TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így is 1 napot tudtam gémelni!
Nem mondom, hogy rossz játék, de elég volt ennyi!😉
Jöhetne már az NFSU2!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
A Half Life 2-rõl nem beszélve!
Köszi az infót!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
megy a letöltés sry...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Gyere én Pro Simet csinálok
IP:80.98.232.216

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sajnos ez a hatranya az ilyen nyilt, GameSpy-os szervereknek, foleg ha a jatek is inkabb fun-race vagy az arkad fele kozelit, mindig lesznek hulye kocsog buzi gyerekek akik betevednek szorakozni.😛
Ha mar fizetsz a VIP-ert, hasznald ki ezt az egyetelen ertelmes de karcsu elonyet😊))
nemsokérte a a10 rugo de ha megvettem volna biztos a fejemet a falba verem mert azert annyira nem nagy durranás hogy kiadjak érte ennyi manit.
*Posse*T.W.D*
akinek nem megy a game sajnálom meg minden, csak itt a topic nem a Virtual Pc konfigolásáról szól (Van egy Virtual Pc topic direkt erre), meg nem arról, hogy minden 5. hozzászólásban megkérdezi valaki: "Van Crack mára a játékhoz???" stb...
énnél normálisabban tényleg nem tudom már elmondani, és remélem nem is kell többet. aki bejön, elõször sztem meglátja a banner alatt lévö igazságot.
és vazze én is 3 hétig spóroltam, hogy megtudjam venni a játékot. a 9900 ft tényleg nem sok érte. Tessék van számítógéped, van interneted, van ez, van az... ne mond már hogy az a 9900 ft egyszer az életben sok.
ha valaki akar játszani akkor MSN - [email protected]! 😉
Végigvittem a karrier-t, a single bajnokságokat is mind megnyertem, tehát "valamelyest" ismerem a játékot.
Egy biztos nem egy vérbeli szimulátor, de nem is annak készült, aki azt keresi, menjen GPL-ezni, LFS-ezni, esetleg Nascarozni (igaz azt nem ismerem, de jókat hallok róla). Viszont az határozottan hülyeség, hogy "arcade szar". Azért itt van fizika, mégpedig elég élvezetes. Érzõdik a kocsinak a "porcikái", nagy különbség van vezetési élményre, stílusra, hangulatra a különbözõ bajnokságok között, de még az azonos bajnokságon belül induló különbözõ csapatok autói is eltérõen viselkednek...
Az árkád érzés mégsem a véletlen mûve, de nem is vezetés közben jön ki, hanem a körítésbõl. Ilyen, hogy pl. karrier módban nincs idõmérõ, ez nálam óriási hiba, de ez van. További hiba, hogy nincs spéci beállítás, s talán a depó megvalósítása is vicces, de ez inkább a nagyszámú, s egyben merõben eltérõ bajnokságnak tudható be. Azonban amint kigördülsz az aszfaltra merõben megváltozik minden, kezdõdhet a száguldozás s gyanusan jó fizikával teheted mindezt... Vannak ugyan szar, sõt oda nem illõ dolgok (rally, rally-cross, terep-rally, jég-rally), de a többi elég szuper. Sok-sok jó és hangulatos bajnokság van.
A grafika is nagyon helyén van, vagy legalább is jobbat még nem láttam a mûfajban... 😊
Elõnyként mutakozik még, hogy billentyûrõl is több-kevesebb gyakorlás után egész jól irányítható a játék.
Az AI is remekelt. Helyezkednek a versenyzõk, a szögeket zárják keménye oda teszik magukat, s vannak kiemelt versenyzõk (karrier mód kiemelt alakjai), akiknek érzésem szerint saját vezetési stílusuk van...
Összegzésképpen annyit mondhatnék el, hogy árkádosított díszítésû, de meglepõen jó menettulajdonságokkal, s fizikával ellátott autós game, ami már erõsen rá fért a PC-s táborra...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Ja még valami, a hóban a guminyom fekete, jég rally. b+ mi a f@sz a gumit otthagyja a jégen amúgy is szögecses a gumma. FOOL

De mar ki lett targyalva parszor, hogy "autos-jatek" kategoriaban szerintem nagyon jo sikerult jatek. Ha az ember nem szim-et var tole, akkor nincs vele komoly baj (leszamitva a nehany gyermekbetegseget😄D).
Ez egy egyszeru, nagy fun-race jatek😊 De arra teljesen jo.
Nagy ARCAD az egész, Pro SIM
persze.
A kocsi beállításai semmit nem befolyásolnak, detto ugyanúgy megy. SAJNOS
A rally minél többet nyomom annál rosszabb.
Pl.:berakom hátramenetbe és már tolat is iszonyat gyorsan 100al kb.
A régi komodoromon(64) a PitStop nevû gémen is volt gumikopás, ezen nincs.
A colinon is van pedig azt szidják.
Itt meg azért nem szidja Alex sem mert õ is a kis össze kapart pénzén megvette.

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!