7285
  • Alexease
    Koszonjuk szepen, az informativ tajekoztatast:))
    Ezek utan, kivancsi lennek, hogy Neked melyik lehet a kedvenc autos jatekod?
  • Tockos
    Felejtsetek el ezt a játékot olyan szal hogy el sem tudjátok képzelni nekem meg van az originált mert annyira vágytam rá ,de ilyen csalodast nem kivánok senkinek sem.
  • vki
    Nekem valami kis nemtom mi, de tökéletesen megy vele.
  • ACE
    Hogy sikerült nektek a kormányt működésre bírni ebben a játékban? Nekem Momo Racing-em van és nem megy a kormányzás.
  • Alexease
    THX!!
  • Duddits
    Boldog Születésnapot!
  • arty
    sztem komolyabban volt véve :) kódmesterek ugy gondolják, ha már szart alkotnak, legalább le legyen védve rendesen :D
  • Alexease
    Mivel nem lehet "klasszikusan" feltorni. Ez nem ULTIMA fuggo..
  • Duddits
    Biztos gyorsan likvidálták őket... Vagy nem tom.
  • Travelos
    Szerintetek az ULTIMA miért nem törte fel ezt a játékot, illetve a GTR-t???
  • Alexease
    Nem megyek bele a warez-be, mert mar faraszto egy 1 eves jateknal...
    De SF verziotol fugghoen, elindulhat lehuzas nelkul. Esetleg eleg BIOS-ban letiltani az IDE csatornat, plusz a Registru hack, es/vagy nem lehet ugyan azon az IDE csatornan az optikai resz mint a HD, stb...

De mivel a vedelem (SF) nem csak a jatekban van (az SF driver szintu), igy egy masik jatek, de meg egy demo telepitesnel is valtozhat a helyzet!!!!!

De nem tudom minek irogatok... aki ezt nem fogja fel, az inkabb tegyen felre hetente 1000 forintot (komoly osszeg:D), es ket honap mulva meg van a honszeretett jateka (es nem szopik vele egy (!!!) ev utan meg mindig, amikor hamarosan talan itt a kovetkezo resz:)))
  • Alexease
    En is lattam menni tegnap delutan, mentem nehany gyors versenyt vele:))))
  • GTi Gaga
    ha valki akinek ment star fuck, meg lehuzogatás nélkül szoljon, küldök egy képet a kis fehér ablakomról!!!! már pöcs is van rajta!

elvileg mennie kell! láttam!

köszönöm!
  • GTi Gaga
    ezzel én is tisztába vagyok
    nem ezzel van a probléma!

ismerösömnek az volt a gáz hogy nem akarta lehuzogatni a meghajtokat, mert akkor ugrik a gari!

leszedte ezt a dtm et!

felrakta! crackolt mountolt, jöt valami fehét kis ablak és nyomot egy start gamet és ment neki anélkül hogy star night... vagy fuckot használt volna!

nekem nem megy ugy!

küldenék képet mit ir ki de nem tudom kinek és hova!

ebbe kellne segiteni!

én megvagyok a lehuzogatossal, de apának ez ebonyulult!

sejnos pénzünk meg nincs játékra :(

ez a probléma! láttam hogy müködik!

de nálam nem megy! kis fehér ablak az van! reseteltem a drivereket - ujra inditottam! a hiba üzi is megvan! de nem megy!
  • Alexease
    DTM RACE DRIVER 2 = TOCA RACE DRIVER 2
  • GTi Gaga
    re all!

még mielött valaki nekem szegezi a pisztolyt...

m,iután megirom az üzit elkezedek vissz olvasni.... csak azért teszem fel a kérdést hátha megölz valaki a válaszával.... :)

lekeptam a DTM RACE DRIVER 2t
    láttam müködni is ugy hogy nem kellet lehuzogatni mint anno a TOCA RACE DRIVERT 2!

felraktam a játékot, elinditom megadom a kulcsot, kirja nem találja a lemezt, cracolom a ncrysos crackal, bemountolom az imaget! elinditom - kis fehér ablak megjelenik , nyomok egy reset driverst, ujra inditok, majd megint game indit, kis fehér ablak - de nem történik semmi!

mit ba*****tam el!
    daemon full emulálás, alchol semmi emulálás és virtuál drive sincs! nero 6.6.03 van fent!

PLS HELP! MEGÖRÜLÖK!
    ha valaki válszol azt megköszönöm, én elkezedem visszaolvasni
    KOCCE
  • Duddits
    De mostmár bukta! Mert Breed cd-t fog kérni a játéka. Nekem is volt olyan "crackem".
  • grebber
    Nincs hozzá müködö crack.
    Nagyon sok hozzászolás foglalkozik itt ezzel a témável.
    Kicsit olvas vissza.
    Van cd/dvd rom lehuzogatos módszer és segédprogramos modszer az eliditásra.
  • SiteDisagner
    Helloszto! Van egy hatalmas problémám! Letöltöttem a MegaWarezröl a Toca ace Driver 2-t, és ami cracket adtak hozzá be is masoltam de azt irja ki h: "Nem találom a Breed lemezt! Helyezze be majd nyomjon Ismét gombot!" Nos nem tudjátok mi lehet? Nagyon jó lenne ha tudnatok segíteni mer nagyon kéne a game!! KÖFCE!!
  • 12346
    ill nem nyomom, csak megnéztem, hogy milyen a game. hát ezt se mostanában fogom tologatni.
  • 12346
    én is minivel nyomom. nem vágom mi a tré. daemon beszerzése meg kb 1 perc kereséssel együtt.
  • Evogordon
    Hallotam hogy ehez a játékhoz ilyen progit kell használni hogy menjen:SFNightmare. Valaki tudna adni egy linket ahonnan lelehet tölteni?
  • Duddits
    Van, de elég kevés....
  • mohus
    "Igen van. Elmesz es megveszed;))) Lassan pont egy eves jatek, hamarosan jon a kovetkezo resz;)"

van valami infó róla?

• mohus
    "Egy jó kormánnyal az utobbi idők legjobb autós játéka!
    Szerintem!
    Megéri azt a kis kellemetlenséget a CD/DVD tápkábellel."

és PC-re
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • Amse
    :)
  • steweee
    bocsesz,de a pixuploadon már nincs más lehetőség kép urljének beszúrására mint régen,és annak a linkjét találtam meg előbb.tőlen éppen törölhető, csak illusztrálni akartam hgoy bár mindent úgy csináltam ahogy le van írva(ezek szerint mégsem úgy ahogyan kell(ene):))) és mégsem működik
  • IMYke2.0.0.0
    Lehetne törölni a gecibe ezt a hatalmas képet?!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • steweee
    na persze, ha meg igen akkor úgy kell nekem , miért nem veszem meg az eredetit??? :))) ez a daemon toolsos nem működik nálam, pedig nagyon aranyosan beleépítettek egy olyan is a kis setup.exejébe hogy aztat mondja hogy ha nyavajog a lemezkereső,kattintsunk a reset driversre, majd rebootoljunk, indítsunk újra, ismét rebootoljunk és ok.
    miért nem azt írta hogy tiltsuk le az eszközkezelőben a fizikai dvd romokat. na mindegy, ez sehogyan sem jó. mielőtt új rendszert tennék, kipróbálom a mini imiges starfuckos verziót
  • Szabi DEMON
    Starforce Nightmare nem csinál bajt!!!!
  • steweee
    hogy őszinte legyek még nem mertem telepíteni a starfuckot, mert olvastam a hardwer fórumon hogy van akinél befosatja a rendszert is. és most nincs kedvem új vindózt installálni, majd nemsokára fogok, de előtte el kell menteni a dokumentumokat, az emilcímeket és egyebek. addig nem próbálom ki
  • Lui76
    Igen
    Asszem vmivel (pályák talán) több , de mivel csak ezt játszom
    nem tudom összehasonlítani-majd ha minden aktív lesz
  • Szabi DEMON
    Nekem működik, de ha nem akkro még mindig marad a kábelhuzogatás... Ami mondjuk nekem , egy fekvő háznál rajta monitorral elég szopás elnne. :D
  • grebber
    Starforce nightmare (vagy starfuck) nem müködik mindenkinél.

Nekem csak dvdromok likvidálásával megy de megy :)
  • Szabi DEMON
    Dameon 3.47: Itt
  • steweee
    egy szóval nem mondtam hogy nehéz, de a mini imagés verzió:

We now release this working DVD mini image clone of the much wanted
    Starforce 3 game Toca Race Driver 2.
    We have included in our release the following extras;
    1.Starforce driver cleaner exe.
    2.Newest patch 1.2 tested and working.
    You will find these extras in the minimage folder.

Again this Starforce release [szin=red][/requires you to disconnect]
    the power cables from your CD and DVD drives.
    na ez az amit sosem fogok használni mert nem húzogatom egy program miatt sem a kábelt. a másik ígéretesebb:

unpack the archive, burn or mount the DVD image þ ŰŰŰ
    ŰŰŰ þ - install the game choosing full installation þ ŰŰŰ
    ŰŰŰ þ - put the RD2.exe located in \NCRYSO folder on the DVD into your þ ŰŰŰ
    ŰŰŰ þ gamedir, replacing the old one þ ŰŰŰ
    ŰŰŰ þ - start the game and play! (*) þ ŰŰŰ
    ŰŰŰ þ þ ŰŰŰ
    þ When asked for a serial enter: þ ŰŰŰ
    ŰŰŰ þ CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR

Csak egyenlőre nincs daemon toolsom mert alcoholt használok megjelenése óta, majd keresek egyet.
  • 12346
    nem vágom mi a nehéz. ha az nfo fileban leírtakat követed, akkor nem létezik, hogy ne induljon el.
  • Szabi DEMON
    Ez a játék TELJESEN!!!(tudom mondtátok már csak furcsállom hogy,) megegyezik a Toca-val? Mert ahogy néztem ez majdnem legalább 1,5 x akkroa mitn a Toca...
  • Lui76
    Én a DTM Rd2-el vagyok sikeres -ez vmi egyszerű A módosított exe vágrehejtja a szükséges dolgokat beteszi az image-t a Deamonba stb.
    Csak mielőtt ezzel szeretnék menni biosban le kell tiltanom a CD-k
    Ide csatornáját (semmi húzkodás)
    Tényleg elég nehéz , én Gamepaddal nyomom...