TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NINCS WAREZ , NINCS CRACK
Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy nincs warez
Meg crack sincs
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
"NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
miért van az, hogyha felrakom a no-dvd crack-et, akkor nem akar elindulni a játék. Elindul kb 1 másodpercig egy dos ablak aztán kilép!!!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Ej de sokat kell várni hogy legyen egy rendes törés! 😞
Next PC upgrade: 2022
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(lehet hogy gáz ha elõtte már fent volt (s.géprõl néhai ottani képfájlból)és ujraraktam?)
A MOD-olas tenyleg hianyzik, nagyon valoszinu hogy nem is lesz😞( Egyelore legalabb is. Pedig a fizikai engine jo, a grafikaval sincs gond, a tobbi meg hianyzo dolgot meg folyamatosan keszitik.
Ha mar csak palyakat lehetne hozza kesziteni, mar az is nagy elore lepes lenne. Palyakban kicsit "el vannak varazsolva", bar nem rosszak, csak jo lenne nehany "igazi" verseny palya is😊
Bar az S2-ben lesz egy-ket uj, de abba is valami gyorsulasi palya lesz pluszba, meg oval - minek?!?! - meg ket helyen nahagy variacio.
sztem amugy a grafikaval van a legkevesebb gond, esetleg a lensflare, meg nemi shader az utra, amiben le van maradva a konkurrenciatol... egy jol szkinnelt kocsi sztem ebben is gyonyoru!
a toresre leszek en is kivancsi, meg h nem e teszik moddolhatova (palyak/kocsik), az nagy lokest adna neki..
Forza.
LFS egyebkent nagyon vezetheto meg egy amator, billentyuzettel is jot tud jatszani, ami pl. egy nascarral, GPL el mar nehez ...oda minosegi kormany kell. Az elmult honapokban rajottem, az en kormanyom nemigazan alkalmas ezekre 😞 miutan egy ms sidewinder FFBvel lazan elvezetesen mentem GTR/nr2003al ! azt hittem en vagyok ennyire lhama, de a kormany is kozrejatszott 😊 szal ezekhez kepest akkor az LFS is arkad 😊
Forza.

Az F1C es modjai (pl. ETCC, GTR, SCC stb.) azert furcsak, mert nincs az engine-ben fizika, eleg regi megoldas. De jok benne a szimulaciok, sok-sok parameterrel, es e mellett latvanyosak es hangulatosak. De aki a valos fizika alapjan szamolt szimulaciohoz, FFB-hez szokott, annak eleg furcsa lehet (nekem is;D). Pl. atulve meg egy legalapabb "fizikasba" (pl. netKar) egy nagysagrenddel mas – ertsd jobb, erzhetobb, korrektebb stb. – erzes😉
Írd ki azt a kibaszott "hogy"-ot!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
te kezdted ezt az egész flame szagú dumát lökni...
"live for speed istenkiral! annal jobb fizikaval autos jatek meg nemigen volt. amelett a race driver 2 egy arcade jatek." #3337 hsz.
szted ez mi??
mivel ezzel a játék topicjához infót nem tettél közkincsé...sztem le is lehetne zárni.
ON:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyszerûen nem tudom megszokni az F1C és a modok fizikáját, de hát aki ezt szokta az valszeg jól megy vele.
Képzeld el te is mit esnél kelnél a LFS ligában 😄
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Majd az S3 után lesz kész amikor minden belekerült, még elég sok helyen el lehet ám rontani, gondolj például a gumikopásra (ami ugye most nincs), a törésekkel (ami szintén nincs).
Majd az S3 után lehet jó autóverseny programnak nevezni, de addig maximum szépen fejlõdõ programnak, aminek a világon a legtöbb béta tesztere van.
Szerintem a Grand Prix Legends rendelkezik a legjobb fizikával jelenleg és a NR2003, talán nem is véletlen hogy ennek elérése a cél a LFS Team számára is.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Van már crack vagy még mindig nincs müködõ? (azt a meghajtokból drót kivevés meghasonló nem igazán izgat)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
felreertes ne essek en nem fikaztam a TRD2-ot sot nekem teccik. en az NFSU val is jatszottam tehat nem zavar ha egy jatek arcade. csak lereagaltam arty hozzaszolosat.
Most egy olyan programról jelented ki, hogy a legjobb a világon ami jelenleg még félig sincs kész.
Tudod ezt akkor mondhatod majd rá ha minden belekerül. Jelenleg még a dolgok felét sem kellett lemodellezniük és csak most jönnek majd az érdekesebb dolgok majd.
Valóban jó program, de szerintem az agyondicséréssel várjuk meg ameddig minden belekerül a játékba.
Abban azonban igazad van, hogy a TRD2 egy arcade játék, de a játszó réteg is nagyban eltér.
Dino: tudom most megszegem a szabályokat de csak segíteni szeretnék...
Idézek: ( nem garantált hogy mûködik! )
Elsõnek is elmondom,hogy 2DB (!) számítógépre van szükség ahoz,hogy elindúljon. FIGYELEM! A képfájlnak nem szabad azon a gépen lennie,amelyiken futtatni akarod a játékot!!
1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépbõl amelyiken futttatni akarod)
2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
5, kattints a tallózásra és keresd meg az elõbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-õt (ha még nem tetted volna meg)
9, jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belûl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
12, indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!
Jó játékot kíván a
Game Library
Tapasztalat:Ha 1 gépen volt volt a képfájl és a Toca is,akkor nem indúlt el,ezért kell 2 gép. Ez van....akinek nincs 2 gépe és fõleg,nincs LAN-ra kötve,akkor az vagy megveszi a játékot boltban,vagy pedig ledumál a haverjával,hogy 1-1 délután átviszi és játszanak 1-et.
update: 1 kedves felhasználónk szólt,hogy létezik program,amivel leeht szimulálni 1 másik PC-t! Vagyis akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal!!(Ezzel nem próbáltuk,vagyis ha nem mûködik vele,akkor sajnos csak 2 géppel oldható meg)
Nekem a két gépes mûködik csak egy kicsit problémás így játszani...
Szerencsét,és jó játékot mindenkinek!