TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos!
Hátha valakinek még új. :-)
TocaRaceDriver2 iso-t nyugodtan kiirhatod dvd-re.
Telepíted lemezrõl, mielött a telepítõ újrabökné a vsat, felmásolod a MINI image file-t vinyóra, belököd a Daemonba, gép lekapcs, optikai meghajtó táp lehúz, restart, cd kulcs megad, (mini image mountolva), örül, játszik!
Nem hiszem el hogy még mindig van akinek ez magas!
Byez
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
-----------------------------------------
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
király
Na csak kellene nekem kód vagy save game amivel meglenne az összes kocsi mert lanolnák és ez a kevés kocsi lófasz!!!
annyit meg nem szarakodok multi nélkül amíg végigszivem a játékot!!!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Elõre is elnézést a beszédért!!!
Na szóval felreaktam azt a kibaszott játékot a legújabb daemonal
utánna elindítottam azt a starforce ganét majd reboot és beraktam azt a qrva játékot megint reboot indítom megint cd-kulcsot megattam és amikor elindítom a játékot akkor nem csinál semmit az ég világon!!
Mit bazstam el???
Segítsen valaki mert szét verem ezt a szegény számítógépet!!!!!!!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
AA&AF nélkül nem is tom mióta nem játszottam...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Szal hogy udnám megoldani, hogy élsimítással is lássak is képbõl vmit?
Mert ha be van kapcsolva akkor nincs kép, ha meg ki, akkor baromi randa...
(9800PRO + 4.12b Omega)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Go Jeff Go!!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
jobb katt>delete>....
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Kérésem,milyen progival lehet eltávolítani az iílen maradék fájlokat?(format:C-n kívül)Próbáltam már pár cleanert,meg amit gyorsan találtam,de tudnátok tippet adni,mert uyge addig hiába is akarnám installálni,mert leakarja magát szedni d enemtudja!
Köszike elõre is!
Hmmm..ahogy elnézem nemoylan nagy szám ez a játék a ti véleményetek szerint,mindegy csak tüntessem el maradéktalanul!
Go Jeff Go!!!!
játék érdekel, hanem hogy ezt megoldjam... <#help>#help>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Dvd-re szerintem ki lehet írni az image file-t, de nem sok értelme van, mert mount-olni csak vinyórol lehet.
Nekem is bejött a game.A demó alapján nagyon bejött pedig azt billentyûvel nyomtam.Aztán megvettem, mert épp volt pénzem(1ébként nem szoktam ilyenekre költeni) és kicsit késõbb vettem kormányt amivel szintén nagyon bejött.
kész...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Végül is a Catalist 4.10-es driver volt a ludas. A 4.12b-vel ment rendesen. Ráadásul itt még az élsimitásra sem hisztizett :)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
És ne irogass bazi nagy betûmérettel, mert törlöm.Thx.