3056
-
#1896 hát lopakodjál, mikor egyből úgy indít a video után, hogy már özönlik rád a nép, de te csak lopakodjál, ezt direkt ilyen szarra csinálták.
össze vissza, csak a maffiával voltam rosszba meg a banditákkal, de furcsa mód don pedro mindíg segített, szóval ha így nézzük maffia, -
#1895 ó, és melyk frakcióval vitted végig? -
#1894 a copywordon van hozzá crack -
#1893 most ez a 1.1 euro update egy újjabb ugyi?de crack hozzá még nix,vagy? -
#1892 este lehet lopakodni nem vettek észre :) -
#1891 az a vége, hogy lerobban az antenna, és elrepül a csaj a doki meg májer egy helivel, és ennyi ezután a végtelenségig ismétlődik a credit, szóval nem lehet visszamenni, stb. -
#1890 és kiszabadítottad lisát az a vége? és melyk frakcióval nyomultál, és ha annak vége amit csináltál utoljára nem lehet tovább vinni hogy egy mások frakcióval mehess tovább? -
#1889 Akkor jól gondoltam,hogy normálisan lehetetlen megcsinálni,kár mert eddig a pontig nagyon bejött a játék. -
#1888 hát szerintem oda nem lehet bemenni harckocsival, mert az egész bázison végig kell jönni, oda meg nem fér be, de mindegy szedtem egy trainert és megcsináltam vele, de majdhogynem kár volt annyira szar a vége. -
#1887 ja és ha a harckocsival mész? akkor nem tudnak kilőni nem? -
#1886 időzített bombák használata? -
#1885 mondjuk a 2 után már vissza se tudok menni, hogy feltápoljak, mert már ott is van legalább 10ember -
#1884 az első két állás még megy is, de utánna egyszerűen ennyian vannak, hogy szinte esélytelen -
#1883 Én feladtam/6óra probálkozás után/itt nagyon elcsesztek valamit. -
#1882 hát ez undorító, jönnek a végtelenségig, óriási -
#1881 hú a végén újratermelődnek a gonoszok, vagy csak marha sokan vannak? -
#1880 igen van update a patchre, meg crack hozzá...
szerintem meg így életszerű)) ha nem vesznek észre..legalábbis nálam ez olyankor fordult elő ha sejtették hol lehetek, arra fele lődöztek, sőt volt hogy oda mentek a bokorhoz ahol voltam, csak éppen én már arréb kúsztam és a hátukba kerültem, de láttam hogy azt a bokrot fürkészik ahol előbb voltam. -
#1879 nektek is néha eltünik a soför a taxiból pedig elvileg benne ül????
meg néha nem vesznek észre az emberek lőnek de nemtudják hol vagyok ez egy bug
szerintem :( -
#1878 van egy ilyen 1.1:
http://www.uk.atari.com/index.php?pp=download&did=110 -
#1877 a peccs felrakása után megjelent ismét lisa kpcsija ami a játék elején eltünt))) -
#1876 Na én ott töröltem le.... -
#1875 Én még nagyon az elején lehetek.De majd nekiugrok megint azt jólesz. -
#1874 Már nem sok. Részemröl asszem vége a dolognak mert valamit nagyon elrontottak a készitők ezzel a generátor robbantással irreálisan nehéz lett a vége. -
#1873 ott tartok, hogy migelnek odaadtam az útlevelet, a végéig mennyi van még kb? -
#1872 Hát arra azért nem gondoltam volna,hogy még senki se tudta végigjátszani a gamet.Azért megnyugtató,hogy nem én bénázok hanem a vége túlzottan nehézre sikerült,kár érte. -
#1871 erről jut eszembe, mi van ha nem alszol, én rendszeresen elfelejtek aludni és mégsem történik semmi. -
#1870 Ez a játék minden bugja ellenére király! Egészen mostanáig egy apróságot hiányoltam belőle. Vannak kígyók ,jaguárok ,madarak sőt darazsak az erdőben meg halak a vízben ja és patkány a városban ugyebár ,de nem láttam sehol kutyát egészen a mai napig amikoris az egyik katonai bázison ott mászkált egy németjuhász szal már csak a macska hiányzik de az kell a fenének
Ti tudjátok ,hogy lehet mérget szerezni a késpengére illetve a nyílhegyre? Megpróbáltam egy döglött kígyóval upgradelni a kést de nem jutottam előbbre://
Továbbra sem tudom ,hogy lehet kocsit feltörni:(
Lehet ,hogy nem mondok újat de ha biztonságos azaz baráti helyen vagy J betű lenyomásával lehet aludni így nem kell visszamenni a motelba csak keresel egy támaszpontot és csicsikálsz egyet.
-
#1869 én egy hasonló helyzetett - egy idő után folyamatosan érkeznek a témadások - időzített bombákkal oldottam meg, ez nem működne ha lemérnéd milyen időközönként jönnek?
vagy lehet torlaszt is emelni.... -
#1868 Ki tudta megcsinálni a végén azt a feladatot ahol 8 generátort kell felrobbantani az ellenfelek meg folyamatosan ujratermelödnek, vagy csak ez is egy bug. -
#1867 ni halacska vadászat))
még. szerintem mostanában nem láttunk ilyen grafikát)))
-
#1866 Ott a pont.Ott a vido tényleg lenyomtam. -
#1865 Nem lehet,hogy csak átnyomtátok?
Amúgymeg ottvan a játék múvi könyvtárában azthiszem. -
#1864 Azt a liftes elrablást én sem láttam SOHA. -
haxoror #1863 Mit nem mutatnak? Én azt soha nem láttam :( -
#1862 Nem luxus de most sok a gond azt nemvolt kedvem. -
#1861 Visszaolvasni luxus grebber bro' ? :)
#1851 -
#1860 5.6-os Catalystet probálta már valaki? -
#1859 Tehát nincs intró...nem nagy baj :) -
#1858 Kipróbáltam EU-s patch után a BP-t, indítottam egy új játékot, és nem úgy kezdődik ,mint eddig. Most nem mutatja, hogy hogyan rabolják el a lányt a liftben, és csak annyi van, hogy már szál a géppel a faszi. -
#1857 Ok, thx