Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
crackel nem jó a magyarosítás de van egy másik mini image azzal mûködik

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Nekem mikor az 1.0 cracket használom mert a miniimage-val nemindul :(

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Nemtok róla.

grebber
Nincs hír valami új patchrõl?

Next PC upgrade: 2022

thx!

mila69en
de sigítenének rajta ha egy kicsit is megerõltetnék magukat de lehet hogy megerõlteni sem kéne magukat... aza baj hogy sz*rn*k az egészre<#mf3>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

grebber
Ezen nem segítenek a patchek már az biztos.

mila69en
váááá ne folytatást csináljanak hanem adjanak nár egy kib*szott peccset<#mf3>

grebber
Folytatás

erre mit mondhatnék ha olyan lesz mint az egy kibaszottul sikertelen lesz ez is.Bárcsak az Atari messze elkerülné.

mila69en
az amcsihoz nincs is 2.0 patch

Én még az amcsi 2.0 patchet sem találtam :(

mila69en
nem tudtok semmi pecsrõl?
egyszerüen nem hiszem el hogy nem képes egy normális rohatt pecsett csináni hozzá....ATARI rulz<#mf3>

mila69en
biztos azért mert crackot használsz:)

SNAKE01
nem kell törõdni?nekem azt csinálja hogy kiirja hogy nem találja a texturát és meghal a game!ha nyomok valamit akkor kilép,ha nem akkor nem csinál semmit és nem tölt!

mila69en
mert úgy nem fog mûködni

texturát meg hogy nem találja a töltésnél azzal nem kell törõdni

SNAKE01
megcsináltam ahogy irtad.és azt irja ki a game hogy nem talál textúrát,vagy valami ilyesmit!valami tipp?amúgy miért ne használjak cracket?

mila69en
sehonnan:DD meg kell csinálni magyarra:) csak vissza kéne olvasni néha nem is olyan sokat:)

na szal a skin\inventory-könyvtárba kell hogy legyen 5 könyvtárad mégpedig
0
1
2
3
4
5
10-est hozz létre másold bele a 0-ás nak a tartalmát

utánna keresd meg a textures\hud\-könxvtárat
ott is találsz
0
1
2
3
4
5
10-hozz létre és másold bele a 0-ás tartalmát

game.ini megnyit keresd meg azt a sort ahol a Language=0 van is ird át Language=10-re
és az eredmény máris magyar:) ja crackot ne használj hanem mini imagét

SNAKE01
lécci mond már meg hogy honnan lehet letölteni!<#szomoru1>

mila69en
<#ticking><#wilting>

SNAKE01
hi!honnan tudom letölteni a magyarítást hozzá?használtam a keresõt de nem találtam!

CS@
A bugokról tudtam eddig is az, hogy a „szerepjátékos” része nem annyira a te világod azt is megértem mert ízlések és pofonok.
De, hogy túl lenne bonyolítva az szerintem semmiképp sem fedi a valóságot.

ibrik
Én már vissza is küldtem, mert csak kölcsönbe volt nálam az amerikában nem élõ nagybácsim kollégiumi szobatársnõjének az esküvõi tanújától... <#mf2>

Szóval a lényeg, mint azt már pár napja is írtam, hogy 1 óra dögunalom játék után töröltem a ge..ibe az egészet.
Nekem nem jött be. Ezt a játékot másoknak tervezték nem nekem. Az FPS része még úgyahogy elmegy..., node a szerepjátékos "fíling" már nem annyira az én világom.
Ezenkívül túl van bonyolítva és még a jelenlegi patchekkel együtt is tele van mértéktelen nagy számú buggal.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

mila69en
decsak azért mert mindenki külföldrõl rendelte meg az origit nem akart várni a magyarra<#ravasz1>

mila69en
nemá.... én is a nem magyar verziót játszom magyarúl nincs fent sehól magyar verzió itt talán eddig csak egy ember fordúlt meg aki origi magyarral játszik többiek megcsinálták magyarra a nem magyart.... kapizse?:DDD

SNAKE01
tudom hogy azt játsza mindenki!láttam boltban hogy van magyar verzió,és azt kérdezem hogy honnan lehet letölteni?

ibrik
Mert az itteni keresõ elég gagyi.
Meg amúgy is, ha a magyarításra keres rá, kábé többszáz találatot kap, amiket úgyis át kell nézni - hónapokra visszamenõleg...

mila69en
minek van lent a keresõ?:))

ibrik
Hát azért nekem is hónapokat kellett visszakeresni a megoldást, mert a topikot nem nagyon figyeltem annakidején.
De azért összefoglalva:
- telepítsd a játékot
- telepítsd fel az 1.1-es patch-et
- telepítsd fel a 2.0-ás patch-et
A 2.0-ás patch-ben benne vannak a magyar nyelvi fájlok (csak szöveg), amit úgy tudsz elõcsalogatni, hogy a patch-ek telepítése után a "skin/inventory" mappában található mappák mellé létrehozol egy "10"-re elnevezett mappát és belemásolod a "0" nevû mappa tartalmát.
Aztán a "textures\hud" mappában is az ott található mappák mellé létrehozol egy "10"-re elnevezett mappát és belemásolod az ottani "0" nevû mappa tartalmát.
Ezután megkeresed a "GAME.INI" fájlt, amit megnyitsz egy szövegszerkesztõvel (pl. Notepad) és a "Language" értékét "0"-ról írd át "10"-re (Language=10).

Ezután már többnyire magyar nyelven indul el a játék.
A megoldás szépséghibái:
- a fömenü továbbra is angol marad, mert ott grafikus elemek vannak, de a menü pontjain belül már magyar szöveg van
- pályabetöltéskor a folyamatjelzõ grafikája helyén egy "TEXTURE NOT ASSIGNED" feliratot fogsz látni, de nem kell foglalkozni vele.

mila69en
aki kicsit is bele olvasott a topic-ba az rég magyarúl játsza a játékot<#nezze><#banplz>

SNAKE01
hali!nem tudja valaki hogy fennt van e a neten a magyar verzió?

ibrik
sharpshooter = sniper = mesterlövész (orvlövész)

CS@
Ja a sniper az.

Ron Ragm
Az egyik benzinkútnál van egy ürge aki egy Sharpshooter-ért és a bele való négy legjobb módosítóért odaadja az indián követ, de én még nem találkoztam ilyen fegyverrel... Melyik akar lenni ez, a Sniper Rifle?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

CS@
No majd ha lesz kedvem ennek utánanézek, mert én eddig nem így tudtam, hanem úgy, hogy a SilentKill nincs senkire semmilyen hatása(Persze már egyáltalán nem vagyok biztos benne).

hiba
Ja ileltve van meg egy modszer de nincs ra mindig lehetoseg, ha minuszba vagyunk lehet fizetni is nekik es akkor egy idejig bekenhagynak, de nem mindig jelneik meg ez az ikon.

hiba
talaltam egy modszert ahogy fel lehet tornaszni a pontjainkat ha tul negativba megyunk persze a civileknel ez lehet nem hatasos de a kovetkezot tapasztaltam: ha fejbelottem egy mafia vagy gerilla tagot a kkor kaptam egy plusz goverment pontot, de nem csokkent a mafia/gerilla pontszam.
a pontos megnevezes: "silent kill" tavolrol kell fejbeloni az aldozatot, hogy ne vegyenek eszre, es utana kiirja ezt akkor nyert ugyunk van, persze ritkan jott ossze es az is lehet, hogy bug :)

CS@
A Puerto Sombra –i bankba van egy nõ akinél pénzt lehet adományozni a civilek részére. De mivel te pluszba vagy velük a te problémád a #2321-re vezethetõ vissza. A legegyszerûbb megoldás : hagyd el a várost egy kis idõre aztán mire visszajössz lenyugszanak.

ibrik
Nos, nálam pár perc "beszélgetések-végighallgatása-kínlódás-bugokon-röhögés" után elvérzett a játék és töröltem azonnal.
A magyar nyelvi fájlok miatt a patchek is fentvoltak pedig, de még úgy is elõfordult pl. olyan, hogy leparkoltam a "lányom" tragacsát az út szélén és aztán jöttek az olyan jelenetek, hogy megállt mögöttem a paraszt a furgonjával és dudált õrülten, mert nem tudott elmenni tõlem - holott ottvolt még vagy kétsávnyi út, ahol bõven elfért volna.
Na erre kipróbáltam azt is, hogy leparkoltam a járdára...
Erre ott állt mögém a paraszt és ott is nyomta a dudáját...
Qrvára idegesítõ tud lenni, hogy végigszenveded valakivel a beszélgetést, fontos információk után kutatva, miközben állandóan a dudakoncertet kell hallgatni.
Na ennyit errõl a játékról.

De a kérdésedre visszatérve, a valóság alapján csak a magánvéleményem: a bûnözõknek is lehetnek talán "civil" hozzátartozóik.
Talán õket sértetted meg, hogy a "kenyérkeresõjüket" kinyírtad... <#vigyor>

Aztán az is lehet, hogy ennyire azért nem "realista" ez a játék...
Ebben az esetben passz - akkor a fenti gondolatmenetem storno.

Ron Ragm
Van valami megoldás hogy a civileknél ne enemy legyek hanem friend? Mert pluszba vagyok velük mégis amikor leszámoltam egy-két bûnszervezettel amit lõttem egyet kiírta hogy mostmár enemy vagyok a civileknek, és elég szar hogy lõdöznek rám a városban...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hiba
Mar -100ba vagyok a govermentnel...
Egyik bortonukben van egy csomo rab, nekem csak 2-otkellett kiszabaditani, azzem a gerillaknak, de van ott meg egy bandita egy inditan meg meg egyketto ropsszgyerek, nem eleht valahogy ertuk is penzhez jutni? :)

hiba
nekem volt 2 gbyte ramom de csak a battlefiled 2-t probaltam vele es ha volt eleg eros gep akkor kevesbe szaggatott

mila69en
de nem ám:D

grebber
Én attól félek hogy ha több ram lenne benne akkor is szaggatna.
Majd kiderül 2GB rammal mire képes bár mint mondtam nem fog javulni egyátalán.

hiba
Van szaggatas, de az csak az 1Gb ram miatt van ha tobb lenne nem szaggatna annyira, csak nem zavar es van eleg fsp is hogy ne legyen kepregeny.
1280*960- 2xAA 8xAZ

grebber
Semmi szaggatás ?Milyen felbontás részletesség??

hiba
x800xtpe + 3.6Ghz p4 1gram ezzel jol fut mar :)
elotte 6600gtm volt azzal lasssu volt

grebber
Milyen géppel tolod hogy fut a game rajta?

hiba
Elkedztem ujra tolni a gammat immar jobb hwvel igy nagyobb az elvezet is :)
Feltettem valamelyik patch-et de most nem emlekszem mar hogy ez volt a legutolso e, majd otthon megnezem.
Nagyon szokszor elqurodnak a quicksave-jeim, es nem tudom visszatolteni oket mert kilep erroral a game :(
Most is egy het game veszett oda pedig 3 quicksavet csinal es mind szar :(

Amugy a rossz oldallal vagyok maifas, bandits, guerillas.
He igy vegigvittem majd kiporobalom a masikoldalt is:)

ibrik
Az utolsó elõtti mondat javítva:
A magyarítás "altivizálását" is sikerült megoldani.

ibrik
Köszönöm a segítséget, sikerült a patch-eket felrakni - a fene gondolta volna, hogy csak a játék mappájából lehet feltelepíteni õket... <#vigyor>

Viszont jótett helyébe jót várj alapon, kipróbáltam a GameCopyWorld-ön található cseh (czech) 2.0-ás crack-et és azzal sikerült mindenféle mini-image meg antiblah-sr7stop-izé-blablabla kínlódás nélkül csak a crack-el elindítani a játékot - annyi változtatással, hogy a GameCopyWorld-ön elérhetõ csomagból csak a XENUS.EXE-t használtam fel, a VITAL.DLL-t viszont nem cseréltem ki, mert akkor hibaüzivel leállt a játék.

A magyarítás "altivizálását is sikerül megoldani.

Tehát, ha valakit érdekel ez a crack (csak az EXE) és nem akar a GameCopyWorld-ön utánabogarászni, ide feltettem: bb20crack.zip