7285
-
Ferike1111 #4426 hálboba=háloba!:))
-
Ferike1111 #4425 MInd a 2 gépen lehet vele nyomatni!Azt én sem értettme hogy hogyan és miért!De hiába van fenn mind a kettőn az iso a védelmi rendszer nem fogja érzékelni!Igyhát egyből lehet nyomatni hálboba!Menni fog a gamE!:)
-
#4424 sztem csak az egyiken... bár mostanában sokakanak azon sem. -
#4423 Hé skacok ien kérédés még sztem nem volt de ha igen akkor bocs.
ha ugyebár megcsináljuk a 2 gépes módszert akkor minda 2 gépen lehet vele tolni vagy csak az 1-iken? -
#4422 mit vársz egy 2 cd(instalálva 1.43 gb)-es gametől lenne akkor 1 dvd amibe lenne zsaru meg minden törés is majd 2.rész meghozza remélem ezeket
TDR2 is 1 dvd ami elég sok de megéri mert jó játék töréssel szép graffal szóval sztem nfsu2 is 1 dvd lessz ha sokat akarnak belőle kihozni
ja csak 1 tipp:játsz a tdr2 vel vagy a nfshp2 vel meglátod mind2 jó bár én kedvenc nfs em a hp2 volt és még most is az nfsu2 se megy majd sokra sztem amúgy igazad van -
#4421 ok :) demo alapján annyira nemlehet kiimerni a játékot. -
#4420 A demót kiprobáltam.És nem alkottam vélemény csak mondtam kinek mi tetszik.
Nem az én reszortom a gamek fikázása lehúzása! -
#4419 te ezt a játékot kipróbáltad már????
nemhiszem, akkor képtelenség vélemény alkotni. -
#4418 Persze hogy neked ez tetszik kinek a pap kinek a paplan! -
#4417 pfffffff és az is kötelező, hogy menjek végig ugyanazokon a pályákon stb...... a 2 játék 2 különbőző műfaj. felesleges őket összehasonlítani, mert szevasz a Toca 2 nyerne. -
#4416 én mindíg is a valóságon alapuló játékokat szerettem,szeretem...persze voltak ilyen kalandjátékok hogy Rayman,Hearts of Darkness de ezek mások...pl én már a RtCW-n(Return to Castle Wolfensteinen) kiakadtam,hogy második vh. keverve a szörnyekkel,mumusokkal...hát...nem nagyon jött be... -
#4415 igen de az NFS 4dik,5dik részében galyra vághattad a kocsidat,és befolyásolta a kocsi viselkedését...6dik részében volt valami törés,de itt a visszapillantón,és a szélvédőn kívül más nincsen! -
#4414 A NFSU-ban szerintem kötelező az hogy ne törjön a kocsi!!
Mert játszal vele és szólj hogyha ugy vittet végig hogy egyszer sem fogtál semmilyen falat más kocsit, mert ez csak ugy lehet séges szerintem ha gyök2 vel mész tehát nem kell törés , may ugy kell a NFSU 2-be hogy lehessen olyan opciót állítani hogy legyen törés vagy sem! -
Mat #4413 Hát igen! Ebben én is egyetértek veled! Tényleg így van! Mostani játékok olyanok, hogy elkezd vele játszani az ember és már közben megunja, mert jobbra számított, vagy csak miután végigvitte a játékot többen rá, hogy ezt vártam én annyira? Mondjuk sztem a Half Life 2 vel nem lesznek ilyen problémák. :) -
#4412 "meg se veszem" én meg le sem töltöm valahogy az ilyen mesejátékok engem sem érdekelnek. -
#4411 bírom az ilyeneket...tök más játékkal hasonlítják össze az épp topic témában lévőt...TOCA2 vs DOOM3...hogyan?még kategóriára sem ua....egyik autós a másik hentelős FPS...én mondok valamit...DOOM3at meg se veszem mer' nem érdekel...ma már nem csinálnak túlzottan tartós játékokat...1 év múlva szvsz a DOOM3 is ott lesz ahol a többi...lesznek nagy fanok,rajongók,de lesznek olyanok akik "asszondják" "szép,jó játék de 1x elég volt végig vinni"...sőt lehet sokan oltári nagyot fog csalódni a DOOM3al kapcs hogy ezt én nem így akartam,nem így gondoltam,nem így vártam,nem így hallottam mint én az NFS Uban...de mind1 ez csak az én véleményem... -
#4410 Szerintem ez hülyeség!
Amúgy hogy lehet a két játékot összehasonlítani??? -
#4409 ehez a röpke NFS Us dologhoz hozzászólnék én is...
khm khm...
Mikor hallottam hogy az NFS család folytaródik,pláne hogy tuning világot dolgozza fel akkor nagyon örültem,mert az elődök(1-2 rész kivételével)nagyon jók voltak!Hát megjött az NFS U,de jó meg minden,de úgy a Underground mód felénél jöttek elő a negatív vélemények:
-Nincs zsaru--szerintem követelmény egy ilyen játékban
-Nem törik az autó--ez a másik nagy követelmény
-Nem realisztikus(még nem is közelíti)az autók tulajdonsága
-Nincs is beleszólásunk a tuningba---csak kapod a csomagot és beteszed ennyi...
-Monoton pályák---Uncsi volt a játék felénél 31x elmenni a reptér mellett,alagútban,stb...
-stb,stb...
Összességében a maga műfajában óriási alkotás volt(azért is mert azóta rentgeteg bejelentés van tuning témát feldolgozó játékokról---Juiced,NFS U2 persze,stb...de én nekem ennyit jelentett az NFS U:Egyszer végigvihető,utánna még online módban 1 max 2 hónapig játszható,ma meg már 5-10 percre előveszem játék...Negatív csalódás ért ezzel kapcs,szerintem nem csak engem...
NFS U2...hát...megmondom őszintén 1 hónapja még vártam...de ez a lelkesedés kesz halványulni ahogy nézegettem a "szkrín shotokat"...ocsmány kocsik,csak este van,út megint olyan mintha vihar lett volna,zsarut meg még mindíg nem láttam...
így ennyi...boccs az offért... -
#4408 - Dinamikusabb fejmozgas cockpit nezetben: Active Cockpit Camera (ACC) v. 4.0 Mod
- Pilota pozicio allitas, plusz egyebb kamera allitasok: Camera Hack v. 1.1.1 -
#4407 egy szót nem szóltam. -
#4406 1 tippugyebár asszem starforcéal van lekódólva a toca és a Codename: Panzershez is és a panzershez ban nekem starforcer nevő progi ami törli a védelmet:) holnap kipróbálom megy e :)) -
#4405 nem én törölgettem most de mind1. ha valami nem tetszik kérdezd meg a moderátor topicban legfölül vagy írj a [email protected]. -
#4404 eh -
#4403 no off htx... :) -
#4395 jah. sose láttam még ilyen csillogó szappanszimulátort -
#4390 Én meg már dühöngtem, hogy régen hőn szeretett játékomat fikázzák, de akkor minden rendben! -
#4388 igaz. csak sokan íták, hogy nincs crack meg stb, inkább játszanak az Undergrounddal. Teljesen más a 2 játék. -
#4387 igaz!
na bye, megyek aludni... -
#4386 ez is igaz... -
#4385 Nekem nem volt semmi bajom az NFSU-val!
Akinek nem tetszik az meg ne játszon vele! -
#4384 ja, de úttörő volt az nfsu abban a műfajban! -
#4383 nem alázta, csak elmondta a véleményét. és az Undergroundot marha hamar meguntad vazze... uggynazok a pályák, ellenfelek stb... Toca legalább változatos ezen e téren is.
mondjuk baromság őket összahasonlítani, mert teljesen más műfaj. -
#4382 Ja, de azért ne alázza az NFS hierarhiát!:D
Bár a sima Underground télleg gáz kissé a nem törésével!:D
Nem lehet összehasonlítani a gémet, mivel az egyik tuningolós illegális gyorsulás, a másik meg olyan "Toca"!:DD
A Toca sorozat nagyon jó szimuláció! -
#4381 Kinek a pap, kinek a papné.... -
#4380 Lácccik, hogy nem értesz hozzá!:P -
#4379 :D -
#4378 ööö...nem is kamerát kellett volna mondani, hanem a fej mozgását! sry. :D -
#4377 ha igen akkor a vissazjátszásnál van egy kamera gomb. arra ráklikkelsz és lám... -
#4376 a képekre gondolsz? -
#4375 szerinted?