TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nem megyek bele a warez-be, mert mar faraszto egy 1 eves jateknal...
De SF verziotol fugghoen, elindulhat lehuzas nelkul. Esetleg eleg BIOS-ban letiltani az IDE csatornat, plusz a Registru hack, es/vagy nem lehet ugyan azon az IDE csatornan az optikai resz mint a HD, stb...

De mivel a vedelem (SF) nem csak a jatekban van (az SF driver szintu), igy egy masik jatek, de meg egy demo telepitesnel is valtozhat a helyzet!!!!!

De nem tudom minek irogatok... aki ezt nem fogja fel, az inkabb tegyen felre hetente 1000 forintot (komoly osszeg😄), es ket honap mulva meg van a honszeretett jateka (es nem szopik vele egy (!!!) ev utan meg mindig, amikor hamarosan talan itt a kovetkezo resz😊))
Alexease
En is lattam menni tegnap delutan, mentem nehany gyors versenyt vele😊)))
GTi Gaga
ha valki akinek ment star fuck, meg lehuzogatás nélkül szoljon, küldök egy képet a kis fehér ablakomról!!!! már pöcs is van rajta!

elvileg mennie kell! láttam!

köszönöm!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
ezzel én is tisztába vagyok
nem ezzel van a probléma!

ismerösömnek az volt a gáz hogy nem akarta lehuzogatni a meghajtokat, mert akkor ugrik a gari!

leszedte ezt a dtm et!

felrakta! crackolt mountolt, jöt valami fehét kis ablak és nyomot egy start gamet és ment neki anélkül hogy star night... vagy fuckot használt volna!

nekem nem megy ugy!

küldenék képet mit ir ki de nem tudom kinek és hova!

ebbe kellne segiteni!

én megvagyok a lehuzogatossal, de apának ez ebonyulult!

sejnos pénzünk meg nincs játékra 😞

ez a probléma! láttam hogy müködik!

de nálam nem megy! kis fehér ablak az van! reseteltem a drivereket - ujra inditottam! a hiba üzi is megvan! de nem megy!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Alexease
DTM RACE DRIVER 2 = TOCA RACE DRIVER 2
GTi Gaga
re all!

még mielött valaki nekem szegezi a pisztolyt...

m,iután megirom az üzit elkezedek vissz olvasni.... csak azért teszem fel a kérdést hátha megölz valaki a válaszával.... 😊

lekeptam a DTM RACE DRIVER 2t
láttam müködni is ugy hogy nem kellet lehuzogatni mint anno a TOCA RACE DRIVERT 2!

felraktam a játékot, elinditom megadom a kulcsot, kirja nem találja a lemezt, cracolom a ncrysos crackal, bemountolom az imaget! elinditom - kis fehér ablak megjelenik , nyomok egy reset driverst, ujra inditok, majd megint game indit, kis fehér ablak - de nem történik semmi!

mit ba*****tam el!
daemon full emulálás, alchol semmi emulálás és virtuál drive sincs! nero 6.6.03 van fent!

PLS HELP! MEGÖRÜLÖK!
ha valaki válszol azt megköszönöm, én elkezedem visszaolvasni
KOCCE

Duddits
De mostmár bukta! Mert Breed cd-t fog kérni a játéka. <#hehe> Nekem is volt olyan "crackem".

grebber
Nincs hozzá müködö crack.
Nagyon sok hozzászolás foglalkozik itt ezzel a témável.
Kicsit olvas vissza.
Van cd/dvd rom lehuzogatos módszer és segédprogramos modszer az eliditásra.

Next PC upgrade: 2022

SiteDisagner
Helloszto! Van egy hatalmas problémám! Letöltöttem a MegaWarezröl a Toca ace Driver 2-t, és ami cracket adtak hozzá be is masoltam de azt irja ki h: "Nem találom a Breed lemezt! Helyezze be majd nyomjon Ismét gombot!" Nos nem tudjátok mi lehet? Nagyon jó lenne ha tudnatok segíteni mer nagyon kéne a game!! KÖFCE!!<#shakehead><#worship><#rinya>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

12346
ill nem nyomom, csak megnéztem, hogy milyen a game. hát ezt se mostanában fogom tologatni.

12346
én is minivel nyomom. nem vágom mi a tré. daemon beszerzése meg kb 1 perc kereséssel együtt.

Evogordon
Hallotam hogy ehez a játékhoz ilyen progit kell használni hogy menjen:SFNightmare. Valaki tudna adni egy linket ahonnan lelehet tölteni?

Duddits
mohus
"Igen van. Elmesz es megveszed😉)) Lassan pont egy eves jatek, hamarosan jon a kovetkezo resz😉"

van valami infó róla?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Egy jó kormánnyal az utobbi idõk legjobb autós játéka!
Szerintem!
Megéri azt a kis kellemetlenséget a CD/DVD tápkábellel."

és PC-re

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

IMYke2.0.0.0
Köszi. <#hehe>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amse
😊

bocsesz,de a pixuploadon már nincs más lehetõség kép urljének beszúrására mint régen,és annak a linkjét találtam meg elõbb.tõlen éppen törölhetõ, csak illusztrálni akartam hgoy bár mindent úgy csináltam ahogy le van írva(ezek szerint mégsem úgy ahogyan kell(ene)😊)) és mégsem mûködik

IMYke2.0.0.0
Lehetne törölni a gecibe ezt a hatalmas képet?!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

na persze, ha meg igen akkor úgy kell nekem , miért nem veszem meg az eredetit??? 😊)) ez a daemon toolsos nem mûködik nálam, pedig nagyon aranyosan beleépítettek egy olyan is a kis setup.exejébe hogy aztat mondja hogy ha nyavajog a lemezkeresõ,kattintsunk a reset driversre, majd rebootoljunk, indítsunk újra, ismét rebootoljunk és ok.
miért nem azt írta hogy tiltsuk le az eszközkezelõben a fizikai dvd romokat. na mindegy, ez sehogyan sem jó. mielõtt új rendszert tennék, kipróbálom a mini imiges starfuckos verziót

Starforce Nightmare nem csinál bajt!!!!

hogy õszinte legyek még nem mertem telepíteni a starfuckot, mert olvastam a hardwer fórumon hogy van akinél befosatja a rendszert is. és most nincs kedvem új vindózt installálni, majd nemsokára fogok, de elõtte el kell menteni a dokumentumokat, az emilcímeket és egyebek. addig nem próbálom ki

Lui76
Igen
Asszem vmivel (pályák talán) több , de mivel csak ezt játszom
nem tudom összehasonlítani-majd ha minden aktív lesz

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Nekem mûködik, de ha nem akkro még mindig marad a kábelhuzogatás... Ami mondjuk nekem , egy fekvõ háznál rajta monitorral elég szopás elnne. 😄

grebber
Starforce nightmare (vagy starfuck) nem müködik mindenkinél.

Nekem csak dvdromok likvidálásával megy de megy 😊

Dameon 3.47: Itt

egy szóval nem mondtam hogy nehéz, de a mini imagés verzió:

We now release this working DVD mini image clone of the much wanted
Starforce 3 game Toca Race Driver 2.
We have included in our release the following extras;
1.Starforce driver cleaner exe.
2.Newest patch 1.2 tested and working.
You will find these extras in the minimage folder.

Again this Starforce release [/requires you to disconnect]
the power cables from your CD and DVD drives.
na ez az amit sosem fogok használni mert nem húzogatom egy program miatt sem a kábelt. a másik ígéretesebb:

unpack the archive, burn or mount the DVD image þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ - install the game choosing full installation þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ - put the RD2.exe located in \NCRYSO folder on the DVD into your þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ gamedir, replacing the old one þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ - start the game and play! (*) þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ þ ÛÛÛ
þ When asked for a serial enter: þ ÛÛÛ
ÛÛÛ þ CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR

Csak egyenlõre nincs daemon toolsom mert alcoholt használok megjelenése óta, majd keresek egyet.

12346
nem vágom mi a nehéz. ha az nfo fileban leírtakat követed, akkor nem létezik, hogy ne induljon el.

Ez a játék TELJESEN!!!(tudom mondtátok már csak furcsállom hogy,) megegyezik a Toca-val? Mert ahogy néztem ez majdnem legalább 1,5 x akkroa mitn a Toca...

Lui76
Én a DTM Rd2-el vagyok sikeres -ez vmi egyszerû A módosított exe vágrehejtja a szükséges dolgokat beteszi az image-t a Deamonba stb.
Csak mielõtt ezzel szeretnék menni biosban le kell tiltanom a CD-k
Ide csatornáját (semmi húzkodás)
Tényleg elég nehéz , én Gamepaddal nyomom...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

pedig nem annyira bonyolult...
Én daemon+miniimage párossal indítottam így:
1. install (ha kéri újraindítás)
2. starforce nightmare (vagy starfuck) letiltod a cd meghajtókat (rosszabb eseben kihúzod)
3. bemountolod a mini-t és ha olyan hibaüzenetet kapsz hogy ,, Egy kis hiba történt" akkor megkeresed a mini image mellett a delkey nevû fájlt amit megniytsz utánna kéri a cd keyt
4. begépeled a cd keyt: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR nálam tökéletesen ment ezzel
5. majd kéri a CD-t/DVD-t és mountold be azt is és vane gy mûködõ játékod!

emmeg oszt mi az irományod után?!
"© Lacika 79 2"
<#ejnye1><#gunyos1>
hát nem tudom elindítani, pedig mindkét vezióját letöltöttem. az egyik miniimagés, a másik daemon toolos. azt hiszem ez utóbbi miatt ráteszem a progit és megnézem úgy is, bár én alcohol rajongó vagyok! 😊

Figyelj a játék nagyon nehéz, d ecsak úgy kb 1-1,5 óráig utánna belejössz! Rá kell érezni, nem szabad angyon agresszívnak lenni a türelem a léyneg és a jó fékezés!

legyszi tudna valaki mondani valmi linket ahol kulonbozo letolteseket talalnák a játekhoz.Elég nehéznek tunik a játek valami konnyito modot keresek.Nem tudtok valami magyar fan oldalt a gamehez.Koszi

© Lacika 79 2
bazza
A problémám az, hogy az alan(#6360) írt linken letöltöttem a starforce Nightmare-t, de hiába nyomok a disable cd-re nem csinál semmit😞(

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

legyszi tudna valaki mondani valmi linket ahol kulonbozo letolteseket talalnák a játekhoz.Elég nehéznek tunik a játek valami konnyito modot keresek.Nem tudtok valami magyar fan oldalt a gamehez.Koszi
nehéz is lenne, mert úgysem hagyná feltelepíteni 😛
köszi.furcsa volt de akkor ok. mert nem szeretnék véletlenül rossz peccset tenni rájuk

IMYke2.0.0.0
TOCA Race Driver = DTM Race Driver

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Duddits
Toca Race Driver 2 = DTM Race Driver 2.

én még csak most próbálom ki a játékot, mármint az elsõ részétde nem rossz. ezt, vagyis a második részt, pedig már megjelenése óta megvan, nem mertem feltenni, félek nagyon jó, de kevés hozzá a gépem.lehet bután hangzik, de vki mondja már meg hogy a toca race driver az a dtm race driver 1 más néven? mert a toca 2 race driverre dtm race driver 2-ként láttam hivatkozásokat

Na megoldódott a probléma. Nem kellett se windows reinstall, se biosban turkálás. Azt csináltam, ogy egyszer elindítottam a gépet úgy, hogy lehúztam a secondary kábelt az alaplapról. Majd kikapcsolta, visszadugtam és utánna már mûködött is <#nyes>

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

számbádi help mííí <#schmoll2>

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

nevemhez hûen nem vagyok lángész<#vigyor3><#buck>

és mit kell tenni a biosban?

Mikiller
Nem kell reinstall, nálam egy bios "látogatás" megoldotta a dolgot.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

grebber
Nálam meg az van hogy a Starfuck feszt lefagyasztja a gépem.
Vagy ha nem fagy le irdatlanul belassul az egér kb 5 másodpercenként mozdulcsak ha huzom.

Akkor majd ha már gány lesz a rendszer felteszek egy új Windows-t azt kiprobálom akkor.

Duddits
Már megjelent. <#nyes>

A Starfuck-ot buktad! Windows reinstal! Nekem is volt ilyen problémám. Cask ez segített...

Sas6
hi!

Mikor jelenik meg a toca 2???<#vigyor1>