7285
  • Szabi DEMON
    pedig nem annyira bonyolult...
    Én daemon+miniimage párossal indítottam így:
    1. install (ha kéri újraindítás)
    2. starforce nightmare (vagy starfuck) letiltod a cd meghajtókat (rosszabb eseben kihúzod)
    3. bemountolod a mini-t és ha olyan hibaüzenetet kapsz hogy ,, Egy kis hiba történt" akkor megkeresed a mini image mellett a delkey nevű fájlt amit megniytsz utánna kéri a cd keyt
    4. begépeled a cd keyt: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR nálam tökéletesen ment ezzel
    5. majd kéri a CD-t/DVD-t és mountold be azt is és vane gy működő játékod!
  • Lacika 79
    emmeg oszt mi az irományod után?!
    "© Lacika 79 2"
  • steweee
    hát nem tudom elindítani, pedig mindkét vezióját letöltöttem. az egyik miniimagés, a másik daemon toolos. azt hiszem ez utóbbi miatt ráteszem a progit és megnézem úgy is, bár én alcohol rajongó vagyok! :)
  • Szabi DEMON
    Figyelj a játék nagyon nehéz, d ecsak úgy kb 1-1,5 óráig utánna belejössz! Rá kell érezni, nem szabad angyon agresszívnak lenni a türelem a léyneg és a jó fékezés!
  • Tockos
    legyszi tudna valaki mondani valmi linket ahol kulonbozo letolteseket talalnák a játekhoz.Elég nehéznek tunik a játek valami konnyito modot keresek.Nem tudtok valami magyar fan oldalt a gamehez.Koszi

© Lacika 79 2
  • bazza
    A problémám az, hogy az alan(#6360) írt linken letöltöttem a starforce Nightmare-t, de hiába nyomok a disable cd-re nem csinál semmit:((
  • Tockos
    legyszi tudna valaki mondani valmi linket ahol kulonbozo letolteseket talalnák a játekhoz.Elég nehéznek tunik a játek valami konnyito modot keresek.Nem tudtok valami magyar fan oldalt a gamehez.Koszi
  • Lacika 79
    nehéz is lenne, mert úgysem hagyná feltelepíteni :P
  • steweee
    köszi.furcsa volt de akkor ok. mert nem szeretnék véletlenül rossz peccset tenni rájuk
  • IMYke2.0.0.0
    TOCA Race Driver = DTM Race Driver

===============================
    .:i2k:. melóból:
  • Duddits
    Toca Race Driver 2 = DTM Race Driver 2.
  • steweee
    én még csak most próbálom ki a játékot, mármint az első részétde nem rossz. ezt, vagyis a második részt, pedig már megjelenése óta megvan, nem mertem feltenni, félek nagyon jó, de kevés hozzá a gépem.lehet bután hangzik, de vki mondja már meg hogy a toca race driver az a dtm race driver 1 más néven? mert a toca 2 race driverre dtm race driver 2-ként láttam hivatkozásokat
  • stupido
    Na megoldódott a probléma. Nem kellett se windows reinstall, se biosban turkálás. Azt csináltam, ogy egyszer elindítottam a gépet úgy, hogy lehúztam a secondary kábelt az alaplapról. Majd kikapcsolta, visszadugtam és utánna már működött is
  • stupido
    számbádi help mííí
  • stupido
    nevemhez hűen nem vagyok lángész
  • stupido
    és mit kell tenni a biosban?
  • Mikiller
    Nem kell reinstall, nálam egy bios "látogatás" megoldotta a dolgot.
  • grebber
    Nálam meg az van hogy a Starfuck feszt lefagyasztja a gépem.
    Vagy ha nem fagy le irdatlanul belassul az egér kb 5 másodpercenként mozdulcsak ha huzom.

Akkor majd ha már gány lesz a rendszer felteszek egy új Windows-t azt kiprobálom akkor.
  • Duddits
    Már megjelent.

A Starfuck-ot buktad! Windows reinstal! Nekem is volt ilyen problémám. Cask ez segített...
  • Sas6
    hi!

Mikor jelenik meg a toca 2???
  • stupido
    plíz help!!!!
  • stupido
    SZiasztok! Nekem egy olyan problémám van, hogy a starfuck-ban hiába nyomok ENABLE CD-ROMs gombot, nem jelennek meg a cd-k. Pedig azt írja, hogy Sikeresen végrehajtotta a feladatot. Mi lehet a baj?
    Már próbálkoztam rendszer vissza-állítással is. Plíz help
  • Lui76
    Én is a dtm-el szívok azt hittem egyszerűbb lesz még mindig nem megy!!!
    Látszólag értelemszerűen hajtom végre de nem jó.
    Ha sikerül jelezhetnéd.
  • ChevyG #6374
    van müködö cheat?
  • Solid Snake
    Biztonsági másolat
  • IMYke2.0.0.0
    A TOCA RD2 esetében ez nem azt jelenti.
    A lemez kicserélésére utal. Azaz, nem megfelelő lemez van benn a meghajtóban!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • cicai
    persze a játék inditásnál kell.
  • cicai
    Szia!
    És ez a Reset disk a Dtm Race Driver2 játékban hogyan alkalmazandó?
    köszi a választ
  • IMYke2.0.0.0
    Playstation 2 esetében: memóriakártya törlése
    Szószerint pedig ezt jelenti: Lemez törlése.

• cicai
    sziasztok!
    Valoszinű nem jó helyre írom a kédésem de remélem tudjátok a választ.
    Mégpedig arra, hogy mit jelent ez Reset disk
  • MaSzKa
    már fél éve a crack a téma itt!
  • ddd
    hozzászolásom azután kelekezett hogy a szóban forgó hozzászolásban szereplő dolgot kiprobáltam és szomoruan tapasztaltam hogy ez sem fog menni a többségnek
  • Blasta
    Köszi szépen, ezzel a megoldással müxik a FF! :-)

HTX!
  • Lui76
    Én épp most kezdtem volna kutatni mi a külömbség a DTM Racedriver2 és ez között de ha ugyanaz és ez nem problémás akkor én is meg szerzem .
  • Alexease
    Igen van. Elmesz es megveszed;))) Lassan pont egy eves jatek, hamarosan jon a kovetkezo resz;)
  • NuCLEARScoRp
    Igy biztosan megy, de van ennél sokkal egyszerübb megoldás is.
  • NuCLEARScoRp
    Ebben nagyot tévedsz, olvasd vissza a #6341-es hozzászólásom, nem kell ehhez se starfuck se lehuzogatás... ha nekem ment akkor másnak is fog..
  • Danecay
    Nekem a következő módon tökéletesen működik:
    TRD2 + 1.2-es Patch felinstallál. Én mondjuk a Starforce Cleanerrel nem nagyon foglalkoztam és így is működött, pedig volt fent nekem is a GTR demó és egyéb SF3-t használó progi, de aki gondolja lefuttathatja, install előtt. Ezek után MINI IMAGE filet bemountolni. Ha kész akor elindítani a StarFuck nevű "segédprogramot" de ha nem lenne, innen letölthető: http://www.project-starfuck.tk/. Jelenleg a legfrissebb verzió a 0.83-as. Ha el van indítva a progi akkor a progi jobb felső sarkában található védelmek közül kiválasztani a 3.4.49.xxx-et (lehet a 3.4.63.002 is jó de én az előzővel próbáltam)majd a jobb alsó sarokban DISABLE CDRoms. Ha minden igaz akkor már csak el kell indítani a GAME-t akár az asztalon lévő parancsikonnal, és működik. Játékból való kilépés után célszerű engedélyezni a letiltott CD/DVD olvasóinkat --> ENABLE CDRoms. Ha nem akarjuk minden alkalommal letiltani és engedélyezni optikai meghajtóinkat akkor erre is van egy barátságos megoldás. Futtassuk a StarFuck progit, válaszd a Links Generator opciót, jobb felső sarokban a Protections-nál válasd ki a kívánt védelmet, alatta a Type of Starting-nél maradhat a Start with EXE, alatta pedig a Virtual program for mounting Image, ahol ki kell választani a 2 prigi közül (Daemon Tools vagy Alcohol 120%)hogy melyiket használod CD/DVD emulálásra. Bal oldalon a Path to EXE-nél ki kell választani a telepített RD2.exe-t, a Path to Image-nél pedig a MINI IMAGE elérési útját kell megadni. Ha kész akkor ismét jobb oldalon válaszd az utolsó előtti gombot a CREATE A LINK-et majd a megjelenő böngész ablakban add meg a helyet ahová a linket szeretnéd helyezni, de célszerű az ASZTAL-ra kirakni. Ha minden igaz kész is. Mostmár nincs más dolgunk mint az asztalra kirakott új linre nyomni egy duplaklikket. Ez a megoldás azért jobb mert ilyenkor automatikusan letiltódnak az optikai meghajtok és indul a game, a jatékból kilépve pedig automatikusan ismét engedélyezve lesznek a CD/DVD olvasóink.
    Nálam ez a módszer tökéletesen működött. Ugyan ezt a módszert használtam a D-Day nevű játéknál is ami szintén SF3 védelmet használ de ez is tökéletesen működött :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ötezer már jónak tűnik...

• Scrat
    Visszamentünk az időben?

Egy jó kormánnyal az utobbi idők legjobb autós játéka!
    Szerintem!
    Megéri azt a kis kellemetlenséget a CD/DVD tápkábellel.