TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ugyebár megcsináljuk a 2 gépes módszert akkor minda 2 gépen lehet vele tolni vagy csak az 1-iken?
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
TDR2 is 1 dvd ami elég sok de megéri mert jó játék töréssel szép graffal szóval sztem nfsu2 is 1 dvd lessz ha sokat akarnak belõle kihozni
ja csak 1 tipp:játsz a tdr2 vel vagy a nfshp2 vel meglátod mind2 jó bár én kedvenc nfs em a hp2 volt és még most is az nfsu2 se megy majd sokra sztem amúgy igazad van
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Nem az én reszortom a gamek fikázása lehúzása!
Next PC upgrade: 2022
Mert játszal vele és szólj hogyha ugy vittet végig hogy egyszer sem fogtál semmilyen falat más kocsit, mert ez csak ugy lehet séges szerintem ha gyök2 vel mész tehát nem kell törés , may ugy kell a NFSU 2-be hogy lehessen olyan opciót állítani hogy legyen törés vagy sem!
én meg le sem töltöm
valahogy az ilyen mesejátékok engem sem érdekelnek.http://epica.nl
khm khm...
Mikor hallottam hogy az NFS család folytaródik,pláne hogy tuning világot dolgozza fel akkor nagyon örültem,mert az elõdök(1-2 rész kivételével)nagyon jók voltak!Hát megjött az NFS U,de jó meg minden,de úgy a Underground mód felénél jöttek elõ a negatív vélemények:
-Nincs zsaru--szerintem követelmény egy ilyen játékban
-Nem törik az autó--ez a másik nagy követelmény
-Nem realisztikus(még nem is közelíti)az autók tulajdonsága
-Nincs is beleszólásunk a tuningba---csak kapod a csomagot és beteszed ennyi...
-Monoton pályák---Uncsi volt a játék felénél 31x elmenni a reptér mellett,alagútban,stb...
-stb,stb...
Összességében a maga mûfajában óriási alkotás volt(azért is mert azóta rentgeteg bejelentés van tuning témát feldolgozó játékokról---Juiced,NFS U2 persze,stb...de én nekem ennyit jelentett az NFS U:Egyszer végigvihetõ,utánna még online módban 1 max 2 hónapig játszható,ma meg már 5-10 percre elõveszem játék...Negatív csalódás ért ezzel kapcs,szerintem nem csak engem...
NFS U2...hát...megmondom õszintén 1 hónapja még vártam...de ez a lelkesedés kesz halványulni ahogy nézegettem a "szkrín shotokat"...ocsmány kocsik,csak este van,út megint olyan mintha vihar lett volna,zsarut meg még mindíg nem láttam...
így ennyi...boccs az offért...
- Pilota pozicio allitas, plusz egyebb kamera allitasok: Camera Hack v. 1.1.1
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
na bye, megyek aludni...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Akinek nem tetszik az meg ne játszon vele!
mondjuk baromság õket összahasonlítani, mert teljesen más mûfaj.
Bár a sima Underground télleg gáz kissé a nem törésével!😄
Nem lehet összehasonlítani a gémet, mivel az egyik tuningolós illegális gyorsulás, a másik meg olyan "Toca"!😄D
A Toca sorozat nagyon jó szimuláció!
persze ez csak az én véleményem nektek lehet megér 10000 ft-ot...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
bocs az offért csak gondoltam leírom a véleményemet, mert ez a játék volt az elsõ starforce 3-mas, és eladási rekordokat döntött, de szerintem követni fogják a többiek is...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nem flame-elek, csak sokan kepesek egy kategoriaba sorolni ezeket, es hasonlitgatni hogy melyik a jobb. Pedig van 3 kategoria:
- total egyszeru, "1 IQ-s" arkad (pl. NFS:U)
- "autosjatek" (pl. MBWR, TRD2)
- szimulatornak keszult autosjatek (pl. GPL, NR2003, LFS, netKar)
Es meg van egy kovetkezo "autos" resz is, amit meg ezek koze szoktak sorolni, pedig semmi koze hozza. Az meg az autos maszka jatek (GTA sorozat). Kepesek meg azt is hasonlitgatni ezekhez😊 Na az eleg LOL!!😊)
Bar, pl. egy GTA-ban komolyabb "auto-szimulacio" van mint az NFS:U-ban😊))))
Akinek meg nagyon kell, tenyleg hasznalna es hosszabb tavon, az meg kibir 2-4 honapot amig osszeszedi a penzt ra es megveszi.
de a crack-rol a hirt mar a megjeleneskor kiadtak, hogy olyan a vedelem, hogy legkorabban szeptemberre tudjak feltorni. Ugy nez ki, az egyik csapat mar feladta😊))