7285
-
#4374 hol? :P -
#4373 Alex!
lécci magyarázd el, hogy hogyan lehet állítani a kamerát! :) -
Rusy #4371 hát ja este van már visszaolvasva tényleg nem sok értelme van, csak azt akartam érzékeltetni hogy annyit nem ér amilyen hiszti volt itt a krekkért, és csomó olyan ember is megvette akinek mint lentebb leírtátok nem sok köze van a simulációs autós gamékhoz inkább nfs:u
persze ez csak az én véleményem nektek lehet megér 10000 ft-ot... -
#4370 Ez egy igen "szep" es hosszu mondat volt -
#4369 "mondjuk nem szeretem az autós játékokat" - pedig sztem az aútósjáték imádó társadalom erre várt! :DDDD és a 9k nem sok érte.... -
Rusy #4368 Hi mindenkinek, nagyon nagy üzleti fogás ez a starforc3 3 :DDD, haver megvette a toca 2-őt, és kölcsön kértem tőle, mert 2 nap után ahogy megvette le se szarta, felraktam megnézetm, hú kb 10 percet játszottam vele aztán delete, mondjuk nem szeretem az autós játékokat az tény csak kíváncsi voltam ami itt hisztéria volt a krekkel kapcsolatban az hihetetlen, és ez sokaknak arra adott okot hogy megvegye és görcsösen játszon vele, mint a haver 2 aza 2 napot, és szép volt jó volt, oszt cső, igaz van pénze de akkor is, inkább égető probléma hogy egyre több tényleg jó játék jön ki ezze a védelemmel, már van 2,3 jó darab, és tényleg mindenki kezd elgondolkodni, hogy meg kéne venni stb azért ezt mondjuk nem gondoltam volna, hogy kijön egy toca 2 és máris az emberek elfelejtik a warezt pedig így van, senki nem gondolkozik azon hogy nincs warez nincs krekk akkor ezt most kihagyom, vagy később veszem meg olcsóbban, vagy később játszok vele nem mindenki kezd spórólni mint állat pf súlyos tényleg itt a warez alkonya...
bocs az offért csak gondoltam leírom a véleményemet, mert ez a játék volt az első starforce 3-mas, és eladási rekordokat döntött, de szerintem követni fogják a többiek is... -
#4367 teljes mértékben igazad van, bár lehet hogy msot megköveznek ezért minket! :D -
#4366 Az NFS:U-t nehez az autos jatekok koze sorolni:)) Egyedul annyi a hasonlatossag, hogy auto formaju dobozokat kellett tologatni:))))
Nem flame-elek, csak sokan kepesek egy kategoriaba sorolni ezeket, es hasonlitgatni hogy melyik a jobb. Pedig van 3 kategoria:
- total egyszeru, "1 IQ-s" arkad (pl. NFS:U)
- "autosjatek" (pl. MBWR, TRD2)
- szimulatornak keszult autosjatek (pl. GPL, NR2003, LFS, netKar)
Es meg van egy kovetkezo "autos" resz is, amit meg ezek koze szoktak sorolni, pedig semmi koze hozza. Az meg az autos maszka jatek (GTA sorozat). Kepesek meg azt is hasonlitgatni ezekhez:) Na az eleg LOL!!:))
Bar, pl. egy GTA-ban komolyabb "auto-szimulacio" van mint az NFS:U-ban:))))) -
#4365 NFS:U szép volt, jó volt, de az egy idő után egy kalap szar volt... jóval gyengébb volt mint a Toca 2. Nem mondom ennek a játéknak is megvannak a hibái, de azok ellenére is élevezhető! -
#4364 Engem ezert nem erdekel hogy sirnak a crack-ert:) Aki ilyen NFS:U szintu dolgokkal jatszik, meg azt varja, annak ugy is tok mindegy mivel tolja csak csillogjon. Annak ez a progi csak egy UJ, SZEP, CSILLOGO, autos, divatos, ismert stb. dolog, amit feltetlenul ki kell probalni, le kell warezolni stb. Ugy sem foglalkoznanak vele "komolyabban".
Akinek meg nagyon kell, tenyleg hasznalna es hosszabb tavon, az meg kibir 2-4 honapot amig osszeszedi a penzt ra es megveszi.
de a crack-rol a hirt mar a megjeleneskor kiadtak, hogy olyan a vedelem, hogy legkorabban szeptemberre tudjak feltorni. Ugy nez ki, az egyik csapat mar feladta:))) -
#4363 thnx a hírt, valahol gondoltam, hogy ez lesz. -
#4362 pedig 1 nap nem elég, hogy megismerd a játékot. :) -
Ferike1111 #4361 Jaja az is fasza lesz!MEg HL2 is de az max szeptember vége!GTA:San Andreas Beta az állitolag,vagyis hát szerintem FAke!NFSU 2-őt én is várom!Dehát annak még kell egy kis idő!:))MEg A GTA:San Andreasnak is szerintem! -
#4360 Mind1, már nem bánkódok...
Így is 1 napot tudtam gémelni!
Nem mondom, hogy rossz játék, de elég volt ennyi!;)
Jöhetne már az NFSU2! -
#4359 Ja, meg már GTA San Andreas beta is van!
A Half Life 2-ről nem beszélve!
Köszi az infót! -
Ferike1111 #4358 huppsz!Srácok!Forumok!OLyat láttam hogy el se hidtem,nem tudom hogy igaz lehet e de az FLT valami olyan hirt tett közzé hogy sorry we give it up:))Azaza hogy ők már tutira nem fogják megkrekkelni!Ugyhogy szerintem akinek kell vegye meg akinek meg csak crackesen kell az meg reménykedjen a Deviance team-ben!:)mInden jót!Szerintem a Game körülbelül még 1 honap mulva lesz megkrekkelve ha egyáltalán meglesz!Addig még biztos várni kell,de akkor meg már kutyát se fog érdekelni a TOCA 2 ugyanis elég hatalmas játék közeleg Aug 3-dik napja fele!Ami nem más mint a DOOM 3!Szoval ez van srácok!
-
#4356 macska fíling? :D -
#4351 a kamionkerekek milyen szép hangokat adnak ki esőben! :D -
#4350 -
-
#4348 vazze játszottam picit neten 1 versenyt, és rájöttem miért volt szar a pingem! :DD
megy a letöltés sry... -
clio1616v #4347 ""Pro" "SIM"" idézőjelekben -
clio1616v #4346 A szembe a forgalommal elég gyakori.
Gyere én Pro Simet csinálok
IP:80.98.232.216 -
#4345 tegnap én is nyomultam egy kicsit próbaképp, és a 69' Ford Mustang verseny sokkal inkább roncsderbire hasonlított az első körben. :D -
#4344 En is mentem most par kort online:) De sajnos eleg keves normalis Pro_Sim-es szervert talal, es ahova meg bementem, ott meg mindig akadt egy joember aki szembe megy a forgalommal:(((
Sajnos ez a hatranya az ilyen nyilt, GameSpy-os szervereknek, foleg ha a jatek is inkabb fun-race vagy az arkad fele kozelit, mindig lesznek hulye kocsog buzi gyerekek akik betevednek szorakozni.:P -
#4343 :DDD
éppen csak szüntet tartottam játék közben, siettem sry, de mondasz valamit! :DD -
#4342 Ha mar VIP vagy meg hazigazda, akkkor egyszerubb, kenyelmesebb, praktikusabb lenne ha a "rossz" hozzaszolasodat modositanad minthogy ujat irk korigalaskeppen:))))))))
Ha mar fizetsz a VIP-ert, hasznald ki ezt az egyetelen ertelmes de karcsu elonyet:))) -
#4341 *a -
#4340 jaja, á másoltat az összeomlasztja. -
#4339 tényleg ha felpeccselem akkor keresztet vethetek a gaméra?
-
#4338 te szempotodat is megértem csak nemtom miert baj az ha le van itt is irva legalább 1szer a vpc konfigurálása. legalább van mire hivatkozni hogy ezt olvasd el te pöts és menni fog. na mind1 ezen ne vesszünk össze.
nemsokérte a a10 rugo de ha megvettem volna biztos a fejemet a falba verem mert azert annyira nem nagy durranás hogy kiadjak érte ennyi manit. -
#4337 ok
bye -
#4336 hát az kevés. :(
mind1 este MSN és akkor megbeszéljük, hol jáccunk majd.
L-mentem. -
#4335 *órát -
#4334 valószinű :D
meg most nincs is nagyon időm jáccani, csak 1-2 óra naponta :( -
#4333 :DDD
akkor lehet, hogy tényleg alázlak. -
#4332 3%? :D
nem csinálom a carriert! :D -
#4331 amúgy a kérdésedre a válasz. a sok üzit tegnap nem én töröltem, hanem a moderátorok. (kb. 200 üzenet volt.) azok azért lettek törölve mert nem a játékkal foglalkoztak, hanem a warezzal végig. utánna lettem csak házigazda, de ugyanúgy egyesek szeretnék folytatni az értelmes beszélgetést....
akinek nem megy a game sajnálom meg minden, csak itt a topic nem a Virtual Pc konfigolásáról szól (Van egy Virtual Pc topic direkt erre), meg nem arról, hogy minden 5. hozzászólásban megkérdezi valaki: "Van Crack mára a játékhoz???" stb...
énnél normálisabban tényleg nem tudom már elmondani, és remélem nem is kell többet. aki bejön, először sztem meglátja a banner alatt lévö igazságot.
és vazze én is 3 hétig spóroltam, hogy megtudjam venni a játékot. a 9900 ft tényleg nem sok érte. Tessék van számítógéped, van interneted, van ez, van az... ne mond már hogy az a 9900 ft egyszer az életben sok.
-
#4330 ittvan nyugi csak finomitottam rajta:DDDD -
#4328 erre meg visszvonja az üzijét kaszi, mikor válaszolni akarok rá. D: