Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ha felveszem a városban akkor nem lehet visszatölteni.
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
mikor rálõvök a maffiózókra szétszaladnak, aztán a hátamba kerülnek, bekerítenek és kampec.
vagy amikor sötétben mászkálok és valahonnan balról beszélgetés hallatszik, becserkészem õket, íjpuska izzitva, és akkor eltüsszentem magam,..és már lehet is menekülni..
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Max utolag kivégzem az összeset.
Next PC upgrade: 2022
de a don-hoz be lehet jutni másképp is nemcsak, ha megcsinálsz a maffiának 3 missiont...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a játék hibaüzenete volt nem a windowsé
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Több szart kavar mint amennyit helyrehoz, egyébként már visszavonták szal az amcsihoz SE javallott felrakni!
Én uninstalltam és újraraktam a gamét <#eljen>#eljen>
megoldás?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
pl dzsungelben egybõl lelassul aztán amikor betöltödtek akkor már nem szaggat 😞
szerintem az ai szivja le a memóriát meg a procit
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
de az ini-be is átirtam,hát most hogy melyik segit azt nemtom,a lényeg hogy ezeket álitottam át,de patch viszont nem tettem fel
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
.d
am p4 2,4ghz,512mb ram,radeon9600pro