak látványosság, mint egy animáció..csak te is résztvehetsz benne ha akarsz ráadásul.
Én is többször kezdtem el a küldetéseket, és még egyszer sem vittem ugyanúgy végig.
Még nincs ilyen másik játék ami ennyire unlineáris lenne!
Ha ezt nem veszed észre veled van a baj!

mila69en
ja pesze azt kifelejtettem, hogy kezdmár el párszor a gémet elejétöl... hm..... mindíg minden ember ugyanott van a harcok agyanazon a helyen dulnak(1 méterrel se odébb)ugyanazok gyöznek egyszóval bevan scriptelve az egész LOL méghogy AI<#nevetes2><#nevetes2>

mila69en
na hát ez pufffffff most hanyatt vágóttam.. elárulom hogy nem easy-n játszok.... hm....... neked az az AI hogy qurva nehéz egy játék lehet hogy neked kéne elgondolkodni mielõtt megszólasz.. a másik meg akár milyen bugos akár mennyire buták benn az emberek eddig egy játék se volt ami igy megfogott volna mert a hangulata király.... ja és elárulom neked hogy oda irók ahova kedvem tartja szóval te csak ne akarjál szabályozni oké

Rafaelo
ja

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mármint ha mentek a városban. Most van egy párbeszédem aminek a végkimenetele fontos de nem tudok menteni, szal szívás. Ráadásul ez a main quest.
villar
bug hátán bug, de akkor miért nem tudom abbahagyni?<#fejvakaras>