9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
#4691 köszönöm -
#4690 kösz -
#4689 Egy
Kettő -
#4688 Kellene egy olyan script, ha beírják a régi weboldalam címét automatikusan az újra dobjon! -
#4687 HTML-ben a <body> elem alink, vlink attribútumai
[url=http://htmlinfo.polyhistor.hu/css2ref/selector.htm#dynamic-pseudo-classes]CSS megoldás[: :hover, :link, :active, :visited/url] -
#4686 Helló ,azt szeretném megkérdezni ,h valamivel ki lehet-e kapcsolni ,hogy a link kiemeleje magát ilyen kék színnel? -
#4685 "Tag parancsal" - ilyen nincs.
Tag-nek attribútuma van esetleg.
De a <table> tag-nek nincs "lekerekítő" attribútuma.
pédául rakj be a táblázat hátterének egy, a táblázat méreteivel azonos háttérképet CSS segítségével:
table {
width: 760px;
height: 530px;
background-image: url("round_corner_back");
background-repeat: no-repeat;
background-position: top center;
}
vagy:
-
Programvadász #4684 (Ha csinálok egy)Táblázatot akkor lelehet valamilyen tag parancsal kerekítenni vagy valami mással? -
#4683 Forráskód szerkesztő üzemmódban a <head> és </head> elemek közé kell beilleszteni az alábbi sort:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
Lásd:
-
Programvadász #4682 css alkalmazás akar az lenni csak elírtam:s:S:S -
Programvadász #4681 A Namo Webeditor5.5-ben lehet alkalmazni ilyen külso.ccs alkalmazást de viszont nemtudom hogyan!Hogy lehet alkalmazni??? -
#4680 mi volt? -
#4679 miért érzem ugy hogy ez törölve lsez?:)
bár lehet hogy tévedek:) -
Ádám525 #4677 hát nem nagyon étem mit irtál de azért thx -
#4676 Nos nekem van egy ötletem, de lehet, hogy hibás. Arra gondolok, hogy csinálj egy iframe-t, adj neki egy nevet (mondjuk "video"), és így az egyes videók linkjét már át tudod oda irányítani, hogy abban jelenjenek meg (<a href="film1" target="video">). Kezdésnek pedig valami általános tartalmat adsz az iframbe, vagy homogén háttér esetén akár azzal megegyező színt, hogy ne látszódjon. -
Ádám525 #4675 Egy kis helpet szeretnék kérn mert még nagyon kezdő vagyok html-ben. Frontpage 2003-mal dolgozok és nem tom hogy lehet megcsinálni hogy ugyan azon a lapon nyiljon meg több video de ugy hogy van 1 flash player és abban nyiljanak meg ugy hogy mellete vannak a videok neve és ha arra kattintok az a video nyiljon nem tudom ennél értelmessebben elmagyarázni plz aki segítene küldjön privit vagy vegyen fel msn-re:[email protected] -
Programvadász #4674 Köszi! -
Egyébként lehet vízszintes vonalhoz (letölthető) képet rendelni - de csak CSS segítségével - például így:
<style type="text/css">
hr {
width: 600px;
height: 5px;
background-image: url(kep.jpg);
background-repeat: repeat-x;
}
</style> -
#4672 amúgy: htmlspec.web.elte.hu -
#4671 Az elválasztó vonalat nem lehet külön letölteni az oldalról, mivel csak egy kód, amit a böngésző értelmez, és nem egy linkelt objektum, mint a képek, vagy egyéb fájlok. Ha valaki letölti az egész oldalt, akkor ez is lekerül vele... -
Programvadász #4670 Nem azért akarom hogy letölthessék hanem csak hogy hogy lehet! -
#4669 Lementeni szerintem csak képet tudsz. Annak megjelenítését tudod gyorsítani ha egy kicsi képet ismételtetsz víszintesen, viszont lementeni akkor csak a pici képet fogod tudni. Egyben csak akkor megy szerintem, ha egy nagy képként szerepel az oldalon ez a zöld elválasztó. Azt inkább nem kérdezem, hogy ki akarna egy ilyet lementeni, nem az én dolgom. -
Programvadász #4668 " <hr size="10%" color="mediumseagreen"> " ha beillesztem ezt a kódot akkor ugye megjelenik az oldalom ez az elválasztó vonal,ezzel még nincs semmi gond.De azt hogy tudom elérni hogy ezt az elválasztó-vonalat le is lehessen menteni az oldalról??? (Nekem eddig sehogy se sikerült.:() -
#4667 Ja és még valami! Optimalizáljátok a képek méretét is, mert itt a munkahelyemen jó a netkapcsolat nagyon, de az UW sebessége és a kb 400KB-os kép kombinációjával már igen lassan jött be az oldal. -
#4666 Szerintem a gond ezekkel a <th> tagekkel van. Minek az?
TR - TH - TD -
Pp #4665 Köszi szépen erre gondoltam. Egy kis átalakítás sáját izlésre és már működik is. -
#4664 <a href="javascript:setHomePage('http://weboldal.szolgaltato.hu/');">Kezdőlapnak!</a>
Bővebben erről: itt. -
Pp #4663 Hali Mindenkinek!
Szeretnék egy gombot elhelyezni az index oldalon amire ha rákattintanak akkor beállítja kezdőlapnak az explorerben.(legyen ez a kezdőlapom) gombot szeretnék.
Segítsetek kérlek. -
skristof #4662 sziasztok
épp ezen a honlapon próbálok dolgozni, de miért van az h firefox alatt gyönyörűen összeáll míg az IE teljesen szétszedi? forráskód publikus, ha találtok benne vmi gixert lécci jelezétek
köfi -
rinyavas #4661 jaja úgyvan. -
#4660 "van itt valaki?"
Kedves awet, ez nem chat, ez fórum. Ilyen kérdéseket ne tegyél fel.
"én tudok olyan oldalt csak az a baj hogy kell fizetni 200ft-t amúgy az a www.gportal.hu"
1. Volt már (lásd #4657-es hozzászólás).
2. 200 Ft csak egyszeri díj.
3. #4657-es hozzászólásban megadtam alternatívákat. -
awet #4659 én tudok olyan oldalt csak az a baj hogy kell fizetni 200ft-t amúgy az a www.gportal.hu -
awet #4658 van itt valaki?
-
#4657 mindenkilapja.hu
gportal.hu
privi.hu
play.hu
-
dj gé #4656 Szasztok!
Megtudnátok mondani hogy van-e olyan ingyentárhely
amin a regizzés után az interneten lehet szerkeszteni egy weblapot?
Azért írtam ide me szerintem itt vannak a legnormálossab arcok -
#4655 meg gumimacis videot :) -
#4654 igen, és disney mese mp3akat (soundtrack) -
#4653 tegyél rá lovas képeket -
Programvadász #4652 Nemtudom mi legyen oldalamon!?:( -
Programvadász #4651 Már találtam!(google)