3056
  • tHommy
    Jobb kattintás a Sajátgép ikonon, Speaciális fül, azon belül a Teljesítménynél a beállítások, itt is a speciális fül, a virtuális memóriánál a módosítás, és ott az egyéni méret.
  • Kgero1
    hol kell beállitani a virtuális memoárt?
  • ChevyG #2014
    és mit javit jol?
  • grebber
    Patch 2 - Release update

Deep-Shadows sent me an email today stating that they had received information from Atari as to why the release of patch 2 has been delayed a bit. This is what Atari said:
    "Once the patch notes are all translated and available, the patch will be online
    (should be beginning of next week)."
  • Montanosz
    2gigás proci és 3giga virtuális mem a minimum(((
  • DJ RX7
    egy ilyen gépen elfutna?
    AMD Athlon 1300mhz,768DDR Ram,geforce 4000 mx
  • Kovász
    Upsz, egy emelettel feljebb kellett menni Sry
  • Montanosz
    far cry de 625km" szabadon bejárható terepen, teljes szabad cselekvéssel, intelligens (vagy nem, mások szerint) ellenfelekkel.
    alant leírt beállítás javasolt a káromkodások nélkülözése miatt!
  • DJ RX7
    milyen ez a játék olyan mint valamely gta vagy mint a far cry?
  • Montanosz
    már nem emlékszem pedig én is a törvény oldálán harcolok(((
  • Kovász
    Nem-nem, a rendőrfőnök a küldi elején adja azt a szart, amit el kell vinni és rárakni az éjjeliszekrényre...
  • Montanosz
    nem felszedni?

ELFQT!
    amúgy nálam nagyon jó a jármű modellezáse, sáros talajon csúszkál, kilőtt kerékkel meg ide-oda pörög, patch-eket meg felrakni, virtuális memóriát 3gigára és legjobb felbontáson is szépen fut, lásd alább csodás képeket amilyet még játékban nem láttál!
  • ElfQT
    Hát elég katasztrofális a játék, teljesítmény, illetve a jármű kezelés szempontjából. (Valamint egy újdonságnak számító kevert műfajú játék elég nehezen engedheti meg magának, hogy azonnal rádborítsa a teljes szabadságot, tutorial/bemelegítő küldetések nélkül, de ez szinte mellékes.)
    Szinte érthetetlen, hogy miért jöttek így ki vele, ahelyett, hogy egy felelős ember újra kódoltatta volna legalább a vezetés működését.

Az autóvezetés szerintem a külső nézetből a wasd billentyűkkel még nagyjából kezelhető, ilyenkor az egérrel a kamerát lehet irányítani.
  • Kovász
    Ehh, elakadtam:( A 3. rendőrös küldinél vmi synthetic adrenalint kell bevinni egy hálószobába és lerakni az éjjeliszekrényre, csakhogy sehogy se tudom lerakni:( Hogy a f*szba kell?? Vagy ez vmi bug?
  • Gabe18
    Hm,akkor én is előbányásznám újra de villám gyorsan.
  • _Atti_
    sikerült már valakinek befejeznie a játékot?
  • haxoror
    guszta kár hogy 2007-be jön majd :(
  • grebber
    kicsit off:Precursors a Deep Shadows új játéka.
  • ThugEdge
    a magyar nyelvűről meg annyut,hogy itt nézétek kategóriát,ha ennyire tuti az odaírt info a nyelvre vonatkozóan,akkor biztos ott is qrvára hozzáértő emberek dolgoznak
    http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100022
  • ThugEdge
    Patch 2.0 has already been released in Russia. EU & US version will be available soon. Right now ATARI does final testing. Thanks everybody for comments on our site they help us greatly.
  • Esrohnoil
    Túl jó a géped sajnos. :)
  • Ronaldo07
    Akkor nekiállok!
  • mila69en
    nem muszáj leülnöd álva is lehet...
  • Ronaldo07
    Nah akkor nekiülök és lekapom még1x.
  • grebber
    Remélem magyarosítás is érkezik valamikor nemsokára.
  • Csuhai G
    Jaja
  • grebber
    Cd galaxis oldalán ez van:
    PC premier hamarosan:

Boiling Point
    (magyar nyelven, ?? Ft)
  • MikX
    Akkor valszleg nem jött le rendesen, volt már ilyen nekem is, megvoltak a fileok kicsomagoltam, de mégse lett jó... próbáld máshonnan leszedni
  • Ronaldo07
    Nekem az a bajom hogy az installjával volt valami,pedig a Reloaded-es verziót szedtem le!
  • Apokrif
    Hát működnie kéne!
    Azon a gépen is! KB nekem is ugyanilyen konfigom van csak AMDvel!
  • Ronaldo07
    Nem csak mert leszedtem a gamet,rákattintok a setupra és csak egy dos-os ablakot hoz be egy pillanatra és annyi.
    Azért kérdeztem,hogy töltsem-e le egyáltalán újra!
  • mike369
    látom, elég rendesen el vagy látva önbizalomhiánnyal... :)
  • Ronaldo07
    Szerintetek egy lyen géppel érdemes kipróbálni:
    P4 3GHz,1Gb RAM,Radeon 9600XT 256MB DDR RAM??
  • mila69en
    nekem is...
  • Montanosz
    nekem cloned cd-s van reload crackel, felment idáig mind a két patch is...
  • sorrow

Nekem is a Reloaded verzió van meg és semmi gond nem volt vele telepítéskor. valószínűleg hibásan töltötted le.
    nincs más lehetőség mint újra letölteni vagy megszerezni.

esetleg win reinstall, game reinstall.

A másik image a CLONECD-s nem jó, mert nem megy föl rá a patch.

• Kubukli
    Sziasztok!
    A kövrtkrző problémám lenne.
    A Reload féle ISO-t kiírva telepítéskor CRC hibát jelez és csak "kihagy" gombbal tudok továbbmenni. (Ennek ellenére felrak 4 gigát...)
    Indítás után "Application encountered unrecoverable error..." hibaüzenettel lefagy a játék. (Task manager rulez.) Készít egy crash. txt-t:
    "Xenus.exe caused an EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION in module verender2.dll at 001B:6904C01E..."
    Úgy láttam más is küzd evvel a problémával, de az
    ATARI sz@rik rájuk. Ötlet? (1.1 pöcs megvolt...)
    Ötlet?
    Másik image? (Annak mi a neve?)
  • mila69en
    dehogynem... de minek kéne tele szpemmelni a topicot napi 2-3 ezer hozzászólással
    ala GTA-san & BF2 topic teljesen felesleges és értelmetlen
  • zolo
    de attól még megy
  • zolo
    1534 MB,csak épp nézem 1500 mhz-s a processzerom és 2 ghz kéne neki