TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Sztem is, de legfõbbképpen arra van, hogy megoszd másokkal a játékkal kapcsolatos tapasztalataidat, és kérdezz, ha nem tuccc vmit...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

mukika törlöd minden hozzászólásom?????
Talán attól hogy mindeki aki akarja letölti a jó DVD iso-t és a topik megszûnik mert már nem lesz rá szükség??
Ez a topic is csak azért van mert ez nagyon jó játék (szerintem) és sokan akarnak vele játszani, de nem akarják megvenni!!!
CoolStuff
OK!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

mukika
azon jobb lenne megbeszélni, hogy hol és mikor, szal legyen. 😊

mukika
gondolod?? 😄

CoolStuff
mukika😄

CoolStuff
Estére lesz, ha gondolod!

Csak nem törölt valaki ?????? 😊)))))))))
mukika
MSN-ed van?

CoolStuff
Most, a Joint Operations multijáct crackelem éppen, de majd jáccchatunk!

mukika
neked most megy a game??? játszhatunk neten?

mukika
okos vagy.

CoolStuff
Itt mindenki a DVD-set használja, kivéve, akik megvették!
Ja és mindenkinek megy a nem eredetivel is innen!
Szal ezt beszoptad!

Töröld ha akarod, nem érdekel!!!
mukika
na most utoljáta elmondom:

a topic a játékról szól, és nem a warezolásrol, nem a VPC-rõl, se semmi ilyenrõl...

ezeket privátba beszéljétek meg légyszives, és ne itt. ha sikerült akkor jó játékot hozzá.

mostantól a nem ide illõ hozzászólások törölve lesznek.

mukika
privátba thx.

magus755
ezt probáljuk kideriteni roland haverunk révén ö honnan szerezte!!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Akkor most nincsen olyan verzió ami müxik? Én úgy tudom hogy van vmi dvd verzió, ami jó, de azt próbálta már vki? És honnan lehet leszedni?
mukika
"Nem az amit ti használtok ami csak a netes módszerrel mûködik." - nem mert EREDETIT használok.

és egyik se "csak" netes módszerrel megy.

magus755
Akkor milyen verzioju és honnan szedted le !!!!!!!!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

???

"vessetek a mókusok közé" :)

Nem a RACEDRIVER2.iso mérete: 4 707 319 808!!!!!!!!!!
Csá mindenki úgy nézki hogy sikerül szereznem egy jó Dvd iso-t amihez nem kell crack. Nem az amit ti használtok ami csak a netes módszerrel mûködik.
CoolStuff

mukika

CoolStuff
És ez nem az???:
"ez a sok törölgetés miatt van, velem is ugyanez van... 😞"

mukika
látod vazze már megint itt offolsz.

CoolStuff
Száksz lokó!😛

mukika
32%-nál tartok, mit ne mondjak kezd érdekessé válni a játék...

mukika
ez a sok törölgetés miatt van, velem is ugyanez van... 😞

Zetorg
"NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"

Zetorg
NINCS KREKK!

CoolStuff
Egész nap gémeltek!
Nekem megint nem megy, szal nem tok menni...😞

CoolStuff
Már nincs wesztel, már csak T-Mobil van!😄D

CoolStuff
Arról beszéltem, ami:
#4242 - 46 között volt!

Zetorg
hi!
bázzeg, nem jelezte a kedvenceknél, hogy van új üzenet és ezért be se néztem. 😞
valaki akar jáccani onlájn? 😄

mukika
A Rallys része a játéknak amúgy tényleg érdekes. Nem mondom, hogy rossz, de nem is jó.

A régi nagy klasszikus rallys játékokban: Colin 2 (mai napig a kevencem) teljesen másképp kellett vezetni. Ha itt csúsztatod a kocsit idõt vesztel stb.... 😞

mukika
htx...

mukika
a tegnap esti szarakodásotok.

CoolStuff
Mi volt az a sok, amit törölni kellett?
OFF vége!

CoolStuff
#4248 -nek ment!😄

CoolStuff

3P
Örömmel látom 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

mukika
mostmár nem kell moderátor, mert itt vagyok én mint házigazda.

mukika
eredeti szal.. 😊

3P
Fogd már fel, hogy csak néhányotokat érdekel amit csináltok! Az nyugodtan mehet privátban is, itt foglalkozzunk a játékkal, s most már hanyagoljuk, hogy hogyan lehet megszivatni a védelmet. Nyiss neki külön topikot s folytassátok ott. EZ a topic a TOCA Race Driver 2-rõl szól s nem a VPC-rõl! Köszi. Nem akartam elragadtatni magam, de már unalmas ami itt folyik....

3P
Nem kellen újrakezdeni ezt a VPC-s dolgot! A moderátorok nem véletlen törölték a korábbi "mûvetek"!!!!

3P
Igen sokmindent (pl. visszapillantó, FFB hatások,...), de van már 1.2 is.
Ha ne meredetivel játszól, akkor vigyázz a patcheléssel, mert volt akinek patch elõtt minden ok volt, s patchelés után már el sem indult többé neki...

3P
Igen.
Eszméletlen szuper játék....