TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja teszem hozzá hogy nem láma vagyok, csak meg sem próbáltam telepíteni amíg nem megy "simán"

bizti ? akkor jó, de írd már le hogyan kell. elõre is köszi

Tjay
na kozben utana olvastam :), egyelore leszedtem mindent minimumra es ugy elindult, most kizarasos alapon fogom kideriteni, de vszinu nalam is a az elsimitasos problema lesz.

thedriver
Nem tudom, ti mit húzgáltok föl-le :), de simán megy mindenféle fizikai ráhatás nélkül is.

Tjay
en is felraktam a dtm race driver 2-ot asszem uaz mint a toca race driver2. el is indul a jatek, de a versenyen nagy fekete kepernyo van csak a mapet latom. tud vki segiteni mi lehet a baj?

de a lényeg hogy MINDENKÉPP LE KELL HÚZNI AZ OPTIKAI MEGHAJTÓKAT ? mert úgy tárgytalan

Scrat
Sziasztok.

Nos!
Hátha valakinek még új. :-)
TocaRaceDriver2 iso-t nyugodtan kiirhatod dvd-re.
Telepíted lemezrõl, mielött a telepítõ újrabökné a vsat, felmásolod a MINI image file-t vinyóra, belököd a Daemonba, gép lekapcs, optikai meghajtó táp lehúz, restart, cd kulcs megad, (mini image mountolva), örül, játszik!

Nem hiszem el hogy még mindig van akinek ez magas!

Byez

ChevyG
Nálam is müxik simán! Install, crack, rebbot, és mámegy is!
ati2002
yeee, nekem is megy. Nem kellett se reboot, se unplug, se serial. Csak meg kellett mutatni a Daemon és a game könyvtárát. Ennyi. (crackfix-el)<#taps>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

IMYke2.0.0.0
<#worship>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

5928 as válasz. Én is tõle kérdeztem és mûködik

Na elindult!!!!!!!!!!!!!!!
király
Na csak kellene nekem kód vagy save game amivel meglenne az összes kocsi mert lanolnák és ez a kevés kocsi lófasz!!!
annyit meg nem szarakodok multi nélkül amíg végigszivem a játékot!!!

arty
ha nem olvasol vissza, nem tudod meg ... ez forum, tudod azt hogyan illik használni?

Forza.

ChevyG
nézz ide és megtudod<#smile><#smile><#smile><#smile>
Csuhai G
Bocs a hülye kérdésért, de a DTM race driver 2 az ugyanaz mint a TOCA race driver 2?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ChevyG
ne verd szét, nem ér annyit a ez a gamma!!!
Jó estét!!!
Elõre is elnézést a beszédért!!!
Na szóval felreaktam azt a kibaszott játékot a legújabb daemonal
utánna elindítottam azt a starforce ganét majd reboot és beraktam azt a qrva játékot megint reboot indítom megint cd-kulcsot megattam és amikor elindítom a játékot akkor nem csinál semmit az ég világon!!
Mit bazstam el???
Segítsen valaki mert szét verem ezt a szegény számítógépet!!!!!!!!

Amse
Hát rendesnek nem nevezném ,mert nem megy mindenkinél, de jobb mint az eddigiek.

MikX
Jóllátom, hogy van rendes warez?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Narancs
Ehh, hát nincs élsimítás! szaggatott minden él! Mi a fasznak 9800PRO, ha nem azért, hogy ne csak gyors, de szép is legyen az a gém!
AA&AF nélkül nem is tom mióta nem játszottam...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Amse
Próbálkozz másik driverrel, de ha jól emléxem akkor nem volt megoldás a problémádra.Nyomj már be 1 sreenshotot linkelve, hogy milyen a nélkül.Kiváncsi vagyok milyen randa.=o)

Narancs
Hali!
Szal hogy udnám megoldani, hogy élsimítással is lássak is képbõl vmit?
Mert ha be van kapcsolva akkor nincs kép, ha meg ki, akkor baromi randa...
(9800PRO + 4.12b Omega)

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

MrSpock
Köszike!Ezt csináltam ,csak szerettem volna mégegyszer felinstallálni,de,õ viszont mindig uninstallálni akarja magát,ami nemmegy.Ezért kérdeztem,hogy..na mindegy nem lámáskodom tovább itt..akkor dobom a süllyesztõbe.

Go Jeff Go!!!!

Amse
De te mit nem értessz?Visszaolvasol akkor megtudhatnád, hogy van akinek megy és van akinek nem.

ChevyG
[HUN]FaTaL
igen bazze ott van a link mögött hogy ncryso megnézed nforceon is nrcyso akkor jól van feltörve ennyi...

http://goo.gl/gd6Zi5

ChevyG
ez normálisan fel van törve?
http://www.mega.atw.hu/
[HUN]FaTaL
de legalább biztonságos helyen van:)

Amse
NEm látod, hogy ugyan az?

ChevyG
DTM Race Driver 2 = TOCA Race Driver 2?
info
fitutufi
megoldás !
jobb katt>delete>....

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Duddits
Köszi és kiírva is mûködik?

MrSpock
Khmmm..akadt egy kis gondom mint sokaknak,szóval felinstall,meg minden ahogy kell,nemindult el,akármit bûvészkedtem(ez az elsõ game ami úgyahogy kifogott rajtam)Namármost gondoltam un9install,aztán m,égegyszer nekifutok,öö..úgy 51%nál lefagyott az unist.Kénytelen voltam újrainditani a masinát,erre a következõ eltávolításnal gondja van elsem tudja inditani,tehát így lesem tudom szedni,aztán gondoltam akkor manuálisan,de így is valami maradt mert mindig az uninstallos fájlt keresi,tehát fel nemtudom telepíteni.
Kérésem,milyen progival lehet eltávolítani az iílen maradék fájlokat?(format:C-n kívül)Próbáltam már pár cleanert,meg amit gyorsan találtam,de tudnátok tippet adni,mert uyge addig hiába is akarnám installálni,mert leakarja magát szedni d enemtudja!
Köszike elõre is!
Hmmm..ahogy elnézem nemoylan nagy szám ez a játék a ti véleményetek szerint,mindegy csak tüntessem el maradéktalanul!

Go Jeff Go!!!!

sumi
már jól haladok....a szöcskékkel,+a kamionokkal nemm vagyok kibékülve..

sumi
Igen.aztán ha akarsz majd játszani vele,akkor f5,vinyóra,azt dtools..

sumi
Igen

Lord Myn
De nálam akkor miért nem??? Mit ronthatok el? Már nem is annyira a
játék érdekel, hanem hogy ezt megoldjam... <#help>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

thedriver
Tökéletesen mûködik.

grebber
Már leirták hogy megy,de van olyan is akinél nem.

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Ez mûködik rendesen?
DTM.Race.Driver.2.MULTILANGUAGE-NCRYSO

Amse
Nem tudok konkrétumokat, mert nekem eredeti van és csak annyit tudok a warez-rõl amennyit itt olvastam.
Dvd-re szerintem ki lehet írni az image file-t, de nem sok értelme van, mert mount-olni csak vinyórol lehet.
Nekem is bejött a game.A demó alapján nagyon bejött pedig azt billentyûvel nyomtam.Aztán megvettem, mert épp volt pénzem(1ébként nem szoktam ilyenekre költeni) és kicsit késõbb vettem kormányt amivel szintén nagyon bejött.

[HUN]FaTaL
ja, még egy kérdés csak elfelejtettem: csak daemon-toolssal megy vagy alcohol120%kal is? (azért kérdezem mert még csak most töltõdik lefele a game). Nekem amúgy az elõzõ mini images verzió alapján bejött a játék, nem tudom miért fikázzák egyesek ennyire...

[HUN]FaTaL
magát az image fájlt rá lehet húzni egy dvd-re nem? vagy nem fér rá?

Amse
Szerintem nem lehet kiírni, mert indításkor letiltja a meghajtókat.Szóval daemon-ba kell mount-olni.

thedriver
Most ti kiírtátok rendesen, vagy pedig daemon tools-szal nyitjátok meg?

fitutufi
letöröltem a m*ndzs*ba lexarom az egész toca2-t úgyis egy nagy fos és nem játszottam vele többet 5-6 versenynél igaz ha megjön a gamepadom akkor...mind1...nem szenvedek vele :P
kész...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

3P
Megoldottam :)

Végül is a Catalist 4.10-es driver volt a ludas. A 4.12b-vel ment rendesen. Ráadásul itt még az élsimitásra sem hisztizett :)

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Amse
Azthiszem ki kell kapcsolni az élsimítást.

Amse
Nem 10 cd-s game hanem 1 dvd-s.Szal nem kell kiírni.Az akadás meg szerinted bele van írva a játékba?Szerintem a gépeddel van a probléma.
És ne irogass bazi nagy betûmérettel, mert törlöm.Thx.