3056
-
tHommy #2016 Jobb kattintás a Sajátgép ikonon, Speaciális fül, azon belül a Teljesítménynél a beállítások, itt is a speciális fül, a virtuális memóriánál a módosítás, és ott az egyéni méret. -
Kgero1 #2015 hol kell beállitani a virtuális memoárt?
-
#2014 és mit javit jol? -
#2013 Patch 2 - Release update
Deep-Shadows sent me an email today stating that they had received information from Atari as to why the release of patch 2 has been delayed a bit. This is what Atari said:
"Once the patch notes are all translated and available, the patch will be online
(should be beginning of next week)." -
#2012 2gigás proci és 3giga virtuális mem a minimum((( -
#2011 egy ilyen gépen elfutna?
AMD Athlon 1300mhz,768DDR Ram,geforce 4000 mx -
Kovász #2010 Upsz, egy emelettel feljebb kellett menni Sry -
#2009 far cry de 625km" szabadon bejárható terepen, teljes szabad cselekvéssel, intelligens (vagy nem, mások szerint) ellenfelekkel.
alant leírt beállítás javasolt a káromkodások nélkülözése miatt!
-
#2008 milyen ez a játék olyan mint valamely gta vagy mint a far cry? -
#2007 már nem emlékszem pedig én is a törvény oldálán harcolok((( -
Kovász #2006 Nem-nem, a rendőrfőnök a küldi elején adja azt a szart, amit el kell vinni és rárakni az éjjeliszekrényre... -
#2005 nem felszedni?
ELFQT!
amúgy nálam nagyon jó a jármű modellezáse, sáros talajon csúszkál, kilőtt kerékkel meg ide-oda pörög, patch-eket meg felrakni, virtuális memóriát 3gigára és legjobb felbontáson is szépen fut, lásd alább csodás képeket amilyet még játékban nem láttál! -
#2004 Hát elég katasztrofális a játék, teljesítmény, illetve a jármű kezelés szempontjából. (Valamint egy újdonságnak számító kevert műfajú játék elég nehezen engedheti meg magának, hogy azonnal rádborítsa a teljes szabadságot, tutorial/bemelegítő küldetések nélkül, de ez szinte mellékes.)
Szinte érthetetlen, hogy miért jöttek így ki vele, ahelyett, hogy egy felelős ember újra kódoltatta volna legalább a vezetés működését.
Az autóvezetés szerintem a külső nézetből a wasd billentyűkkel még nagyjából kezelhető, ilyenkor az egérrel a kamerát lehet irányítani. -
Kovász #2003 Ehh, elakadtam:( A 3. rendőrös küldinél vmi synthetic adrenalint kell bevinni egy hálószobába és lerakni az éjjeliszekrényre, csakhogy sehogy se tudom lerakni:( Hogy a f*szba kell?? Vagy ez vmi bug? -
Gabe18 #2002 Hm,akkor én is előbányásznám újra de villám gyorsan. -
#2001 sikerült már valakinek befejeznie a játékot? -
haxoror #2000 guszta kár hogy 2007-be jön majd :( -
#1999 kicsit off:Precursors a Deep Shadows új játéka. -
#1998 a magyar nyelvűről meg annyut,hogy itt nézétek kategóriát,ha ennyire tuti az odaírt info a nyelvre vonatkozóan,akkor biztos ott is qrvára hozzáértő emberek dolgoznak
http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100022 -
#1997 Patch 2.0 has already been released in Russia. EU & US version will be available soon. Right now ATARI does final testing. Thanks everybody for comments on our site they help us greatly. -
#1996 Túl jó a géped sajnos. :) -
#1995 Akkor nekiállok! -
#1994 nem muszáj leülnöd álva is lehet... -
#1993 Nah akkor nekiülök és lekapom még1x. -
#1992 Remélem magyarosítás is érkezik valamikor nemsokára. -
#1991 Jaja -
#1990 Cd galaxis oldalán ez van:
PC premier hamarosan:
Boiling Point
(magyar nyelven, ?? Ft) -
#1989 Akkor valszleg nem jött le rendesen, volt már ilyen nekem is, megvoltak a fileok kicsomagoltam, de mégse lett jó... próbáld máshonnan leszedni -
#1988 Nekem az a bajom hogy az installjával volt valami,pedig a Reloaded-es verziót szedtem le! -
#1987 Hát működnie kéne!
Azon a gépen is! KB nekem is ugyanilyen konfigom van csak AMDvel!
-
#1986 Nem csak mert leszedtem a gamet,rákattintok a setupra és csak egy dos-os ablakot hoz be egy pillanatra és annyi.
Azért kérdeztem,hogy töltsem-e le egyáltalán újra! -
mike369 #1985 látom, elég rendesen el vagy látva önbizalomhiánnyal... :) -
#1984 Szerintetek egy lyen géppel érdemes kipróbálni:
P4 3GHz,1Gb RAM,Radeon 9600XT 256MB DDR RAM?? -
#1983 nekem is... -
#1982 nekem cloned cd-s van reload crackel, felment idáig mind a két patch is... -
sorrow #1981
Nekem is a Reloaded verzió van meg és semmi gond nem volt vele telepítéskor. valószínűleg hibásan töltötted le.
nincs más lehetőség mint újra letölteni vagy megszerezni.
esetleg win reinstall, game reinstall.
A másik image a CLONECD-s nem jó, mert nem megy föl rá a patch.
-
Kubukli #1980 Sziasztok!
A kövrtkrző problémám lenne.
A Reload féle ISO-t kiírva telepítéskor CRC hibát jelez és csak "kihagy" gombbal tudok továbbmenni. (Ennek ellenére felrak 4 gigát...)
Indítás után "Application encountered unrecoverable error..." hibaüzenettel lefagy a játék. (Task manager rulez.) Készít egy crash. txt-t:
"Xenus.exe caused an EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION in module verender2.dll at 001B:6904C01E..."
Úgy láttam más is küzd evvel a problémával, de az
ATARI sz@rik rájuk. Ötlet? (1.1 pöcs megvolt...)
Ötlet?
Másik image? (Annak mi a neve?) -
#1979 dehogynem... de minek kéne tele szpemmelni a topicot napi 2-3 ezer hozzászólással
ala GTA-san & BF2 topic teljesen felesleges és értelmetlen -
#1978 de attól még megy
-
#1977 1534 MB,csak épp nézem 1500 mhz-s a processzerom és 2 ghz kéne neki