7285
-
#6686 a játék árkád jellege miatt a netes emberek jórésze barom. tör, zuz, szembemegy.
ritkán, de versenyeztem jókat, ráadásul az idővel valszeg a kis hülyegyerekek kikoptak, ráálltak valami másra :) -
#6685 Hi neten sokan raccingolnak ezzel a remek kis gamáéval? gondolok itt magyar serverre,vagy csak vérprofik külföldön és csak arra várnk,hogy megvegyem és szétalázzanak 400as ping mellet ??? -
#6684 ÉS PC-re még szebb is. Hú, ez elég flame izű volt, de kikivánkozott :) -
#6683 -
Rolesz #6682 Na enyit a Ps-ről! Arra még mindig 12.000ft! -
#6681 szerintem tudjuk #6677 -
#6680 TOCA Race Driver 2 - Bestsellers (2.490 Ft) -
#6679 ideje volt ... -
#6678 de meleg:))) jó occsó lett. -
#6677 vagyis igen azmár:D Cd Galaxis -
#6676 Nem kevered véletlenül az első résszel... a második rész - tudtommal - még nem jelent meg a Bestseller [kék] sorozatban... -
#6675 megvettem én is ezt a fasza játékot. kemény 2500 pénz a bestselleres. :) kormánnyal naggyon jó. főleg hogy a mod.ini-ben lehet szorozni a karrier módban megteendő körök számát, így már nem 2 kör alatt kell 20pozíciót hoznunk (és hála ezért az infóért egy alexdemko nevü emberkének) -
TRac #6674 Patcholtam,és megnéztem,nemcsak a formulás versenyben,hanem az 1. kettőt kivéve az összesben lefagy az elején. Akkor megy,ha nem adok a kocsinak gázt,többiek megelőznek,és akkor adok neki,úgy megy a játék,de megin kifagy 1 idő után. -
#6673 vagy a netről -
#6672 CDGalaxis polcáról.
-
#6671 honnan tudom leszedni???
-
TRac #6670 Hi! Nekem az a gondom,hogy normálisan megy a játék,csak mikor formula forddal megyek,és elindul a futam,3 mp után kifagy a játék. mi lehet a baj? -
#6669 Már föl vagy véve nekem. Ha jól emlékszem. De azért fölveszlek mégegyszer. -
#6668 ímélt mondjál vazz....priviben küld el a címed és 5-6 körül leszek otthon. -
#6667 Kösz. -
#6666 [drukkol neked]
-
#6665 Hahaha.... CSináltam már bannert is, logót is, csak ilyet frankót még nem. -
#6664 Duddits: azért ez nem gyerekeknek való meló... -
#6663 Majd ha följössz MSN-re írj már, szeretnék egy ilyen bannert csinálni. ...:::~|Mafia G Reloaded|~:::... a nevem. -
#6662 énö -
#6661 Ki csinálta a bannert? -
#6660 Köszi már működik!
-
#6659 4.990 Ft- CDGalaxisban -
#6658 mennyibe is kerül most ez a játék? ;) az sf banda azért érdemi meg a golyót, mert a tetves védelmük lassít a gépeden, igy a játék emiatt lassabban fut, bővitheted a géped ... -
#6657 Rohamsisak:
Ideális esetben a géped így néz ki:
- IDE 1: winchesterek [max. 2 db]
- IDE 2: lemezes meghajtók [CD/DVD-RW] [max. 2 db]
[SATA-kat, SCSI-ket most felejtsük el]
A CD/DVD meghajtókat csak akkor tudod letíltani, ha egyik sincs a master winchesterrel egy kábelen - azaz az IDE1-en!
-
#6656 A jatekok "piaca" nem Magyarorszagon van, hanem kulfoldon. A kinti aruk a kinti fizetesekhez merten realis - 2-3 orai munkabere. Te sem gondolod komolyan, hogy mert a Magyarorszagi fizetesek a kintieknek a toredeke, azert Magyarorszagra negyed annyiert fogjak ugyanazt szallitani, hogy mi is hasonlo arannyal meg vehehessuk mint a kintiek?! Foleg ugy, hogy minimalis jatek fogy Magyarorszagon.
Ha az arakkal van a gondod, akkor szidd az orszagot:))))
En sem vagyok "antiwarez", engem is kemenyen erint. En majd 3 honapot "gyujtottem" amig megvettem, de nekem megerte, mar egy eve fent van es hasznalom. Tudni kell kompromisszumot kotni, ennyi.
Csak azert szoktam "belekotni" az emberekbe mostansag - ha van kedvem feleslegesen gepelni:)) - mert mar nevetseges, hogy egy tobb mint egy eves jatekkal szarakodnak, szetbarmoljak a gepuket, amikor megvehetnek 2500 Ft alatt?!?! -
#6655 Szóval ez nálam is működne elvileg?
???? -
#6654 És neked is így vannak a cuccok a gépben szóval 2 megh. van?
-
bgabor #6653 Én nem a channeleket tiltom le, hanem először Disable CD utána Disable node. Ezután elindítom a játékot. Játék után fordított sorrendben visszakapcsolom, először a node-ot aztán a CDt. -
#6652 Én amikor a starforce nightmare-val letiltom a channel1 , channel 2-t akkor bejön egy kék háttér mindenféle szöveggel és újra kell indítanom miatta a gépet! Van a gépben egy dvd író meg egy cd-író, szóval két optikai meghajtó! Pedig azt írták hogy ha ezt a kettőt akarom letiltani akkor a disablech1, disablech2-re klikkeljek! MI lehet a gond? Légyszi valaki help.
-
bgabor #6651 Kösz, ez megoldotta a dolgot. -
bgabor #6650 Szerintem meg nem. Majd nem fogok programot lopni ha reális áruk lesz. Mint ahogy meg is veszek több programot ha már normális ára lesz. De amíg 10k egy új program, addig nem fogom megvenni. A magyar fizetésekhez viszonyítva egy vadonatúj program árának 2500-3000 Ftnak kellene lennie. Amíg a magyar minimálbér 20 százalékába kerül egy új program addig maximum körberöhögni tudom a hozzád hasonló antiwarez fickókat. Lehet hogy szerinted korrekt hogy ilyen starforce szintű rohadékok élősködnek a játékpiacon, szerintem nagyon nem az. És nagyon nem vagyok egyedül ezzel a vélekedésemmel. Ja és körülbelül 30 db eredeti játék szoftverem van. Úgyhogy nem vagyok az a kifejezett szoftverlopó fajta. -
#6649 Használd a Starforce Nightmare-t és tíltsd le a CDRW-t és a DVD-t!
De olvass vissza - már számtalanszor le lett írva a helyes megoldás! -
#6648 "Szívesen kinyírnám a starforceos bandát."
Miert?!?! Mert mar nem lophatsz el egy programot olyan konnyen mint regen?! Menj mar. nem lehet ennyire primitiv. Vedd meg a programokat vagy ha ingyen kell kuzdj meg vele. Szerintem igy korrekt es kiegyenlitet a "mezony".
Ha visszaolvasol boseggel es kiserletezel valszeg el tudod inditani (a TRD2 mar "regi" proginak szamit, ha nem "frissitetted" a SF3-at, akkor valszeg mennie kell.) -
bgabor #6647 Letöltöttem az NCRYSO- DTM Race Driver 2-t. Nem megy.
Bemountolom, installálom, crackelem. Újra magától NEM indul, CD keyt NEM kér. Csak egyszerűen a protection system megkér hogy helyezzem be a lemezt, mert nincs. Holott be van mountolva az iso, 3.47es Daemonnal.
Ugyanez volt a helyzet a GTR-el is, csak ott nem a crack csinálta a CD meghajtók kikapcsolását, hanem StarNightmare-el kellett. Ott is ugyanez volt. Mindent előírásszerűen csináltam. CD keyt nem kért, újra nem indult. Csak közölte hogy helyezzem be a lemezt.
Megőrülök már ettől. Másfél napig jött lefele az image. Most töröljem le ezt is mint a kurva GTR-t?
Szívesen kinyírnám a starforceos bandát. Az ilyenek weblapját miért nem teszi tönkre néhány hacker?
A gépemen F az XPs vinyó, G a backup vinyó, D a CDRW és E a DVD. Ez gondot okozhat?