TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lécci linkeljétek be nekem azt a hozzászólást vagy leírást, amiben szerep az, hogy hogy kell elindítani a játékot, meg milyen verzió kell hozzá. Mert rengeteg utalást találtam rá, de meguntam a visszaolvasgatást, hiába kerestem, úgyhogy légyszi segítsetek! Elõre is köszi.
SarkanyfuaRUSH
Sziasztok!

Na leszedtem a gamet (a backup copy változatot😊 és megnéztem sikerül-e a leírt módszerrel elindítani.
Jelentem a leírt és csakis a leírt módszerrel - bár próbáltam trükközni, hogy egyszerûbb legyen, de hiába - EGYSZER elindult. De egyetlen sikeres indítás után többet nem volt hajlandó mûködni. Lehet, hogy az egyéb próbálkozások miatt, lehet, hogy mert már tök szutyok a Windowsom (tele van minden szarral), de nem ment többet.

Csak azt akarom kérdezni, hogy a leírt módszerrel a warez változat fut-e valakinek következetesen mindíg?

Köszi
12346
olyanról nem hallottál még, hogy emberek mennek vhova és elõtte gyorsan belesnek pl egy forumba?

arty
nemisazért... mert origi 😊 csak a választékért 😊

amugy meg, minden játékhoz vannak fanok, akik csinálnak kocsit, sajnos én nemtok modellezni, pedig akkor lenne ibiza mindenhez 😉)

Forza.

Clava
huh de nagy poén volt 😊

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

javazzeg, szar is, amikor az ember fejet utogetik hatulrol, hogy "irjal mar be gyorsan valami baromsagot, igyekezz, gyorsan gyorsan..."
12346
😄DDD sorry. csak sürgettek, aztán nem igazán olvastam végig😊)
bocs😊

IMYke2.0.0.0
Naja... 😊

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amse
Hát neked is gratula!😄

Alexease
A vissza nem olvasas eredmenye😊)))
IMYke2.0.0.0
Ezt benézted. Kormányról van szó és nem a Játékról!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

12346
cdgalaxisban meg 9990😄DD
gratula😊

akkor jó vásárt csináltál 😄

Amse
14900.-ért vettem ismerõstõl.De a Hertában olcsóbb.(De nem biztos csak a Gamestar azt írja, hogy 13600.-)

beeboci
BEEBOCI Hát ezzel én is így vagyok. Mármint a pech -el.

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

Clava
Bazzeg csinálhatnának már 1 kib**** cracket a jákhoz mert már azé nem ártana. Meg a F*** fogja megveni az eredeti 10 ezerért mert amien szerncsém van tuti hogy másnapra kijönnne a Crack és akkor....

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

ha megveszem a kivánt hagfalakat akkor talán én is megveszem. de inkább a gépre kéne most költenem nem gammára.

http://thenamelessphoto.com/

mennyi volt?

http://thenamelessphoto.com/

Shogun
nekemmeg olyan van

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Amse
Jah BC!Tudod hogy én csak ilyenkor (éjfél után) nyomom neten.De sajnálom, hogy nincs alkalmam ellened menni.

Amse
Huuuh!Most nyomtam neten egy egész DTM championship-et!Nagyon kemény volt!1 német gyerek volt aki tudta tartani a tempót velem(vagy én vele?).8an voltunk és 10 verseny után a német nyert 83 pontal mögötte én 80 pontal a harmadik meg csak 51 pontot szerzett 😄 Nagyon király ez a game!Szvsz vegyétek meg és gyertek játszani!!!Vagy várjátok ki amíg kijön a crack, de ne tudjátok meg mibõl maradtok ki.

most gémelhetnénk neten
halihó. ugye nem mentél el még amse. jááájj. : ((( namind1. kár hogy neked számolja a perceket, mert olyan 56K s , és az píz egyfolyta amikor fent vagy : (((
gyere már msn re ha itt vagy : )
jaa. naagyon állat sztem. nekem karácsony óta van, és NFSU demója volt az elsõ, amivel próbáltam. de naaagyon jó szerintem. megérte bizt. és még most is kifogástalanul ugyanolyan jól müxik, pedig használom elég sokat. tök jó
pöttyök, ezalatt mit értesz? hogy kevés a memóriád? az elõfordulhat...
Amse
Én is vettem tegnap😄Jó nagyon!

grebber
LESSZ WAREZ LESSZ CRACK NEM VESZEM MEG inkább várok 😊

Next PC upgrade: 2022

kúúúúúúrva jó kómány. no persze momo sokkal jobb, de há az már 40 K forintocska : (

de ez nagyon megéri a pízt, az tutti!!!
A KURVA BAZZEG PONT ILYEN KORMÁNYOM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sound
Valami nagyon okos ember meg tudja nekem azt mondani, hogy hogy lehet az, hogy a játék egy dvd, mégsem fér rá egy dvd-re?😄 + os lemezre próbáltam. Firmware frissítés is volt. szal?😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

na válasz az újaknak: a gamelibrõl és egyéb helyekrõl letölthetõ TRD2 tudtommal ugyanaz a 4,38 Gb-os ISO, amit DCn, meg bittorrenten fellelhetõ és amit én is letöltöttem. Ergo crack nincs hozzá, csakis a 2 gépes módszerrel mûködik LAN-nal...kielégítõ a válasz?
beeboci
BEEBOCI Én még mindíg szeretek idejárni!!! Néha olyan jókat lehet szórakozni, hogy többet ér mint 3 liter popcorn egy zsúfolt moziban.

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

Figyeljetek már, nálatok is ilyen pöttyök vannak belsõ nézetben néha?

hszandek.fw.hu\rd.jpg

K.András
Ha ki van rakva ne itt keresd a warezt,akkor szvsz igen bunko dolog hetekig itt sirni mint egy fürdös kurva,és te szavaiddal élve udvariatlanság is!!!
Szal talán nem annak kéne a forumot nem olvasni és nem ide járni,aki betartja a szabályokat kéréseket,hanem annak nem kéne idejönni aki erre képtelen.Vita lezárva.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Warchief-nek igaza van!
Nem értem miért kell leugatni azokat a "lámákat" akik mernek valamit kérdezni, ami szerinted teljesen egyértelmû, ráadásul még pofátlan módon a szinvonalas kis "NINCS WAREZ...." fejlécet sem veszik észre.
Ha unod az "analfabéta és degenerált ember"-eket akkor ne válaszolj nekik, vagy ne olvasd el a hozzászólásukat, vagy egyszerûen ne olvasd a fórumot. Mindenesetre valakit le hülyebunkózni, -ráadásul úgy, hogy életedben nem találkoztál még vele- nem valami udvarias dolog szerintem.
Alexease
De az sem volt rossz, hogy mar vagy tizszer "megtalaltak" ugyanazt a fel oldalas leirast es betettek a forumba😊)) Es meg orultek is neki, hogy itt a megoldas😊))
K.András
Igen,végül is siralmas dolgokon is lehet nevetni bár sokszor fájo a dolog,föleg amikor xy talál egy cracket és megkérdezi vajon jo e,ahelyett hogy ö maga kiprobálná.Szal ez már tényleg vicc 😄

csabawarchief
kivárjuk a cracket és kész 😊)) vmikor csak lesz, ha meg esetleg nem, akkor egy DELETE gombbal megoldjuk. Én sajnálok ugy pénzt egy játékra hogy nem probáltam ki elõtte.

mukika
így van.

Alexease
1. Ha csak szeretnel: ha mar warezolsz, illene egy alap ismeret, pl. ha valami nincs fent az nforce-on, ahoz nincs korrekt crack. Magyarul semmi ertelme zizegni miatta.

2. Ha nagyon szeretnel: megveszed (9900 HUF).
mukika
menézi a banner alatti szöveget, vagy visszaolvas 10 hozzászólást (utolsó tizet)

csabawarchief
engem sose zavart hogyha már egy fórumon ki lett tárgyalva vmi, és vki benéz és ujra megkérdi, attól lehet rá válaszolni, vagy nem kell, de nekitámadni se kéne. most ha vki ide belép nem fog többezer hozzászólást elolvasni sztem SZVSZ

csabawarchief
mi a baj vele? csak szeretnének, szeretnénk játszani

Alexease
En mar csak rohogok rajta😊 Naponta jon egy-ket "uj" ember aki kezdi elorol az egeszet😊
Alexease
Szerintem nem annyira fontos hogy a kasznik is 100%-ban hasonlitsanak az eredetire. A beallitasok, menettulajdonsagok valodiakrol vannak. Az autoszerkesztes azert problemas, mert minnel korrektebb, komplexemm a fizika, szimulacio, annal nehezebb autot gyartani. Pl. egy NFS-ben vagy GTA-ban sokkal egyszerubb egy auto osszerakasa, mert beir az ember nehany egyszeru parametert (gyorsulas, vegsebesseg, "ruganyossag" stb.) aztan mar megy is😊

Persze, azert ha kesz lesz a jatek jo lenne hozza egy DevKit😊
K.András
Soha nem gondoltam volna,hogy magyarok között ennyi analfabéta és degenerált ember van...(akinek nem inge nem veszi magára,ha mégis viselje egészséggel 😄)

arty
nekem nem is a palyakkal van gondom, a demoval is elvagyok, de az igenyes, real kocsik nagyon kellenenek 😞 legalabb egy kocsiszerkeszto kijohetne 😞

Forza.

mukika
"NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!" és ez arra az oldarla is igaz.

grebber
http://gamelib.fw.hu

Ugy hirdetik hogy náluk van magyarországon a müködö Toca 2!
Ez igaz vagy csak reklám hogy többen regeljenek???
Töltött már onnan valaki Toca 2-öt???

Next PC upgrade: 2022