Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mag valószínû hogy vannak olyan mappái is 😊
9, 10, 11

mila69en
aha neked bevan szúrva Language=10 alá hogy ;9 polish 10 hungrian 11 czech na ezt is kiprócálom😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ja, okés 😊 Akkor intézkedem...
mila69en
de azért ha itt van az ini fájlod belekukkolnánk milyen utasítás van beleirva😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Na látom megoldódott a helyzet. Szuper!
mila69en
ugyanígy

ThugEdge
és azzal a qrc megoldással hogy kell eljárni?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

mila69en
ez nekem is feltûnt de kipróbáltam az itt belinket qrc-fájlal azzal megvan a telefonos szöveg is valszeg a mienk az nincs teljesen megpeccselve lejebb megtalálod a #2155-hsz be töldsd le az csréld ki így már lesznek telefonos szövegek is

Mondjuk ha teleonon felhivnak azt nem feliratozza amit akkor beszélnek,pedig a azt a négyzetet kirakja ahova a feliratok szoktak kerülni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ez a megoldás tökéletessen mûködött nálam.Legalábbis az eleje magyar,ugyhogy gondolom késõbb is az lesz.
Szuper,köszi!<#eljen><#taps>

Ok,akkor én is igy csinálom.
Köszi.

mila69en
én ráraktam mindet😄D
1
1.1
2

Üdv!
Csendben követtem itt az eseményeket.Akkor végülis hány patch-et kell rárakni?

mila69en
na szal a skin\inventory-könyvtárba kell hogy legyen 5 könyvtárad mégpedig
0
1
2
3
4
5
10-est hozz létre másold bele a 0-ás nak a tartalmát

utánna keresd meg a textures\hud\-könxvtárat
ott is találsz
0
1
2
3
4
5
10-hozz létre és másold bele a 0-ás tartalmát

game.ini megnyit keresd meg azt a sort ahol a Language=0 van is ird át Language=10-re
és az eredmény

itt egy kis mellékhatás de hanyagolható<#hehe>

<#taps>

mila69en
eu-s verzió van neked? mert csak azzal lehet megcsinálni

mila69en
ja dehogyisnem má hülye vagyok😄DD

mila69en
ugyanezt fogod vele elérni ugyanis akkorse lesznek textúráid magyar felirattal😄 szal loading képernyõ nem lessz másolgatni meg azért kell hogy legalább angolul megjelenjen a menü mivel ahoz is textúrák kellenének

mila69en
😄D én nem is beszéltem 0 nevü mappákról

Rash87
Én azért megvárom azt A ini fájlt 😊

Glory, Glory Man. United!

ThugEdge
nekem nincsenek 0 nevû mappák,fel pecseltem 2-ig<#nemtudom>

mila69en
nyilvi az nyelvi<#vigyor5>

mila69en
nem kell hozzá semmi mert ha megpeccseled akkor már tartalmazni fogja a magyar nyilvi fájlokat is

ati2002
És kell hozzá az a "Magyar resource.qrc fájl " ?

Amúgy grat!!! <#worship>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

mila69en
ha nem peccseled meg a gémet akkor elindúl alapból sr7.stop-al vagy egy kis regedit szerkesztéssel amit ha visszaolvasol megtalálsz ha megpeccseled akkor meg töltsd le a mini imagét a crackmanworld.com-ról

mila69en
pecsseket felrak azután game.ini-ben megkeresni a Language=0-át azt átírni Language=10-re utána a skin könyvtárban létre kell hozni egy olyan könyvtárat aminek 10 a neve a 0-ás könyvtár tartalmát másoljuk be a 10-es könyvtárba
utána a textures\hud\ könyvtárba is hozzunk létre egy 10-es könyvtárat és másoljuk bele a 0-ás könyvtár tartalmát és késsz is máris magyar lessz a játék😄DDDDDD

megjegyzés: a menü nem magyar vagyis félig igen a játék teljesen magyar

ThugEdge
hogy,mondi

Ez nagyon nem rossz ötlet😊
Most telepítem ujra a játékot
Áruld el a nagy titkot lécci milan😊

megosztanád velünk?

mila69en
na siketrûlt elõcsalnom a magyar nyelvet csak annyi a gond vele hogy a töltõ képrenyõhöz nincs textúra de amúgy tökéleteseni mûködik<#taps><#taps><#taps><#taps><#vigyor5>

MaxPayne
Csátok! aki tud cracket a játékhoz vagy ha van eggyáltalán legyen szives linket küldeni vagy segíteni abban hogy hogyan lehet elindítani a játékot.Help PLS

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

CS@
Némi ini módosítással a fõmenübe is bekerülnek a multis opciók.
Xenus fórumon próbáltak bele életet lehelni, de elég lehetetlennek tûnt.
Gondolom eredetileg tervbe volt aztán nem lett belõle semmi.

mila69en
kis érdekesség mégis mia fr@ncnak nartalmaz a játék multis játékhoz tartozó hangokat???

mila69en
tudom már azt is megnéztem😄D

CS@
Azért fagy ki mert ahhoz már nincs meg a lentebb említett könyvtár : BoilingPoint/Skin/Inventory/X („X” most az a szám amit az ini be írsz).
Ha csinálsz az ebben a könyvtárban található „0” –ás könyvtárról(ez az angol) egy másolatot és átnevezed „X” –re akkor már elindul, de kegyetlen kriksz-krakszok lesznek a játékban.

mila69en
jaja azt már én is néztem 6-nál már kifagy

CS@
Kopik az a fegyver csak nem nagyon, ráadásul a fegyverek használódását a kilõtt töltények száma határozza meg így van az, hogy egy sorozatlövõ automata fegyver sokkal jobban használódik mint egy sniper.
Példaként a gyilkostól elvett nagyon régóta használt sniperem kegyetlen mennyiségû ember elpusztítása után is 0%os míg a boltban vett Assaultcarabine –m negyed annyi használattól 15%os (ezt már nem használom semmire csak sajnálok megválni tõle). A viszonylag keveset használt Assault Rifle -m 5%on van.
Kocsikerék : Lehet mégsem defektes, teszteld meg, hogy késsel kiszúrod vagy fegyverrel kilövöd az egyik kerekét és akkor megjelenik e ?

CS@
Valahogy ja csak még nem tudom, hogy hogyan.
Végig zongoráztam a game.ini „Language” bejegyzését 1-5ig, mindenféle nyelven elindult csak magyarul nem.
Majd ha Árnyvadász megsasolja vagy felrakja az õ ini –ét akkor kiderül, hogy melyik lett végül is a magyar nyelv.
Ha megvan, hogy mennyi is ez a szám(most legyen X) akkor lehet, hogy kelleni fog még a : „BoilingPoint/Skin/Inventory/X” könyvtár is mert ez tartalmazza a loading szövegeket/képeket és egyéb nem túl fontos dolgokat.

Viszont valamit nem értek. A játék elején ha ránéztem az autóra (lányom kocsija pl.) akkor ott volt az F3 és a kerékcsere. De mostanában, ha ránézek csak az F1 vezetés, F2 csomagtartó jelenik meg. Pedig a pótkerekek megvannak. És a gumin is hallani, hogy már cserélni kéne. Ez vajon miért?
Benzines kannát már vettem az tuti. A repairos táskát még nem láttam, csak upgradeset. Viszont az a fegyver amit a boltban veszek és már nagyon sokat használtam nem kopik. Direkt figyeltem mikor kezd kopni, de ugyanúgy 0%-on van. A hulláktól elvett fegyverek meg ugye alapból kopottak. Változó mennyire.

Ilyen repairos táskát még nem láttam, pedig már távcsöves puskát is tudok venni a boltban. De még csak 2-ik szintû (rangú) a karakterem. De nézem azért 😊
mila69en
de valahogy csak elõ lehet csalni a magyar szöveget nem? hamár benne van

CS@
Csak 2.0 esetén a régebbi qrc –kben még nincs benne !

A látott információk alapján azt gyanítom, hogy a magyar verzió alapból 2.0

Árnyvadász : ha esetleg van kedved állj már meg egy benzinkúton és menj be a boltoshoz, hogy árul e benzines kannát, vagy valamelyik fegyverboltba nézz be van e repair –os táska.
Inkább az elõzõ mert a táska lehet, hogy szinthez van kötve. Ha bármelyik meg van akkor az tuti, hogy 2.0

mila69en
hát igen mertha tartalmazza a magyar szöveget akkor csak át lehet váltani valahogy

nézzék csak eredeti qrc f3-al megnyitva és ott van vazze

Hoppá!!! Akkor ez olyan mint a FIFA 06, ott is már bentvolt a magyar nyelv, csak kellett csinálni némi fájlátnevezést és rögtön magyar lett. Jó lenne tudni itt mit kell csinálni pontosan. Szerintem rá fogunk jönni!
mila69en
lool vazze akinek nem magyar nézzen bele az eredeti qrc-be ott is benne van a magyr szöveg<#zavart2><#zavart2>

Értem, de mindenképpen behozom az ini fáljt.
mila69en
már minden féle nyelvre átt tudtam váltani csak magyarra nem😞(( pont azt próbálgatmo az init átírmi

Akkor holnap behozom a game.ini fájlomat és ott van nyelvi utalás. Nekem polski, hungarian vagy valami ilyesmi van. Nyilván neked az english. És lehet ha ezt átírod akkor menni fog.
mila69en
😄DD elindúl a gém de ugyanúgy angol😞(

mila69en
ok töltöm azt kiderûl mûködik-e thx.