7285
  • toMpEr
    es ez miert jo nekunk?
    semmi ujdonsag nincs benne
  • Szabyka
    Ehh ...
  • Eisenhower
    Before any mad flaming gets started , I am writting this post to offer 1 theory on getting SF3 protected games working without unpluging/disabling ide devices.

I made a customized WinXP install with a tool called nlite.( http://nuhi.msfn.org/ ). While removing some usless crap from my install, I disabled SFC (File Protection),its a system file protection service. and anyway I have been able to play these SF3 games with out unpluging or disabling any CDrom on my system. ( I have 2 Burners on my system)
    Just by mounting the samall Image in DTools.

Games that have worked fine for me are:-

Chaos League
    Beyond Divinity

Both use the small iso trick. Now I think you can disable that service in XP without doing a full install. Could someone test out this and give me some feedback. Because If all I have to do is run a small iso to play a SF3 game that would be great.

To disable it in a already installed win XP, the service should be found in
    Settings/control Panel/administrative tools/services.
    (Reboot needed)

I hope this post helps people to be able to play these games as it did me. I will get D-Day soon and test that out, and post the results.

If at first you don't succeed,
    Come back with a Gun

ezt nforce forumon találtam amennyire tudok angolul a starforce3-at lehet kijátszani vagy ilyesmi de nem bizti angol tudásom hiányos
  • Amse
    És milyen?Én nem raktam most fel(win reinstall után).
  • mukika
    hétvégen levettem a polcról, és megint nyomom... :)

elfelejtettem milyen hangulata van valójában.
  • Amse
    Micsodi?
  • YencY
    Megy valakinek a 4.8-as catalysttel a game? Mert nekem csak egy fekete képet ad be.
  • SarkanyfuaRUSH
    Ez a régi toca 2 - nek a crackja
  • Amse
    Nem hinném.Eddig volt vagy 10féle crack, de 1ik se működött.
  • sumi
    Hali.csak érdeklődöm.Ez a krekk jó lehet?? .:toca.2.crack-uploaded.by.lammer.rar,majdnem 18 mb
  • Amse
    Jaja :D
  • Szabyka
    Pörög ám a topic
  • mohus
    üsd, vágd, nem apád:)
  • GvD
    Most csak aq hálózatos módszerrel működik a game, és aki azt mondja hogy "biztos azért nem törik föl mert szar a game" akkor az szerintem meg se nézte még a gamét! Azonkívül meg annyi fos más gamét feltörnek amikkel sztem soha senki ne fog játszani...legalábbis láttam már olyanokat amikkel nem tudom elképzelni hogy bárki is játszana. Ha van valakinek egy rozzant másik gépe, akkor arról hálón lehet játszani! Ha nem áll rendelkezésére, akkor sajna marad a bolt! Ennyi...amúgy sztem nem fognak ennek a gaménak a feltörésével szórakozni tovább, mert kihívás ide vagy oda nemsokára jönnek az új gamék ősszel és nem is lesz rá idejük...de ne legyen igazam!
  • Amse
    Hát nem sok magyar játszik neten, szóval ha akarsz játszeni akkor előbb meg kell beszélni v itt vagy msn-en vagy ahol lehet.
  • 12346
    az egyik ez, a másik meg az, hogy kb fél percet venne igénybe az, hogy utánanézzenek.
  • wilky
    Lenne egy olyan kérdésem, hogyha nem külföldiekkel akarok jáccani (persze neten)akkor hol vagy mikor próbálkozzak?
  • Amse
    De azért mond meg neki, hogy sulikezdédnél szóljon majd mindenkinek.Nehogy a 10 éves kisemberek bejöjjenek ide.:)
  • Mat
    Én nem értem meg az embereket! Már amiota megjelent a Toca azóta arról folyik a szovegeles hogy NINCS CRACK. Erre bejonnek az emberkek és kerdezik hogy van-e! :) Szal nem tom. Már a 10 éves kishúgom is tudja, hogy a Toca Race Driver hez nincs működő crack. : )
  • fgm
    Nagyon heles !!
  • marsu
    Ok akkor leszedem. Bocs mindenkitől.
    Az unokaöcsém meg megkapja a magáét.
  • [HUN]FaTaL
    ez a régi sima Toca2höz van:D
  • bazza
    Kamus egy unokaöcséd van :)
  • marsu
    Ha nem működik írjátok meg és leszedem.
  • marsu
    Hi all.

Az oldalamról letölthető egy crack, az unokaöcsém szerint neki működik vele a játék. Ezt megerősíteni, vagy cáfolni nem tudom. És kipróbálni, sem mert nekem nincs meg a játék.

Itt lehet próbálkozni.

Letöltések/programok gomb alatt.
  • 12346
    ne legyetek má ekkora almák.... ha volna crack, tuti ott lenne azon a kibaszott NFROCE-on! vagy inkább a tört game..
    ezennel szvsz be lehetne fejezni a crack témát:/
  • fgm
    Ja, ja igazad van. Szart se ér a krekk !!
  • Solid Snake
    Végre pezseg a topic
  • bazza
    sőt...
    van benne egy csomo fake! Szerintem ez egy fake csomag: 4-5 crack található benne...

U.I.:Lehet én csesztem el vmit, szval örülnék, ha más is kipróbálná!
  • bazza
    Én két cracket találtam benne, az egyik használata után simán elindul az ellenőrzés és nem indul, a másik használatakor pedig nem a védelmi ablak, hanem egy fekete, dos parancssor...ami után megint nem indul el.

Szerintem fake!
  • fgm
    Hát én levettem de elég bonyolultnak tűnik a használata ! Remélem sikerül kiprószálni.
  • 12346
    baz.. ilyen nincs, hogy fontos game, meg szar nem szar. nagy loller vagy hallod. nem tűnt fel, hogy minden szir-szar játék megjelenik törve? szted pont ez lenne a legszarabb, és ezért nem törik fel?? gondolkozzá má néha.
  • 12346
    csak az a gáz, hogy ezt crackelésnek híjják.
  • 3P
    Töltse le az akinke 7 anyja van! Mondom, majd ha kint lesz az NFORCE-n, addig kár rá minden idő....
  • grebber
    Töltsd le azt probáld ki!Olyan sok az a 16MB.
  • Amse
    Most néztem és nincs fent.
  • 3P
    Ne kezdjük már el ezt előről! :(

Ha lesz olyan crack, ami működni fog az úgy is fent lesz az NFORCE-n...
  • grebber
    http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2452/2004-08-19_10-26-42.Toca%20RD%202%20crack-rar.torrent

Ezt találtam lécci valaki szedje le hogy megy-e vele a Toca 2!!!!!!
  • toMpEr
    tokmindegy, eddig is voltak sf3-as jatekok feltorve
  • Rusy
    starforce 3 megadta magát, nem fake, nforce-on kill switch van krekk