Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként nem tudtok adni egy 100%-os mentést nagyon kéne

CS@
Persze mert attól, hogy odamész még nem kapsz semmit, ezért írtam, hogy küldetések végrehajtásához néha adnak és, hogy vedd fel az elsõ küldetést. Tehát odamész és felveszed az elsõ küldetést, amire már pontosan nem emlékszem, de valami olyasmi, hogy fényképezz le valamit DonPedro farmján és akkor kirakja a helit. Nem harci jószág úgy tudom még lõfegyver sincs rajta és miután a kész missziót lejelented akkor elveszik(az ilyen jármûvekre ez mindig igaz, hogy csak a lejelentés pillanatában veszik vissza, így a küldetés megcsinálható csak nem kell lejelenteni).
Küldetések végrehajtásához több helyen is kaphatsz harci helit, de azok sem tankolhatóak. Konkrétan már csak egyre emlékszem Commandante Santiago bázisára, de itt nem ez lesz az elsõ küldetés, sõt úgy emlékszem jó néhány feladatot teljesíteni kell mire ezek a küldik jönnek.

elmentem arra a governmentes reptérre de ott nem volt semmi este mentem meg nekem olyan harci helikopter kéne amivel tanultam augusto-nál

CS@
Ha még nincs rá jogsid, akkor sehonnan.
Ha már megvan, akkor PuebloFaro –ban a kereskedõtõl vehetsz Kb.:12-15ezer pesoért.
Alternatív megoldásként küldetések végrehajtásához is kaphatsz, de ezeket nem lehet megtankolni és a küldetés teljesítése után, amikor lejelented, hogy készen vagy, akkor eltûnnek. A legegyszerûbb ilyen a Government repterén a legelsõ küldetést felvenni, majd szándékosan nem megcsinálni, egészen addig, míg a kapott gépet el nem használtad vagy már nincs rá szükséged.
Spoileres TÉRKÉP (A GovReptér a kék Airstrip felirat)

szevasztok tudtok abban segíteni hogy honnan tudok szerezni vagy venni egy helikoptert amit szabadon vezethetek? elõe is köszi

CS@
THX! <#worship> Ezt a topikot nem is vágtam eddig, de most már +fav

White Gold: Ez lesz a BP folytatása.

lalakov
Igen.
Köszönöm.
CS@
Az építész azért még nagyobb átverés, hiszen õ semmit sem ad a lóvéért.
A Precursors nem igazán folytatás lesz, de ugyanez a cég készíti.
Ha a képeket a BP után megnézed, akkor nagyjából azt sejtetik, hogy egy hasonló játékmenettel rendelkezõ egész más környezetben játszódó játék lesz(de lehet, hogy csak nekem tûnik így).

lalakov
Meg volt egy másik átverés is a játékban. Az építész azt mondta, hogy épít neked egy házat, ha perkálsz 50e-ret. Kipróbáltam, de semmi. Mindegy így is király a játék. Tudsz valamit a folytatásról?
CS@
Hát igen ,ezt már többször is írtam, hogy ez azért kicseszés, mert mire megszerezheted már általában semmi szükséged rá.

lalakov
Köszi. :( Közben találtam egy végigjátszást és ott is ezt írják. Kár, mert pénzre (közel 100e)már nem lesz szükségem.
CS@
Pedig a nyaklánc a kincs.

lalakov
Talán még benézel néha. Persze más is hozzászólhat. Szóval én is összeraktam a követ és elmentem a nyakláncos helyre és nekem se írja ki, hogy feladat teljesítve. De nem is jutottam el a piros x-hez. Ez az alagút visszakanyarodik, nem is arra vezet. Körbejártam az egész hegyet, hogy másik bejáratot találjak, de semmi. A legközelebb 13 méterre voltam a céltól a talpam alatt. Ez nagyon idegesít, nehogy már csak egy sima nyaklánc legyen a kincs.
Csuhai G
Mind1 már újratelepítettem! :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Valaki pls segítsen! Nem szeretném újból telepíteni a játékot + a patcheket! :(

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Valaki át tudná küldeni a játéknak az eredeti vital.dll fájlát erre a címre: [email protected] ? Elõre is köszi!

Köszi az infó-t nekem 50% feletti fegyvereim vannak úgyhogy nemcsoda ha nem müködik de mostmár tudom mit csináljak és mégegyszer köszi.
CS@
Használódnak a fegyverek, ha fölé viszed a kurzort akkor a tulajdonságai között látsz egy „wear” értéket, ez minél magasabb annál rosszabb. Engem már a 10% körüli érték is idegesít mert már itt is feltûnõen hibázik a sorozat.
A talált fegyverek között egészen minimális az esélyed, hogy jó állapotút találj.
Ha 2.0val játszol, akkor a boltokban vásárolhatsz javító(wear értéket csökkentõ) táskákat, ezekbõl többfajta van, de csak abban térnek el, hogy hány százalékot javítanak. Ha 2.0 alatti verzióval akkor marad az új fegyver vétele.

Mitõl függ hogy mikor tudok lõni mert van amikor azonnal elkezdi de van amokor 5-10 mp.-t kell várnom hogy lõjön és van ojan is amikor tényleg nem csinál semmit hijába nyomogatom a gombot.
grebber
Azért mert a készítõk kb olyan szinten értenek meg tudják mi az az optimalizáció mint én a fizikát magyárn fikarcnyi közük nincsen hozz ,de még a fogalmáról sem!

Next PC upgrade: 2022

Barney Tech
Mié ilyen nagy aa gépigénye van a játéknak a konfigommal csak egy medium jött ki miért?

grebber

Jaja. Valaki tudna konkrét címet adni, hogy honnan lehet leszedni az 1.1-es és a 2.0-ás peccset?
Valaki betudna nekem linkelni 1 patchet,mert ezeken az oldalakon nemtudok eligazodni amik eddig szerepeltek!Köszi<#smile>
Tárgytalan...

A kis kopasztól már megszereztem

Hol lehet snipert venni (és kb mennyiért)? Vettem egy nyílpuskát a fegyverkereskedõtõl, de annak nagyon rövid a lõtávolsága.

Ha jól emlékszem a Game.iniben van egy sor,hogy console0 azt kell átírni console1-re.A biztos,hogy át kell írni valahol ezt a sort.Használd az f3-at.Csak az armor meg a heal tölthetö ujra más nem mûködik,de nélküle is simán lehet játszani.
Adam II
A konzolt ,hogy lehet elõhozni?

Info fájlban kb ennyit találtam:Boiling Point + 5 TRAINER Date May 25/05.

Õersze a Trainer melyik versiohóz van?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Letöltöttem az 1.1-es és a 2.0 patchet a legtöbb felirat magyar lett,de viszont nem mûködik a trainer és a konzolt sem birom behozni van valami ötletetek?

CS@
Upsz én kérek elnézést, mert ezen esetben én írtam baromságot, mivel így nagy jó indulattal valóban összejön a 625Km2.

mila69en
arra én is kiváncsi lennék:DD aza 625km2 az=25km2-vel

szerk: megvan valszeg beszorozták a 25*25km2-es területet és így kaptak 625km2-t

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

CS@
Ezt a baromságot vajon honnan szedte a cikkíró?

mila69en
ja 625km2 ami kb 25 30km2-nek felel meg na mindegy részemrõl vita lezárva....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
ne használj cracket inkabb használd a mini imaget és akkor még magyarítani is tudod:D

Ez nagyon loller game... felraktam az alapot nem patcheltem nem csinaltam semmit. Nagyba gondoltam alszok 1et a kocsimban. erre Take 2 hour on nap vagy ilyesmit irt ki :D Mondom jovan :P Amugy fasza kis game... A patcheket honnan tudom letölteni? És ha megpatchelem nem kell uj cracket szereznem? Mert én az alapverziohoz szereztem cracket. Vagy nincs lényege?

mila69en
:DDDDDD

CS@
Pedig tök logikus, hogy csak az arányok számítanak, hiszen 18cm jóval kevesebb mint 6km.

CS@
Hát igen pedig ki gondolta volna ezt eddig <#buck> én nem az biztos.

mila69en
ja bizonyos körûlmények között a 6 több mint a 18<#hehe>

CS@
Összességébe, ahhoz képest, hogy nem nagyon kedvelem két olyan játék összehasonlítását, aminek nem sok köze van egymáshoz ez most kimondottan tetszett. Tanulságos volt, hogy mondanak a számok törvénye ellent a valóságnak. Hiszen bizonyos körülmények között a 25 több mint a 625.

mila69en
hehe BP-ben mióta 625km2 a bejárható terület?:D jólesz az 25-30km2-nek is:D

grebber

Cracket honnan tudok szerezni?

CS@
Km2 ben nem vágom, de légvonalban PuertoSombra – PuebloFaro 17Km.

Maxtreme
Megnézném hogy a SA-ban 625 km2-es-esnél nagyobb a bejárható terület...

Mindegy melyik milyen,azzal játszol amelyik tetszik mert ez egy szabad ország.Tény,hogy messze nem tökéletes a BP.Nekem nagyon bejött és a GTA-ra haragszom mert nekem a 2. része volt az isten és erre belevitték a 3D-t.Elötte volt valami hangulata utána már nem tetszett.Például az,hogy volt küldetés amit nem tudtál kikerülni mert nem haladt a töténet.Próbáld ki mindkettõt és döntsd el te melyik tetszik.