TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hálboba=háloba!😊)
MInd a 2 gépen lehet vele nyomatni!Azt én sem értettme hogy hogyan és miért!De hiába van fenn mind a kettõn az iso a védelmi rendszer nem fogja érzékelni!Igyhát egybõl lehet nyomatni hálboba!Menni fog a gamE!😊
mukika
sztem csak az egyiken... bár mostanában sokakanak azon sem.

Clava
Hé skacok ien kérédés még sztem nem volt de ha igen akkor bocs.

ha ugyebár megcsináljuk a 2 gépes módszert akkor minda 2 gépen lehet vele tolni vagy csak az 1-iken?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

bodesz
mit vársz egy 2 cd(instalálva 1.43 gb)-es gametõl lenne akkor 1 dvd amibe lenne zsaru meg minden törés is majd 2.rész meghozza remélem ezeket
TDR2 is 1 dvd ami elég sok de megéri mert jó játék töréssel szép graffal szóval sztem nfsu2 is 1 dvd lessz ha sokat akarnak belõle kihozni
ja csak 1 tipp:játsz a tdr2 vel vagy a nfshp2 vel meglátod mind2 jó bár én kedvenc nfs em a hp2 volt és még most is az nfsu2 se megy majd sokra sztem amúgy igazad van

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

mukika
ok 😊 demo alapján annyira nemlehet kiimerni a játékot.

grebber
A demót kiprobáltam.És nem alkottam vélemény csak mondtam kinek mi tetszik.
Nem az én reszortom a gamek fikázása lehúzása!

Next PC upgrade: 2022

mukika
te ezt a játékot kipróbáltad már????

nemhiszem, akkor képtelenség vélemény alkotni.

grebber
Persze hogy neked ez tetszik kinek a pap kinek a paplan!

mukika
pfffffff és az is kötelezõ, hogy menjek végig ugyanazokon a pályákon stb...... a 2 játék 2 különbõzõ mûfaj. felesleges õket összehasonlítani, mert szevasz a Toca 2 nyerne.

DJ Skyline
én mindíg is a valóságon alapuló játékokat szerettem,szeretem...persze voltak ilyen kalandjátékok hogy Rayman,Hearts of Darkness de ezek mások...pl én már a RtCW-n(Return to Castle Wolfensteinen) kiakadtam,hogy második vh. keverve a szörnyekkel,mumusokkal...hát...nem nagyon jött be...

DJ Skyline
igen de az NFS 4dik,5dik részében galyra vághattad a kocsidat,és befolyásolta a kocsi viselkedését...6dik részében volt valami törés,de itt a visszapillantón,és a szélvédõn kívül más nincsen!

grebber
A NFSU-ban szerintem kötelezõ az hogy ne törjön a kocsi!!
Mert játszal vele és szólj hogyha ugy vittet végig hogy egyszer sem fogtál semmilyen falat más kocsit, mert ez csak ugy lehet séges szerintem ha gyök2 vel mész tehát nem kell törés , may ugy kell a NFSU 2-be hogy lehessen olyan opciót állítani hogy legyen törés vagy sem!

Hát igen! Ebben én is egyetértek veled! Tényleg így van! Mostani játékok olyanok, hogy elkezd vele játszani az ember és már közben megunja, mert jobbra számított, vagy csak miután végigvitte a játékot többen rá, hogy ezt vártam én annyira? Mondjuk sztem a Half Life 2 vel nem lesznek ilyen problémák. 😊
0ppika
"meg se veszem" én meg le sem töltöm valahogy az ilyen mesejátékok engem sem érdekelnek.

http://epica.nl

DJ Skyline
bírom az ilyeneket...tök más játékkal hasonlítják össze az épp topic témában lévõt...TOCA2 vs DOOM3...hogyan?még kategóriára sem ua....egyik autós a másik hentelõs FPS...én mondok valamit...DOOM3at meg se veszem mer' nem érdekel...ma már nem csinálnak túlzottan tartós játékokat...1 év múlva szvsz a DOOM3 is ott lesz ahol a többi...lesznek nagy fanok,rajongók,de lesznek olyanok akik "asszondják" "szép,jó játék de 1x elég volt végig vinni"...sõt lehet sokan oltári nagyot fog csalódni a DOOM3al kapcs hogy ezt én nem így akartam,nem így gondoltam,nem így vártam,nem így hallottam mint én az NFS Uban...de mind1 ez csak az én véleményem...

0ppika
Szerintem ez hülyeség!
Amúgy hogy lehet a két játékot összehasonlítani???

http://epica.nl

DJ Skyline
ehez a röpke NFS Us dologhoz hozzászólnék én is...
khm khm...
Mikor hallottam hogy az NFS család folytaródik,pláne hogy tuning világot dolgozza fel akkor nagyon örültem,mert az elõdök(1-2 rész kivételével)nagyon jók voltak!Hát megjött az NFS U,de jó meg minden,de úgy a Underground mód felénél jöttek elõ a negatív vélemények:
-Nincs zsaru--szerintem követelmény egy ilyen játékban
-Nem törik az autó--ez a másik nagy követelmény
-Nem realisztikus(még nem is közelíti)az autók tulajdonsága
-Nincs is beleszólásunk a tuningba---csak kapod a csomagot és beteszed ennyi...
-Monoton pályák---Uncsi volt a játék felénél 31x elmenni a reptér mellett,alagútban,stb...
-stb,stb...

Összességében a maga mûfajában óriási alkotás volt(azért is mert azóta rentgeteg bejelentés van tuning témát feldolgozó játékokról---Juiced,NFS U2 persze,stb...de én nekem ennyit jelentett az NFS U:Egyszer végigvihetõ,utánna még online módban 1 max 2 hónapig játszható,ma meg már 5-10 percre elõveszem játék...Negatív csalódás ért ezzel kapcs,szerintem nem csak engem...

NFS U2...hát...megmondom õszintén 1 hónapja még vártam...de ez a lelkesedés kesz halványulni ahogy nézegettem a "szkrín shotokat"...ocsmány kocsik,csak este van,út megint olyan mintha vihar lett volna,zsarut meg még mindíg nem láttam...

így ennyi...boccs az offért...

Alexease
- Dinamikusabb fejmozgas cockpit nezetben: Active Cockpit Camera (ACC) v. 4.0 Mod

- Pilota pozicio allitas, plusz egyebb kamera allitasok: Camera Hack v. 1.1.1
12346
egy szót nem szóltam.

Istencsászár
1 tippugyebár asszem starforcéal van lekódólva a toca és a Codename: Panzershez is és a panzershez ban nekem starforcer nevõ progi ami törli a védelmet😊 holnap kipróbálom megy e 😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mukika
nem én törölgettem most de mind1. ha valami nem tetszik kérdezd meg a moderátor topicban legfölül vagy írj a [email protected].

12346
eh

mukika
no off htx... 😊

12346
jah. sose láttam még ilyen csillogó szappanszimulátort

CoolStuff
Én meg már dühöngtem, hogy régen hõn szeretett játékomat fikázzák, de akkor minden rendben!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

mukika
igaz. csak sokan íták, hogy nincs crack meg stb, inkább játszanak az Undergrounddal. Teljesen más a 2 játék.

CoolStuff
igaz!
na bye, megyek aludni...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

mukika
ez is igaz...

grebber
Nekem nem volt semmi bajom az NFSU-val!
Akinek nem tetszik az meg ne játszon vele!

CoolStuff
ja, de úttörõ volt az nfsu abban a mûfajban!

mukika
nem alázta, csak elmondta a véleményét. és az Undergroundot marha hamar meguntad vazze... uggynazok a pályák, ellenfelek stb... Toca legalább változatos ezen e téren is.

mondjuk baromság õket összahasonlítani, mert teljesen más mûfaj.

CoolStuff
Ja, de azért ne alázza az NFS hierarhiát!😄
Bár a sima Underground télleg gáz kissé a nem törésével!😄
Nem lehet összehasonlítani a gémet, mivel az egyik tuningolós illegális gyorsulás, a másik meg olyan "Toca"!😄D
A Toca sorozat nagyon jó szimuláció!

mukika
Kinek a pap, kinek a papné....

CoolStuff
Lácccik, hogy nem értesz hozzá!😛

mukika
😄

Zetorg
ööö...nem is kamerát kellett volna mondani, hanem a fej mozgását! sry. 😄

mukika
ha igen akkor a vissazjátszásnál van egy kamera gomb. arra ráklikkelsz és lám...

mukika
a képekre gondolsz?

Zetorg
szerinted?

mukika
hol? 😛

Zetorg
Alex!
lécci magyarázd el, hogy hogyan lehet állítani a kamerát! 😊

hát ja este van már visszaolvasva tényleg nem sok értelme van, csak azt akartam érzékeltetni hogy annyit nem ér amilyen hiszti volt itt a krekkért, és csomó olyan ember is megvette akinek mint lentebb leírtátok nem sok köze van a simulációs autós gamékhoz inkább nfs:u
persze ez csak az én véleményem nektek lehet megér 10000 ft-ot...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Alexease
Ez egy igen "szep" es hosszu mondat volt
mukika
"mondjuk nem szeretem az autós játékokat" - pedig sztem az aútósjáték imádó társadalom erre várt! 😄DDD és a 9k nem sok érte....

Hi mindenkinek, nagyon nagy üzleti fogás ez a starforc3 3 😄DD, haver megvette a toca 2-õt, és kölcsön kértem tõle, mert 2 nap után ahogy megvette le se szarta, felraktam megnézetm, hú kb 10 percet játszottam vele aztán delete, mondjuk nem szeretem az autós játékokat az tény csak kíváncsi voltam ami itt hisztéria volt a krekkel kapcsolatban az hihetetlen, és ez sokaknak arra adott okot hogy megvegye és görcsösen játszon vele, mint a haver 2 aza 2 napot, és szép volt jó volt, oszt csõ, igaz van pénze de akkor is, inkább égetõ probléma hogy egyre több tényleg jó játék jön ki ezze a védelemmel, már van 2,3 jó darab, és tényleg mindenki kezd elgondolkodni, hogy meg kéne venni stb azért ezt mondjuk nem gondoltam volna, hogy kijön egy toca 2 és máris az emberek elfelejtik a warezt pedig így van, senki nem gondolkozik azon hogy nincs warez nincs krekk akkor ezt most kihagyom, vagy késõbb veszem meg olcsóbban, vagy késõbb játszok vele nem mindenki kezd spórólni mint állat pf súlyos tényleg itt a warez alkonya...
bocs az offért csak gondoltam leírom a véleményemet, mert ez a játék volt az elsõ starforce 3-mas, és eladási rekordokat döntött, de szerintem követni fogják a többiek is...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

mukika
teljes mértékben igazad van, bár lehet hogy msot megköveznek ezért minket! 😄

Alexease
Az NFS:U-t nehez az autos jatekok koze sorolni😊) Egyedul annyi a hasonlatossag, hogy auto formaju dobozokat kellett tologatni😊)))

Nem flame-elek, csak sokan kepesek egy kategoriaba sorolni ezeket, es hasonlitgatni hogy melyik a jobb. Pedig van 3 kategoria:
- total egyszeru, "1 IQ-s" arkad (pl. NFS:U)
- "autosjatek" (pl. MBWR, TRD2)
- szimulatornak keszult autosjatek (pl. GPL, NR2003, LFS, netKar)

Es meg van egy kovetkezo "autos" resz is, amit meg ezek koze szoktak sorolni, pedig semmi koze hozza. Az meg az autos maszka jatek (GTA sorozat). Kepesek meg azt is hasonlitgatni ezekhez😊 Na az eleg LOL!!😊)
Bar, pl. egy GTA-ban komolyabb "auto-szimulacio" van mint az NFS:U-ban😊))))
mukika
NFS:U szép volt, jó volt, de az egy idõ után egy kalap szar volt... jóval gyengébb volt mint a Toca 2. Nem mondom ennek a játéknak is megvannak a hibái, de azok ellenére is élevezhetõ!

Alexease
Engem ezert nem erdekel hogy sirnak a crack-ert😊 Aki ilyen NFS:U szintu dolgokkal jatszik, meg azt varja, annak ugy is tok mindegy mivel tolja csak csillogjon. Annak ez a progi csak egy UJ, SZEP, CSILLOGO, autos, divatos, ismert stb. dolog, amit feltetlenul ki kell probalni, le kell warezolni stb. Ugy sem foglalkoznanak vele "komolyabban".
Akinek meg nagyon kell, tenyleg hasznalna es hosszabb tavon, az meg kibir 2-4 honapot amig osszeszedi a penzt ra es megveszi.

de a crack-rol a hirt mar a megjeleneskor kiadtak, hogy olyan a vedelem, hogy legkorabban szeptemberre tudjak feltorni. Ugy nez ki, az egyik csapat mar feladta😊))