TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Már próbálkoztam rendszer vissza-állítással is. Plíz help
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Látszólag értelemszerûen hajtom végre de nem jó.
Ha sikerül jelezhetnéd.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
A lemez kicserélésére utal. Azaz, nem megfelelõ lemez van benn a meghajtóban!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
És ez a Reset disk a Dtm Race Driver2 játékban hogyan alkalmazandó?
köszi a választ
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Szószerint pedig ezt jelenti: Lemez törlése.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valoszinû nem jó helyre írom a kédésem de remélem tudjátok a választ.
Mégpedig arra, hogy mit jelent ez Reset disk
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
HTX!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
TRD2 + 1.2-es Patch felinstallál. Én mondjuk a Starforce Cleanerrel nem nagyon foglalkoztam és így is mûködött, pedig volt fent nekem is a GTR demó és egyéb SF3-t használó progi, de aki gondolja lefuttathatja, install elõtt. Ezek után MINI IMAGE filet bemountolni. Ha kész akor elindítani a StarFuck nevû "segédprogramot" de ha nem lenne, innen letölthetõ: http://www.project-starfuck.tk/. Jelenleg a legfrissebb verzió a 0.83-as. Ha el van indítva a progi akkor a progi jobb felsõ sarkában található védelmek közül kiválasztani a 3.4.49.xxx-et (lehet a 3.4.63.002 is jó de én az elõzõvel próbáltam)majd a jobb alsó sarokban DISABLE CDRoms. Ha minden igaz akkor már csak el kell indítani a GAME-t akár az asztalon lévõ parancsikonnal, és mûködik. Játékból való kilépés után célszerû engedélyezni a letiltott CD/DVD olvasóinkat --> ENABLE CDRoms. Ha nem akarjuk minden alkalommal letiltani és engedélyezni optikai meghajtóinkat akkor erre is van egy barátságos megoldás. Futtassuk a StarFuck progit, válaszd a Links Generator opciót, jobb felsõ sarokban a Protections-nál válasd ki a kívánt védelmet, alatta a Type of Starting-nél maradhat a Start with EXE, alatta pedig a Virtual program for mounting Image, ahol ki kell választani a 2 prigi közül (Daemon Tools vagy Alcohol 120%)hogy melyiket használod CD/DVD emulálásra. Bal oldalon a Path to EXE-nél ki kell választani a telepített RD2.exe-t, a Path to Image-nél pedig a MINI IMAGE elérési útját kell megadni. Ha kész akkor ismét jobb oldalon válaszd az utolsó elõtti gombot a CREATE A LINK-et majd a megjelenõ böngész ablakban add meg a helyet ahová a linket szeretnéd helyezni, de célszerû az ASZTAL-ra kirakni. Ha minden igaz kész is. Mostmár nincs más dolgunk mint az asztalra kirakott új linre nyomni egy duplaklikket. Ez a megoldás azért jobb mert ilyenkor automatikusan letiltódnak az optikai meghajtok és indul a game, a jatékból kilépve pedig automatikusan ismét engedélyezve lesznek a CD/DVD olvasóink.
Nálam ez a módszer tökéletesen mûködött. Ugyan ezt a módszert használtam a D-Day nevû játéknál is ami szintén SF3 védelmet használ de ez is tökéletesen mûködött 😊
Egy jó kormánnyal az utobbi idõk legjobb autós játéka!
Szerintem!
Megéri azt a kis kellemetlenséget a CD/DVD tápkábellel.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
És ne a bevezetõ mondatokra fókuszálj...
Sikerült!!!! Nos, hogy mások se járjanak rosszul és véletlenül se töröljék le a meglévõ ál-Deviance-os image-üket és rohanjanak letölteni a másik (Clone mittomén mit) verziót:
Elsõként bizonyosodj meg arról, hogy a gépedre nincsenek STARFORCE driverek telepítve!
1) Ha vannak, használd a STARFORCE eltávolító eszközt!
Indítsd újra a gépet és egyúttal kapcsold ki.
2) Húzd ki a CD / DVD meghajtókat! Elég, ha nem kapnak tápot - indítsd a géped.
3) Töltsd be a TELJES DVD image-t az ALCOHOL virtális meghajtójába és telepítsd fel a Játékot!
4) Telepítsd az 1.2-es patchet - másold be a patchet a játék könyvtárába és ott futtasd!
5) Töltsd be a mini-image fájlt a virtuális meghajtódba, indítsd a játékot.
Klikk a "Yes" (Igen)-re a StarForce 3 driverek telepítésének elfogadásához és a gép újraindításához!
6) Az újraindítás után, miközben a mini image be van töltve a virtuális meghajtóba, (illetve ne is mountold ki a virtuális meghajtóból!) indítsd el a Játékot!
7) Indítás után kapsz egy menü-ablakot, melyben a DVD-ellenõrzés fog lezajlani, az üres, fehér mezõbe írd be a DVD-kódot: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR
8) A Játék ezután lellenõrzi a DVD-t (betöltött mini image segítségével ez áthidalódik) és megjeleníti a beállítási panelt.
Hurrá, máris van egy mûködõ Race Driver 2-õd!
9) Állítsd be kedved szerint, majd a frissítési érték mentéséhez kilép a játék.
10) Újabb elindítás után (a mini image persze a meghajtóban!) a játék már csak az ellenõrzéssel foglalkozik és indul a mandula!
MEGJEGYZÉS:
===========
Minden alkalommal, amikor játszani kívánsz a feltelepített RaceDriver 2 esetében a MINI IMAGE betöltve és a CD/DVD-meghajtók kihízva kell legyenek! Vagy, tíltsd le az IDE-vezérlõket.
Ez a módszer mûködik, tényleg, leellenõriztem.
MINI IMAGE és StarForce 3 uninstaller elérhetõsége: www.gamecopyworld.com
Csak ez a mini image jó nekünk:
TOCA Race Driver 2
Egyéb válaszok:
- a Játék a mentéseit a FÕKÖNYVTÁRÁBA teszi, ezzel a névvel: SaveData_1_1.rd2;
- a Játék - ha jól telepítetted - nem fagy ki;
- a Multiplayer és a LAN is mûködik!;
- Radeon 9500 Pro alatt nincsenek grafikai anomáliák élsimítás mellett.
eladó Toca race driver 2 eredeti.leírással,eredeti serialla 😊,nemkell szenvedni semmi mountolgatással se semmiféle lehuzagatással.
6000FT
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Nekem ezzel a felállással fut teljesen kifágás nélkül a TOCA 2:
RACE DRIVER 2 Elsoként bizonyosodj meg arról, hogy a gépedre nincsenek STARFORCE driverek telepítve!
1) Ha vannak, használd a STARFORCE eltávolító eszközt! Indítsd újra a gépet és egyúttal kapcsold ki.
2) Húzd ki a & DVD meghajtókat, elég, ha nem kapnak tápot - indítsd a géped.
3) Töltsd be a TELJES DVD image-t az ALCOHOL virtális meghajtójába és telepítsd fel a Játékot!
4.´Telepítsd az 1.2-es patchet - másold be a patchet a játék könyvtárába és ott futtasd!
5) Töltsd be a mini-image fájlt, indítsd a játékot. Klikk "Yes" (Igen).re a StarForce 3 driverek telepítésének elfogadásához és a gép újraindításához!
6) Az újraindítás után, miközben a mini image be van töltve a virtuális meghajtóba, (illetve ne is mountold ki a virtuális meghajtóból!) indítsd el a Játékot!
7, Indítás után kapsz egy menü-ablakot, melyben a DVD-ellenorzés fog lezajlani, az üres, fehér mezobe írd be a DVD-kódot: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR
8) A Játék ezután lellenorzi a DVD-t (betöltött mini image segítségével ez áthidalódik) és megjeleníti a beállítási panelt. Hurrá, máris van egy muködo Race Driver 2-od!
9) Állítsd be kedved szerint, majd a frissítési érték mentéséhez kilép a játék.
10) Újabb elindítás után (a mini image persze a meghajtóban!) a játék már csak az ellenorzéssel foglalkozik és indul a mandula!
MEGJEGYZÉS:
===========
Minden alkalommal, amikor játszani kívánsz a feltelepített RaceDriver 2 esetében a MINI IMAGE betöltve és a CD/DVD-meghajtók kihízva kell legyenek!
Amúgy elnézést szeretnék kérni mindenkitõl, akit megbántottam, vagy sértettem a személyét!
Nem volt szándékos!
Kicsit túllõttem a célon, szóval mégegyszer ELNÉZÉST KÉREK! <#szomoru1>#szomoru1>
Amúgy a TOCA2-ben nagyon klasszúl kivannak dolgozva a pályák, csak azt nem értem, miért nem lehetne pl. a pályákat átkonvertálni a GTR-be!?
Szóval remélem most már nincs harag senkiben felém és maradhatunk barátok! <#law>#law>
További sok szerencsét és jó játékot mindenkinek!! <#email>#email>
Üdvözlettel,
<#integet2>#integet2>
Meg öcsémnél is, haveroknál is, úgyhogy nem tom mi a bajod vele!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Van hozzá egy exe felülírod az eredetit, aztán megcsinál mindent magának, csak daemon legyen fenn!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mert macerasnak tartja hogy le kell huzni a cdt dvdt és o kerdezte tolem hogy van e mar olyan megoldas amivel ez a macera kikuszobolheto
de ezek szerint nincs
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
"
2005. jan. 24. 17:32 | Privát | Válasz | #6297
üdv
ugy hallottam hogy msotmar van olyan crack a gamehez hogy nem kell lehuzni a dvdt meg nem olyan maceras mint a regi crackal
nos ez igaz e?
ha igen akkor egy kicsi infot is kernek 😄
elore is thnx "
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Kérlek add meg a kulcsot ehhez a lemezhez:RACEDRIVER2 ezt írja
Rotary & Dypee production
1. Parancssorból (dos ablak): C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "" /abovenormal "C:\Program Files\Codemasters\Race Driver 2\RD2.exe"
2. Elindítod a programot. Alt+TAB-al leteszed a tálcára, utána CTRL+ALT+DEL-re elõjön a Task Manager és ott a Processes (Folyamatok) ablakban kikeresed az RD2.exet, majd jobb egérgombbal kattinatsz rajta és rámész a Set Priority (nemmaygar Winfosom van, nem tudom mit fordítottak neki magyarul) opcióra és kijelölöd az Above normal (normál szint feletti) opciót. Ezután leokézod a figyelmeztetést és többé nem fog lagzani, megakadni.
Ezt persze minden indításnál meg kell csinálni, nem fog így maradni.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Forza.
Ha kikapcsolom a játékban, akkor no problem.
Van ötletetek?
Másik kérdésem, hogy a peccs-et fellehet rakni rá simán, vagy trükközni kell?
Bill-el nem szaggat.
Thrustmaster ff kormányom van.
Mert mikor felraktam és kipróbáltam, az elsõ GT40-es kört még bill-el nyomtam.
Aztán kikapcs. El kellett mennem.
Most belöttem a kormányt és erre itt ez a szaggatás.
Köszi azért.
PLíz help!
Nem tudom van-e szó errõl itt, olvasok vissza de egyelõre nem lelem.
Szóval leszedtem a játékot + törést.
Meg is csináltam (kábelhuzogatás) és elindult faszán.
Igen ám, de már a legelsõ versenynél is kb. minden 3. másodpercben áll a játék pár másodpercig.
Van erre megoldás itt (ha van visszaolvasok term.)????
Konfigom elég hozzá.
2500 barton, 768ram, 9600Pro 256MB.
Elõre is kösz a segítséget!