Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most miez búúúg? mert ez nagyon csúnya!!!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
vazze akkor vissza töltöm a régebbi mentésem mert direkt ezét szenvedtem, hogy összejöjjön a 50k peso<#guluszem1>#guluszem1> azt lessz egy házam az építészt meg lepuffantom<#gonosz1>#gonosz1>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
De nekem õ a potion árusításon kívül mást nem tud intézni.
Úgyhogy léci muti meg melyik az akire te gondoltál THX!
Hááát az építész lenyúlt téged arra az 50k pesora.
Jó sok téma volt ennek szentelve a xenus fórumon, de lakást még senki sem kapott.
Thx elõre is.
az indiánokat is vissza lehet hozni +ba van egy õslakos indán vagy mi tök egyedûl lakik egy sátorba az erdõbe õ lóvéért vagy szivességért csérébe rendezte a viszonyom az indiánokal.
Van egy Upgrade menü, ahol saját magad is próbálkozhatsz az összeszereléssel : bal alsó téglalapba behúzod a tuningolni kívánt fegyvert majd a felette lévõ kis kockákba a táskákat, ha kész ráklikkelsz az Ok-ra. Viszont ha kevés a technikai hozzáértésed akkor jó eséllyel „eltörik” néhány táskád(a technika skill „gyors” növelését leírtam a #1327 –ben).
Puerto Sombra –ban a fegyverbolt sarkában egy asztalnál álldogál egy ember aki potom 100peso –ért megcsinálja neked(ekkor is neked kell beletenni a táskákat és a fegyvert) és akkor tuti, hogy sikerül. A már összerakot fegyverekbõl ugyanezzel a módszerrel bármikor kiveheted a táskákat(ha magad csinálod alacsony technikával akkor itt is „eltörhetnek” a táskák!). A táskákat szín szerint „keverheted”, de egy fajtából csak egyet érdemes belerakni mert a tulajdonságaik nem adódnak össze.
Jóban lenni szerintem az indiánokkal a legfontosabb, merthogy õk kellenek egyszer a fõszál alatt is és ha elmennek mínuszba arra nem tudok megoldást(mivel nincs ellenségük).
Bárki más elmehet mínuszba mert az ellenségük irtásával visszaállíthatóak.
A Mafia a „legideálisabb” ellenség mert sokan örülnek az irtásuknak(GOV,GUE,CIV) és a BlackPanterbe van egy csávó aki pénzért visszaállítja az õ viszonyukat(ilyet a civileken kívül egyetlen más csoportnál sem ismerek).
Ha sok cuccot cipelsz akkor erõsödsz és nõ a teherbírásod is.
Amelyik fegyvertípust(automata,sniper,coldSTB) használod ahhoz nõ a hozzáértésed
(emiatt 2 max 3 féle fegyvertípusnál többet nem nagyon érdemes használni).
Ha sokat üzletelsz akkor nõ a kereskedelmed, ha fegyvereket upgrade –elsz akkor a technikai hozzáértésed.
Ha sokat iszol alkoholista leszel :) ha drogozol akkor drogos.
A megszerzett XP -ért pedig Rank(max3) jár ami minél magasabb annál jobb cuccokat árulnak. A jogsikat pedig a történet alatt megtalálod.
A táskákkal „csak” a fegyvereid képességeit tudod fejleszteni 4féle van :
FireRate-Tûzerõ, Magazine-TöltényekDarabszáma, Range-Távolság, Reload-ÚjratöltésSebessége. Mindegyikbõl 4különbözõ szintû (minél több annál jobb).
Valamint 2.0esetén vannak még repairos táskák amik a fegyver Wear-Használtság csökkentésére alkalmasak.
Megpróbálom magyarítás nélkül...
Így látatlanba abból amit írtál video problémának tûnik esetleg egy driver cserét próbálj ki más 5letem nem nagyon van.
2235-re nem tudtok megoldást?
Akkor törölhetem és elfelejthetem a játékot:(
Úgyhogy tulképp mindegy, hogy észrevettek e vagy sem.
Úgy vettem észre, hogy ezek a lopós feladatok csak úgy oldhatóak meg anélkül, hogy észrevennének, ha mindenkit le „silent kill” –elsz. Nálam bejött a beszéd és a megvesztegetés is, de ezzel meg az a gond, hogy mihelyst ellopod a lopnivalót a már ledumált/vesztegetett emberek is ellenségesek lesznek. Ha a cél a minél kevesebb mínusszal való megúszás akkor ellopod a cuccost aztán jó gyorsan lelépsz.
A CIA –s lehallgatós missziókkal már más a helyzet mert ha ezeknél észrevesznek akkor rögtön ugrott a küldetés.
nagyon sajnálom,mert biztos,hogy tuti kis gém lenne,ritka manapság az ilyen interaktív stuff
részemrõl rip(egyenlõre)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
sikerült a magyarítás, a mini imageval elindul magyarul DE:
kb 5 percig semmi gond se volt amikor elkezdtem az elsõ küldetést elkezdett szarakodni
A képen lévõ grafikák elkezdtek villogni majd már csak minden 5. szó látszott.
A menübe sem tudtam kilépni mert eltünt csak a hangját hallom.
Mert csak azt találtam eddíg...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
segítség kellene
végigcsináltam az alább leírtakat de nem megy
az elsõ töltés végén textura assigned és kifagy
Már 3x próbáltam peccsekkel és anélkül is az innen letöltött resource fájllal is
ötlet?
Látom nyomod még a gammát, meg hogy van "magyarítás" is, lehet felteszem megint!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ráadásul tök mindegy neki hogy 1024-ben vagy 800x600-ban játszom,ugyanugy akad.Ugyhogy szerintem is egy igazi magyarázat van,ATARI...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Next PC upgrade: 2022
Nemértem miért nem tudták faszára megcsinálni pedig kurvajó hangulatos dehát akadozáshegy miatt nem lehet tolni normálisan:(
hiába veszel még ramot nekem 1.5GB rammal az erdõkben fut a játék 70-80 fps-t viszont a városban 10-20 fps között mocorog valamikor leesik 1-2 fps-re aztán felpörög 10-20-ra, viszont kipróbáltam hangkártyával és jelentõsen megnövelte a teljesítményt.
viszont egyszerüen elviselhetetlen a szaggatás :(
a városba szaggat mint atom,érdekes,az erdõbe egyáltalán nem,de ha valami tüzharcra kerül sor,akkor megint beszaggat,ésnemlehet célozni meg semmi
szal énis inkább elteszem majd késõbbre,ha veszek még ramot
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Mert ha igen,akkor vki öszegezze már,hogy mit kell csinálni? /kell az árnyvadász által feltöltt game.ini & resource.qrc?/
Elõre is thx :)<#vigyor3>#vigyor3>
Glory, Glory Man. United!
iylen volt már valakinek?
A rapidshare.de 181 percig akar várakoztatni a resource.qrc letöltéssel.
Valaki nem tudná a megaupload.com-ra is feltenni.
Köszönném..
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Azt kiprobálom.
de amúgy most próbáltam és így nem jó kifagy a menünél szóval mindenképp másolgatni kell
azt lenne jó tudni hogy a menü skinjeit honnan használja a játék mert akkor egy fotosoppal átlehetne szrkeszteni de végülis.......