3056
-
#2336 Krónikus lefekvés szindrómája van, ezt kezeltetheted, ha 3x végignyomod a gamét megállás nélkül minimális save-val, és utána lesz egy csóka aki ad erre gyógyszert, csak akkor meg a mafia fog utálni, mert azt a csávó tőlük lopta, de erre is van megoldás, csak most nem mondom meg :DD
[csak vitszelt] -
#2335 nem semmit sem csinál pedig tegnap még jó volt, és én a betonon sem tudtam oldalazni hasalva, csak úgy csinált mintha menni akarna oldalra de egyhelyben mozgott -
#2334 Hasalva elég nehézkesen és csak nagyon lassan tud (bizonyos terepeken szinte egyáltalán nem PL.:hegyoldal) oldalazni.
Ha egyszer megnyomod a prone(lehasalás) –t akkor ugyebár leguggol és úgy is marad ha újra megnyomod akkor lehasal és úgy marad. Nálad már a guggolásig sem jut el ? -
#2333 eza a játék még a béta állaptpt sem éri el erősen alpha állapotban van -
#2332 áá hülye vagyok rosszat nyomtam, kigyógyított a doki de így se tok lehasalni a gugolás az működik asszem alap bal Crtl de viszont a hasrafekszik az meg nem asszem alap-ból az c-volt akár hova állítom nem jó sztem ez is egy hatalmas búg lehet mert eddig jó volt csak olyanokat csinált néha, hogy lehasaltam nem tudtam oldalra menni -
#2331 de elmentem a dokihoz ki is fizettem neki a pénzt 250 peso asszem és úgyanúgy fullon mardt csak az adrenalin meg alkohol függőségem gyógyitotta meg a gyógyszerest nem akarja -
#2330 A kórházban a dokik 200peso körüli összegért visszaállítják 0-ra. -
#2329 most megnéztem ha indítok egy új gamét akkor hasra fekszik-e és tökéletesen csinálja amit kell szal nem értem mi lehet a gond, nem tudom nincs e esetleg összefüggésben a gyógyszer függőséggel mert az maxon van:DD
azt hogyan lehet csökkenteni? -
#2328 Bárhonnan eltűnhet ha sokáig otthagyod és nem figyelsz rá.
Vannak dolgok amik ezt elősegíthetik mint pl.:
Minél több ugyanolyan típusú járgányba ülsz bele, nem állítod le kiszállásnál, sokat taxizol, meghalsz és a kórházban kötsz ki, mentesz majd tölteszSTB. Bár ez nem 100%, de úgy vettem észre ha figyelsz a járgányra akkor nem tűnik el, ez a figyelés abból áll, hogy a térképen azt a járgányt amelyikre a legjobban figyelsz mindig kirakod a „places” –ból.
Annak pl az idejére sem emlékszem mikor tűnt el személyautóm(SAM –ek szinte mindig eltűnnek), de jó rég még az 1.0 idejében lehetett. Pedig lopott heru –val mentem a vulkánhoz is és ott jó messzire elhagytam mégis megvárt.
#2326 : No ilyenről még nem is halottam úgyhogy passzolok . -
#2327 Persze, vagy talán még nem láttál a zöldségesnél gránátot áruló öregasszonyt ? -
#2326 az mirt van, hogy az emberem nem reagál a hasrafekszik gombra? eddíg tudtam hasra feküdni most meg már nem akármelyik billentyűre állítom nem tudok lehasalni -
#2325 az igen:DDD bár érdekes, hogy pont a vén banya dobálózik^^ -
greco #2324 És az öregasszony gránáttal???Ez is rendjén van?? :-)) -
#2323 nem mintha a földes utakat néptekenek lennének..... mégse tűnik el onnan -
tHommy #2322 Állítólag tényleg javítva lett..., de hamar rájöttek hogy a kocsik ugyanúgy eltűnnek. Én is vettem ey kocsit (miután a lopott eltűnt), és a vásárolt kocsi is eltűnt.. Ja és valaki írta a külföldi fórumon, hogy vett egy helikoptert a Pueblo Faro-i kereskedőnél és az is eltűnt. A peccsekben inkább ezt kéne már végre megcsinálni, meg azt, hogy ne swappeljen állandóan, mert elég idegesítő tud lenni, főleg a városokban. -
#2321 Bár bug van dögivel, de szerintem a #2311 –ben leírt az teljesen rendjén van.
Nehogy már a városlakók ugyanúgy sétálgassanak miután a user a békés városkájukban nekiáll lövöldözni bármire is. Ha meg ellenállhatatlan késztetést érez a lövöldözésre megteheti ezt úgyis, hogy a városlakókat ne háborítsa fel ezzel(Pl. silent).
Aki kicsit is mászkált a dzsungelben az meg bizonyár láthatta, hogy ezek a területek egyáltalán nem néptelenek így szerintem az erdő közepén hagyott járgány eltűnése(ellopása) szintén nem gáz.
Rash #2309 –ben leírt problémái már szerintem is gázosak(kivéve a grafikát, az emberek kinézetét meg azt, hogy két maffiózó semmilyen körülmények között nem fog egymásra lőni) és ténylegesen rombolják a játékélményt, de hát ez van. -
#2320 igen volt is benne ilyen búg még mikor megjelent(ez a topic is televan vele még az elején) a gém és nem volt peccs menteni se lehetett nagyon meg a kocsik is eltűntek főleg a lopottak de a peccsel állítólag javítva lett!!!!!fakkk eza játék uninstallATARI -
#2319 #2309
Erre akartam kijukadni,h tuti h bug ez a kocsieltűnés :D
Ezért töröltem le a játékot,mert alig játszottam vele,de már túl sok volt a bug...
És mivel letöröltem,megsporóltam magamnak pár k***** anyját a készítőknek,stb beszólásokat -
#2318 ööö de nem azt monták hogy ez a peccsel javítva lett?
nem is volt lopott az autó és nem is nincs is 4 autom ez volt a harmadik márcsak kettő van rohadjon meg eza játék úgy ahogy van egy nagy fos az egész:@@@@ -
tHommy #2317 Csak a szokásos :) Ha a dzsungelben hagyod a kocsid, és messzire mész (pl: kocsival mész, és megtámadsz egy tábort), akkor 1 bizonyos távolság után eltűnik. DE, egy külföldi fórumon írták, hogyha a főutak mellett hagyod az autód, akkor nem tűnik el. (Mellesleg megjegyzem, ez igaz: amikor a gerillák helikopteres küldetéseit csináltam, ott hagytam a főút mellett az autómat, (teli volt fegyverekkel és lőszerrel), és amikor jóval később visszamentem még mindíg ott volt). És ha jól emlékszem 4 kocsi után kezdenek eltünedezni a kocsik, de ez nem biztos :)) -
#2316 pedig ha tudod, hogy hol van akkor elmondhatnád
esetleg te loptad el?:DD
bazki benne volt minden cumom a csomagtartóban -
#2315 Erre már nem mondok semmit :D -
az hogyan lehetséges hoghy itt hagytam az autóm és nem találom sehol??? pedig jelöli is hogy itt van de még sincs -
#2313 -
#2312 :DDD -
greco #2311 A városban átszaladt előttem 1 patkány.Gondoltam lelövöm.Erre a polgárok nagyon bepöccentek rám és elkezdtek üldözni(biztos házipatkányra lőttem :-)).
Sőt, egy öregasszony bottal a kezében még gránátokat is dobált rám. :D
-
#2310 hát a bugog az mind igaz meg az hogy hülyék az emberek azis ok tényleg buták viszont a grafja az nagyon kúúl -
#2309 Húh,nekem kb 1 óra játék után meguntam
Mert jó játék,de a grafika elég elkapkodott.
Meg az a rengeteg bug 1 óra alatt:
Beszélgetek 1 csávóval,ül a székén,és 1* csak eltűnik onnan :D De még közbe a székkel lehet beszélgetni
Meg a patkány előttem fut,és aztán hirtelen elűtnik.
Meg a kocsi vezetői is,bolondak,megyek az úton,és mennek neki a falnak :D és már pár méteres sor áll!
M eg megyek a dzsungelben,2 maffiózó elkezdi lőni 1mást,és 1ik hamarabb meghal,mielőtt meglövik,és ott ugrál utána :D
Naggyon lol játék.
Persze jó játék,mert érdekes,csak idegesítő a bugok miatt,meg az emberek is hülyén néznek ki,meg még akkor is jár a szájuk,amikor már vége párbeszédnek :)))
Nah,mind1,ennyi a véleményem róla,jobban is megcsinálhatták volna! -
#2308 Hát nem tök mindegy.
-
dia #2307 nem hiszem, hogy bárki is el fogja küldeni.
Elég ha visszaolvasol néhány hozzászólást és ott a megoldás -
#2306 Hellosztok!
Hallottam, hogy van magyarosítás a játékhoz! Elküldené valaki a magyarosítás linkjét nekem emailben, és azt hogy mit kell vele csinálni?
Köszike előre is!
Byz Apokrif
email: [email protected] -
#2305 -
#2304 ajjaj most, hogy komolyabban játszogatok a gammával azért elég durva dolgokat tapsztalok:DD
lövöldözés van elbujok egy nagyobb szikla mőgé azt simán meg lőnek mert át tudnak lőni a kövön (biztos kőtörö a töltényük^^)
vagy bent vagyok valami épületbe azt bedobaják a gránátot a falon kersztűl:DD -
#2303 lőd szét valakinek a fejét a kocsijába aszt minjá van járgányod -
#2302 esetleg DISABLEAVIPLAYER=0 1-re -
#2301 Ha nem akarjátok látni a nvidia+ hasonló videókat akkor ezeket az értékeket írjátok át
erröl
[Game]
AVI0 = AVI\nvidia.avi
AVI1 = AVI\publisher.avi
AVI2 = AVI\DeepShadows.avi
AVI3 = AVI\intro%s.avi
erre
[Game]
AVI0 = 0
AVI1 = 0
AVI2 = 0
AVI3 = 0
-
#2300 ja a magyarítás meg tökéletesen műkszik nekem is. -
#2299 Na a 2.5 gigás mini imagéval nekem is elindult :)
Csak egy a bibi, hogy egy óra game után bele rajtoltam a folyóba a járgányommal, és nem mentettem sehol, így most gyalogolhatok mindenhova. :(
-
#2298 thx -
#2297 Nah,sikerült elindítani. Nagyon thx :D