7285
-
#6559 -
#6558 Itt arról van szó hogy aki hosszu távra akarja megvenni multizni és gond nélküli játékra megveszi.
De aki csak egyszer végig akarja vinni mert tetszik neki autokázik egy jót minek vegye meg ha netről le tölti ingyen? -
#6557 Hát kísértetiesen ezt írhatnám én is... :) -
#6556 En sem tudom mar minek irogatok... felesleges.
A TRD3-on is SF3 (vagy ujabbb lesz), de most mar egyre tobb jatekon. Bizonyos szempontbol nem is baj. Mar most tudom, hogy nem fogok foglalkozni a topicjaval, mert folyamatos lama-gyules lesz;)
En bizok benne (TRD3), ahogy megjelenik megveszem, es gondtalanul, problemak nelkul kenyelmesen vegig jatszom.:))
Persze, most az lesz, hogy engem biztos felvet a penz:) Pedig nem. Egyszeruen nem szorom a penzt otvar gyorskajaldaba, ne meresztem a seggem divatbol valami szar filmen egy plazaban, es mar megis van az ara a jateknak:) -
#6555 Toca 3-on szerintem Splinter Cell 3-om féle lesz azt még nem tudták megtörni :) -
sylas #6554 jaja én is sztem hogy 3is ilyen nagy védelem lessz!jól kitalálták ezt a codemastersnél vagy hol!nem rég láttam videót a discoverys hogy számítógépes játékok története és benne volt a codemasters!2testvér pár alapította és még nem volt az 1ik testvér párok 15-16 lehetett a másikak 18!szóval tudtak vmit az biztos!jó a dokumentum film!12éves korukban játékokat készítettek! -
#6553 Hagyd rá, én már feladtam a győzkődést.
Komolyan mondom, hogy előre félek tőle, hogy a TOCA 3 topikjában is ez fog menni, ha azon is ilyen védelem lesz.
Mondjuk a kollégám épp most akarja megvenni a játékot, mert kölcsön adtam a DVD-m neki, s nagyon megtetszett (rájött, hogy az NFS-en kívül is van élet, bocs nem flame akart lenni, de ez az igazság), s most hogy visszakértem tőle a DVD-t, elkapták az elvonási tünetek... :)
-
sylas #6552 jah azt elfelejtettem nem a MYTH féle az másik game mert másik sem stimmel!csak mindet úgy csináltam ahogy kell és nem ment(disablalni a cd/dvd romokat de csak az 1iket sikerült és nem fogadta el a kódot vagyis el csak nem sikerült teljesen) -
#6551 Probald ki a demot - arra van kitalalva - dontsd el hogy jo-e, es meg van oldva a kerdes.:)
Hogy minek fizess erte?! Mert dolgoztak vele eleg sokat, raadasul jo lett, kapsz erte dobozt, DVD lemezt, csak beteszed es jatszol.
Ha meg ingyen kell, akkor meg bird ki a hatranyait... -
#6550 Ja akkor nem szoltam semmit:) -
sylas #6549 minek fizessek érte?nincs garancia rá hogy milyen jó!ha nyugottan költhetném a lét akkor megvenném!meg ha net van akkor elég azt fizetni itt Mo-n fizetésekhez képest -
#6548 Nem baj, meg en is jatszom vele! De ezt nem is mondtam!
Itt a lenyeg, hogy 4990 HUF, vagyis nem eri meg vele szenvedni, megeri az arat. -
sylas #6547 és miért baj hogy most akarok vele nyomulni?
miért muszály mindig az új gameel játszani?
ha van olyan game ami nagyon bejön akkor még évek után is újra felteszem -
#6546 Faszomat nem tudsz kifizetni érte 4.999 Ft-ot!
-
#6545 Nebáncsadmánacélegyenesbevan :) -
#6544 Na ez az igazi LOL! Meg 2 honap es itt a 3. resz, "ez" meg meg mindig a masodikat probalja elinditani 1,5 ev utan:)))) -
sylas #6543 Hali!
Aki tud segíteni a MYTH féle verziósban akkor privizzen!
már próbáltam több féle megolást de nem jött össze!
Előre is kössz! -
#6542 10 perccel ezelőtt kezdtem az installt(TOCA2) életemben először és csodák csodája, semmi gondom nem akadt vele. -
#6541 Azert utalni egy programot, mert nem megy a warez verzio, azert erdekes:))) -
#6540 hát nem tom:DDD
hehehe, talán azé is utálom, mer felraktam a gtr-t(hozzáfűzöm warezos:P), aztán ment... felraktam a trd2-t, aztán nem ment sem a gtr sem a trd2. most elindult a trd2, de a gtr az istennek sem akar menni! bárcsak inkább a toca ne ment volna, hanem a gtr:((((((( -
#6539 Gratulalok, ez szep es ertelmes volt:(
De mi koze vagy hogy lehet ezt ossze hasonlitani a GTR-rel?!?!? -
#6538 Köszönjük a mértékadó véleményed, e szerint kezeljük... -
#6537 hogy ez mekkora szar gamma?? csak nem azt mondjátok, hogy ez lenne a trd2?? már hogy az 1 egy nagy melléfogás volt, de ez sem különb!!!!!!
ekkora ratyi gammát még nem sokszor láttam.
fogok vele játszani nem arról van szó, de így elkúrelni!
garantálom: A GTR NYOMÁBA SE JN A TRD 2!!!!!!!!!! -
Madu #6536 STARFORCE eltávolító eszköz!
Az melyik?
-
Madu #6535 Látom még nem vagyot túl jó!Akkor még sem mondjátok e hogy mért nem jó a key.Vagy hogy kell e valamit csinálni a reg editorba? -
Madu #6534 Hop az előzőt elrontottam mert siettem sorry.
SRÁCOK!!
Örömhír.Sikerült feltennem a Fia GTR racinget.
Remélem lassan felnövök a ti tudás szintetekhez.
Ha bizonyíték kell akor szóljatok mit mondjak.Pl test pályán voltam Barcelonába.
Szóval a DTM nél a regeditorba kell valamit csinálni.Mert a kód amit beírtam még mindíg nem jó. -
#6532 ÉS utánna add nekem. -
#6531 Akkor vedd meg eredetiben:PPPPPPPPPP -
Madu #6530 Nem akarlak megin zaklatni titeket de beírtam a kódot:
CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJ
és LEMEZ KULCS HIBA.
Most mit tegyek?
nem akarok PS2-t meg Xboxot-t:)
-
Madu #6529 Írtam hogy igen. -
#6528 Madu: de hát segítettünk, nem?
-
Madu #6527 Kösz srácok hogy ilyen kedvesek vagytok.Azé jöttem ide hogy hátha segítetek ,persze segítettetek is csak tudjátok lehet hogy ehez ti értetek jobban én meg máshoz élértek jobban.Azé jöttem ide. -
#6526 de ha abbol is chipeltet vesz, ugyanide jut ......... az ilyennek találták ki az EREDETI játékot ;) -
#6525 Nem. Az ilyeneknek talaltak ki a PS2/XBOX-ot... -
#6524 nyulj be abba a kibaszott gépbe, és huzd ki a cd/dvd meghajtod seggéből azt a 40/80eres szalagkábelt!
istenem ..... az ilyet tuti ledobták volna a spártaiak a taigetoszrol. életre alkalmatlan. -
#6523 Te jószagú - könyörgöm OLVASS: 6480 és 6484-es HSZ!
-
Madu #6522 Sf nightmar-t vel le akartam húzni megnyomtam a disabla ch1 et és kilppett a vinyóból és kék alapon egy teljes képenyős hibaüzenet jött ki.és újra kellet indítanbi a gépet. -
#6521 cd/dvd lehuz. ha ugy megy, akkor lehet elkezdeni szoftveresen büvészkedni ...
érted? L E H U Z O D azt a kurva ide kábelt !!! :)))) -
#6520 használj starforce nightmaret és a csatornát is tiltsd le -
Madu #6519 nincs meg cd-n.Bin,Cue képfile ba van meg.es starfuck progival letiltattam a Cd olvasómat meg a Cd íromat.