Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát remélem mûködni fog és jó játékot immáron magyarul! 😊
Okszi, akkor ez a múltkori amit írtál is. Na elkezdtem feltenni. Kb. negyed óra és megvan.
mila69en
http://rapidshare.de/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Elhoztam a fájlt. Mérete 23MB. Kéne hely ahová fel tudnám tenni. Ha tudtok ilyet mondjátok melyik az. Thx!
ati2002
ja, akkor nem csoda...<#vigyor3>

(csak vicc)<#papakacsint>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

báttyó02
p4 2,2ghz,768mb ram,radeon9600pro

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ati2002
Milyen konfigon?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Árnyvadász holnapra ígérte

báttyó02
na megint feltettem,még midnig szaggat,modnjuk mostmár aránylag játszható :S
még kéne ram..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ThugEdge
na miújság a magyar stuffal?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

mila69en
nem tudjátok hogy lehetne a játéknak a zenéjét kicsrélni?😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hát az nagyon coool lenne😄D

i2-re haragszom mert tudok olyan emberrõl aki azért nem kezdte el mert i csinálta. Erre abbahagyta...
Na mindegy remélem most megoldódik

mila69en
de végülis csak eggy 12-megás filét látok resocure qrc akkor tuti azaz

mila69en
hát végülis biztos igaza van mert játékokat magyarosit meg asszem eredetileg õ kezdte el ezt is magyaritani csak azt felfüggesztették mert magyarul jelent meg nálunk... csak jó lenne pontosan tudni melyik file az

Rash87
A magyar nyelvi fájl a gyökér könyvtárban van,egy 12 MB os fájl.
Vagyis i2kezt mondta 😊

hogyha igaza van,az jó lenne,nem is olyan nagy...

Glory, Glory Man. United!

grebber
Látom valamicskét beindult az élet erre a magyar nyelvû dologra én is vevõ lennék😄

Next PC upgrade: 2022

Gránáttal horgászás 😄DD Nagyon jó!! Erre nem is gondoltam. A halasban meg lehet vmi, mert pl. ha cigit, szivart veszel árusnál, akkor azt civileknek odaadhatod, így javul a viszony velük. Kérik majd 😊

Szóval emiatt úgy gondolom a halnak is szerepe lehet, de ki fogom próbálni.

dia: Hát ha mûködik, akkor igen.
CS@
Konzol engedélyezése Game.ini –ben :
A bejegyzés alá szúrd be ezt a sort :
enabled = 1

A konzolt megnyitni a játékban nálam (magyarbillel) az „ö” vel lehet angollal állítólag a „~” –val. A „version” beírásával lekérhetõ az aktuális verzió.
Egyébb konzolparancsok.

Az érdekes, hogy szerinte nálam minden 2.0 miközben én tudom, hogy nem.

CS@
Venni kell némi adrenalint mert az súlyban semmi, de ha valami gond támad az erdõ közepén(szétlövik a járgányt, beesik a tóbaST😎 akkor jól jön ha betolsz kettõt hármat esetleg négyet belõle és máris lefutsz egy helikoptert is.

CS@
Errõl a madár lövésrõl jut eszembe, hogy jó poén még a gránáttal való horgászás is.

Tud valaki megoldást arra, hogy az indiánokhoz való viszonyt hogyan lehet növelni a missziókon kívül, merthogy mindenkinek van ellensége, de nekik nincs.
Megcsináltam az összes indián missziót, sosem öltem meg egyet sem közülük és így 68 on állok velük. Mintha régebben olvastam volna valami olyan indiánról aki a halakért cserébe jó pontokat ad ha õ tényleg létezik és valaki tudja, hogy merre az légyszí árulja el.

szia
Jól olvasom, hogy magyarul játszhatom a játékot? Nagyon király lenne...akkor elkezdeném megint.
Az eltünéssel kapcsolatban nekem állandóan eltünik az autó. Ez fõleg akkor ciki ha egy távoli helyrõl kell visszagyalogolni

Nekem is ez a sejtésem. Amúgy neked már a játék elején is eltüntek dolgok? Pl. elsõ pár órában? Mert én már jó 14 órát játszottam kb. de még minden megvan.
mila69en
akkor viszont neked lehet hogy megvan pachelve a játék mert itt problémák voltak az alap verzóval ugyanis nemhogy a tárgyad ott maradt hanem az autód is eltünt...

Ok, köszike!!! Valszeg elõszõr alap verzióra érdemes másolni a honosított fájlt. Na akkor ezt csütörtökre hozom.

5 xp? Hát ez baromi jó! Ezt nem is figyeltem 😊 Mondjuk az sem piskóta mikor nyílpuskával lõsz és faház oldalába megy a nyíl. A tollas része kint marad a hegye és a szárrész egy darabja meg ha bemész a házba ott figyel 😊 Állítólag Havok fizikai motor van a cucc alatt. Végül is egész jó a fizikája. Hordókat is szépen lehet gurítani. Az tetszett még, hogy akár a Morrowindben, itt is ha valamit eldobsz, vagy máshelyre raksz (akárhol, duzsungel kellõs közepén, úton, házban) akkor az ha 1 hét múlva arramész ugyanott lesz. Megjegyzi a mentésekben a progi. Ez tök szimpi megoldás.
CS@
A szövegek jó része a játék fõkönyvtárában található„resource.qrc” –ben van.
Ez a fájl a patch –ek felrakása után módosul (alapban kb10Mb 2.0nál már 20)
Persze ettõl még elképzelhetõ, hogy más fájlok is kellenek hozzá.

Az lehet, hogy problémát fog okozni ha valaki egy 2.0ra patchelt verzióra ráteszi a magyart, úgyhogy biztonsági mentést ajánlok a próbák elõtt.

Egy papagáj aszem 5XP, úgyhogy elég komoly 😊

Rash87
"Kedvencem: Kókuszdiót lõni az erdõben a pálmáról 😊 Meg a madarakat is le lehet szedni, aztán betenni a tatyóba 😊)"

<#vigyor3><#zavart1><#hehe>

Nekem a fûtáv (közepesre a csúszkán) és a fûsûrûség (negyedre a csúszkán) levétele megoldotta ezt is. Autóban egy idõ után már idegesítõ volt a dolog. De amint ezeket levettem, megszünt ez is, így most már faszán lehet autókázni is. És ha swappel akkor is csak pár másodperc aztán abbahagyja, de így már okés.

Kedvencem: Kókuszdiót lõni az erdõben a pálmáról 😊 Meg a madarakat is le lehet szedni, aztán betenni a tatyóba 😊)
Okszi. Ezt megjegyzem. Késõbb még lehet jól fog jönni.
mila69en
nekem csak az autó-va való közlekedéskor vannak gondjaim amúgy nem swappol de kocsiba zavaró nagyon

Reméljük itt is így lesz! <#eljen>
😊)
Már átolvastam a topicot pár nappal ezelõtt, és a beállításokat be is lõttem. De azért így is swappel, de azért nem zavaró. Inkább hosszú játék után mikor már 4 órát nyomom, és valami új helyszínre megyek, akkor gázosabb. De az is csak 20-30 sec. Aztán abbahagyja egy ideig.
CS@
A patch „felmenését” egy trükkel ellenõrizheted :
Egy olyat észrevettem, hogy ha felrakom a játékot és az option –s videó beállításaiban a GFX –et és a Effects –et átállítgatom akkor mindkét beállításnál logikusan custom fog megjelenni.
Viszont ha ezután megpatchelem és ismét belépek a videó beállításokba akkor mindkettõnél azt írja a custom helyett, hogy normal(a beállításokat megjegyzi úgyhogy valójában ilyenkor is custom van) ha bármit megváltoztatok ismét visszaugrik customra.

Rash87
Hát én csak annyit tudok,hogy a Splinter Cell-Pandora Tomorrownál i így volt.
Valaki kiszedte a nyelvi fájlokat,és az angollal felülírtad,utána magyar lett 😊

mila69en
gyors feltelepítem a játékot azt megnézem holvannak a nyelvi fileok hátha rájövök😄D de ha valaki tudja nehabozzon elmondani😄D

Elhozom azt a fájlt egészében amiben benne van a magyar szöveg, kiszedni nem tudom. Aztán utána (remélem ez egy sima fájl, nem tartalmaz mást is) feltesszük egy tárhelyre (torrent nekem sajna nem megy és remélem nem nagy méretû) és onnan letudjátok szedni. Kérdés az, hogy ha bemásoljátok az angol helyére (felülírjátok), akkor mûködni fog... Mert ha igen akkor szupi. Egyenlõre ezt tudom mondani.
mila69en
ajánlom figyelmedbe a topic olvasgatását mert találhatsz egy két ini file beállítást ami azért segít hogy annyira ne swappoljon sajnos a készítõk erre nem igen figyeltek gondolom letesztelték a saját kis gépükön amibe volt 10GB ram azon jól futott a többi meg már levan sz@rava

Rash87
Pff,hát azt én nem tudom,de utánanézek holnapra,ha addig senki se írja le..

Rash87
Akkor kitudod szedni a magyar fájlokat?
Mert az istenkirálycsászár lenne 😄 😛

melyik az a fájl amiben a magyar szöveg van ? a lényeg ne maradjon már le 😊
Néztem már ott is, sajna nincsen magyar patch.
Értem, akkor marad így. Végül is így sem rossz. Néha azt szoktam csinálni, hogy kilépek és újra betöltöm és akkor kevesebbet swappel. Na meg 3GB virtuális memória van neki beállítva. Én végigjátszottam a Morrowind (ezt ugye nem lehet, de megtettem mindent amit lehet 😊 ), Gothic II, GTA: San Andreas, Kotor stb játékokat de ez a BP jobban tetszik ezeknél a gyöngyszemeknél. Úgy látszik az orosz fiúk nagyon tudnak vmit.
CS@
Nem írja sehol, pedig már keresgettem én is a játékon belül, de nem találkoztam vele.

Ok. Árnyvadász
Köszönöm, Köszönjük elõre is ...

Érdemes megnézni a Magyarországi forgalmazó honlapját, hátha ott van kompatibilis patch.
A Chrome megjelent szinkronos változatban Ganxta Zolee hangjval és a magyarországi forgalmazó honlapján találtam magyar verzióra való patchet.

Ja és melyik az a fájl amiben a magyar szöveg van? Help, mert valahol olvastam, de már nem tudom melyik az. Ne mást hozzak csak amiatt 😊
mila69en
rapidshare.de<#vigyor1>

mila69en
hiába veszel akkor sem lessz jó nekem 1.5 giga ram van a gépembe és swappol bróbaként kiszettem tesom gépébõl egy 512-s ramot mondom meglesem 2 gigával hát semmi valtozás sem történt

Csak a szövegek magyarok. Szinkron nincs. Angolul van a hang. Ráadásúl itt bent melóhelyemen csak CD meghajtó van, a játék meg DVD-s. Figy. holnap nem vagyok (szabi, otthon meg nincs net), de csütörtökre azt a fájlt amiben ez a magyar dolog van átteszem pendrive-ra, aztán valahova feltesszük. Ha ez ok, akkor felõlem mehet 😊 Aztán, hogy mûködni fog e, vagy ki lehet e szedni az kiderül.