Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen. Egy hibaüzenet és annyi. Nem történik semmi. Gondolom a honosított verzió miatt van ez. Ha jól tudom MO-n csak így jelent meg és késõbb is adták ki, mint az angolt. Elvileg így ennek már fejlettebb verziónak kéne lennie, de mint írtam a relase=1 mégis ellentmond ennek.

Ja fontos: Neked kiírja a játékmenüben vagy valahol, a verzió számot? Mert a játékban én ezt sehol sem találtam. Hisz sok progi mégha 1.0-ás is ki szokta azért írni. (Pl. Far Cry stb...)

Árnyvadász KÉRLEK <#worship> oszd meg a magyar szinkronos Boiling Poin-ot ftp-vagy torrent hozzáféréssel, legalább néhány napig.
Utánna majd mások is megosszák... és mindenki boldog lesz...<#vigyor2>
(Küld el Privátba az ftp elérésedet.)

Persze, próbáltam már mindenhogy 😊

Kiszedéshez nem értek, de mintha azt olvastam volna, hogy nem nagyon lehet, ezért nem is foglalkoznak vele.

Ami érdekes, hogy a game.ini-ben release=1 van ami nyilván alapverziót takar, de azok a bugok amiket itt anno írtatok nem igen fordultak elõ (pl. autóeltünés)... Viszont a hang párbeszédekkor néha elmegy. A játék meg röviden: Isten! 😊 Bár a 6800Ultra is kevés teljes beállításokkal, igaz nem sok mindent kell levenni (aniso, fû kirajzolási táv és sûrûség, meg mip map bias vagy mi a szösz) a többi max. és 1024*768. De így szerencsére szép is meg szépen megy, swappelni meg szokott, az 1GB is kevés, de az annyira nem zavaró, majd veszek még 1GB-ot 😊
CS@
Az, hogy nem engedi felrakni nálad gondolom azt jelenti, hogy már a telepítés sem kezdõdik el. Mert bár az enyém nem magyar, de EU s kiadású(eredeti) a patch-ek felrakása közben nálam is problémázik valamit. Ettõl függetlenül a patch felmegy rá és mûködik is.

mila69en
ja és még valami nem tudod kiszedni belõle a magyar fileokat?<#vigyor1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
úgy próbáltad felrakni hogy bemásoltad a patchet a játék fõ könyvtárába? mert csak onnan hajlandó települni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Megvettem a magyar verziót. De a javításokat <1.1, 2.0 (Europe)> nem engedi felrakni. Ötlet?
CS@
Jármûfelrobbantós küldetések minimális levonással :

Mivel eddig szinte csak a fõszálra koncentráltam(ott is a legolcsóbb megoldásokra) gondoltam most már nekiállok missziókat csinálni.
Azt tapasztaltam, hogy nagyon sok olyan küldetés van, ahol jármûveket kell megsemmisíteni ezzel kapcsolatos felfedezéseim :

EZEK CSAK AKKOR ÉRVÉNYESEK HA A TÁMADOTT FRAKCIÓ NEM ELLENSÉGES (ha az akkor valószínûleg neked úgyis mindegy mennyi mínuszt kapsz) ÉS PRÓBÁLOD A KÜLDETÉST MINÉL KEVESEBB MÍNUSZ PONTTAL MEGÚSZNI !

Egy teljesen jó állapotú átlagos személyautó kategóriájú járgány kb 20-25 lövést bír ki egy átlagos automata fegyverbõl(tölténytõl és fegyvertõl függõen) anélkül, hogy kigyulladna majd felrobbanna. Egy SAM vagy egy heli ennél sokkal többet egy tank pedig sérthetetlen ezen fegyverek ellen (az RPG –t azért ez sem kedveli 2 –tõl megpusztul).
Elõször is tesztelj és légy tisztában azzal, hogy az általad használt tûzerõbõl menyit visel el egy, egy járgány anélkül, hogy kigyulladna.

A lényeg az, hogy egy jármû felrobbantása, megsemmisítése esetén csak akkor jár a mínusz pont ha a végsõ csapást te méred rá. Tehát legyengíted az összes felrobbantandó jármûvet annyira, hogy még ne gyulladjon ki majd kiválasztasz egy katonát akit lábon lõsz, ha nem hal meg akkor „csak” enemy státuszt kapsz de mínuszt nem. Ezután igyekszel úgy helyezkedni, hogy a járgányok a támadóid tûzvonalába essenek így akarva akaratlanul is õk fogják szétlõni és ezért semmilyen mínusz nem jár. Ha mindent szétlõttek és a misszió kész akkor lelépsz a lehetõ leggyorsabban(itt még megjegyezném, hogy ilyenkor nem árt egy jó állapotú járgány a meneküléshez való legjobb útvonalon elhelyezve).
Természetesen a küldetés lejelentésekor az elõre meghatározott mínusz és plusz pontokat megkapod, de a fentiekkel „csak” ennyi lesz a veszteséged.

Fuel Barrel :
Mivel az ilyen küldetések nagy része bázisokon található így gyakran felhasználhatod a „fuel barrel”(szinte minden bázison megtalálhatóak) –ek egész jó pusztító erejét. Ha már fel bírsz emelni egy ilyen hordót akkor hatalmas robbantásokat lehet csinálni, 4 ilyen szétvisz egy helit is.
Tehát leraksz kb 4-5db –ot(autók esetén kevesebb is elég) az egyik célpontodhoz és ha van másik akkor oda is, ha a célpontok nincsenek elég közel egymáshoz akkor kb 2-3 méteres távolságonként gyújtózsinór elven összekötheted õket ilyen hordókkal Pl. Ha ez megvan akkor már itt is csak azt kell elérned, hogy valaki belelõjön valamelyik hordóba(lábon lövés majd helyezkedés bármelyik hordó tûzvonalába) aztán tünés a helyszínrõl.

Ellenséges és barátságos helik „felhasználása” :
Ha van olyan frakció aki nagyon nem kedvel téged akkor már bizonyára észrevehetted, hogy idõnként helit küldenek ellened.
Ez remekül kihasználható ilyen helyzetekben, leguggolsz a heli tûzvonalába a felrobbantandó járgány mellé majd megvárod, hogy szétlõje és így tovább. Ez a taktika akkor is mûködik ha a helikopter neked barát, de a célpontnak ellenség. Velem elõfordult néhányszor, hogy megérkeztem a helyszínre majd jött egy „barát heli” aki szétlõtte a célpontokat anélkül, hogy bármit is csináltam volna.

mila69en
hát még 1.5 gb rammal is swappol sztem 20gb rammal is swappolna sajna

báttyó02
768mb rammal érdemes megprobálni hogy hátha normálisan megy a játék? :S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

CS@
Javíthatóak az elhasználódott fegyverek.

Nem sokat játszottam még vele. Lehet, hogy megnézem 1.1-el. Az autók vezethetõége ritka szar, az biztos. A fegyver repair mit takar?

CS@
Azért ha nekiállsz újrarakni a játékot akkor a biztonság kedvéért készíts biztonsági másolatot a save –idrõl. Hátha nem lesz jó nálad az 1.1 el sem a hang.

CS@
2.0val nálam is teljesen vacak a hang. Xenus fórumon olvastam a szokásost : hogy vegyük lejjebb a hang hardveres gyorsítását a dxdiagban(nálam mondjuk ez semmit sem segített a hangokon).

Ha nem feltétlenül ragaszkodsz a fegyver repairhoz, a benzines kannához a járgányok elcseszett irányításához és még nem sokat játszottál vele akkor azt tudom ajánlani, hogy ne rakd fel a 2.0át csak az 1.0+1.1et.
1.1 -el nálam hibátlanok a hangok. A mentések sajnos visszafelé nem kompatibilisek tehát a már 2.0 –val megkezdett játékodat nem fogod tudni folytatni régebbi verzióval(nekem legalábbis nem sikerült).

Sziasztok,

Nagyjából végigbújtam a topicot, de nem találtam megoldást a következõ problémára. Idõnként eltûnik a hang, illetve recseg ropog. A 2.0-ás patch fent van, a hangkártya egy Live! 1024 a legfrissebb driverrel. Van valakinek ötlete?

grebber
Nincs!

Next PC upgrade: 2022

vezérszuszu
Hello!Van a game-hez magyarosítás?

CS@
Asszonynak kissé megártott a piknik :

CS@
Felraktam egy teszt erejéig ismét a 2.0át és utána néztem a fegyver javítós dolognak, úgyhogy már értem a mûködését.
Sikerült találnom egy „ingyen” helit a government airstrip elsõ küldetésében(nem tankolható, nem javítható és a küldetés teljesítése után ha lejelentem el is tûnik).
Az még mindig érdekel, hogy az army heru –kat valamikor ki lehet e nyitni ?

Helikoptert valamelyik katonai bázison lehetett szerezni de azzal az volt a gond, hogy hajlamos volt eltünedezni, szóval szerintem érdemes megvenni a helit a kereskedõtõl.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

CS@
Üdv !

Ha valaki 2.0 -val játszik az légyszi adjon egy kis infót :
Hol, kitõl és mennyiért lehet beszerezni ramrodot ?
Hogyan mûködik a "repairolás" vele ?
Bármennyi wear -t lecsökkent 0 -ra vagy egy fix értéket javít a fegyveren ?

Egyéb kérdéseim(nem csak 2.0 esetén) :
Helikoptert lehet e valahonnan ingyen szerezni(ha igen akkor honnan) ?
Valamint Heru -t lehet e szerezni valahonnan ingyen(természetesen nem lopottra gondolok).

ThugEdge
hát pontosan emiatt nem lett nagy gém,pedig lehetett volna,én is naon vártam,de ha a fejlesztõk ilyen nyomi faszok,akkor sajna nincs mit kezdeni vele,pedig biztos,hogy jó lenne

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Dave000
nekem is ezért jön be, régen sokat toltam, de idegesített a folyamatos swappolás, azóta meg 3x annyi ramom van tehát elméletileg simán futna, dehát mostmár csak akkor kezdenék neki elõrõl ha magyar lenne...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Montanosz
hát igen!
túl élethû, nem tudsz falramászós kombókat!
itt menni kell néha tíz percet is hogy eljuss valahová, nem lehet teleportálni!
DE nekem ezért jön be.
Élethû!

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

lalakov
Sok helyen nagyon lehúzták, így kevesen játszanak vele.
grebber
Hidd el ha megvettem volna ez klett volna az elsõ hogy megosztom valahogy.
Nekem is jól jönne.De hát ha nem teszik fel nem , vagy lehet senki nem vettem meg sg-sek közül.

ugy látszik ez valamiért ellenszenves játék,mert hiába magyar nyelvü senki nem foglalkozik vele ,nem szedi ki magyarnyelvü fileket a játékbol.Bezzeg más ratyirambo játékokbol 20 magyarositás is van (azokhoz nem is kell persze,mert menj jobbra menj balra kész) tudom vegyem meg eredetiben,megyek is megveszem ....majd ha olcsobb lessz
VKiller
Jaja ez szörnyen kellene nekem is de egy crackelt magyar verzió még jobb lenne!

PLEASE!!!

PLEASE!!!

PLEASE!!!

Hát remélem valaki kiszedi belõle ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

mila69en
ja az nekem is jól jönne

UP!

Szisztok!
Hallottam róla, hogy a játék megjelent magyarul, csak az a bajom, hogy nekem az angol verzió van meg. Nincs valakinek valamilyen magyarítása ehhez, vagy esetleg akinek megvan a hivatalos magyar kiadás, az nem tudná kiszedni a szövegeket? Esetleg ha van már ilyen, akkor dobnátok egy linket!
Elõre is köszi a segítséget!

A magyar verzió alapból patchelve van?

Csak annyit tudok megjelent magyarul
lalakov
Akkor majd próbálkozom.
Montanosz
valaki fel rakhatná dc-re mert a crack úgyis jó lenne nem?

lalakov: nekem még rosszabb a gépem lásd lejjeb, de jól fut

lalakov
A gép többi része nem ilyen jó. (P4 2.4, Ti4800)
mila69en
mért fenn van valahol a magyar???

Meg jelent magyarul a game ,vajon ki lehet szedni belöle a magyar feliratokat hogy ne kelljen mégegyszer letölteni ujra ? Az angol verzio van meg,ezért gondoltam 😊
Montanosz
akkor valamit állítanod kell, azon high-on mennie kell

lalakov
Köszi.
MikX
modder csomag, pályaszerkesztõ, miegymás...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

lalakov
Kicsit bõvebben?
mila69en
SDK = Software Development Kit

lalakov
Az SDK az micsoda?

Nekem 1GB-om van és Low-n fut, csak autózás közben szaggat egy kicsit. Sajnos így egy kicsit csúnyácska, de szuper a játék. Majd jövõre új géppel újra kijátszom, már ha addig befejezem, ilyen hosszú játékom még nem volt.
Szerintem a Precursors ennél csak nagyobb játék lehet, nagyobb gépigénnyel. Inkább ez a gépigény, minthogy két percenként töltögessen.

Kivégezte már valaki?
grebber
Majd jõvõre mint mondtam a game nem veszik el addig 😄

mila69en
én nem virtuális ramról beszélek a virtuális rammal nem sokra fogsz menni inkább tegyél fizikai ramot a gépbe az biztos használ<#wink>

grebber
Nekem is 3GB virtuális de nagyon akad.Van ahol szinte egyátalán de van ahol nagyo 😞

Na mindegy kiirtam azt jövöre a jobb gépemmel.

Montanosz
már írtam én is: 3giga virtuális ram, 512mem, 2giga amd proci és 1024-ben teker, a városban akadozik kicsit ha kocsival megyek.
viszont magyarítás kéne az biztos ám)))

mila69en
ja mennyi rammal akarsz játszani? mert 1.5gb rammal egyltalán nem akad az 512 ramot elkell felejteni a játékhoz mert annyival jóhogy akad de 1gb rammal is tök jól fut szal semmi gond a játékkal