TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet már nem eredeti toca race driverrel is játszani?
mert én megjelenés után pár héttel láttam egy warez oldalon, és le akartam tölteni, de egyik haverom mondta, hogy nincs hozzá crack, mert nem tudják feltörni...
nah most hogy van ez?
Lehet hogy az a gond hogy az egyik kábelen vinyó+DVd olvasó a másik kábelem meg másik vinyó+DVD iró van??
A DVD meghajtóknak egy kábelen kell lenni??
Next PC upgrade: 2022
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
van valaki nforce2 chipsettel, akinek megy ?
Forza.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Két starforce verziót ismer. Nálam minden általam ismert starforce-os játéknál bevált, amihez van mini image. (Xpand rallynál is)
http://www.bestmedia.kiev.ua/starfuck/modules.php?name=Files&d_op=get_file_details&files_id=6
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Megy a Soldiers-el és a Medieval lords-al is.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A lényeg, hogy nem lehet egy IDE kábelen a windows-os vinyó és CD/DVD meghajtó. Akinél c: meghajtó (rendszer) önálló IDE kábelen van, annál megy gond nélkül a game. Erre nálam úgy derült fény, hogy új vinyó került a gépbe a már meglévõ mellé, ezért kicsit varriálni kellett a kábelekkel, és az istennek sem akart elindulni a game, holott elõtte gond nélkül ment. Aztán megnéztem az info fájlt, és ott is megemlítenek valami ilyesmit, bár elõtte nem tûnt fel: WE DO NOT RECOMMEND TO HAVE IDE CDROM/DVDROM DEVICES PLUGGED IN SAME IDE CONTROLLER CHANNEL LIKE YOUR PRIMARY WINDOWS HDD IS!
That's all.
Az az érdekes, hogy van olyan ismerõs, aki ugyanonnan szedte le, mint én, de õnála nem megy.
Forza.
én az elöbb +próbáltam a lehúzós verziót de nem indul el a winfos...
nemtom mér...vmit kiír hogy egy file hiányzik a sisterm 32 bõl és ho telepíccsem ujra..ha visszadugom akkor +jó....
???????????
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Hogy lenne optikai meghajtó letiltó exe??? Ebben kételkedem, mert ha win-be letiltod sem jó.
Felteszem a gamet.Crackelem.Elinditom az exet bejön az az ablak hogy START GAME vagy RESET DRIVER rákattintok utobbira restartólja a gépet.
Újra elinditom akkor a védelem miatt kéri a gép hogy inditsam újra ez is megvan.
Megint elinditom erre kiir valami Alcohol 120% baszást (fennt sincs a gépen) és nem indul.
Mi lehet az oka??
valaki linkelje már ki nekem a cracket...
vagyí crack fix-et...
köszi
DTM RACE DRIVER 2 v1.0
DTM RACE DRIVER 2 v1.0
DTM RACE DRIVER 2 v1.0
Fog menni?
A következõ a problémám. Geforce FX5200 videókártyám van, és az autón kívül minden tiszta fehér. Kikapcsoltam az élsimítást és mindent a minimumra vettem. Kipróbáltam 2 driverrel is de ugyanez. Van valami ötletetek?
Köszi!
-----------------------------------------
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.