TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plíz help!!!!

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

SZiasztok! Nekem egy olyan problémám van, hogy a starfuck-ban hiába nyomok ENABLE CD-ROMs gombot, nem jelennek meg a cd-k. Pedig azt írja, hogy Sikeresen végrehajtotta a feladatot. Mi lehet a baj?
Már próbálkoztam rendszer vissza-állítással is. Plíz help

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Lui76
Én is a dtm-el szívok azt hittem egyszerûbb lesz még mindig nem megy!!!
Látszólag értelemszerûen hajtom végre de nem jó.
Ha sikerül jelezhetnéd.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

ChevyG
van müködö cheat?
Solid Snake
Biztonsági másolat <#vigyor>
IMYke2.0.0.0
A TOCA RD2 esetében ez nem azt jelenti.
A lemez kicserélésére utal. Azaz, nem megfelelõ lemez van benn a meghajtóban!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cicai
persze a játék inditásnál kell.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
Szia!
És ez a Reset disk a Dtm Race Driver2 játékban hogyan alkalmazandó?
köszi a választ

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

IMYke2.0.0.0
Playstation 2 esetében: memóriakártya törlése
Szószerint pedig ezt jelenti: Lemez törlése.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cicai
sziasztok!
Valoszinû nem jó helyre írom a kédésem de remélem tudjátok a választ.
Mégpedig arra, hogy mit jelent ez Reset disk

MaSzKa
már fél éve a crack a téma itt!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

hozzászolásom azután kelekezett hogy a szóban forgó hozzászolásban szereplõ dolgot kiprobáltam és szomoruan tapasztaltam hogy ez sem fog menni a többségnek

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Blasta
Köszi szépen, ezzel a megoldással müxik a FF! :-)

HTX!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Lui76
Én épp most kezdtem volna kutatni mi a külömbség a DTM Racedriver2 és ez között de ha ugyanaz és ez nem problémás akkor én is meg szerzem .

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Alexease
Igen van. Elmesz es megveszed😉)) Lassan pont egy eves jatek, hamarosan jon a kovetkezo resz😉
NuCLEARScoRp
Igy biztosan megy, de van ennél sokkal egyszerübb megoldás is. <#nyes>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
Ebben nagyot tévedsz, olvasd vissza a #6341-es hozzászólásom, nem kell ehhez se starfuck se lehuzogatás... ha nekem ment akkor másnak is fog..

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Danecay
Nekem a következõ módon tökéletesen mûködik:
TRD2 + 1.2-es Patch felinstallál. Én mondjuk a Starforce Cleanerrel nem nagyon foglalkoztam és így is mûködött, pedig volt fent nekem is a GTR demó és egyéb SF3-t használó progi, de aki gondolja lefuttathatja, install elõtt. Ezek után MINI IMAGE filet bemountolni. Ha kész akor elindítani a StarFuck nevû "segédprogramot" de ha nem lenne, innen letölthetõ: http://www.project-starfuck.tk/. Jelenleg a legfrissebb verzió a 0.83-as. Ha el van indítva a progi akkor a progi jobb felsõ sarkában található védelmek közül kiválasztani a 3.4.49.xxx-et (lehet a 3.4.63.002 is jó de én az elõzõvel próbáltam)majd a jobb alsó sarokban DISABLE CDRoms. Ha minden igaz akkor már csak el kell indítani a GAME-t akár az asztalon lévõ parancsikonnal, és mûködik. Játékból való kilépés után célszerû engedélyezni a letiltott CD/DVD olvasóinkat --> ENABLE CDRoms. Ha nem akarjuk minden alkalommal letiltani és engedélyezni optikai meghajtóinkat akkor erre is van egy barátságos megoldás. Futtassuk a StarFuck progit, válaszd a Links Generator opciót, jobb felsõ sarokban a Protections-nál válasd ki a kívánt védelmet, alatta a Type of Starting-nél maradhat a Start with EXE, alatta pedig a Virtual program for mounting Image, ahol ki kell választani a 2 prigi közül (Daemon Tools vagy Alcohol 120%)hogy melyiket használod CD/DVD emulálásra. Bal oldalon a Path to EXE-nél ki kell választani a telepített RD2.exe-t, a Path to Image-nél pedig a MINI IMAGE elérési útját kell megadni. Ha kész akkor ismét jobb oldalon válaszd az utolsó elõtti gombot a CREATE A LINK-et majd a megjelenõ böngész ablakban add meg a helyet ahová a linket szeretnéd helyezni, de célszerû az ASZTAL-ra kirakni. Ha minden igaz kész is. Mostmár nincs más dolgunk mint az asztalra kirakott új linre nyomni egy duplaklikket. Ez a megoldás azért jobb mert ilyenkor automatikusan letiltódnak az optikai meghajtok és indul a game, a jatékból kilépve pedig automatikusan ismét engedélyezve lesznek a CD/DVD olvasóink.
Nálam ez a módszer tökéletesen mûködött. Ugyan ezt a módszert használtam a D-Day nevû játéknál is ami szintén SF3 védelmet használ de ez is tökéletesen mûködött 😊

IMYke2.0.0.0
Ötezer már jónak tûnik...

Scrat
Visszamentünk az idõben? <#crazya>

Egy jó kormánnyal az utobbi idõk legjobb autós játéka!
Szerintem!
Megéri azt a kis kellemetlenséget a CD/DVD tápkábellel.

bodesz
akkor hogy örüljenek a népek csak 5000ft és nincs szenvedés

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

IMYke2.0.0.0
Akkor vesd csak össze a kettõt légyszíves...
És ne a bevezetõ mondatokra fókuszálj...

Duddits
Ezt írtad te:
Sikerült!!!! Nos, hogy mások se járjanak rosszul és véletlenül se töröljék le a meglévõ ál-Deviance-os image-üket és rohanjanak letölteni a másik (Clone mittomén mit) verziót:

Elsõként bizonyosodj meg arról, hogy a gépedre nincsenek STARFORCE driverek telepítve!

1) Ha vannak, használd a STARFORCE eltávolító eszközt!
Indítsd újra a gépet és egyúttal kapcsold ki.

2) Húzd ki a CD / DVD meghajtókat! Elég, ha nem kapnak tápot - indítsd a géped.

3) Töltsd be a TELJES DVD image-t az ALCOHOL virtális meghajtójába és telepítsd fel a Játékot!

4) Telepítsd az 1.2-es patchet - másold be a patchet a játék könyvtárába és ott futtasd!

5) Töltsd be a mini-image fájlt a virtuális meghajtódba, indítsd a játékot.
Klikk a "Yes" (Igen)-re a StarForce 3 driverek telepítésének elfogadásához és a gép újraindításához!

6) Az újraindítás után, miközben a mini image be van töltve a virtuális meghajtóba, (illetve ne is mountold ki a virtuális meghajtóból!) indítsd el a Játékot!

7) Indítás után kapsz egy menü-ablakot, melyben a DVD-ellenõrzés fog lezajlani, az üres, fehér mezõbe írd be a DVD-kódot: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR

8) A Játék ezután lellenõrzi a DVD-t (betöltött mini image segítségével ez áthidalódik) és megjeleníti a beállítási panelt.
Hurrá, máris van egy mûködõ Race Driver 2-õd!

9) Állítsd be kedved szerint, majd a frissítési érték mentéséhez kilép a játék.

10) Újabb elindítás után (a mini image persze a meghajtóban!) a játék már csak az ellenõrzéssel foglalkozik és indul a mandula!

MEGJEGYZÉS:
===========
Minden alkalommal, amikor játszani kívánsz a feltelepített RaceDriver 2 esetében a MINI IMAGE betöltve és a CD/DVD-meghajtók kihízva kell legyenek! Vagy, tíltsd le az IDE-vezérlõket.

Ez a módszer mûködik, tényleg, leellenõriztem.

MINI IMAGE és StarForce 3 uninstaller elérhetõsége: www.gamecopyworld.com

Csak ez a mini image jó nekünk:

TOCA Race Driver 2 NO-CD/Fixed Image

Egyéb válaszok:
- a Játék a mentéseit a FÕKÖNYVTÁRÁBA teszi, ezzel a névvel: SaveData_1_1.rd2;
- a Játék - ha jól telepítetted - nem fagy ki;
- a Multiplayer és a LAN is mûködik!;
- Radeon 9500 Pro alatt nincsenek grafikai anomáliák élsimítás mellett.

IMYke2.0.0.0
Azért a nevemet megemlíthetted volna, hisz én írtam ezt a kommentet még tavaly...

Duddits
Hat rongy?! Én a múltkor már négyért vihettem volna.

bodesz
aki nem akar szenvedni:
eladó Toca race driver 2 eredeti.leírással,eredeti serialla 😊,nemkell szenvedni semmi mountolgatással se semmiféle lehuzagatással.
6000FT

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Halihóóóó!!!! <#integet2>

Nekem ezzel a felállással fut teljesen kifágás nélkül a TOCA 2:

RACE DRIVER 2 Elsoként bizonyosodj meg arról, hogy a gépedre nincsenek STARFORCE driverek telepítve!

1) Ha vannak, használd a STARFORCE eltávolító eszközt! Indítsd újra a gépet és egyúttal kapcsold ki.
2) Húzd ki a & DVD meghajtókat, elég, ha nem kapnak tápot - indítsd a géped.
3) Töltsd be a TELJES DVD image-t az ALCOHOL virtális meghajtójába és telepítsd fel a Játékot!
4.´Telepítsd az 1.2-es patchet - másold be a patchet a játék könyvtárába és ott futtasd!
5) Töltsd be a mini-image fájlt, indítsd a játékot. Klikk "Yes" (Igen).re a StarForce 3 driverek telepítésének elfogadásához és a gép újraindításához!
6) Az újraindítás után, miközben a mini image be van töltve a virtuális meghajtóba, (illetve ne is mountold ki a virtuális meghajtóból!) indítsd el a Játékot!
7, Indítás után kapsz egy menü-ablakot, melyben a DVD-ellenorzés fog lezajlani, az üres, fehér mezobe írd be a DVD-kódot: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR
8) A Játék ezután lellenorzi a DVD-t (betöltött mini image segítségével ez áthidalódik) és megjeleníti a beállítási panelt. Hurrá, máris van egy muködo Race Driver 2-od!
9) Állítsd be kedved szerint, majd a frissítési érték mentéséhez kilép a játék.
10) Újabb elindítás után (a mini image persze a meghajtóban!) a játék már csak az ellenorzéssel foglalkozik és indul a mandula!

MEGJEGYZÉS:
===========
Minden alkalommal, amikor játszani kívánsz a feltelepített RaceDriver 2 esetében a MINI IMAGE betöltve és a CD/DVD-meghajtók kihízva kell legyenek!

Amúgy elnézést szeretnék kérni mindenkitõl, akit megbántottam, vagy sértettem a személyét!
Nem volt szándékos!
Kicsit túllõttem a célon, szóval mégegyszer ELNÉZÉST KÉREK! <#szomoru1>

Amúgy a TOCA2-ben nagyon klasszúl kivannak dolgozva a pályák, csak azt nem értem, miért nem lehetne pl. a pályákat átkonvertálni a GTR-be!?

Szóval remélem most már nincs harag senkiben felém és maradhatunk barátok! <#law>
További sok szerencsét és jó játékot mindenkinek!! <#email>
Üdvözlettel,
<#integet2>
MikX
De nekem megy!
Meg öcsémnél is, haveroknál is, úgyhogy nem tom mi a bajod vele!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Duddits
Na azt hagyd a francba!!! Leszedtem és nem indult el!!!

karikusz
Asszem van már krekkelt is.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

MikX
Nemértem, hogy miért szarakodtok vele, ott a DTM Race Driver 2, ugyanaz!
Van hozzá egy exe felülírod az eredetit, aztán megcsinál mindent magának, csak daemon legyen fenn!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fifi
Starfuck kell neki, és a mountolni való iso...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Shogun
en nemtom nem is nekem kell csak egyik haveromnak akinek leszedtem a gamet
mert macerasnak tartja hogy le kell huzni a cdt dvdt és o kerdezte tolem hogy van e mar olyan megoldas amivel ez a macera kikuszobolheto
de ezek szerint nincs

Az a baszott féreg... Kh@oSz

fifi
Nem a StarFuck-ra gonolsz?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

NINCS!

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Shogun
tenyleg ennyire nehez egy egyszeru kerdesre egyszeru valaszt adni??

"
2005. jan. 24. 17:32 | Privát | Válasz | #6297

üdv

ugy hallottam hogy msotmar van olyan crack a gamehez hogy nem kell lehuzni a dvdt meg nem olyan maceras mint a regi crackal
nos ez igaz e?
ha igen akkor egy kicsi infot is kernek 😄
elore is thnx "

Az a baszott féreg... Kh@oSz

NuCLEARScoRp
Nekem nem kellett semmit huzogatnom, csak ez a fájl kellett hozzá:

NoCD/DVDfix

Amse
Olvasd el a #5918 - hozzászólást.

Panjabi Mc
Akkor ez is húzogatós

Rotary & Dypee production

Amse
Nincs hozzá.Vagy vedd meg, vagy húzd le a cd-dvd meghajtókat a géprõl és úgy indítsd.

Panjabi Mc
Hali valaki tud egy kulcsot adni mert feltettem és kéri:
Kérlek add meg a kulcsot ehhez a lemezhez:RACEDRIVER2 ezt írja

Rotary & Dypee production

Panther
Magasabb prioritással futtasd a programot. Akkor nyugodtan használhatod az FFB-t is. Kétféleképpen csinálhatod:

1. Parancssorból (dos ablak): C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "" /abovenormal "C:\Program Files\Codemasters\Race Driver 2\RD2.exe"

2. Elindítod a programot. Alt+TAB-al leteszed a tálcára, utána CTRL+ALT+DEL-re elõjön a Task Manager és ott a Processes (Folyamatok) ablakban kikeresed az RD2.exet, majd jobb egérgombbal kattinatsz rajta és rámész a Set Priority (nemmaygar Winfosom van, nem tudom mit fordítottak neki magyarul) opcióra és kijelölöd az Above normal (normál szint feletti) opciót. Ezután leokézod a figyelmeztetést és többé nem fog lagzani, megakadni.

Ezt persze minden indításnál meg kell csinálni, nem fog így maradni.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

arty
peccset siman, ffb erdekes ... legujabb drv van fent? mas game nem laggol? drv reinst.? kormany kihuzbedug? 😊 na,. ezek olyan eselytelen tippek, de hatha ...

Forza.

Blasta
Na úgy néz ki a helyzet, hogy a FORCE FEEDBACK miatt lagzik.
Ha kikapcsolom a játékban, akkor no problem.
Van ötletetek?

Másik kérdésem, hogy a peccs-et fellehet rakni rá simán, vagy trükközni kell?

Blasta
Ok, kipróbáltam.
Bill-el nem szaggat.
Thrustmaster ff kormányom van.

Blasta
Nem lehet, hogy kormány okozza?
Mert mikor felraktam és kipróbáltam, az elsõ GT40-es kört még bill-el nyomtam.
Aztán kikapcs. El kellett mennem.
Most belöttem a kormányt és erre itt ez a szaggatás.

Blasta
Ehhh, ettõl féltem.
Köszi azért.

Alexease
Ilyenrol meg nem halottam😞 Probalj a Codies/TRD2 forumaban rakeresni.
Blasta
Tehát ezt a másolásvédelem okozza, vagy egyéb bug van?

Blasta
Sziasztok!
PLíz help!
Nem tudom van-e szó errõl itt, olvasok vissza de egyelõre nem lelem.
Szóval leszedtem a játékot + törést.
Meg is csináltam (kábelhuzogatás) és elindult faszán.
Igen ám, de már a legelsõ versenynél is kb. minden 3. másodpercben áll a játék pár másodpercig.
Van erre megoldás itt (ha van visszaolvasok term.)????

Konfigom elég hozzá.
2500 barton, 768ram, 9600Pro 256MB.

Elõre is kösz a segítséget!