7285
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs letíltva az az IDE-csatorna, amelyiken a VALÓDI CD/DVD-ROM van!

• Madu
    tudom látom egészen:7) Indítás után kapsz egy menü-ablakot, melyben a DVD-ellenőrzés fog lezajlani, az üres, fehér mezőbe írd be a DVD-kódot: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR. eddig eljutotta.És utánna nem azt csinálta amit kellett hanem kiírta ezt::
    Nem ttalálja a lemezt.

Kérlek helyezd be a RACEDRIVRE2 lemezt egy másik meghajtoba és nyomj ismét gombot.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak én egyedül 3x szúrtam be a megoldást!

• IMYke2.0.0.0
    Már le van írva - mit akarsz még?

• Madu
    OK sorry hogy ilyen hülye vagyok de ha egyszer nem tudom akor segíthetnétek.na mind1.
  • [HUN]FaTaL
    hihetetlen hogy még mindig van aki lámázik az elindítással... LOL. most játszottam 1 órája raktam fel és semmi gond nem volt pedig nem eredeti a game.
  • Alexease
    Nem akarok kotekedni, de ket dolog van:

1. Van alapfoku problema megoldo kesseg, minimal angolnyelv tudas (csak olvasas), olvasasi hajlam, alap- vagy kozepfoku szamtechismeret, internet hasznalat = warez
    2. Ha az elozoek hianyosak, akkor 4990 HUF es cdgalaxis.hu :)

Tudom, hogy genyo vagyok, de a tobb mint egy eve megjelent jatek 6500 hozzaszolasanak - sajnos- a 90%-a semmi masrol nem szol, csak arrol, hogyan inditsam el a jatekot...
  • Madu
    7) Indítás után kapsz egy menü-ablakot, melyben a DVD-ellenőrzés fog lezajlani, az üres, fehér mezőbe írd be a DVD-kódot: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR.
    beírtam a kódot és azt mondja::Nem ttalálja a lemezt.

Kérlek helyezd be a RACEDRIVRE2 lemezt egy másik meghajtoba és nyomj ismét gombot.
    MIT CSINÁLJAK?
  • Madu
    5) Töltsd be a mini-image fájlt a virtuális meghajtódba, indítsd a játékot.
    Melyik az a "mini-image".?
    Amiről feltettem -CUE- ?
  • Alexease
    Ugyanaz a jatek...
  • Madu
    a DTM race drive 2 höz is kell 1.2 es patch?
  • IMYke2.0.0.0
    6.990 Ft-ba kerül a MediaMarkt-ban.
    4.990 Ft-ba a CDGalaxis-ban: KLIKK

• Duddits
    49990 HUF? Nem sok egy kicsit?
  • Alexease
    Amugy tobb mint egy eves jatek - hamarosan jon a 3. resz - boltban 49990 HUF es tenyleg megeri. Ha megsem - ertheto okokbol - akkor erdemes a 3. reszre mar most elkezdeni gyujteni, mert valszeg sokkal jobb lesz, es azon is hasonloan kemeny vedelem lesz. Nem hinnem hogy megerne egy even keresztul szenvedni 7-8000 HUF-ert, kozben szetcseszni a gepet, huzgalni, telepitgeni, Win -installal jatszani stb.:)
  • Alexease
    Na a Starfuck lett volna a kovetkezo tipp:) Akkor csak hasznaltal mas progit is:)) Azzal ovatosan, mert chipsettol fuggoen, elofordulhat hogy legyakja a rendszered;)
  • Alexease
    - Gep kikapcs-bekapcs.
    - BIOS-ban IDE csatornak letilt-engedelyez.
    - Ha ket meghajto van, akkor adatkabel csere, indit, a Win ujrahuzza oket, utana esetleg visszacserel.
    - stb.
  • Madu
    Most már semmi.Megoldottam.Starfuck progival
  • Madu
    Hogy lehet viszaállítani a romokat.ugyanins nincs most se E se D meghajto és nem telepítettem fel semi ere szolgálo progit ami letiltaná a meghajtokat.Csak aDTM -et tettem fel de le is töröltem mert nem indult és most nincsenek meghajtoim.PLZ HELP
  • Madu
    OO télleg nagyon szépen köszönöm.de esküszöm visza olvastem de ezt nem látam.ű
    Télleg sorry a lkellemetlenségekért.
  • Alexease
    Most vagy jo helyen:))
    Es hogy meg mindig tovabb zaklassalak, jo szokas, illik es erdemes is mindig kicsit visszaolvasni, lapozni mielott kerdez az ember. Jelen helyzetben nem is kellett volna sokat, pontosabban ide: #6467 :)) Sok szerencset.
  • Madu
    Helosztok már 3 topikba írtam.ma szedtem le a DTM race driver 2-t és nem indul el légyszi segítsetek.
  • Alexease
    A ..\GamaData\Frontend\Mods.ini-ben tudod allitani a karier nehezseget es a korokszamat.
  • Tockos
    Szerintem nagyon nehéznek tunik a carrier mod pedig nem ma kezdtem,kerestem valami modot ami megkonnyiteni az ellenfelek inteligenciaját de nem találtam ha valakinek volna valamilyen otlete hogy hogyan tudnám a carrier modot konnyebben vegbevinni segitsen.Koszi
  • thoomasz
    Kedves MOMO-s társak,
    Ha esetleg gond van a kormánybeállításnál a jobbra-balra iránynál, akkor annyi a trükk, hogy hirtelen kell mozdítani a kormányt. Ha már volt ez a megoldás akkor sorry.
    [MOMO Racing]
  • arty
    6-8 playerest szvsz elvisz ...
  • David8
    Hi all!
    Tényleg le kell tiltani a cd meghajtókat, hogy induljon a játék?
    Amúgy milyen a game?
  • braincruiser
    ha én magam csinálom a szervert akkor azt mit esz meg a le vagy a felöltési sávomat? egy 3052/384-el milyen szervert lehetne csinálni?:)
  • Alexease

Az en online tapasztalataim csak a kozvetlen megjelenes utanra vonatkoznak, azota nem tudom mi a helyzet. Akkor valszeg minden puhapocsu csoka raszabadult, azert volt annyi gagyi szerver. Most mar valszeg meguntak, lehet hogy jobb a helyzet. Bar azert akkor is volt egy-ket jo olasz szerver, ahol rendet tartottak, es eleg jo versenyek voltak.
  • DarkCruiser
    na jellemző, tegnap alig beirtam a hozzászólásom, felmentem gémelni, hát nem jöttek a kis köcsögök azt löködtek ki meg törték a kocsit halomra, ehh, ilyen eddig nemvolt... de télleg, nekem.... azt inkabb csináltam én szervert =)
  • DarkCruiser
    sőt egyáltalán nincs sok ilyen, ha véletlen betéved egy fax, az rögtön repül, mégha ezzel a host elis veszti esetleg jo pozicioját, és még számomra is meglepően a fairplay nevében mennek a küzdelmek. pl miko nem az megy hogy átlehet menni egymáson (jonagy hülyeség) hanem lehet törni, tök jo pozicio fogásokat lehet csinálni, kifékezések, visszaelőzések, és nemleszenk olyan fa**ok hogy ha az ellenfél előnyös helyzetben van kilökjék, ez nagyon ritka, legalabbis ahol en szoktam jatszani...
    latom hogy jon eg yauto egyenesben, gyorsabb, nemkezdek el cikázni előtte mer az bunkosag, maximum egy oldalváltás, mint a fomra-1 ben, és ezt sokak be is tartják, nemkell úgy leirni az online play t..........

oszttársam és énis köszönjük a segitséget müxik mán a dolog =) (remélem :O =) )
  • braincruiser
    hát én nemrégiben vettem meg a játékot - mert vágytam némi autóverseny élményre.
    az arcade-ot elfogadom... a régi 586-os korszakokból ismert indy500-as versenyek hangulatát képtelen visszaadni, de én pl. online-ban neméreztem ezt a "mások versenyének tönkretételét".
    biztos vannak olyanok akik szétbasszák mások játékélményét, de azért az ilyenek mindig kevesebben vannak mint azok akik valóban játszani kívánnak.
    szerintem ne általánosítsuk:))

• Alexease
    Amugy mint "jatek" hasonlo tortent vele is. Akinek megerte megvenni vegig jatszotta, talan meg ma is hasznalja, akinek nem az elbohockodott vele - mert szep meg jol torik - aztan annyi (tisztelet a kivetelnek!). Online detto ertelmetlensegbe fullatt: 10-bol 9 arkad menet, nagyreszt tores-zuzas, szembeforgalom, vesztett helyzetben kilepes, masok versenyenek tonkretetele...
  • Alexease
    En is mar csak derulok rajta;) Bar valszeg nekik mar nem annyira fontos, mar csak hobby:)))
    Nekem is tobb mint 2 honap kellett mire megtudtam venni, de megerte. Azota is hasznalom.
  • 3P
    Gondoltam hogy hosszú kihagyás után visszanézek ide is. Bíztam abba, hogy végre már nem a "hogyan indítsuk el a játékot" a téma, de tévedtem...
    Nem akarok senkit megsérteni, de szerintem egyszerűen röhejes, hogy 1 évvel a megjelenés után még mindig ezen kinlódnak sokan, ha valakinek ennyire kell(ene) egy játék talán 1 év alatt meg is lehetett volna venni. Írom ezt úgy, hogy sajnos engem sem vet fel a mani (sajnos).
  • IMYke2.0.0.0
    A régi gépekben - értsd: nem mai, ultrahigh P4 és A64 - csak két IDE kábel létezik (a közelmúltban ehhez társultak a S-ATA kábelek, azokat nem tudja eltéveszteni...).
    Mindkettőre maximum 2 eszköz dugható.
    Amennyiben 4 eszközzel rendelkezik (pl.: 2 vinyó és 2 lemezes eszköz), akkor sincs gond:
    a két vinyót tegye egy kábelre, a két CD/DVD-eszközt a másikra.

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz:
    Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

• DarkCruiser
    események: rájött, a cd télleg ua. n az ide kábelen van mint a winho :D, még megkérdi apját merje vagy nemerje :O veszélyesez :D, én ugyse csinálnám meg... :)
  • DarkCruiser
    tehat: ha nekunk dvd nk van akkor nodvd vagy nocd kell, mert a nodvd behozza az egész dvd t a nocd meg csak 1 fájlt
    (nemén találtam ki énmár elvesztettem a fonalat :) )
  • DarkCruiser
    köszönet, még nemtudom müxik e neki, majd meglátjuk, de azér kössz
  • IMYke2.0.0.0
    A következő hibaforrás lehet:

Amennyiben a rendszerben 1 db winchester van (értsd: C:\ partíció + esetleges mások) - erre van telepítve a TOCA RD2 - és a winyóval egy IDE-kábelen a CD/DVD-író egység (amit le kell tíltani a StarFucker és a Star Nightmare egyikével), akkor a letíltás miatt a Játék nem találja az induláshoz szükséges anyagokat.
    Megoldás:
    A C:\ (rendszer) winyó mellett az IDE kábelen NE LEGYEN lemezes egység!

Amennyiben több winyó van, ugyanaz, mint fenn, annyi kitétellel, hogy akkor arra a winyóra ne legyen rátéve lemezes egység (ne legyen párban vele CD/DVD-RW), amelyikre a TOCA RD2 telepítve van!

Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz:
    Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

• DarkCruiser
    (előző hozzászólásokat nemitthonrol csináltam, azér kicsit összevisszák és bocs a zagyvaságokért, ottvotam a jatekotcsinalni a ... , mar itthon vagyok :) )