7285
-
#6646 Addig jatszol te is vele, amig neked is lesz egy Format C: /s /u :))) Szerintem elotte archivalj...;P -
#6645 Channel 1, Channel 2. -
#6644 Csak még annyit, hogy a starforce nightmare-ben melyik két négyzetre kattintsak a sok közül hogyha a gépemben van egy dvd és egy cd író, szóval két meghajtó de a starfo. n.m.-ben annyi minden van hogy nemtudom melyikre kattintsak! Légyszi v.ki ebben még segítsen! -
#6643 Köszönöm
-
#6642 Starforce Nighmare. -
#6641 1.Image a HDD-n. (.cue, .bin)
2.Telepítsd a Daemont. (Minden más virtuális meghajtót kapcsolj ki. Meg azokat a meghajtókat is, amik raid vagy scsi vezérlőről működnek. Legegyszerűbb, ha magát vezérlőt tiltod le)!
3.Újraindul.
4.Mountold az imaget a Daemon virtuális meghajtóba, és telepítsd a játékot.
5.A Daemonban (systray [ahol az óra van] ikonon jobb egérgomb) "Emulation" azon belül válaszd az "All options on" -t.
6. Telepítés után másold a crack file-t (a DVD-n a "NCRYSO" mappa) a játék főkőnyvtárába és írasd felül az ott lévőt. Erről csinálj parancsikont az asztalon.
7.A játék első indításakor még egyszer újraindítja a gépet a védelmi rendszer, de ha mindent úgy csináltál ahogy leírtam, akkor működni fog.
8.A játék indításakor a crack automatikusan tiltja, és engedélyezi az optikai meghajtókat. (Amikor elindítod a játékot, automatikusan tiltja, amikor pedig befejezted és kilépsz a játékból, akkor újra engedélyezi, és ismét láthatóvá válnak, újraindítás nélkül).
Követtem a fent leírtakat a dtm-race driver2-installálásánál, a játék működik teljesen jól de hogyan tudom azt megoldani hogy visszadughassam a kábeleket, mert a fenti leírásban az van hogy ha feltettem akkor a crack automatikusan letiltja majd ujra engedélyezi a meghalytókat, de ha visszadugom akkor nem megy a játék!
Esetleg v.ki megtudja mondani hogy hogyan tudom anélkül letiltani és újra engedélyezni a meghalytókat a windowsban(nem a biosban)??
Vagy tudna v.ki mondani erre v.mi progit?? -
#6640 A kérdéses file:
mods.ini
A következő sort írd át:
CareerDiff=0
A 0 érték a folyamatosan nehezedő (default). 60-100 közötti értékre írd át. 60 a legkönnyebb, de erősen romlik a kihívás... -
Tockos #6639 Most olvastam hogy a carrier nehézségét tudom állítani a \GamaData\Frontend\Mods.ini-ben.De pontosan hol milyen fájlban lehet és mit pontosan.Van ott pl. carinfo.ini,mods.ini,car select.big. stb.Miben kell pontosan állítani hogy konnyebb legyen a carrier mod, lassabak legyenek az ellenfelek.Koszi -
#6638 nincsmit -
#6637 köszönöm így végre megvan amit kerestem!
-
#6636 légyszives írd be legalul a kereső mezőbe, hogy: "indítás" és akkor kiad 1 csomó üzenetet ahol pontról pontra le van írva mit és, hogy csinálj.köszi -
#6635 www.cdgalaxis.hu -
#6634 Pontosabban úgy volt írva a warez oldalon a játék neve ,hogy:Toca Race Driver2 MI Clone. (dvd-s) Szoval nem akarok idegesítő lenni de mégegyszer szépen kérem hogy küldjön v.ki egy linket ahonnan egy jot tudok leszedni vagy küldjön ehhez egy pontos leírást hogy hogyan kell működővé tenni!! Légyszi v.ki segítsen!
-
#6633 Ha valaki esetleg szívesen segítene azzal ,hogy csak annyit mond hogy honnan lehet egy jol működő ,egyszerűbben elindítható verziót letölteni,és el is mondaná hogyan kell megcsinálni nekem az is nagyon klassz lenne!! Légyszi segítsen v.ki!! -
#6632 Hello mindenkinek! Letöltöttem végre a toca race driver 2-t az alcohol clone-os verzióját de sajnos nem tudom működésre bírni:(( ! Szépen kérem hogy aki tud az küldjön az e-mail címemre ([email protected]) egy részletes,érthető leírást arról hogy hogyan lehet működésre bírni! Nagyon régóta szerettem volna játszani vele mert nagyon tetszett a demo is! Légyszi valaki segítsen!! Előre is nagyon köszönöm! Ha valaki esetleg nem akar e-mailt küldeni nekem az is jo ha leírja a forumba. Köszi! -
#6631 Hello mindenkinek! Letöltöttem végre a toca race driver 2-t az alcohol clone-os verzióját de sajnos nem tudom működésre bírni:(( ! Szépen kérem hogy aki tud az küldjön az e-mail címemre ([email protected]) egy részletes,érthető leírást arról hogy hogyan lehet működésre bírni! Nagyon régóta szerettem volna játszani vele mert nagyon tetszett a demo is! Légyszi valaki segítsen!! Előre is nagyon köszönöm! Ha valaki esetleg nem akar e-mailt küldeni nekem az is jo ha leírja a forumba. Köszi! -
#6630 Már csak 5000 Ft a CD Galaxis-ban... :) -
#6629 Mi az a 4 Giga ilyen netekkel? -
#6627 amugy hogy ne az látszodjon hogy csak hülyeség miatt jöttem a topikba leirom,hogy a toca race driver1 nekem eredetibe van meg,eléggé szerettem.....de a 2-t még nem vettem meg,mivel nincsen még 7ropim rá...a letöltéssel meg nem nagyon akarok szarozni mivel 4giga a jáék,és ki kell huzogatni a cd romot stb.
de ugylátom mire öszejönne a lóvém a 2-re,kijön a 3 -
#6620 Ha valki valakit beakar árulni, inkább gyertek át a Kémszobába
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1121346780
Tiszteljük már meg a játékot és a topikot!
Kösz! -
#6619 Öcsém ez egy kész kém topik!!! -
Cefre #6618 Nekem nincs szükségem gyógyszerre.És neked? -
#6617 -
#6616 Gyógyszerre van pénzed? -
Cefre #6615 Nézd ahoz hogy támogatókat szerezek nem kell magam mégegyszer regisztrálnom ,elég ha olyan köcsögök irását elolvassák mint ti vagytok -
WolfSK #6614 katt már a nevemre hogy mikor lett beregisztrálva. Ja, hogy csak 4 hozzászólásom van? Hát eddig még nem tudtam semmi komolyat hozzászólni a világ dolgaihoz :-))) -
#6613 Dikk a hülye majom! Ilyen pofára esést! Öcsém! Regisztrál magának egy nevet WolfSK néven és a Cefrével válaszol a Cefrés üzenetére! Öcsém! Gratula! -
#6612 Luxus, mert +1000Ft és eredetibe van meg. -
Cefre #6611 Látom te tudod miről beszélsz -
WolfSK #6610 Tudjátok három féle ember létezik: A pöcsök a picsák és a seggek. A pöcsök mindig meg akarják b@szni a picsákat. Csak sajnos néha a seggeket is megb@sszák... De ha azok a seggek nem lennének megb@szva, akkor a picsák is meg a pöcsök is nagy sz@rban lennének... -
Cefre #6609 Látom IMYKE2000 megtalálta a köcsögit 3P személyében:Teneked ki irt köcsög -
#6608 Persze félre ne érts! Jó ár érte az 4e Ft is, csak gondolom 3-3,5e Ft-ért elöbb el tudnád sütni... -
#6607 jó akkor 5.de 4akkor is olcsóbb :P -
#6606 Nana, azért nem kell ám túlozni!
Tessék csak ide kukkantani:
Toca Race Driver 2
Az megint más kérdés, hogy mennyiért vetted, én is annyiért vettem, ettől függetlenül a mai piaci ára bontatlanul számlára bezony csak 4990 Ft... -
#6605 takarodj :D :D :D.4e ft is már luxus??? -
#6604 Lárom nem csak az egered görgetője nem "működik", van ott mág más hiba is...
Sőt ahogy látom nálad még a forum kereső sem működik, ezért nyitottál reggel 9 után egy hasonló című topikot... :(
-
#6603 persze persze...1000ft.10eft ért vettem és most bolta 7eFT.nemtom honnan vesziket az 1000FT ot... -
#6602 Adok érte 1111Ft-ot, hogy kerekek legyünk. -
#6601 Szerintem picit sok az a 4000 Ft, mivel most a bolti ára is csak egy sovány 1000 Ft-tal több, bár ki tudja... -
#6600 Egy 1000-t adok érte.