Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
Ha veszek egyet akkor tudom vezetni????

SNAKE01
Hol lehet és hogyan lehet megtanulni repülõt és helikoptert vezetni????

petee
igazam volt. Ékezetes könyvtár miatt nem települt a patch.Telepísd újra a játékot és pl. "games" könyvtárba.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

A vásárolt helivel már tudok tankolni, a találttal viszont továbbra sem. Nem tudom, hogy a fejlesztõk ezt direkt így akarták vagy csak egyszerû bug de mindenesetre érdekes.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Nekem is csak egy sima mezei civil helim van, amit az egyik légitámaszponton szereztem, viszont a kútnál nem engedi megtölteni. De ahogy nézem Pueblo Faroban az autókereskedõ ilyen helit 15K-ért árul, most veszek is egyet megnézem hogy azzal tudok-e tankolni.

Adam II
Hát elég könnyû ellenségeket szerezni de most ,hogy van SVD-m már könnyebb a hejzet. Keresek valami jó helyet ahonnan belátom a célterületet elõveszem rázoomolok és lelövöm az elõörsöket a maradékot leaprítom AKval<#nyes>

DonnieBrasco
Háj!

Hihetetlen jó a játék 😊 tegnap "beugrottam" 5 percre, mivel egyelõre az európai patch-et várom, és majd utána nyomulok, de nem bírtam ki. Bemegyek a kocsma melletti egyik házba, egy öreg néni megrettenve figyel, majd mikor beszélgetek vele kiderül hogy beteg az unokája és nem tudják meggyógyítani - télleg ott fekszik a kiscsávó állig betakarva. Megkér, hogy szerezzek neki indián gyógyszert. Megtalálom az indiánt, erre az meg arra kér hogy irtsak ki egy maffia-különítményt 😊
Akárhová nyúl az ember, missziókat kap 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Adam II
Helikoptert úgy lehet tankolni ,hogy leszállsz a benzinkútnál a nagy H jelzésre aztán odamész az épülethez ahol egy nyíláson kukkol egy csávó kifelé aztán megkérded tõle árule kerozint mire õ azt mondja hogy igen és 300 peso. Kifizeted és kész is.
Nem tudnád megmondani kb hol találtad a helit mert nekem egyenlõre csak egy gagyi civil helim van de jobban örülnék egy UH-1nek vagy esetleg egy Cobrának<#rolleyes>

Adam II
Én se tudom pedig engem is érdekel.

petee
nálam se jó,ugyanez a hiba. Arra tippelek,hogy nem bírja az ékezetes könyvtárat,nálam "játék" könyvtárba van telepítve. nálad?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

SNAKE01
Hogy lehet feltörni a parkoló kocsikat???

mila69en
áá nem jó ugyse már próbáltam

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mucius
ezt a fegyvertisztogatást hogyan lehet végrehajtani? rákérdeztem járõkelõnél, hogy ki tud fegyvereket javítani, erre átirányított a térkép túlvégére, ahol kiderült, hogy a csávó nem más mint egy sima mechanic, aki az upgradeket tudja beiktatni. 😞

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Montanosz
fegyverkereskedõnél fegyvert(városok,benzinkútnál egy pincében)
gyümölcsárusnál gyümölcsöt,satöbbi..csak úgy mint a valóságban...
puskamikrofon biztos az upgradenél vagy csak lerakni a fegyver mellé? ezt nem tom mert még nem kellett...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Két kérdésem lenne:lehet-e (hogyan,hol)eladni dolgokat,lopott autó,lopott fegyver,jármûvek,stb.?
A fényképezõgép hova menti a képeket,illetve a puskamikrofon hogyan rögzít(rögzít-e egyáltalán)?
00 Blue 00
Másold be a game könyvtárába, azt onnan indítsd el.

Idõközben megpróbáltam megtölteni a helit a benzinkútnál de nem lehet. 😞 Ha valaki tudja hol lehet megtankolni a helit nyugodtan súgjon. 😊

és azt nem tudod, hogy venni hol lehet helit, vagy repülõt?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Hmuda
Hát láttam helikopter leszállóhelyet benzinkutaknál, szóval elég egyértelmû a dolog.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mila69en
áhhh már 3 helyrõl leszettem eggyiketse tom felrakni semelyik verzióra<#shakehead><#falbav><#falbav>

jah már jó MSN meg gyógyitottam<#smile>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Na végre találtam egy helikoptert az egyik katonai repülõtéren, jóval egyszerûbb és gyorsabb így közlekedni. De tankolni hogyan tudok majd vele, ha leszállok vele egy benzinkútnál megtankolják majd nekem?😊

CS@
boiling-point-usa_retail-update1.exe

CS@ melyik patch-t raktad fel?
MikX
Peccset szedd le máshonnan, vagy mittomén,
lehet nem szeret téged 😄
OFF:
MSN nem jó még??
ON

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Glpetyus
😄

Adam II
Tudja valaki ,hogy lehet feltörni az álló autókat? Próbáltam stukerrel de inkább kigyulladt mint kinyílt://

mila69en
ezt nem értem megvan mindkét verzio a crack-os is mega clone cd-s is és eggyikre se tom felrakni a peccset<#falbav><#falbav>invalid patch..<#falbav><#falbav>

nincs még normális peccs a mentés problémára????

ChevyG
minek neked az a pecs?
00 Blue 00
Mikor lessz már PECCCS!? <#conf><#falbav><#ijedt>

CS@
Ez a mentés 5let törölve (aki akarja majd kipróbálja).

Felraktam a patch –et.
A mentési probléma elmúlt szinte teljesen(Kb.50bõl egyet hibázott) bárhol tudok menteni. A térkép és taxi már nem reseteli ki a gépem. Az utakról végre eltûntek a holtestek. A save –k mérete jelentõsen lecsökkent (40Mb-ról 15Mb-ra).
Ha ennek a mentés problémának bármi köze van a save méretéhez ,akkor félõ
,hogy ez a javulás csak ideiglenes mert szépen növekszik most is.

jah és az a game vagy bukás lenne vagy csak akkor jáccanának vele az emberek ha kötelezõ lenne mert vlamai kiképzõ software vagy hasonlo 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Methylisocloro
Errõl a fegyvertisztitásról én is hallottam. Már régóta vártam mikor rakják be egy FPS-be. Az lenne reális ha úgy 1 óráig kellene suvickolni a fegyvert virtuálisan 😄 Én már katonakoromban is utáltam a géppisztoly karbantartást 😊

Glpetyus
Észre vettem mégegy jópofa bugot 😊)
Ha hátra menetben töröd át az útlezárás sorompóját (nekem ez gyakori,mert a katonasággal enyhén rossz a viszonyom 😛),akkor átmész rajta szó szerint,mintha ott sem lenne 😊)

circa
Ezt egy külföldi lapon találtam, vki jut vele vmire, írjon:

Q: Will misfires be in the game and what types of cartridges will be used?
A: There are misfires, but they'll depend on weapon's rate of wear. If you don't want to misfire at the most important moment - take care of your gun. Clean it with a ramrod, etc.

circa
Eléggé férreérthetõre csinálták ezt a fegyverjavító dolgot, pedig még az emberektõl is úgy lehet kérdezni hogy "Where can I repair my weapons?" vagy valamiilyesmi.

circa
Elsõ bekezdés hatodik sora, de most má én se tudom hogy minek irkálják oda mindenhova.

http://www.xenus-hq.net/index.php?l=en&x_menu=features&x_action=features.html

marhaság. nézd meg akármelyik külföldi fórumot: sehol még csak nem is írnak ilyenrõl.
ki írja ezt? és hol?
SNAKE01
Akkor mért írják azt hogy odamész perkász neki zsét és megcsinálja a fegyvert????

Azért, hogy az fegyverupgrade-eket 100% biztonsággal feltegye/levegye.
Mert ugye ha te nekiállsz buherálni, akkor az elsõ néhány tutira eltörik.
Sõt, próbálgattam, 60% felett is volt, hogy összetört 1. szintû pisztolyupgrade-t.
circa
Mé van fegyverjavító, ha nem lehet megjavítani a fegyvert? <#ravasz1>

Na a megjavításról tegyél le. NEM LEHET MEGJAVÍTANI FEGYVERT. Ha leamortizálódott (WEAR >= 5%) akkor szét kell kapni (gyk. az upgrade-eket leszedni) eladni, és venni újat a boltban.
CS@
Fel tudna rakni valaki egy olyan mentést bezippelve valahova a netre amiben már bizonyos helyszíneken nem lehet menteni ? Nagyon megköszönném. Ha van vállalkozó akkor légyszi írja meg azt is ,hogy hol nem tud menteni.

mila69en
szvsz tök mindegy melyik veziot használod patch javitásainak leirásában az elsõ sorba van irva, hogy a játék jópár mentés után hajlamos teljesen összeomlani

grebber
Minek venni én életbe nem vettem fegyvert két okból: - pézkidobás - ugyis talalok fegyvert a hulláknál.

Next PC upgrade: 2022

Sajnálom de én nem crackeltem és mégis van SAVE problémám egyenlõre csak a városban. Szóval elõbb utóbb mindenki számíthat rá, sajnos.
SNAKE01
Azért akarom javítani a fegyvert mert szar,benyel pár golyót,szaggatottan lõ,és gondolom ha megjavíttatom olcsóbb mintha újat vennék vagy nem????

grebber
Minek akarod javítani a fegyvert???

Next PC upgrade: 2022

SNAKE01
Valaki írja már le részletesen a választ légyszi.<#szomoru1><#szomoru1>

SNAKE01
Oda megyek a fegyver javítóhoz idáig jó,oda kell neki adni a fegyvert és még valamit vagy nem???Hogy perkájak neki Zsét????