TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Forza.
istenem ..... az ilyet tuti ledobták volna a spártaiak a taigetoszrol. életre alkalmatlan.
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
érted? L E H U Z O D azt a kurva ide kábelt !!! 😊)))
Forza.
Nem ttalálja a lemezt.
Kérlek helyezd be a RACEDRIVRE2 lemezt egy másik meghajtoba és nyomj ismét gombot.
http://goo.gl/gd6Zi5
1. Van alapfoku problema megoldo kesseg, minimal angolnyelv tudas (csak olvasas), olvasasi hajlam, alap- vagy kozepfoku szamtechismeret, internet hasznalat = warez
2. Ha az elozoek hianyosak, akkor 4990 HUF es cdgalaxis.hu 😊
Tudom, hogy genyo vagyok, de a tobb mint egy eve megjelent jatek 6500 hozzaszolasanak - sajnos- a 90%-a semmi masrol nem szol, csak arrol, hogyan inditsam el a jatekot...
beírtam a kódot és azt mondja::Nem ttalálja a lemezt.
Kérlek helyezd be a RACEDRIVRE2 lemezt egy másik meghajtoba és nyomj ismét gombot.
MIT CSINÁLJAK?
Melyik az a "mini-image".?
Amirõl feltettem -CUE- ?
- BIOS-ban IDE csatornak letilt-engedelyez.
- Ha ket meghajto van, akkor adatkabel csere, indit, a Win ujrahuzza oket, utana esetleg visszacserel.
- stb.
Télleg sorry a lkellemetlenségekért.
Es hogy meg mindig tovabb zaklassalak, jo szokas, illik es erdemes is mindig kicsit visszaolvasni, lapozni mielott kerdez az ember. Jelen helyzetben nem is kellett volna sokat, pontosabban ide: #6467 😊) Sok szerencset.
Ha esetleg gond van a kormánybeállításnál a jobbra-balra iránynál, akkor annyi a trükk, hogy hirtelen kell mozdítani a kormányt. Ha már volt ez a megoldás akkor sorry.
Tényleg le kell tiltani a cd meghajtókat, hogy induljon a játék?
Amúgy milyen a game?
<#vigyor3>#vigyor3><#conf>#conf>
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Az en online tapasztalataim csak a kozvetlen megjelenes utanra vonatkoznak, azota nem tudom mi a helyzet. Akkor valszeg minden puhapocsu csoka raszabadult, azert volt annyi gagyi szerver. Most mar valszeg meguntak, lehet hogy jobb a helyzet. Bar azert akkor is volt egy-ket jo olasz szerver, ahol rendet tartottak, es eleg jo versenyek voltak.
latom hogy jon eg yauto egyenesben, gyorsabb, nemkezdek el cikázni elõtte mer az bunkosag, maximum egy oldalváltás, mint a fomra-1 ben, és ezt sokak be is tartják, nemkell úgy leirni az online play t..........
oszttársam és énis köszönjük a segitséget müxik mán a dolog =) (remélem 😮 =) )
az arcade-ot elfogadom... a régi 586-os korszakokból ismert indy500-as versenyek hangulatát képtelen visszaadni, de én pl. online-ban neméreztem ezt a "mások versenyének tönkretételét".
biztos vannak olyanok akik szétbasszák mások játékélményét, de azért az ilyenek mindig kevesebben vannak mint azok akik valóban játszani kívánnak.
szerintem ne általánosítsuk😊)
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Nekem is tobb mint 2 honap kellett mire megtudtam venni, de megerte. Azota is hasznalom.
Nem akarok senkit megsérteni, de szerintem egyszerûen röhejes, hogy 1 évvel a megjelenés után még mindig ezen kinlódnak sokan, ha valakinek ennyire kell(ene) egy játék talán 1 év alatt meg is lehetett volna venni. Írom ezt úgy, hogy sajnos engem sem vet fel a mani (sajnos).
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Mindkettõre maximum 2 eszköz dugható.
Amennyiben 4 eszközzel rendelkezik (pl.: 2 vinyó és 2 lemezes eszköz), akkor sincs gond:
a két vinyót tegye egy kábelre, a két CD/DVD-eszközt a másikra.
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
(nemén találtam ki énmár elvesztettem a fonalat 😊 )
Amennyiben a rendszerben 1 db winchester van (értsd: C:\ partíció + esetleges mások) - erre van telepítve a TOCA RD2 - és a winyóval egy IDE-kábelen a CD/DVD-író egység (amit le kell tíltani a StarFucker és a Star Nightmare egyikével), akkor a letíltás miatt a Játék nem találja az induláshoz szükséges anyagokat.
Megoldás:
A C:\ (rendszer) winyó mellett az IDE kábelen NE LEGYEN lemezes egység!
Amennyiben több winyó van, ugyanaz, mint fenn, annyi kitétellel, hogy akkor arra a winyóra ne legyen rátéve lemezes egység (ne legyen párban vele CD/DVD-RW), amelyikre a TOCA RD2 telepítve van!
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView