HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jajjjjjj 😄DD
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Már megtörtént 😉 de megnyugtatlak, hogy békességgel váltunk el.
Ne itt verjétek le egymást! Van privát is a világon! Tessék ott osztani az észt.
Egy lelkes topiclakó
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Azon felül meg bármikor megnyithatta volna más is ezt a topikot!
azon felül hogy megnyitotad a topikot használhatad volna a keresõt is:
2003. 01. 26. - Html, Css, Php help ezt a topikot jóval a te topikod elött nyitoták!
azon felül:
"Tudom, hogy itt a fórumban több topic is foglalkozik HTML oldal szerkesztésével, még is úgy gondoltam, hogy nyitani kéne egy külön topicot," ezt nagyon roszúl gondolod 6 topik 6 felé kell figyelni!
és még folytathatnám az "alázásod" azzal hogy egyszerüen gyerekes amit mûvelswz hogy minden topikba beirod az új mobilos oldalad ráadásul találkoztam már oylan topikba is ilyen hírdetéseddel aminek semmi köze nincs a html-hez sõt a mobilokhoz se!
ezek után nem fogok reagálni az irásodra szal ne lepõdj meg ha már így emlegeted az aláirásom!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Külön örömömre szolgál, hogy mindezt teszed abban a topicban, amit én nyitottam és te csak ezért lehetsz most itt.
Gratulálok a viselkedésedhez.
Még valami. Az elkövetkezõkben, ha rólad van szó, igyekszem megfogadni az 'aláírásodban' olvasható gondolatot. Tényleg tanulságos és veled szemben hasznosítandó.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
A PHP, illetve az SQL teljesen független dolog az SSI-tõl (Server Side Includes), külön kell feltelepíteni az Apache-hoz (vagy más webszerver programhoz).
Talán a freeweben engedélyezve van, de nem biztos... <#nemtudom>#nemtudom>
De egy idõ után már úgyis mennek fejbõl a fontosabb tagek, ami meg nem arra ott a w3c
BUÉK
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Illettve szeretnék elõre Boldog új évet kívánni mindenkinek.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asszem erre nemtértünk ki hogy milyen html szerkesztõ progival lehet normális táblázatot csinálni amit minden böngészõ hiba nélkül megjelenít és amibe vannak lehetõségek nem ilyen dreamveawerben található szarok..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Dichter: elõttem elmondták, hogy az iframe szélességét rögzíteni kell:
<iframe src="valami.html" height="400" width="500"></iframe>
Másrészt az iframe-el megjelenített oldal (a példában valami.html) szélességét is limitálni kell. Erre legalkalmasabb a CSS használata:
body {
width: 470px;
margin: 0px;
padding: 0px;
border: none;
}
A fenti kódot mentsd el egy css file-ba (például style.css), és az iframe-be illesztett HTML állományban hivatkozz (a <head> és a </head> közé rakd be) a CSS file-ra:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
Igaz nem a témához kapcsolódóan de nem tud valaki ftp server ahonnal tölteni lehet játékot, filmet stb.
Persze az lenne a legjobb ha ingyenes, de ha fizetõs az sem gond
#3489: a kettõnek jelen esetben nincs sok köze egymáshoz. Arra kell az iframe, hogy illeszkedjen a design-ba.
Az átlátszó gif-nek az a funkciója, hogy legyen mire rákattintani, illetve azok számára, akik kikapcsolják a képek megjelenítését (vagy szöveges böngészõt használnak) látható navigációs elemet nyújtsunk.
These are my friends, see how they glisten...
Ha nem látja (vak, vagy gyengénlátó)/szöveges böngészõt (Lynx,Links) használ, akkor az img tag alt attribútuma segít (de a Flash valószínûleg nem lesz olyan vakbarát...).
These are my friends, see how they glisten...
klikk
A title nem.
Az átlátszó gif azért kell, hogy látszódjon a háttér.