Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
igaz!! meg végülis egy kisebb hely ha jobban kivan dólgozva akkor nagyobbnak tûnik/tûnhet!!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

CS@
Még jó, hogy egyikõtök sem tudja bebizonyítani az igazát mert akkor nem lehetne errõl vitázni.<#buck>
Így én is beszállok: GTASA elviekben nagyobbnak tûnik, de gyakorlatban távolról sem az.
SAban, ha elindulnál a hajósiskolából az LS –i stadionig kb. ez a leghosszabb út,(lehetne még millió példa, de most ez jutott eszembe) gyalog vagy bármilyen autóval vagy légi jármûvel akkor sokkal hamarabb érnél oda mint ugyanazzal a közlekedési móddal PuertoSombra PuebloFaro útvonal.

mila69en
ne beszélj már hüleségeket:DDD BP-ben jóval kisebb a terület mint a SA-ban

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bakvarnyu
Ez biztos? Még nem láttam ezt a játékot de a San Andreas területe az baszott nagy volt

Hát a San Andreassal nem hasonlítanám össze mert ott lényegesen kisebb területet járhattál be.Ekkorát nem tudom hogyan lehet jobbá tenni.Én eddig jutottam:
mila69en
a GTA-nal sokkal de sokkal öszetetteb játék:D amolyan RPG-FPS nagyon faja lenne ha....de ezt grebber már ugyis mondta, hogy mia baj vele

grebber
Ja kb fasza kis kaland FPS.Csakhát elbaszták nagyon az optimalizáció miatt.

Next PC upgrade: 2022

Ez olyan játék hogy eltudsz menni cigiért meg ilyen? Ilyen San Andreas belülnézetben?

ChevyG
jolenne
Csináljak? Nem tart sokáig.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ChevyG
mikor lessz itt már faq????
Az 1.1-es patch nem szükséges de jol jöhet :D

Gerisone
köszi

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

grebber
OLVASÁS visszafelé is !!!!

- telepítsd a játékot
- telepítsd fel az 1.1-es patch-et
- telepítsd fel a 2.0-ás patch-et
A 2.0-ás patch-ben benne vannak a magyar nyelvi fájlok (csak szöveg), amit úgy tudsz elõcsalogatni, hogy a patch-ek telepítése után a "skin/inventory" mappában található mappák mellé létrehozol egy "10"-re elnevezett mappát és belemásolod a "0" nevû mappa tartalmát.
Aztán a "textures\hud" mappában is az ott található mappák mellé létrehozol egy "10"-re elnevezett mappát és belemásolod az ottani "0" nevû mappa tartalmát.
Ezután megkeresed a "GAME.INI" fájlt, amit megnyitsz egy szövegszerkesztõvel (pl. Notepad) és a "Language" értékét "0"-ról írd át "10"-re (Language=10).

Ezután már többnyire magyar nyelven indul el a játék.
A megoldás szépséghibái:
- a fömenü továbbra is angol marad, mert ott grafikus elemek vannak, de a menü pontjain belül már magyar szöveg van
- pályabetöltéskor a folyamatjelzõ grafikája helyén egy "TEXTURE NOT ASSIGNED" feliratot fogsz látni, de nem kell foglalkozni vele.

Gerisone
halli hol lehet magyarítást szerezni hozzá?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Jah a fekete ruhások ahol voltak az a tank factory.Akkor megvan mind köszi szépen!!!
CS@
Upsz az elõbb itt hagytam egy idõre a gépet és aztán elfelejtettem frissíteni, úgyhogy ezt az üzidet nem láttam.

CS@
Minden jármûvet Augusto taníthat meg vezetni némi pénzért, de csak akkor ha már megtaláltad az adott jármû manualját(egy könyv).
A sima boat -ét megtalálod a játék elején az igazgató szobájában egy asztalon.
A millitary boat –é is itt lesz, de ezt csak késõbb tudod megszerezni, erre már nem emlékszem pontosan de azt hiszem azután amikor ebben a szobában megtámad néhány zsoldos, ezután megjelenik vagy az asztalon vagy a széfben.
A lánctalpas manualt a TankFactory emeletén(ha csináltad a sztorit akkor jártál már itt a fõszál alatt), ahol a dagadt csávó meghalt abban a szobában a földön van(kis sárga könyv).
A heli –t Jaime adja, ha csinálod a sztorit akkor mindenképp hozzád kerül.
A repülõre sajna már egyáltalán nem emlékszem, de ha kell akkor majd utánanézek.

Hajó megvan.
Annyit még segíthetnél,hogy hol lehet megtanulni vezetni lánctalpast meg hajót?
Most,hogy anyagi gondjaim megoldódtak idõt tudok szentelni egyéb rejtélyek megoldásának.Találtam az erdõben egy indiánt aki egy kocsival a fához volt szoritva meg mire jo a hangosbeszélõ,mit lehet kezdeni a ládá-nak nevezett fém aktatáskákkal szóval el leszek még egy darabig.
CS@
Ja tulképp ez lenne a lényege, gondolom azt a készítõk sem gondolták komolyan, hogy kiszúrják az ember szemét egy nyamvadt 10k –s nyaklánccal miközben ennél többe van a Xenusok összeszedése.
Csak mire ezt megszerzi az ember addigra már általában megvan mindene.

Összeraktam,bejutottam,nyakláncot felvettem(5x)de nem veszi észre,hogy végigmentem az alagúton.Nem fogadja el,hogy másodlagos küldetés teljesitve.Asszem ez lesz a pénznyerö forrásom<#vigyor2>.10 rugó/db nyaklánc...
Köszi már megyek is!!!
OOO az jó majd gyorsan összekapkodom õket.

CS@
Akkor bejuthatsz a XenusCave –ba.

Engem az fog naon érdekelni gogy mi lesz ha meg lessz az összes.

CS@
Ha jól látom akkor a PuertoFaro -ban található spanyol kincset hagytad ki. Ha nem vágod merre van akkor érdeklõdj a város(PF) északnyugati részén egy kert szerû építményben található öregembertõl(legyen nálad egy üveg tequila).

Hello!
5 követ megtaláltam:
1-lányomé volt
2-DonPedrótól vettem
3-Indiánok adták
4-Régiségkereskedötõl vettem
5-Fickó a benzinkutnál egy sniper fegyverért adta.
Hol van a 6.?Nem tudja valaki?
Update:
Multiplayerel kapcsolatban a resource-ban bennevan és asszem tudom miért nem jó.
És ha meglehetne csinálni akkor a második képen van oda kéne egy számsor de nemtom hogy mi és akkor lehetne rámeni de még nem lenne több gomb mert ahoz kéne az összes textura, meg minden.
pár kép:

Szerk:
ÓÓÓ nemtom miért ilyen kicsinek t9öltötte fel na mindegy a resource-t nyissátok meg F3-al aztán keresés és newgame vagy multiplayer vagy ha magyarul akarod látni akkor újjáték és Hálozati játék

Elég felrakni csak a 2.0-át.
Patch
És crack nem kell elég egy miniimage ami
itt található.
Ha magyarósitani is akarsz olvass vissza.

csabush
akarom mondani a patch

csabush
esetleg egy linket dobhatnátok ahol fennvan a 2.0 ás crack mert sok oldalon megvan, de ahonnan szedni akartam onnan 30 al jött...

csabush
szevasztok!
felraktam a gémet, leszedtem 1.1 es patchet, fel is ment meg minden. Utána fel akartam rakni a 2.0 ást, el is kezd futni de a végén ilyet szól:Verify of new File Failed. Possible internal error. Nem tudom mi lehet a gond, ezt egy game.pbd filenál produkálja.. Plz segítsetek!

grebber
Egyátalán nem ratyi mert ha optimalizálva lenne + oltárian bugmentesitve szvsz eléggé top game let volna.

mila69en
<#ticking>

pffffffff én most próbáltam ki ezt a game-t hát mit mondjak isssssssszzzzzzzzonyat ratyi az egész.Egyáltalán mi ez a stílus amiben van.Látszik hogy atari beszari
De csak azoat lõd inkább ki az autóbol akik az ellenséged, Én banditákat szoktam :D

Maxtreme
tenk jú :-)

CS@
Vehetsz a kereskedõktõl(mind2 városban 1-1 van), de ennél jóval egyszerûbb, ha fejbelövõd valamelyik autókázó embert(ezért kapsz pár mínusz pontot) és tied az autója(ez lopott autónak számít). Ahogy haladsz elõre a történetben majd kaphatsz(szerezhetsz) rózsaszín pickupot meg piranha –t(ezek nem számítanak lopottnak).
Az, hogy lopott e vagy sem csak abban számít, hogy mennyiért tudod eladni a kereskedõnél.

Maxtreme
Lenne 1 nagyon lama kérdésem :)
Most kezdtem el a játékot, még nagyon az elején vagyok.
Nagyjából (de tényleg csak nagyjából :D) kiismertem a gamet kezelés/egyébb szempontból.
1 valamire viszont az Istenért sem tudok rájönni. Honnan a fenébõl tudok autót szerezni? :) Mert ugyebár amik az úton kószálnak, azt nem tudom lenyúlni.
Volt 1 kocsim (a lányomé) de azt elhagytam :D
Az volt a küldetésem hogy szállítsak le a katonai bázisra 1 teherautót. Namost a kocsit otthagytam a tett színhelyén. Visszamenni nem akarok, mert nem igazán szeretnek azon a környéken ahol a verdám tartózkodik . <#vigyor>

grebber
Hát mégha müködne is a multi játszhatatlanul szaggatna mint a singleplayer.

CS@
Nem akarlak elkeseríteni mert én is õrülnék, ha mûködne, de erre nem sok esély van. Elég sokan próbálkoztak már életet lehelni bele nem sok sikerrel. Azért sok sikert hozzá hátha éppen te oldod meg mert frankó lenne!

ÁÁÁ
Lehet lesz valami a multiból, sikerült elöhoznom meg minden csak valamiért nemtölti be de singlebe beraktam a pályákat és ugy rkatam képeket:

Na és itt mindig megált de viszont vannak hangok csak képnincs:

A pályák:

Még csak ennyire jutottam de majd lehet lesz belõle valami.

Nekem a 2.0-ás crackel nem jó!
Én Miniimaget használok ami a www.crackmanworld.com-on van.

ibrik
Kicsit vissza is olvashatnál...
Pl. #2429

De mivel a crack-elésre is rákérdeztél:
Töltsd le innen a v2.0 No-CD/No-DVD/Fixed EXE és használd egészséggel. <#vigyor>
Az ne zavarjon, hogy a neve szerint ez egy cseh crack, mert magára a játékban olvasható szövegekre semmi hatással sincs, viszont tökéletes crack a játék 2.0-ás verziójához. Nálam mûködött (a crack és a magyarítás aktivizálása is).

SPOILER
Megjegyzés: Igaz, hogy nálam mûködött a dolog, de az már más tészta, hogy kábé egy órás kínlódás és unalom után töröltem az egész játékot. Nekem nem jött be.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Örm
Hello!
A magyarítást honnan lehet letölteni és, hogy kell elindítani magyarítással a játékot, ha nem lehet crackkelni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Hehe elkezdtem szórakozni, itt az eredmény:

És a mellékhatás:

Ez Lisa Alfaromeo ja volt valamikor...

Szerk: (Bocs a nagy képekért)

Én nem crackeltem fel csak amit leszedtem azzal nem jó de most van egy másik.