TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De SF verziotol fugghoen, elindulhat lehuzas nelkul. Esetleg eleg BIOS-ban letiltani az IDE csatornat, plusz a Registru hack, es/vagy nem lehet ugyan azon az IDE csatornan az optikai resz mint a HD, stb...
De mivel a vedelem (SF) nem csak a jatekban van (az SF driver szintu), igy egy masik jatek, de meg egy demo telepitesnel is valtozhat a helyzet!!!!!
De nem tudom minek irogatok... aki ezt nem fogja fel, az inkabb tegyen felre hetente 1000 forintot (komoly osszeg😄), es ket honap mulva meg van a honszeretett jateka (es nem szopik vele egy (!!!) ev utan meg mindig, amikor hamarosan talan itt a kovetkezo resz😊))
elvileg mennie kell! láttam!
köszönöm!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
nem ezzel van a probléma!
ismerösömnek az volt a gáz hogy nem akarta lehuzogatni a meghajtokat, mert akkor ugrik a gari!
leszedte ezt a dtm et!
felrakta! crackolt mountolt, jöt valami fehét kis ablak és nyomot egy start gamet és ment neki anélkül hogy star night... vagy fuckot használt volna!
nekem nem megy ugy!
küldenék képet mit ir ki de nem tudom kinek és hova!
ebbe kellne segiteni!
én megvagyok a lehuzogatossal, de apának ez ebonyulult!
sejnos pénzünk meg nincs játékra 😞
ez a probléma! láttam hogy müködik!
de nálam nem megy! kis fehér ablak az van! reseteltem a drivereket - ujra inditottam! a hiba üzi is megvan! de nem megy!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
még mielött valaki nekem szegezi a pisztolyt...
m,iután megirom az üzit elkezedek vissz olvasni.... csak azért teszem fel a kérdést hátha megölz valaki a válaszával.... 😊
lekeptam a DTM RACE DRIVER 2t
láttam müködni is ugy hogy nem kellet lehuzogatni mint anno a TOCA RACE DRIVERT 2!
felraktam a játékot, elinditom megadom a kulcsot, kirja nem találja a lemezt, cracolom a ncrysos crackal, bemountolom az imaget! elinditom - kis fehér ablak megjelenik , nyomok egy reset driverst, ujra inditok, majd megint game indit, kis fehér ablak - de nem történik semmi!
mit ba*****tam el!
daemon full emulálás, alchol semmi emulálás és virtuál drive sincs! nero 6.6.03 van fent!
PLS HELP! MEGÖRÜLÖK!
ha valaki válszol azt megköszönöm, én elkezedem visszaolvasni
KOCCE
Nagyon sok hozzászolás foglalkozik itt ezzel a témável.
Kicsit olvas vissza.
Van cd/dvd rom lehuzogatos módszer és segédprogramos modszer az eliditásra.
Next PC upgrade: 2022
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
van valami infó róla?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Szerintem!
Megéri azt a kis kellemetlenséget a CD/DVD tápkábellel."
és PC-re
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
miért nem azt írta hogy tiltsuk le az eszközkezelõben a fizikai dvd romokat. na mindegy, ez sehogyan sem jó. mielõtt új rendszert tennék, kipróbálom a mini imiges starfuckos verziót
Asszem vmivel (pályák talán) több , de mivel csak ezt játszom
nem tudom összehasonlítani-majd ha minden aktív lesz
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Nekem csak dvdromok likvidálásával megy de megy 😊
We now release this working DVD mini image clone of the much wanted
Starforce 3 game Toca Race Driver 2.
We have included in our release the following extras;
1.Starforce driver cleaner exe.
2.Newest patch 1.2 tested and working.
You will find these extras in the minimage folder.
Again this Starforce release
the power cables from your CD and DVD drives.
na ez az amit sosem fogok használni mert nem húzogatom egy program miatt sem a kábelt. a másik ígéretesebb:
unpack the archive, burn or mount the DVD image þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ - install the game choosing full installation þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ - put the RD2.exe located in \NCRYSO folder on the DVD into your þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ gamedir, replacing the old one þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ - start the game and play! (*) þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ þ ÛÛÛ
þ When asked for a serial enter: þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR
Csak egyenlõre nincs daemon toolsom mert alcoholt használok megjelenése óta, majd keresek egyet.
Csak mielõtt ezzel szeretnék menni biosban le kell tiltanom a CD-k
Ide csatornáját (semmi húzkodás)
Tényleg elég nehéz , én Gamepaddal nyomom...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Én daemon+miniimage párossal indítottam így:
1. install (ha kéri újraindítás)
2. starforce nightmare (vagy starfuck) letiltod a cd meghajtókat (rosszabb eseben kihúzod)
3. bemountolod a mini-t és ha olyan hibaüzenetet kapsz hogy ,, Egy kis hiba történt" akkor megkeresed a mini image mellett a delkey nevû fájlt amit megniytsz utánna kéri a cd keyt
4. begépeled a cd keyt: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR nálam tökéletesen ment ezzel
5. majd kéri a CD-t/DVD-t és mountold be azt is és vane gy mûködõ játékod!
"© Lacika 79 2"
<#ejnye1>#ejnye1><#gunyos1>#gunyos1>
© Lacika 79 2
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Vagy ha nem fagy le irdatlanul belassul az egér kb 5 másodpercenként mozdulcsak ha huzom.
Akkor majd ha már gány lesz a rendszer felteszek egy új Windows-t azt kiprobálom akkor.
A Starfuck-ot buktad! Windows reinstal! Nekem is volt ilyen problémám. Cask ez segített...