3056
-
#2096 Javíthatóak az elhasználódott fegyverek. -
Attiska #2095 Nem sokat játszottam még vele. Lehet, hogy megnézem 1.1-el. Az autók vezethetőége ritka szar, az biztos. A fegyver repair mit takar? -
#2094 Azért ha nekiállsz újrarakni a játékot akkor a biztonság kedvéért készíts biztonsági másolatot a save –idről. Hátha nem lesz jó nálad az 1.1 el sem a hang. -
#2093 2.0val nálam is teljesen vacak a hang. Xenus fórumon olvastam a szokásost : hogy vegyük lejjebb a hang hardveres gyorsítását a dxdiagban(nálam mondjuk ez semmit sem segített a hangokon).
Ha nem feltétlenül ragaszkodsz a fegyver repairhoz, a benzines kannához a járgányok elcseszett irányításához és még nem sokat játszottál vele akkor azt tudom ajánlani, hogy ne rakd fel a 2.0át csak az 1.0+1.1et.
1.1 -el nálam hibátlanok a hangok. A mentések sajnos visszafelé nem kompatibilisek tehát a már 2.0 –val megkezdett játékodat nem fogod tudni folytatni régebbi verzióval(nekem legalábbis nem sikerült). -
Attiska #2092 Sziasztok,
Nagyjából végigbújtam a topicot, de nem találtam megoldást a következő problémára. Időnként eltűnik a hang, illetve recseg ropog. A 2.0-ás patch fent van, a hangkártya egy Live! 1024 a legfrissebb driverrel. Van valakinek ötlete? -
#2091 Nincs! -
#2090 Hello!Van a game-hez magyarosítás?
-
#2089 Asszonynak kissé megártott a piknik :
-
#2088 Felraktam egy teszt erejéig ismét a 2.0át és utána néztem a fegyver javítós dolognak, úgyhogy már értem a működését.
Sikerült találnom egy „ingyen” helit a government airstrip első küldetésében(nem tankolható, nem javítható és a küldetés teljesítése után ha lejelentem el is tűnik).
Az még mindig érdekel, hogy az army heru –kat valamikor ki lehet e nyitni ?
-
emberke #2087 Helikoptert valamelyik katonai bázison lehetett szerezni de azzal az volt a gond, hogy hajlamos volt eltünedezni, szóval szerintem érdemes megvenni a helit a kereskedőtől. -
#2086 Üdv !
Ha valaki 2.0 -val játszik az légyszi adjon egy kis infót :
Hol, kitől és mennyiért lehet beszerezni ramrodot ?
Hogyan működik a "repairolás" vele ?
Bármennyi wear -t lecsökkent 0 -ra vagy egy fix értéket javít a fegyveren ?
Egyéb kérdéseim(nem csak 2.0 esetén) :
Helikoptert lehet e valahonnan ingyen szerezni(ha igen akkor honnan) ?
Valamint Heru -t lehet e szerezni valahonnan ingyen(természetesen nem lopottra gondolok). -
#2085 hát pontosan emiatt nem lett nagy gém,pedig lehetett volna,én is naon vártam,de ha a fejlesztők ilyen nyomi faszok,akkor sajna nincs mit kezdeni vele,pedig biztos,hogy jó lenne -
#2084 nekem is ezért jön be, régen sokat toltam, de idegesített a folyamatos swappolás, azóta meg 3x annyi ramom van tehát elméletileg simán futna, dehát mostmár csak akkor kezdenék neki előről ha magyar lenne... -
#2083 hát igen!
túl élethű, nem tudsz falramászós kombókat!
itt menni kell néha tíz percet is hogy eljuss valahová, nem lehet teleportálni!
DE nekem ezért jön be.
Élethű! -
#2082 Sok helyen nagyon lehúzták, így kevesen játszanak vele. -
#2081 Hidd el ha megvettem volna ez klett volna az első hogy megosztom valahogy.
Nekem is jól jönne.De hát ha nem teszik fel nem , vagy lehet senki nem vettem meg sg-sek közül. -
bjoee #2080 ugy látszik ez valamiért ellenszenves játék,mert hiába magyar nyelvü senki nem foglalkozik vele ,nem szedi ki magyarnyelvü fileket a játékbol.Bezzeg más ratyirambo játékokbol 20 magyarositás is van (azokhoz nem is kell persze,mert menj jobbra menj balra kész) tudom vegyem meg eredetiben,megyek is megveszem ....majd ha olcsobb lessz
-
#2079 Jaja ez szörnyen kellene nekem is de egy crackelt magyar verzió még jobb lenne!
PLEASE!!!
PLEASE!!!
PLEASE!!! -
Szabyka #2078 Hát remélem valaki kiszedi belőle ... -
#2077 ja az nekem is jól jönne -
morfondőr #2076 UP! -
morfondőr #2075 Szisztok!
Hallottam róla, hogy a játék megjelent magyarul, csak az a bajom, hogy nekem az angol verzió van meg. Nincs valakinek valamilyen magyarítása ehhez, vagy esetleg akinek megvan a hivatalos magyar kiadás, az nem tudná kiszedni a szövegeket? Esetleg ha van már ilyen, akkor dobnátok egy linket!
Előre is köszi a segítséget! -
haxoror #2074 A magyar verzió alapból patchelve van? -
bjoee #2073 Csak annyit tudok megjelent magyarul
-
#2072 Akkor majd próbálkozom. -
#2071 valaki fel rakhatná dc-re mert a crack úgyis jó lenne nem?
lalakov: nekem még rosszabb a gépem lásd lejjeb, de jól fut -
#2070 A gép többi része nem ilyen jó. (P4 2.4, Ti4800) -
#2069 mért fenn van valahol a magyar??? -
bjoee #2068 Meg jelent magyarul a game ,vajon ki lehet szedni belöle a magyar feliratokat hogy ne kelljen mégegyszer letölteni ujra ? Az angol verzio van meg,ezért gondoltam :)
-
#2067 akkor valamit állítanod kell, azon high-on mennie kell -
#2066 Köszi. -
#2065 modder csomag, pályaszerkesztő, miegymás... -
#2064 Kicsit bővebben? -
#2063 SDK = Software Development Kit -
#2062 Az SDK az micsoda?
Nekem 1GB-om van és Low-n fut, csak autózás közben szaggat egy kicsit. Sajnos így egy kicsit csúnyácska, de szuper a játék. Majd jövőre új géppel újra kijátszom, már ha addig befejezem, ilyen hosszú játékom még nem volt.
Szerintem a Precursors ennél csak nagyobb játék lehet, nagyobb gépigénnyel. Inkább ez a gépigény, minthogy két percenként töltögessen.
Kivégezte már valaki? -
#2061 Majd jővőre mint mondtam a game nem veszik el addig :D -
#2060 én nem virtuális ramról beszélek a virtuális rammal nem sokra fogsz menni inkább tegyél fizikai ramot a gépbe az biztos használ -
#2059 Nekem is 3GB virtuális de nagyon akad.Van ahol szinte egyátalán de van ahol nagyo :(
Na mindegy kiirtam azt jövöre a jobb gépemmel. -
#2058 már írtam én is: 3giga virtuális ram, 512mem, 2giga amd proci és 1024-ben teker, a városban akadozik kicsit ha kocsival megyek.
viszont magyarítás kéne az biztos ám))) -
#2057 ja mennyi rammal akarsz játszani? mert 1.5gb rammal egyltalán nem akad az 512 ramot elkell felejteni a játékhoz mert annyival jóhogy akad de 1gb rammal is tök jól fut szal semmi gond a játékkal