TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Itt egy kép a kormányról!

De nem muszály visszaolvasni, csak nézdd meg a logo alatti feliraton.Nincs!Még😄

mukika
és szevasz NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!

mukika
hát vazze ami itt folyik!!!

olvass már vissza te....

csabawarchief
na valaki talált már hozzá mûködõ cracket?

Amse
Logitech Formula Force Gp-t!Nem mai darab, de jó.Az elõzõ havi gamestar 88%-ot kapott a Logitech Momo Racing ami a legjobb meg 90%-ot.1épként 13600.- a Hertába. http://www.herta.hu

BaziJoe
Érti mert amig egy progi 1 és 0-ból ál adig feltörni fel lehet!!!!!!!!!!! Ennél komolyabb védelmeket is feltõrnek.
De ha a Doom 3 vagy a HL2 lenne már rég feltõrték volna!!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

IMYke2.0.0.0
Te érted amit írtál?

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Inferno
Te hallod olyan hogy nincs olyan nem létezik Számitástechnika terén ok !!

PS3/X360 user: Infernohun

20.000 alatt milyen force feedback kormányt érdemes megvenni?

12346
meg egyébként picit följebb kéne nézni, és oda van írva kurva nagy betûkkel, hogy

"NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"

de hogy ilyen gyökerek legyenek, ez meleg. már bocs, de ez tényleg hihetetlen.

Sil3nt
talán azért mert a qurva életbe NINCS CRACK..olyan nehéz ezt felfogni...azok csak fake crackek de ha picit visszaolvasol nem huzol fel engem

Inferno
Leszettem vagy 5 cracket hozzá bazzeg oszt nem mûkõdik ááááááááááááá

PS3/X360 user: Infernohun

20.000 alatt milyen force feedback kormányt érdemes megvenni?

Clava
Ezt jól megaszontad és sztem igazad van😊

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

3P
Nézd ez is egy vélemény, s gondolom sokan egyet is értenek vele. Én nem 😊
Azt hogy újjab rókabõr, szinte bármelyik mai játékról el lehetne mondani. Ehhez hozzá kell szokni...

A történet tényleg egysíkú, de nem igazán tudom, hogy egy autós játékban miként is lehet normális történetet írni, sõt tovább megyek! Nem hinném hogy sokakat az érdekel az autó versenyzõs játékoknál, hogy mi a hátsó sztori, szerintem sokkal töbet számít az ami az aszfalton történik.

Doboz grafika?! Ez jó! 😊 Lehetséges, de nem igazán láttam jobb grafikáju autós játékot eddig. Szerintem nagyon jó az autók modellezése, texturázása, van gyûrõdés (ez nem csak optikai), a kaszni megfelelõen tükrözõdik. Az út is nagyon szép, fõleg 8X aniso melett, érdemes így játszani... Igaz az esõ kivitelezése nem a legjobb, abban még mindig az F1 GP4 az etalon!

Ez eddig csak mellékes nézzük az irányítást és azt a bizonyos arcade érzést!
Valóban van benne árkád érzés, de ez talán nem vezetés közben jön elõ, inkább a körítésben. Hogy mik is azok?
- Nincs idõmérõ a karrier módban, ez vitathatlanul óriási hiba. Legalább is nekem nem jött be a random indulás (fõleg a középmezõnybõl).
- A garázs is kimaradt, tehát nincs szerelgethetõség, precíz beállítások, stb...
Ebbõl a szempontból acade valóban! Azonban vannak vitathatlan érdemei a játéknak a fizika és az irányíthatóság terén! A játék vezetés közben már közel sem egy arcade játék irányítását, vezetési élményét hozza! Szerintem nagyon jó fizikával áldották meg a játékot, amely kerekenként számólja a tapadást, s ezt érzed is dinamikus vezetés közben. Kanyarokban egy óvatlan soför hátsókerék hajtású autóknál csúnyán meglepõdhet. A leszorító erõ érdekesen meg tudja tréfálni az embert pl. egy bukkanó, vagy emelkedõ utáni kanyarnál, de ez szerintem természtes is. A különbözõ versenyosztályok vezetési élménye merõben más, de még egy adott bajnokság különbözõ csapatainak autói is érezhetõ különbséget mutatnak. A sebesség érzet szerintem tökéletes. A gépi inteligencia is jól sikerült, helyezkednek az ellenfelek, megpróbálják zárni a szögeket, ha kell ezért le is térnek az ideális ívrõl, s ha van rád módjuk keményen belemennek elõzésekbe (nem lelöknek a pályáról, csupán helyezkednek, s akár több kanyaron át hol te, hol az ellen lesz elõrébb...)
A pályák kidolgozása kaphat egy minusz pontot. Vannak pályák ahol levághatunk kanyarokat, azaz nagy sebességgel átvághatjuk õket. Ez a valós életben is lehetséges, s meg is teszik a versenyzõk néha-néha, de ott elõbb utóbb bünti jár érte itt nem 8igaz ez inkább a szabályok érdelkes értelmezését mutatja)! Azonban sok olyan pálya van ahol ezt nem tudod megtenni, azaz a kanyarlevágást, mert erõsen megcsúszik az autó, vagy meg is pördûl...
Szóval az arcade érzés inkább a körítésbõl fakad mintsem az irányításból. Természetesen nem azt akarom mondani, hogy egy GP legend, vagy LFS, akár GP4, de nem is áll tõlük oly távol túlzottan, azaz messze nem egy NFSU!
Tehát röviden jó fizikával ellátott árkádosított elmelekkel tarkított játék. S szerintem ragyogóan le tud kötni, ha egy kis versenygésre vágysz az izzó aszfalton! 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Bercy
nem, ott leet megrendeni a jatekot 😄
[HUN]PAStheLoD
hát én 2x játszottam vele összvissz 1 órát .. de hogy állandóan kicsúszok .. ha meg nem akkor belémjönnek .. startolni billenytyûzettel szinte lehetetlen ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ja én kis bunkó .. kösz ez kedves volt ...

[HUN]PAStheLoD
mér ott van jó krekk ? 😄DDDDDDDDD

[HUN]PAStheLoD
van csak szar 😛

[HUN]PAStheLoD
leírtam

K.András
Jo hallani, hogy van még ujságnál ember aki képes ezt az értékén kezelni...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

este olvastam a gamer idei 6 számat.hát a cikk iroja elégé lehuza a játékot.73% ad a jatéknak.azt irja hogy egy ujjab rokabõr.én személyszerint nem adok az ujsagok véleményére.a jatékrol pedig azert nem mondok véleményt mert nem ismerem.az ujsag szerint?+jo iranyitas.rengeteg lehetoseg.jo belott nehezsegi szint.-egysiku torténet.tulsagos arkad erzes és doboz grafika.
Johnny23
...elmész te a francba te kis bunkó

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Zetorg
lehet vasárnap meglátogatom az oldalt 😄

Alexease
Akkor talan a www.cdgalaxis.hu oldalon lesz megoldas😛PP
Zetorg
nekem az se segített 😄

Alexease
Tuti modszer: format c: /u 😊
ehh 😊))
K.András
Á geci el sem hiszem,annyira szánalmas ami itt megy.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

IMYke2.0.0.0
Ez durva, nem így kellett volna... Eléggé szembántó.
Bár, a LÁMÁKNAK még ez is kevés:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

toMpEr

Most komolyan senkinek sincs pár perce, hogy leírja mit kell csinálni???
Ha mindet bekapcsolom akkor sem jó ha kikapcsolom akkor sem jó!!!
[HUN]PAStheLoD
D-Tools 3.46 .. All Emulations Enabled

[HUN]PAStheLoD
de kölcsönadtam az xp cm-d ...

Most már csak azt írja ki, hogy nem találja a lemezt!
Más emut kell fölraknom vagy mi?
[HUN]PAStheLoD
áz 😄

IMYke2.0.0.0
cirka 38 perc 😊

[HUN]PAStheLoD
na most ezze la VmWare virtuális géppel szopok .. de torokosan 😄 mer mindenképp XP-t kell rá tenni h. legyen NTFS .. és hát az meg soká tart

[HUN]PAStheLoD
jah .. miféle doboz ? 😄

Dobozban?
[HUN]PAStheLoD
jó akkor lentebb olvastad azt is hogy tedd fel a 3.46-os Daemon Tools-t és egy LAN on lévõ másik géprõl mountold be .. ill húzingáld ki a cd/Dvd meghajtóidat .. elvileg így mennie kell :|

toMpEr
Ne azt a kulcsot ird be, hanem azt ami a dobozba volt!

IMYke2.0.0.0

Hi!
Valaki segítsen már!
Leszedtem a játékot és kér egy kulcsot, lentebb találtam egyet és azt írtam be, de nem fogadja el és azt írja ki hogy helyezzem be egy másik meghajtóba a játékot!

Gondolom másnak is volt már ilyen!

VALAKI HELP!!!
KÖSZI!!!
[HUN]PAStheLoD
nem :/
de optikai mekhajtókat húzd ki ..

ha kiírod simán az tuti nem jó,
mi?
Zetorg
én is hálózatról telepítettem, de nem ment 😞
meg tagnap éjszaka telepítettem windowst, hogy azzal hátha, de nem 😞