7285
  • DarkCruiser
    ménem talájja meg? miko má csak a virtuális meghajto van engedelyezve és abbba be van töttve,
    "Nem találtam lemezt
    kérlek helyezd be a RACEDRIVER2 lemezt egy másik meghajtoba és nyomj az ismét gombra"
  • DarkCruiser
    bizt hogy no cd image kéne, mer nekunk dvd avan
  • DarkCruiser
    basszus peg még a beállitási panel megjelenik, utána meg mérnem hurrá, akkor márr hurrá kéne :O
  • DarkCruiser
    nos amikor a játék már csak az ellenőrzéssel foglalkozik, nemindulamandula, merthogy azt irja hogy helyezzük a dvd t egy másik meghajtoba, peg letittottuk a meghajtokat
  • IMYke2.0.0.0
    Elviekben - én sem támogatom a warezt, isten ments! - a CloneCD-vel (Protected Games opcióval) készített image fájl alkalmas lesz a felhasználásra.

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
  • DarkCruiser
    (nemaztmondtam hogy én odadom másolni enyémet, én becsületes állampolgár vagyok! :P )
  • DarkCruiser
    na gyáva oszttársam kérdi, csak nemmer irni: ha eredetit lemásoljuk (haletudjuk) az felér e azzal hogy letötti (bár nemtalálja sehol) és azhoz nyomatja a ide beirt cd keyt?
    tehat eredetileg le kőne töttnie, és az leirtak szerint eljárnia, a mi verzionk hogy lemásolna egy eredetit és azzal járna el igy, az ugyanaz és müxik vagy nem?

remélem értitek :DD
  • DarkCruiser
    vki neten? mar talaltam egy magyar! meg felvett havernak egy osztrák, azt formula ford szervert szokott csináni azt az jóság... :)
  • braincruiser
    na látod ezt nem is értem... sosem játszanék olyannal amiért fizetnem kellene még azonfelül, hogy megvettem a játékot... bár aki kitalálta egy ISTEN lehetett!!:))

szerintem toca3 besztebb lesz minta trackmania:)
  • Crazyn
    Ha lenne, akkor inkább a Trackmania Sunrise-ot venném meg :D
    Elmegy az összes lé WoW-ra :D
  • braincruiser
    nincs 7.000 forintotok megvenni a játékot?
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor - mint anno - a hozzászólásom, újra:

Sikerült!!!! Nos, hogy mások se járjanak rosszul és véletlenül se töröljék le a meglévő ál-Deviance-os image-üket és rohanjanak letölteni a másik (Clone mittomén mit) verziót:

Elsőként bizonyosodj meg arról, hogy a gépedre nincsenek STARFORCE driverek telepítve!
    [Megjegyzés: A GTR Demo igenis felteszi a StarForce 3 védelmet a gépre!]

1) Ha vannak, használd a STARFORCE eltávolító eszközt!
    Indítsd újra a gépet és egyúttal kapcsold ki.

2) Húzd ki a CD / DVD meghajtókat! Elég, ha nem kapnak tápot - indítsd a géped.
    [Megjegyzés: Nem muszáj lehúznod, de akkor az újraindítást követően lépj be a BIOS-ba - bootolás alatt DEL gomb megnyomása, akkor amikor a winchestereket mutatja! - és tiltsd le az IDE vezérlőket! Ezután a BIOS-ból való kilépéssel (és a beállítások mentésével) a gép újraindul és belépsz a Windows XP/2000-be. Ott a Sajátgép / Vezérlőpult - kinek mi áll kézre - tíltsd le a Secondary IDE channelt! Ennyi]

3) Töltsd be a TELJES DVD image-t az ALCOHOL virtális meghajtójába és telepítsd fel a Játékot!
    [Az új Deamon Tools 3.47 is megfelel!]

4) Telepítsd az 1.2-es patchet - másold be a patchet a játék könyvtárába és ott futtasd!

5) Töltsd be a mini-image fájlt a virtuális meghajtódba, indítsd a játékot.
    Klikk a "Yes" (Igen)-re a StarForce 3 driverek telepítésének elfogadásához és a gép újraindításához!

6) Az újraindítás után, miközben a mini image be van töltve a virtuális meghajtóba, (illetve ne is mountold ki a virtuális meghajtóból!) indítsd el a Játékot!

7) Indítás után kapsz egy menü-ablakot, melyben a DVD-ellenőrzés fog lezajlani, az üres, fehér mezőbe írd be a DVD-kódot: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR

8) A Játék ezután lellenőrzi a DVD-t (betöltött mini image segítségével ez áthidalódik) és megjeleníti a beállítási panelt.
    Hurrá, máris van egy működő Race Driver 2-őd!

9) Állítsd be kedved szerint, majd a frissítési érték mentéséhez kilép a játék.

10) Újabb elindítás után (a mini image persze a meghajtóban!) a játék már csak az ellenőrzéssel foglalkozik és indul a mandula!

MEGJEGYZÉS:
    ===========
    Minden alkalommal, amikor játszani kívánsz a feltelepített RaceDriver 2 esetében a MINI IMAGE betöltve és a CD/DVD-meghajtók kihízva kell legyenek! Vagy, tíltsd le az IDE-vezérlőket.

Ez a módszer működik, tényleg, leellenőriztem.

MINI IMAGE és StarForce 3 uninstaller elérhetősége: www.gamecopyworld.com

Csak ez a mini image jó nekünk:

TOCA Race Driver 2 [EURO] NO-CD/Fixed Image

Egyéb válaszok:
    - a Játék a mentéseit a FŐKÖNYVTÁRÁBA teszi, ezzel a névvel: SaveData_1_1.rd2;
    - a Játék - ha jól telepítetted - nem fagy ki;
    - a Multiplayer és a LAN is működik!;
    - Radeon 9500 Pro alatt nincsenek grafikai anomáliák élsimítás mellett.

Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
  • Crazyn
    vki be tudná szúrni a 6355-ös hozzászólást, mert nekem valamért a második oldal helyett a harmadik jön be
    THX
  • IMYke2.0.0.0
    Azt a kommentet tulajdonképpen én írtam, Duddits csak beidézte...
    Örülök, hogy segített!

• gumikacsa
    Végre megy!!!!! Köszönet: #6355
  • gumikacsa
    Folyamatban....
  • IMYke2.0.0.0
    Ha visszaolvasol a topikban, akkor rájössz, nem kell az a 2 gép...

• gumikacsa
    Ja, én sem tudom elindítani, megírattam egy helyen, a köcsög boltos nem szólt semmit, erre nézem az nfo file-t, ami így kezdődik: végy két gépet, kösd össze, és egyikről telpítsd a másikra... Na mondom, ez krva jó... Azóta sem tudtam játszani vele, mert csak 1 gépem van.
  • Crazyn
    Nekem a DTM.Race.Driver.2.MULTILANGUAGE-NCRYSO verzió van, és a loader nem jut tovább ettől a felirattól:

Start requested, setting up ...

writing game serial (refer to NFO)...

Mi lehet a gond? Elvileg nem kell lehúzni/letiltani a meghajtókat. Daemon fenn van.
  • Bal1
    Köszi!!!! Már rendesen megy.
  • Panther
    #6331-es hozzászólásban leírtam a megoldást, de bemásolom neked. Nekem is ilyen kormányom van, ezt csinálta, a megoldás:

"Magasabb prioritással futtasd a programot. Akkor nyugodtan használhatod az FFB-t is. Kétféleképpen csinálhatod:

1. Parancssorból (dos ablak): C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "" /abovenormal "C:\Program Files\Codemasters\Race Driver 2\RD2.exe"

2. Elindítod a programot. Alt+TAB-al leteszed a tálcára, utána CTRL+ALT+DEL-re előjön a Task Manager és ott a Processes (Folyamatok) ablakban kikeresed az RD2.exet, majd jobb egérgombbal kattinatsz rajta és rámész a Set Priority (nemmaygar Winfosom van, nem tudom mit fordítottak neki magyarul) opcióra és kijelölöd az Above normal (normál szint feletti) opciót. Ezután leokézod a figyelmeztetést és többé nem fog lagzani, megakadni.

Ezt persze minden indításnál meg kell csinálni, nem fog így maradni."

• Alexease
    - Mas jatek is csinalja?
    - USB-s kormany?
    - Ha USB-s ha akkor kapcsold ki a USP portok Power Management-jet (ha nem lenne kikapcsolva).
    - Kormany nelkul jo?
    - ...
  • Bal1
    Hi. Letöltöttem a játékot és ha kormánnyal akarok játszani (Microsoft sidewinder forcefeedback wheel) akkor időközönkét 1-2 másodpercre megáll a játék aztán utánna simán megy és megint megáll. Ez miért lehet? Feltettem az 1.2 patchet de ugyanúgy csinálja. Másnak is csinált ilyet?
  • DarkCruiser
  • DarkCruiser
    hmmm, power ez a fejléc vagy mi az isten, na vki tud jönni online nyomulni? irjon privatban vagy itt, lehetoleg legyen msn je, és nemtommimég, monnyuk vegye észre hogy irtam ebbe a forumba
  • braincruiser
    letöltöttem és királyságosul müx.
    tegnap már toltam is egyet onlányba... nagyfeeling... 4-5 kocsis versenynél még egyáltalában nem laggol (német szerver).

vajon az mitől van, hogy az aszfaltnézetnél ha hátranézek akkor a mögöttem lévő autók "szétesnek" pixelileg?
    illetve a belső nézet és az asztfaltnézet közötti nézetben (gondolom itt a kocsi motorházát vagy elejét kéne látnom).. is szétesik a cucc?
    majd csinálok screenshotot.
    vga driver?
    nvidia forceware legújabb van fent. 6800-hoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Örülök, hogy segíthettem.
    1.2-es Patch - csak tiszta forrásból

• braincruiser
    ohh..ez aztán a gyors válasz... köszönöm imyke a melóból:-)
  • IMYke2.0.0.0
    1.2-es Patch ajánlott.

• braincruiser
    sziasztok,
    tegnap jutottam hozzá a játékhoz. autóversenyezni akartam és megvettem.
    érdeklődnék, hogy játszik-e valaki közületek még online. illetve ha igen akkor mik kellenek ahhoz, hogy jómagam is csatlakozni tudjak. (patch, szerverkereső...stb)
    elnézést..de nem olvastam nagyon mélyen vissz a topikot, mert látom sok ember scak "crackelt" verzióval nyomja.
  • Shevchenko
    Akkor gyertek itt az msn címem: [email protected]
  • DonManó
    én szívesen mennék
  • Shevchenko
    Sziasztok valakinek nincs kedve multizni?Esetleg nem tudtok olyan oldalt ahol többen is lehet egymás ellen versenyezni 3 havaromal már multiztunk nagyon komoly volt,csak kevesen vagyunk mert 12-en lehetne nyomatni egymás ellen.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem.

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
    Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------
  • matyi08
    és ha kiírom dvd-re és kikapcsolom a daemon toolst akkor megy nem?
  • 12346
    a hozzá letöltött nfo fileban le van írva pontról pontra hogy kell elindítani.... ha ez nincs meg, akkor személy szerint sajnállak
  • IMYke2.0.0.0
    Talán, ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál a topikban!!!
    Ja, hogy könnyebb a "légyszíves írjon..."-t beírni?!

Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2
  • mzsol
    Sziasztok! Aki tud serialt, cracket vagy csak információt hogy hogyan sikerült elindítani a játékot az légyszives írjon az [email protected] címre! Nekem nem müködik a játék! Köszi
  • DonManó
    még megy a gém....
    v1.2
  • DonManó
    most újra felraktam a játékot....
    ha felteszem hozzá a peccseket akkor még el fog indulni??
    NCRY féle verzió van meg