Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nekem semmi gondom a mentésekkel csak az akadással.
Next PC upgrade: 2022
Ha egyszer elkezdõdik akkor egyre rosszabb lesz és a nem menthetõ terület egyre növekszik. Elsõdleges ,hogy minél messzebbre mindentõl távol a dzsungelba ,ahol nincs semmi ott próbálj menteni.
Nálam(512rammal) kb akkor kezdõdött amikor a mentésem elérte a 35Mb –ot most 40Mb és szinte sehol sem tudok menteni. Ez a save probléma a játék futására is erõs kihatással van mert a nem menthetõ területeken sokkal durvábban szaggat mint elõtte. Ha eltávolodsz a nem menthetõ területtõl jó messzire ,majd elindulsz vissza akkor hatalmas szaggatás és töltés lesz amikor átléped a „vonalat” (onnan lehet megismerni ,hogy amikor elõzõleg itt jártál nem történt ilyen). Sajnos ilyenkor hiába mész vissza a „vonalon” már nem fog mûködni ,de te tudod ,hogy kb innen nem lehet menteni. Ha ismét eltávolodsz jó messzire és megfordulsz akkor figyelsz a visszaúton ,hogy ezt a vonalat már ne közelítsd meg és úgy ments.
Ha sikerül beszereznem egy Clones verziót akkor azt még kipróbálom.
Válassz ki egy olyan tölténytípust amibõl rengeteget be tudsz szerezni és 1peso –ba kerül. Ha van legalább 1000(minél több annál jobb) akkor irány egy kereskedõ. Akinél mindet eladod majd mindet megveszed és ezt ismételed sokáig.Kb. 6-7 óra (játékbeli idõben) alatt felmegy maxra.
Ha a kiválasztott tölténytípus a kereskedõ „invertorijában” nem a legelsõ oldalon van :
Akkor lehet trükközni azzal ,hogy megveszed a legelsõ oldalról a legelsõ tölténybõl mindet. Aztán eladod azt amivel üzletelni fogsz és ha nincs neki ebbõl egy darab sem akkor bekerül a másik helyére(így sokkal könnyebb). Amikor kilépsz a kereskedésbõl ,hogy megnézd mennyi a skill akkor hagyd a töltényeket a kereskedõnél így ha folytatni akarod akkor az elsõ oldalon lesz. Olyan nagyon jól mondjuk 100as Tradeval sem fognak megfizetni (egy 0%os M16os 96pesot ér).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
http://www.megagames.com/cracks/html/915750_0.htm
Pl. hol tudok beszerezni gépet, hol lehet egyáltalán vele leszállni, stb. :)
A sniper puska megvan, de pl. hangtompítót, lõszert, upgrade cuccost hol lehet hozzá beszerválni? :( Melyik üldi adja?
:(
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Next PC upgrade: 2022
Nem tudja vki, hogy repülõt vagy helikoptert mikor lehet megtanulni?
Az a fószer aki a hajózást tanította, valami expert szintet magyaráz, meg 500 pízt, de mibõl kell expertnek lenni, vagy mi van???<#nemtudom>#nemtudom>
amd 2600xp, 1g mem, gef5900 és szaggat már levettem a felbontásból. Ez természetes? :) de komolyan
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
nem oltok le én csak úgy...
:D
Ez a gáma néha fura mert multkor megyek azt a fához odavolt nyomva egy indián egy autóval. <#smile>#smile><#smile>#smile>
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Egyébként meg ahol fegyvert veszel, van egy csávesz aki feltuningolja neked ha megkéred rá, ebben az esetben is meg kell elõtte lennie a fegyvernek is meg a tuningnak is.
Azt nem tom hogy hol van a 2. városban a fegyverjavitó muksó, de egy civilt megkérdezel és elmondja, aztán odamész és megkéred hogy javitsa meg neked a fegyvered.<#smile>#smile>
Az út menti zöldségeseket nem sorolom a fegyverkereskedõk közé csak a kutak alattit és a két városi fegyverkereskedõt ! A zöldségesek fegyverekkel alig foglakoznak viszont vannak olyan töltényeik ami se a kutakon se a városokban nincs.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Megálltam az út melleti árusoknál,sörétes lõszerért.
Alig volt 1-2 csúzli...Mind1.
Megálltam a kútnál,és ott már minden volt.
Nekem úgy tûnt ,hogy a kereskedõk fegyverekbõl mindig ugyanazt árulják(nem ugyanannyiért). A kínálatuk függ attól ,hogy hol tartasz a történetben ,de mindannyian ugyanazokat a fegyvereket árulják. Ha mégsem ettõl függ akkor attól ,hogy mennyi az adott fegyveres képességed(sztem inkább az elõzõ). Ha sehol sem tartasz a történetben akkor az upgrade itemek „megvehetõségére” hatással van a TradeSkill is. Lõszerkínálat eltérõ.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun