TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem muszály visszaolvasni, csak nézdd meg a logo alatti feliraton.Nincs!Még😄
De ha a Doom 3 vagy a HL2 lenne már rég feltõrték volna!!!!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PS3/X360 user: Infernohun
"NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"
de hogy ilyen gyökerek legyenek, ez meleg. már bocs, de ez tényleg hihetetlen.
Azt hogy újjab rókabõr, szinte bármelyik mai játékról el lehetne mondani. Ehhez hozzá kell szokni...
A történet tényleg egysíkú, de nem igazán tudom, hogy egy autós játékban miként is lehet normális történetet írni, sõt tovább megyek! Nem hinném hogy sokakat az érdekel az autó versenyzõs játékoknál, hogy mi a hátsó sztori, szerintem sokkal töbet számít az ami az aszfalton történik.
Doboz grafika?! Ez jó! 😊 Lehetséges, de nem igazán láttam jobb grafikáju autós játékot eddig. Szerintem nagyon jó az autók modellezése, texturázása, van gyûrõdés (ez nem csak optikai), a kaszni megfelelõen tükrözõdik. Az út is nagyon szép, fõleg 8X aniso melett, érdemes így játszani... Igaz az esõ kivitelezése nem a legjobb, abban még mindig az F1 GP4 az etalon!
Ez eddig csak mellékes nézzük az irányítást és azt a bizonyos arcade érzést!
Valóban van benne árkád érzés, de ez talán nem vezetés közben jön elõ, inkább a körítésben. Hogy mik is azok?
- Nincs idõmérõ a karrier módban, ez vitathatlanul óriási hiba. Legalább is nekem nem jött be a random indulás (fõleg a középmezõnybõl).
- A garázs is kimaradt, tehát nincs szerelgethetõség, precíz beállítások, stb...
Ebbõl a szempontból acade valóban! Azonban vannak vitathatlan érdemei a játéknak a fizika és az irányíthatóság terén! A játék vezetés közben már közel sem egy arcade játék irányítását, vezetési élményét hozza! Szerintem nagyon jó fizikával áldották meg a játékot, amely kerekenként számólja a tapadást, s ezt érzed is dinamikus vezetés közben. Kanyarokban egy óvatlan soför hátsókerék hajtású autóknál csúnyán meglepõdhet. A leszorító erõ érdekesen meg tudja tréfálni az embert pl. egy bukkanó, vagy emelkedõ utáni kanyarnál, de ez szerintem természtes is. A különbözõ versenyosztályok vezetési élménye merõben más, de még egy adott bajnokság különbözõ csapatainak autói is érezhetõ különbséget mutatnak. A sebesség érzet szerintem tökéletes. A gépi inteligencia is jól sikerült, helyezkednek az ellenfelek, megpróbálják zárni a szögeket, ha kell ezért le is térnek az ideális ívrõl, s ha van rád módjuk keményen belemennek elõzésekbe (nem lelöknek a pályáról, csupán helyezkednek, s akár több kanyaron át hol te, hol az ellen lesz elõrébb...)
A pályák kidolgozása kaphat egy minusz pontot. Vannak pályák ahol levághatunk kanyarokat, azaz nagy sebességgel átvághatjuk õket. Ez a valós életben is lehetséges, s meg is teszik a versenyzõk néha-néha, de ott elõbb utóbb bünti jár érte itt nem 8igaz ez inkább a szabályok érdelkes értelmezését mutatja)! Azonban sok olyan pálya van ahol ezt nem tudod megtenni, azaz a kanyarlevágást, mert erõsen megcsúszik az autó, vagy meg is pördûl...
Szóval az arcade érzés inkább a körítésbõl fakad mintsem az irányításból. Természetesen nem azt akarom mondani, hogy egy GP legend, vagy LFS, akár GP4, de nem is áll tõlük oly távol túlzottan, azaz messze nem egy NFSU!
Tehát röviden jó fizikával ellátott árkádosított elmelekkel tarkított játék. S szerintem ragyogóan le tud kötni, ha egy kis versenygésre vágysz az izzó aszfalton! 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Bár, a LÁMÁKNAK még ez is kevés:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Más emut kell fölraknom vagy mi?

Valaki segítsen már!
Leszedtem a játékot és kér egy kulcsot, lentebb találtam egyet és azt írtam be, de nem fogadja el és azt írja ki hogy helyezzem be egy másik meghajtóba a játékot!
Gondolom másnak is volt már ilyen!
VALAKI HELP!!!
KÖSZI!!!
mi?