Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
felveszel mit?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Most én is elakadtam a save bug miatt.
Ha felveszem a városban akkor nem lehet visszatölteni.
Kockáspiton
#1545 Figy ott van leírva egy fél oldallal odéb, már 3x írtam le, egyébként a második városban kérdezõsködj.

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

AnuluWork
Egyszer az autómon dobtam el egy szarrá lõtt mellényt egy hídon. Az istennek sem sikerült utána a láda miatt elindulnom. Megvártam egy autót, kinyírtam a sofõrt, nekitolattam a sajátomnak, egészen addig lökdöstem, míg le nem esett a láda és csak aztán tudtam továbbállni. Van vmi olyan lehetõség, hogy pick up üres box, hogy eltûnjön, vagy ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

villar
ja,,
mikor rálõvök a maffiózókra szétszaladnak, aztán a hátamba kerülnek, bekerítenek és kampec.
vagy amikor sötétben mászkálok és valahonnan balról beszélgetés hallatszik, becserkészem õket, íjpuska izzitva, és akkor eltüsszentem magam,..és már lehet is menekülni..

Igen bizonyosan igazad van, hogy kihagyták az AI-t... Nem kívánok ilyen hülyeségbe belemenni, szerintem lazán vehetnéd a fáradságot és elolvashatnád milyen sztorikat írtak jópáran az elmúlt egy hétben a játékról, akkor lehet elgondolkodnál, hogy nem easy-ben kell játszani, vagy csak ki kell nyitni a szemed és nem minden idiótaságon leakadni, hanem pl. az erényeit is felfedezni szvsz... ha meg ilyen ratyi nem is értem mit keresel itt..

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

grebber
szerintem a maffia társaságában is végig lehet vinni .
Max utolag kivégzem az összeset.

Next PC upgrade: 2022

MikX
akkor ok, nekem -34 en van a maffia 😄
de a don-hoz be lehet jutni másképp is nemcsak, ha megcsinálsz a maffiának 3 missiont...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

villar
a maffiózókat mindenképp likvidálni kell ha lisát kiakarjátok szabadítani, thát nem nyerõ nekik dolgozni, azaz trükk a trükkben hogy aki a fõszálat akarja végig vinni annak nem szabad jóban lenni a maffiával, göcgöc, lehet újra kezdeni)))

Shep
megöltem don estebant vagy pedrot mit tudom én mi a fõnökük neve, vagy nem volt túl jó ötlet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
rosszban vagyok a maffiával, de a fõvonali küldetés meg don pedróhoz vezet, akkor most mi van, ha odamegyek agyonlõnek ráadásul még ha be is jutok hozzá csak aktungozik nekem. Mit csináljak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SNAKE01
Csáó!!!!Hogy lehet megjavítani a fegyvert?hogy kell odadni az embernek?

Rafaelo
lefagyott a program és kiirt valami object ..... hibát nektek volt már ilyen
a játék hibaüzenete volt nem a windowsé

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

kösz a választ
Ez a patch miatt van mert ezt a patchet nem az európai verzióhoz készítették (a krekkes gém európai) hanem az amcsihoz!
Több szart kavar mint amennyit helyrehoz, egyébként már visszavonták szal az amcsihoz SE javallott felrakni!
Én uninstalltam és újraraktam a gamét <#eljen>

circa
Mióta a patchet feltettem, nekem se lép vissza, ez van. Várjuk a következõ patchet!<#zavart1>

sziasztok, nekem az options menüben a custom effect menüpontból és a custaom gfx menüpontból nem hajlandó visszalépni és le kell lõnöm a játékot.

megoldás?
mila69en
nem az AI miatt mutattam a képet hanem, hogy valszeg a boilingal játszok én is képen nem lehet bemutatni az AI-t de még videón se nagyon mutogatnám(túl buták ahoz)AI-rol nem is lehet beszélni mert azt kifelejtették a programozók

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

villar
hát ez fura, én meg vért izzadok hogy beljebb mehessek egy bázisra

mila69en
szintén... IQ harcosok vannak nálam is 😄DD fõleg az teccik mikor meg lövöm az embert ott állok vele szembe és elkezd keresgélni hogy hol vagyk 😄DDD odafut hozzám legugol körülnéz vissza fut<#nyes><#nyes>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

hispan2
Nálam sajna s*gghülyék az emberek. Elkezdenek felém bukfencezni hogy közben jól lõhessem, beremegnek egyhelyben, csak gugolnak de nem lõnek meg ilyesmik.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

villar
nálam jó az ellenfelek inteligenciája, amikor észrevesznek egymást fedezve jönnek közelebb....

mila69en
áhhhhhhh jó a fenét jóóóó nem tok mentésrõl játszani mert a térképem állandóan eltünik és nincs ott semmi csak szürkeség szóval térkép nuku amíg újra nem kezdem ...a gémbõl még sehol se tartok:@@@@@@@@@@@@@@@

mila69en
futkároznak össze vissza az emberek néha meg mintha egyhelybe remegne, meg ha lövöldözés van nem bújnak el sehova, már rég vége az akciónak de az illetõ még mindig bukfencezik, félórán keresztûl, LOL leszólíttok vakait azt úgy beszél velem hogy közbe megy tovább..... okosak nagyon okosak hm........

báttyó02
jó neked :S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mila69en
jahh persze full graf ugy értem hogy majdnem full<#buck> fû felére van csökkentve azt annyi többi minden fullon

Adam II
Ez AI hiba hiszen nem veszi észre ,hogy lebeg a táskája<#idiota>

Ez neked hiányos AI? Legfeljebb egy bug... attól még az AI igencsak összetett és jól mûködõ!

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Adam II
Ennek mi köze az AI-hoz??

mila69en
hm............. nézd #1453

mila69en
dikkkkkkkkkkk nekem is megy alatta a torrent<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Akkor nemtom te milyen játékkal játszottál, de BPvel biztos nem 😉

mila69en
ugye ugye nálam is megy zsirra full grafon + 4x simítás 8x anizotróp néha a városba be röcög de azt megy is tovább

Shep
2500+@3200+ 1 giga 400-as ram 6800GT, 1024-ben 2-4 FSAA, 16x ANISO, highban, a fûbõl van kevesebb, és teljesen jól megy nagy ritkán megakad egy pillanatra fõleg akkor ha torrent is megy alatta.

báttyó02
mét

rorr
dehogynem...

Adam II
Nálam már tûrhetõ a játék pofás grafikai beállításokkal is most hogy vettem még egy 512es RAM-ot a másik mellé meg 4000re raktam a virtuális memóriát így már csak néha a városban szaggat de ha még lecserélem a gyenge cerka procimat valami ütõsebbre talán már nem fog akadni.

Rafaelo
deha nem a tájtól akkor csak attól lehet ahogy megjelennek a manusok
pl dzsungelben egybõl lelassul aztán amikor betöltödtek akkor már nem szaggat 😞

mila69en
hát pedig az AI-bol nem sok jutott gémbe<#vigyor5>

Rafaelo
nekem akkor szaggat ha az emberek nyüzsögnek a városban egyébként a tájtól nem
szerintem az ai szivja le a memóriát meg a procit

báttyó02
akarom mondani igen,tehat aztis átálitottam

báttyó02
nem,hanem a memóriát alitottam be,meg azt a progit futtatom amit irtak lejebb
de az ini-be is átirtam,hát most hogy melyik segit azt nemtom,a lényeg hogy ezeket álitottam át,de patch viszont nem tettem fel

Hmuda
Nekem úgy áll, hogy minimumon van a graf és akkor dzsungel röccenésmentesen megy (kivéve ha valamit feltétlen be kell masszíroznia a memóriába, akkor akad mint a fene), de amint bemegyek egy városba, azonnal kampec, utána már mindenhol úgy akad, hogy csak egy restart segít rajta.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

démonigyerek
#1033?

báttyó02
visszaolvastam .dd

démonigyerek
mert mit csináltál?

báttyó02
akarom mondani a varosba beszaggat,de javult sokat a helyzet (H)
.d

báttyó02
na most bealitottam mindent,amit tudtam,és a városba tovabbra is szaggat,a dzsungelba viszont meg se reccen (H)
am p4 2,4ghz,512mb ram,radeon9600pro

démonigyerek
nekem nem szaggat!!
konfigod?

báttyó02
mar kurvara idegesit a szaggatas .@@@@@@@@@@@@@@