3056
-
XerPY #2376 azt tudja valaki hogy a mini imageről hogy kell telepíteni a játékot vagy valami?
-
XerPY #2375 de kidob a játék!! -
#2374 azzal semmit az nem gond nincs magyar nylvü textúra töltő képernyő estleg ha nagyon zavar akkor csinálsz eggyet mondjuk gifanimátorral vagy photosoppal:DD -
XerPY #2373 Megcsináltam mindent megpeccseltem a 2-el és még betöltés közben kiír valami texture valamit!! ezzel mit csináljak? -
XerPY #2372 milyen pcsek kellenek hozzá?
csak a 2 vagy az összes?
-
#2371 ne köszönd hanem inkább ovasd ezt -
XerPY #2370 köszi bazz -
#2369 Innen! -
XerPY #2368 Segítsetek kérlek !! hogyan csináljam meg a magyarosítást honnan szerezzek pecseket? köszi
KÉRLEK!!!
ZOLI -
#2367 -
mucika #2366 hol lehet letölteni a Magyarositást
-
levi1989 #2365 szevasztok a bandákkal hogy lehet kibékülni mert a mafiakkal nagyon rosszba vagyok -
#2364 MSN-re nem lépsz fel?
Mondjuk én régen nem használom, de most fennvagyok! -
#2363 kicsit off
ja:DDD skazi kicsit poénosra véve az képe:DDD egy vérző "gitárkard" a kezébe már sz*rrá gitározta magát GOA rulzik
itt a eredeti mása
halgass bele hatalmas zenét csinálnak ketten:DD kicsit vissza vettem a minőséget
skazi -
#2362 A logód! -
#2361 mi mi? -
#2360 amúgy ezmiez? -
#2359 :DD meglestem mivel nyújt többet a szrkesztés nagyn jó dolog ugyhogy asszem maradok is vip:DDDDD
szerk::DDD ja tegnap este unatkoztam azt össze dobatam valamit -
#2358 hmm, VIP?
már te is? :DD
Jóa logód! -
#2357 khm... olvass vissza pár sort!!!444 -
levi1989 #2356 szasztok én magyarítást és végigjátszást keresek a játékhoz. HELP egy oldalt légyszi
-
#2355 Ájdunnó!
Lehet! nem emléxem már! -
#2354 azé kérdeztem mert asszem msn-en dumáltunk mikor montad letöltöd biztos faxa azt én is elekezdtem letölteni.... de az nem EU-s virzio?:DDDD -
#2353 Hát mittomén mi van már?
Még azt szedtem le, amit te is, emlékszel, nem? Én ajánlottam, te le sem akartad szedni! Na az nem tom mien volt, az van meg, de valszínűleg havernak megvan, én lehet nem írtam ki! -
#2352 ja nem sry félre olvastam aha hogy az eusat találta csak -
#2351 hát de már megtalálta nem? meg honnan szereztetek ti usa verziot?:DD -
#2350 Hmm, mind1, majd megtalálja, én nem csinálom, majd, ha meglesz, akkor átmásolom tőle!
Hát mire valók a testvérek, nem? -
#2349 gugli rulz:DDD -
Gibor #2348 igen csak sehol sincs amerikai patch csak európai! Legalábbis nem találtam! -
#2347 nagy nehezen? hát lelehet tölteni:DDD a peccset -
Gibor #2346 De jó én pont most szívtam meg! nagynehezen megszereztem a 2.0-ás patchet persze az európait találtam csak de azon kivül még a játék is eltünt! pont mikor ujra játszanék vele! -
#2345 a gerillákat -
Gnorb #2344 Hi!
Hogy tudom javítani a kormányzattal a viszonyomat?
-63on vagyok. Öljem le a maffiát? :) -
Mert megérdemled! :D -
#2342 felb@szta az agyam...... letörlöm és széttöröm a hülye lemezt -
#2341 na most, hogy meggyógyúlt az emberem és újra tud hasalni(nem tom hogy csinálta) újabb problémám adódott NEM TUDOK TÉRKÉPET NÉZNI MERT AHOGY LENYOMOM AZ M BETÜT 0 FPS-T MEGY A JÁTÉK bocs, hogy kiabálok de már agyilag zokni leszek ettől a hülye játéktól -
#2340 lassan át is lehetne nevezni a játékot Boiling Point:Indulhatunk a búg mezőre -
#2339 ez tényleg lool ez a játék volt egy olyan küldetés mikor kivettem a széfből a lányom üzenetét valami bankszámla kód volt rajt most vissza mentem abba az épületbe és megint ott voltak harcosok megint ki tudtam venni a lányomnak az üzenetét:DDDD már 2x is meg van ugyanaz a papír -
#2338 loool most elindítottam a gammát és meggyógyúlt az emberem -