7285
-
#4914 Hát szerintem se lesz hozzá törés ,bár én megvettem eredetiben mert nagyon megéri,nagyon király a game!A virtuál pc-s dolgot én is probáltam de semmi eredményre nem jutottam vele! -
#4913 orolunk, hogy ilyen szakertok is hozzaszolnak a temahoz, mint Te. -
ddd #4912 szvsz ha komolyan foglalkoznának vele már rég feltörték volna -
#4911 Egyszer ugyis feltörik mert a hackereknek ez kihivás. -
#4910 Sajnost itt a fejlesztők győztek...
De lehet ha odaadod egy ovisnak a dvd-t, lehetséges hogy feltöri. -
#4909 Nemhiszem. -
ddd #4908
Ha még mindig nincs hozzá törés akkor biztos elég fos a game azé nem foglalkoznak vele.
-
#4907 Kár már kezdtem reménykedni :( -
#4906 nem -
#4905 Ez engem is érdekelne hogy müködik-e az üres mdf-es IDE kihuzos módszer! -
#4904 ennél működik az IDE-s módszer ? -
qrva #4903 Sziasztok!
Nincs valakinek veletlenul mdf/mds alcohol120% kepfile-ja a jatekrol? -
#4902 ha elindul, az is nagyon necces...
ha teheted, inkább vedd meg! -
JiM001 #4901 Nah Bazza proggijával eltávolítottam a korábbi meghajtót, felraktam újra, és elindult végre!!!
DE! Kiléptem (még nem is játszottam vele) és már nem indul... pedig eltávolítottam megint a meghajtót és újra, de semmi... :(( -
#4900 - Probald ki a demot es dontsd el mennyire jo.
- Ha tetszik, vedd meg.
- Nincs tores. -
Srep #4899 Sziasztok!
Mennyire jo a Game?
Megéri megvenni?
Vagy van müködö törés? -
JiM001 #4898 Szépen végigcsináltam az indítási trükköt, de nem hajlandó elindulni... :((
Lemez azonosítási hibát ír folyamatosan! :( -
Szabyka #4897 Aham ! -
#4896 LOL :D -
#4895 -
#4894 Peig úgy tui, hogy működik, többen próbáltuk! -
Szabyka #4893 -
Szabyka #4892 Virtual Pcvel páran próbáltuk eredmény nélkül ... :( -
#4891 Sry!Aztittem postaköltség nélkül.
Bunkó -
#4890 A 7600 neked egyenlő 9900-al? Jó volt a matektanárod! -
#4889 9900.-
Szvsz nem jön ki olcsóbban. -
#4888 Hi!
Nem tudom most nálunk mennyibe kerül, de megrendelhető külföldről kb. 7.600Ft-ért postaköltséggel együtt! És elküldik magyarországra is! -
#4887 Ezen ha minden igaz akkor az egyik haverom már dolgozik...valami virtuális gépet akar emulálni és így bemontolni...remélem összejön neki! Hálózatos installálással már megy. De az is lehet hogy megveszem ezt a gamét, hogy ne kelljen ennyit szarozni vele...amilyen csúcs game simán megérné!!! Most tartok a rally-s résznél, olyan 17% de egyszerűen nem bírok túljutni rajta...viszont neten üt a téma! -
#4886 na ez a szanvedés merérte?inkább vedd meg mint mindig ujraindítgatni :) -
#4885 innen:
http://www.star-force.com/support/sfdrvrem.zip -
balint08 #4884 ????
-
balint08 #4883 és honnan kapok starforce cleaner-t -
#4882 RD2.EXE es ENTER :))))) -
Szabyka #4881 Arra jönne rá már valaki, hogy 1 gépen, hogy lehet elindítani ... :( -
#4880 A lényeg az, hogy amikor nem indul el, akkor lefuttatjuk a starforce cleanert, ami eltávolítja a védelmi meghajtókat...Ez után újra feltesszük a védelmi meghajtókat, és el fog indulni!
Mi értelme ennek? Próbálkozásaim során azt tapasztaltam, hogy elsőre még be lehet csapni a védelmet, de már másodjára nem! Ezért ha újratelepíted a védelmet, akkor megint be tudod csapni!
Ez mégis csak jobb a teljes bizonytalanságnál: elindul-e vagy sem...
Én háromszor egymásután próbáltam ki, és mind a három alkalommal működött! -
balint08 #4879 na írddd!!! -
#4878 Találtam megoldást a 2 gépes módszerre! Most már 100%, hogy elindul akkor, amikor akarom! -
#4877 NA most meg nem akar elindulni...kis geci -
#4876 Retry from championship?Asszem, de kettő közül lehet választani.Aztán, hy újra elindítos akkor onnan folytatod.De aszzem, ha a másikat választod akkor azt is ki leht választani a legközelebbi indulásnál, hogy hol folytasd.Szóval ha elrontottad az utóbbi két versenyt akkor lenyomhatod onnan is újra. -
#4875 jó de hogyan? egy verseny után kiléphetek?(mire, mikor katt?)