TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
thnx a hírt, valahol gondoltam, hogy ez lesz.

mukika
pedig 1 nap nem elég, hogy megismerd a játékot. 😊

Jaja az is fasza lesz!MEg HL2 is de az max szeptember vége!GTA:San Andreas Beta az állitolag,vagyis hát szerintem FAke!NFSU 2-õt én is várom!Dehát annak még kell egy kis idõ!😊)MEg A GTA:San Andreasnak is szerintem!
CoolStuff
Mind1, már nem bánkódok...
Így is 1 napot tudtam gémelni!
Nem mondom, hogy rossz játék, de elég volt ennyi!😉
Jöhetne már az NFSU2!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Ja, meg már GTA San Andreas beta is van!
A Half Life 2-rõl nem beszélve!
Köszi az infót!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

huppsz!Srácok!Forumok!OLyat láttam hogy el se hidtem,nem tudom hogy igaz lehet e de az FLT valami olyan hirt tett közzé hogy sorry we give it up😊)Azaza hogy õk már tutira nem fogják megkrekkelni!Ugyhogy szerintem akinek kell vegye meg akinek meg csak crackesen kell az meg reménykedjen a Deviance team-ben!😊mInden jót!Szerintem a Game körülbelül még 1 honap mulva lesz megkrekkelve ha egyáltalán meglesz!Addig még biztos várni kell,de akkor meg már kutyát se fog érdekelni a TOCA 2 ugyanis elég hatalmas játék közeleg Aug 3-dik napja fele!Ami nem más mint a DOOM 3!Szoval ez van srácok!
mukika
macska fíling? 😄

mukika
a kamionkerekek milyen szép hangokat adnak ki esõben! 😄

mukika

Alexease

mukika
vazze játszottam picit neten 1 versenyt, és rájöttem miért volt szar a pingem! 😄D

megy a letöltés sry...

clio1616v
""Pro" "SIM"" idézõjelekben

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
A szembe a forgalommal elég gyakori.

Gyere én Pro Simet csinálok
IP:80.98.232.216

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

mukika
tegnap én is nyomultam egy kicsit próbaképp, és a 69' Ford Mustang verseny sokkal inkább roncsderbire hasonlított az elsõ körben. 😄

Alexease
En is mentem most par kort online😊 De sajnos eleg keves normalis Pro_Sim-es szervert talal, es ahova meg bementem, ott meg mindig akadt egy joember aki szembe megy a forgalommal😞((

Sajnos ez a hatranya az ilyen nyilt, GameSpy-os szervereknek, foleg ha a jatek is inkabb fun-race vagy az arkad fele kozelit, mindig lesznek hulye kocsog buzi gyerekek akik betevednek szorakozni.😛
mukika
😄DD

éppen csak szüntet tartottam játék közben, siettem sry, de mondasz valamit! 😄D

Alexease
Ha mar VIP vagy meg hazigazda, akkkor egyszerubb, kenyelmesebb, praktikusabb lenne ha a "rossz" hozzaszolasodat modositanad minthogy ujat irk korigalaskeppen😊)))))))
Ha mar fizetsz a VIP-ert, hasznald ki ezt az egyetelen ertelmes de karcsu elonyet😊))
mukika
*a

mukika
jaja, á másoltat az összeomlasztja.

Kaszi46
tényleg ha felpeccselem akkor keresztet vethetek a gaméra?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
te szempotodat is megértem csak nemtom miert baj az ha le van itt is irva legalább 1szer a vpc konfigurálása. legalább van mire hivatkozni hogy ezt olvasd el te pöts és menni fog. na mind1 ezen ne vesszünk össze.
nemsokérte a a10 rugo de ha megvettem volna biztos a fejemet a falba verem mert azert annyira nem nagy durranás hogy kiadjak érte ennyi manit.

*Posse*T.W.D*

Zetorg
ok
bye

mukika
hát az kevés. 😞

mind1 este MSN és akkor megbeszéljük, hol jáccunk majd.

L-mentem.

Zetorg
*órát

Zetorg
valószinû 😄
meg most nincs is nagyon idõm jáccani, csak 1-2 óra naponta 😞

mukika
😄DD

akkor lehet, hogy tényleg alázlak.

Zetorg
3%? 😄
nem csinálom a carriert! 😄

mukika
amúgy a kérdésedre a válasz. a sok üzit tegnap nem én töröltem, hanem a moderátorok. (kb. 200 üzenet volt.) azok azért lettek törölve mert nem a játékkal foglalkoztak, hanem a warezzal végig. utánna lettem csak házigazda, de ugyanúgy egyesek szeretnék folytatni az értelmes beszélgetést....

akinek nem megy a game sajnálom meg minden, csak itt a topic nem a Virtual Pc konfigolásáról szól (Van egy Virtual Pc topic direkt erre), meg nem arról, hogy minden 5. hozzászólásban megkérdezi valaki: "Van Crack mára a játékhoz???" stb...

énnél normálisabban tényleg nem tudom már elmondani, és remélem nem is kell többet. aki bejön, elõször sztem meglátja a banner alatt lévö igazságot.

és vazze én is 3 hétig spóroltam, hogy megtudjam venni a játékot. a 9900 ft tényleg nem sok érte. Tessék van számítógéped, van interneted, van ez, van az... ne mond már hogy az a 9900 ft egyszer az életben sok.

Kaszi46
ittvan nyugi csak finomitottam rajta😄DDD

*Posse*T.W.D*

mukika
erre meg visszvonja az üzijét kaszi, mikor válaszolni akarok rá. D:

mukika
😄

hány%-nál tartasz?

Zetorg
szerintem leszek.
ne gyakorojl, mert megalázol 😮

mukika
a kiemelt versenyzõk tényleg faszák! azokkal jókat lehet versenyezni.

mukika
ha este leszel, nyomhatjuk, addig még gyakorlok egy kicsit. 😮))))

CoolStuff
Aszhittem azért nincsenek itt, mert jáccanak!

Zetorg
hi!
ha valaki akar játszani akkor MSN - [email protected]! 😉

3P
Hát nekem gyökeresen más a véleményem a játékról, mint Clio-nak, de ugye nem vagyunk egyformák... 😊
Végigvittem a karrier-t, a single bajnokságokat is mind megnyertem, tehát "valamelyest" ismerem a játékot.

Egy biztos nem egy vérbeli szimulátor, de nem is annak készült, aki azt keresi, menjen GPL-ezni, LFS-ezni, esetleg Nascarozni (igaz azt nem ismerem, de jókat hallok róla). Viszont az határozottan hülyeség, hogy "arcade szar". Azért itt van fizika, mégpedig elég élvezetes. Érzõdik a kocsinak a "porcikái", nagy különbség van vezetési élményre, stílusra, hangulatra a különbözõ bajnokságok között, de még az azonos bajnokságon belül induló különbözõ csapatok autói is eltérõen viselkednek...
Az árkád érzés mégsem a véletlen mûve, de nem is vezetés közben jön ki, hanem a körítésbõl. Ilyen, hogy pl. karrier módban nincs idõmérõ, ez nálam óriási hiba, de ez van. További hiba, hogy nincs spéci beállítás, s talán a depó megvalósítása is vicces, de ez inkább a nagyszámú, s egyben merõben eltérõ bajnokságnak tudható be. Azonban amint kigördülsz az aszfaltra merõben megváltozik minden, kezdõdhet a száguldozás s gyanusan jó fizikával teheted mindezt... Vannak ugyan szar, sõt oda nem illõ dolgok (rally, rally-cross, terep-rally, jég-rally), de a többi elég szuper. Sok-sok jó és hangulatos bajnokság van.
A grafika is nagyon helyén van, vagy legalább is jobbat még nem láttam a mûfajban... 😊
Elõnyként mutakozik még, hogy billentyûrõl is több-kevesebb gyakorlás után egész jól irányítható a játék.
Az AI is remekelt. Helyezkednek a versenyzõk, a szögeket zárják keménye oda teszik magukat, s vannak kiemelt versenyzõk (karrier mód kiemelt alakjai), akiknek érzésem szerint saját vezetési stílusuk van...

Összegzésképpen annyit mondhatnék el, hogy árkádosított díszítésû, de meglepõen jó menettulajdonságokkal, s fizikával ellátott autós game, ami már erõsen rá fért a PC-s táborra...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

clio1616v
Bocs akkor nem szóltam. Nem olcastam a vonatkozó hozzászólásaidat.

clio1616v
Amit írtam a gémrõl neked teccik?

Ja még valami, a hóban a guminyom fekete, jég rally. b+ mi a f@sz a gumit otthagyja a jégen amúgy is szögecses a gumma. FOOL

Alexease
Azert nem szidom, mert szidtam mar eleget😊)))
De mar ki lett targyalva parszor, hogy "autos-jatek" kategoriaban szerintem nagyon jo sikerult jatek. Ha az ember nem szim-et var tole, akkor nincs vele komoly baj (leszamitva a nehany gyermekbetegseget😄D).

Ez egy egyszeru, nagy fun-race jatek😊 De arra teljesen jo.
mukika
"NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"

és mostantól grrrrrrrrrrr

CoolStuff
Egyetértek!

clio1616v
Én nem veszem meg, miért is tenném, ha megy a warezzal. Kösz de ez a gém nem ér annyit, hogy 9990 pénzt fizessek érte, eljátszogatok vele, inkább multi. A Colin4 is jobb nála, ott szép a graf meg a kocsik is életszerûbben törnek. Volt olyan, hogy mentem 300al egy amerikai verdával a körpályán, nekicsapódok a palánknak és megy tovább.
Nagy ARCAD az egész, Pro SIM persze.
A kocsi beállításai semmit nem befolyásolnak, detto ugyanúgy megy. SAJNOS

A rally minél többet nyomom annál rosszabb.
Pl.:berakom hátramenetbe és már tolat is iszonyat gyorsan 100al kb.

A régi komodoromon(64) a PitStop nevû gémen is volt gumikopás, ezen nincs.
A colinon is van pedig azt szidják.
Itt meg azért nem szidja Alex sem mert õ is a kis össze kapart pénzén megvette.

mukika
az az összes a warezról és a Virtual Pc beállításáról szólt. ne legyetek már ekkora szerencsétlenek...

CoolStuff

magus755
Én is tegnap választ vártam pár kérdésemre de kitöröltétek öket akkor most mi van???????

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

mukika
mit kérdeztél többször?

Igen???? már többször kérdeztem de senki sem volt hajlandó válaszolni, akkor én miért tegyem.
mukika
"játékkal kapcsolatos tapasztalataidat" - így van. és nem a VPC-vel és nem a warezzel.

mukika
ha nem a játékkal kapcsolatos, hanem a warezolással igen törölni fogom.

és nem félek semmitõl, fõleg nem ettõl. csak egyszerûen számalmas már ez a téma.

a banner alatt megtalálod az igazat, és ahoz tartsd magad:
"NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"