7285
-
#4994 - Valszeg draga a Starforce liszensz, nem er annyit a program:)
- Gagyi a jatek, felesleges
- Tul ismert, nepszeru - pl. Doom3 - ugy is megveszik, nem erdemes kockasztatni
- Ha jo a jatek es leszedik warez-ben, de azonnal patchelik es/vagy sokszor, inkabb megeri megvenni eredetiben (pl. BF1942)
- stb.:))))))))
-
ACE #4993 Csak azt nem értem, ha ennyire nehéz ezt feltörni, akkor miért nem csinálja minden játékgyártó ezzel a programjait? Megállna a warez világ, az tuti. -
#4992 Ej erre sokat kell várni de nagyon :( -
#4991 szerintem biztos nem kizaro ok, hogy regi a kill switch-et is feltortek fel ev utan
a starforce nem feltorhetetlen vedelem, csak sokaig tart
a vedelem keszitoi ki is jelentettek ezt, valamint hogy csak annyi a celjuk, hogy kitoljak a warez verzio megjeleneset -
#4990 Lehet hogy mar feltudnak, csak nem foglalkoznak vele, mert "regi". De ha meg sem tudjak, akkor az XpandRally lesz a masodik, mert nekik is megtetszett a Starforce-os modszer:))) -
Szabyka #4989 Akkor ezek szerint ez lenne az első game amit nem tudnak feltörni ? -
#4988 Szerintem már nem is dolgoznak rajta hogy feltörjék ....rohadt starforce -
Matheus #4987 kááááár, remélem még felfogják mjad :( -
#4986 Nem. -
Matheus #4985 már feltörték a gamet, ugye? -
Szabyka #4984 2db 4980 ? Ügyes vagy! :DDD -
#4983 Sajna nincs lóvé ilyenekre. -
#4982 Nem lehetne valahogy CD-re megcsinálni? Nincs DVD íróm :) -
#4981 gyüjtsetek pénzt... :D -
#4980 Köszi -
#4979 DVD-n van, és 9900ft. :) -
#4978 Sziasztok! Tudja valamelyikőtök, hogy a game mennyibe kerül? Ja és csak DVD-n adták ki? -
#4977 Bennem még él egy kis remény a crackre nézve. -
Szabyka #4976 Na kihalt a topic, ha lenne crack hogy pörögne ! :) -
Srep #4975 Megvettem!!!
Este kiprobálom megérte e az árát.
Csak jol müködik ez a védelem, ha nem müködne igy akkor talán ezt sem vettem volna meg -
#4974 Így már sikerült megcsinálni! :))
Köszi szépen!
Már a hajamat téptem.... -
#4973 Én is szórakoztam vele, aztán asszem az segített, hogy a biilentyű beállításoknál rámész a left-re és nem gombot nyomsz hanem a kormányt tekered balra és akkor már be tudod állítani rendesen.De nem biztos, hogy ez volt.Már nem emlékszem. -
#4972 Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van, hogy megvettem a játékot, van egy Logitech Momo kormányom, de nem tudom használni...
Hiába állítom az otions-ben wheel-re az irányítást, nem történik semmi, nem tudom állítgatni a feljebb lévő dologkat sem (force feedback, stb) mert azok szürkék maradnak. Játszani pedig csak a gombokkal tudok, akármire állítom... :(
Korábban más játékokkal nem volt ilyen gond.
Remélem tud valaki megoldást! Köszi! -
#4971 #4969 ázé' :D de eisen nem olvasta sztem :P -
#4970 19" -
#4969 olvasták!!!!! :P
nem kell mégegyszer htx. :) -
#4968 Én hétvégén "csak" azért raktam fel, mert unakatesómnak meg akartam mutatni a kormányt. D
e én többet játszottam mint ő! :DDDD
Azóta megint nem tudom abbahagyni.. -
#4967 #4952 arról ír hogy neki az a 2 game megy úgy , hogy nLite-al tette fel az XPjét (és nem tette fel az SFC-t, egyébként az sfc nem is ilyen célokat szolgál ... szóval nemtudom mi az összefüggés)
másrészt nemtudom a többiek hogy vannak vele , olvasták -e a hozzászólásaimat , abban le van írva hogy lehet jáccani SF3-as gémeket .. -
#4966 :)
milyen monitor???? :) -
#4965 lehet, hogy föl kéne raknom megint :\
ki kéne próbálni az új monitorral :) -
#4964 Nem tom.Lehet =D -
#4963 mind1. mi elvileg jeletkeztünk! :D nem?! -
#4962 Hátöö...
Az! -
#4961 :C érdekes.... -
#4960 Azoldalon az van kiírva ami eddig.
"TOCA RACE DRIVER 2 BAJNOKSÁG IS INDUL!!
JELENTKEZZEN AKINEK MEGVAN(HA VAN OLYAN EGYÁLTALÁN)"
utolsó frissítés:2004.07.21 -
#4959 a bajnoksággal végül mi lett???? :C -
Szabyka #4958 Np -
#4957 köszönjük.... -
#4956 Látom te is elfelejtetted.
Tömör válszom amiben minden benne van: JÓAK! :)
-
#4955 hát mondtam hogy nem tom az angolt^.^ azthittem vmi ujdonság van benne elnézést hogy szólni mertem