Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
(csak vicc)<#papakacsint>#papakacsint>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
még kéne ram..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Na mindegy remélem most megoldódik
Vagyis i2kezt mondta 😊
hogyha igaza van,az jó lenne,nem is olyan nagy...
Glory, Glory Man. United!
Next PC upgrade: 2022
Szóval emiatt úgy gondolom a halnak is szerepe lehet, de ki fogom próbálni.
dia: Hát ha mûködik, akkor igen.
A
enabled = 1
A konzolt megnyitni a játékban nálam (magyarbillel) az „ö” vel lehet angollal állítólag a „~” –val. A „version” beírásával lekérhetõ az aktuális verzió.
Egyébb konzolparancsok.
Az érdekes, hogy szerinte nálam minden 2.0 miközben én tudom, hogy nem.
Tud valaki megoldást arra, hogy az indiánokhoz való viszonyt hogyan lehet növelni a missziókon kívül, merthogy mindenkinek van ellensége, de nekik nincs.
Megcsináltam az összes indián missziót, sosem öltem meg egyet sem közülük és így 68 on állok velük. Mintha régebben olvastam volna valami olyan indiánról aki a halakért cserébe jó pontokat ad ha õ tényleg létezik és valaki tudja, hogy merre az légyszí árulja el.
Jól olvasom, hogy magyarul játszhatom a játékot? Nagyon király lenne...akkor elkezdeném megint.
Az eltünéssel kapcsolatban nekem állandóan eltünik az autó. Ez fõleg akkor ciki ha egy távoli helyrõl kell visszagyalogolni
5 xp? Hát ez baromi jó! Ezt nem is figyeltem 😊 Mondjuk az sem piskóta mikor nyílpuskával lõsz és faház oldalába megy a nyíl. A tollas része kint marad a hegye és a szárrész egy darabja meg ha bemész a házba ott figyel 😊 Állítólag Havok fizikai motor van a cucc alatt. Végül is egész jó a fizikája. Hordókat is szépen lehet gurítani. Az tetszett még, hogy akár a Morrowindben, itt is ha valamit eldobsz, vagy máshelyre raksz (akárhol, duzsungel kellõs közepén, úton, házban) akkor az ha 1 hét múlva arramész ugyanott lesz. Megjegyzi a mentésekben a progi. Ez tök szimpi megoldás.
Ez a fájl a patch –ek felrakása után módosul (alapban kb10Mb 2.0nál már 20)
Persze ettõl még elképzelhetõ, hogy más fájlok is kellenek hozzá.
Az lehet, hogy problémát fog okozni ha valaki egy 2.0ra patchelt verzióra ráteszi a magyart, úgyhogy biztonsági mentést ajánlok a próbák elõtt.
Egy papagáj aszem 5XP, úgyhogy elég komoly 😊
<#vigyor3>#vigyor3><#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
Kedvencem: Kókuszdiót lõni az erdõben a pálmáról 😊 Meg a madarakat is le lehet szedni, aztán betenni a tatyóba 😊)
Egy olyat észrevettem, hogy ha felrakom a játékot és az option –s videó beállításaiban a GFX –et és a Effects –et átállítgatom akkor mindkét beállításnál logikusan custom fog megjelenni.
Viszont ha ezután megpatchelem és ismét belépek a videó beállításokba akkor mindkettõnél azt írja a custom helyett, hogy normal(a beállításokat megjegyzi úgyhogy valójában ilyenkor is custom van) ha bármit megváltoztatok ismét visszaugrik customra.
Valaki kiszedte a nyelvi fájlokat,és az angollal felülírtad,utána magyar lett 😊
Mert az istenkirálycsászár lenne 😄 😛
Ok. Árnyvadász
Köszönöm, Köszönjük elõre is ...
Érdemes megnézni a Magyarországi forgalmazó honlapját, hátha ott van kompatibilis patch.
A Chrome megjelent szinkronos változatban Ganxta Zolee hangjval és a magyarországi forgalmazó honlapján találtam magyar verzióra való patchet.